Kauan odotettu

Sänky lepäsi suuren ikkunan edessä valtavana, pehmeänä. Silkkiset vuodevaatteet ja verhot huokuivat valkoista lämpöä. Huone oli niukasti sisustettu, mutta suuri. Poika makasi sängyllä vain lämmin pyyhe osittain vartalonsa suojana. Mies katseli poikaa etäältä. Ihaili pojan samettista ihoa. Ahnehti jokaista pojan kohtaa nälkäisillä silmillään. Hän siirtyi hiljaa lähemmäs – varoen herättämästä poikaa. Hän tunsi jännityksen sisällään, se sai ihon kananlihalle ja tärisemään rauhattomasti.

Miehen sisällä paloi halu – halu koskea, tuntea, tuottaa nautintoja joista poika huokailisi hiljaa huutaen. Mies pääsi sängyn luo ja jäi seisomaan pojan viereen. Häntä pelotti paljon, mutta sisällä roihuava halu oli saanut hänestä vallan. Hänen oli pakko saada koskea tuota poikaa. Tuntea miten kosketuksen salama iskee läpi ruumiin. Hän ojensi kätensä poikaa kohti, hitaasti, peläten, täristen. Hänen sormensa löysivät pojan säären, koskien pojan ihoa kevyesti – ikään kuin koskettamatta. Miehen hengitys pysähtyi hetkeksi, silmät kostuivat toivon pisaroista. Hän liikutti sormenpäitään pitkin pojan säärtä, kohti polvitaivetta, sen ohi, ylös reittä, koskien mutta vain niin vähän että juuri ja juuri tunsi ihon lämmön. Hän uskalsi jo istua sängylle pojan viereen. Siirsi kätensä pojan ristiselälle. Asetti kämmenensä pojan iholle ja liikutti sitä hitaasti pojan selkää pitkin ylös. Kosketus tuntui hyvältä. Miehen oli vaikea hengittää – hän pelkäsi, mutta ei voinut halulleen mitään. Se oli saanut hänet valtaansa, eikä tahtonut päästää irti. Mies tunsi pojan liikahtavan. Poika käänsi päätään. Nousi kyynärpäänsä varaan katsomaan miestä. Pojan silmät löysivät miehen haluavan katseen. Silmät tuijottivat toisiaan hetken, hetken joka tuntui miehestä ikuisuudelta. Poika kääntyi selälleen ja nosti kätensä päänsä viereen, silmät edelleen kiinni miehen silmissä.

Pojan katse oli kutsuva. Mies tunsi sisällään silmien hiljaa puhumat sanat. Sanat jotka kutsuivat lähelle, kutsuivat koskemaan, tuntemaan. Mies siirtyi makaamaan pojan viereen peläten. Hän siirsi sormensa kulkemaan pojan mahalla. Koskemaan, koskettamatta pojan samettista taivaallista ihoa. Mies tunsi miten pojan iho nousi kananlihalle – hän liikutti hitaasti sormenpäitään pojan iholla, ylöspäin. Sormet löysivät pojan rintakehän, saivat kovan reaktion aikaan. Silmät olivat edelleen lukkiutuneet toisiinsa. Puhuen kieltä jota kukaan ei ymmärrä, mutta jonka sanoman tuntee. Käsi löysi pojan kaulan, nousten siitä poskelle. Sormet tutkivat pojan kasvoja hitaasti ja hellästi. Pojan vielä kosteat sekavat hiukset tuntuivat pehmeiltä. Mies katsoi pojan huulia, jotka olivat aavistuksen auki kuin kutsuen. Hän lähestyi omilla huulillaan pojan kasvoja. Hitaasti, tajuamatta mitä tapahtui. Hän tunsi pojan lämpimän hengityksen kasvoillaan, huulten huokuvan kosteuden lähellä omiaan. Samalla hetkellä kun huulet lukkiutuivat suudelmaan, silmät sulkeutuivat, ja maailma ympärillä pysähtyi ja katosi. Olemassa oli vain se yksi hetki, hetki jolloin hän sai kauan janoamansa suudelman. Huulet hellivät toisiaan, hitaasti nauttien.

Poika kääntyi miehen syleilyyn ja kietoi kätensä tämän ympärille. Mies otti pojan ja veti hänet kiinni itseensä. Hän halusi tuntea, koskea, halusi olla läsnä siinä hetkessä. He kietoutuivat toisiinsa ja suudelmaan. Kädet eivät enää pelänneet, vaan etsivät ja kokeilivat. Pyyhe ja vaatteet lensivät lattialle kun poika ja mies nuolivat käsillään toistensa ihoa. Välillä poika oli miehen päällä, välillä mies pojan päällä. Heidän lantionsa lukkiutuivat yhteen ja painoivat toisiaan kovina. Heidän hengityksenä tasaantuivat samaan kiihkeään tahtiin. Huulet alkoivat tutkia ja etsiä. Ne löysivät pojan posken, korvan, kaulan – palasivat takaisin pojan pehmeille kuumille kosteille huulille janoten lisää. Kielet alkoivat julman painin, jossa ei ollut tarkoitus löytää voittajaa. Vartalot kietoutuivat tiukemmin toisiinsa kiinni. Himo sai vallan molemmissa, himo ja halu.

Mies käänsi pojan allensa hellästi – hieroi ihoaan poikaa vasten. Hän suuteli pojan vartaloa kuin transsissa. Etsi paikkoja joista sai aikaan parhaimman ja syvimmän huokauksen. Nuoli ja suuteli, näykki ja helli. Hän himoitsi poikaa enemmän kuin elämää. Niin kuin himon hetkellä vain voi. Sillä hetkellä pojan saaminen oli elämä, se oli koko maailma. Se oli ainoa tarkoitus olla olemassa. Pojan kädet hieroivat miehen päätä hellästi. Ottivat miehen hiuksista kiinni, päästäen taas hetken päästä irti. Mies näki pojan edessään, alastomana, kauniina, irstaana ja enkelimäisenä. Miehen huulet löysivät pojan mahan suudellen, näykkien nuollen. Miehen kieli liikkui pojan iholla hitaasti, kosteana. Pojan iho maistui suolaiselle, tuo maku sai miehen sekoamaan. Hän janosi maistaa poikaa lisää. Tuntea pojan maun kielellään, suussaan. Huulet siirtyivät alemmas ja löysivät muutaman tipan kosteutta pojan mahalta. Kieli nuoli kosteuden ahnaasti, maistoi suolaisen maun, ja ahnehti lisää. Huulet löysivät pojan kostean terskan, kieli leikki siinä kiinni olevalla korulla. Mies halusi ottaa pojan suuhunsa, mutta halusi kiusoitella, leikitellä. Mies nuoli pojan penistä tyvestä latvaan, ahnailla kosteilla nuolaisuilla. Hän suuteli pojan sileitä pusseja ja leikitteli kielellä terskan ympärillä. Poika hengitti kiivaammin. Pojan kädet tarrautuivat miehen hiuksiin ja yrittivät ohjata miehen päätä ja suuta ottamaan pojan kovan elimen sisäänsä. Mies vastusteli ja jatkoi leikittelyä lisää, kiusaten ja härnäten. Hän siirtyi nuolemaan pojan välilihaa, suudellen, nuollen. Poika levitti jalkojaan antaen kielelle tilaa nuolla ja viihdyttää. Mies siirtyi alemmas nostaen hellästi pojan jalkoja ylemmäs. Kieli löysi pojan reiän ja kostutti sen, leikki ja härnäsi. Poika päästi suustaan huokaisuja, nautinnon pieniä ääniä.

Poika tarrasi miehen hiuksiin ja painoi miehen kasvoja lähemmäs itseään. Miehen kieli nautti saamastaan tunnustuksesta ja jatkoi työtään. Mies ei kestänyt enää kauempaa. Hänen oli saatava pojan maku suuhunsa. Hän otti pojan kovan kostean elimen suuhunsa ja tyydytti sitä huulillaan ja kielellään. Liikutti päätään ottaen poikaa suuhunsa. Pojan maku täytti miehen aistit. Mies hyväili kädellään pojan kasseja ja nautti pojan kovasta elimen sykkeestä suussaan. Hän imi poikaa suullansa ja pyöritti kieltään pojan terskan ympärillä janoten joka pisaran makua jonka pojan terska antoi miehen suuhun. Poika veti miehen kasvot omiansa vasten kiihkeään suudelmaan. Hän päästi miehen jalkojensa väliin nostaen ne ja kietoen ne miehen ympärille. Mies tunsi kuinka poika ohjasi käsillään miehen kovan peniksen reiälleen. Huulet toisiaan näykkien he katsoivat toisiaan silmiin kun mies hitaasti työntyi pojan sisään. Mies tunsi pojan kireänä ympärillään. Pojan sormet kynsivät hellästi miehen selkää kun mies työntyi hitaasti mutta kokonaan pojan sisälle. Kun mies oli päässyt pohjaan saakka hän pysähtyi, ja nosti päätään. Hän katsoi pojan silmiin, joihin oli syttynyt kuuma kiihko. Hän nautti tunteesta olla pojan sisällä, olla yhtä pojan kanssa. Hän suuteli poikaa lempeästi. Helli pojan kieltä omallaan ja tunsi miten pojan kädet vaelsivat hänen selällään. Hän alkoi rakastelemaan poikaa hitaasti, yrittäen olla mahdollisimman hellä. Hän tunsi miten pojan kireys antoi hieman myöden joka työnnöllä.

He suutelivat syvään, hengittäen toisiaan. Välillä mies nuoli pojan kaulaa, näykki pojan korvanlehteä huulillaan. Huohotti kuumaa hengitystä pojan poskea vasten. He syleilivät toisiaan nauttien toistensa kuumuudesta, kireydestä, kosteudesta. Hengitykset kiihtyivät. Nautinnon hiljaiset äänet täyttivät huoneen kun aurinko levitti säteitään kaupungin ympärille. He kääntyivät ja poika ratsasti miehen päällä hitaasti. Mies hyväili pojan reisiä, mahaa, rintakehää. Katseli poikaa intohimon kostuttamilla silmillään. Poika ratsasti hitaasti ja miehen kädet löysivät pojan kovan elämää sykkivän elimen. Kädet puristivat hellästi, hellivät ja hieroivat. Poika kiihdytti tahtiaan. Mies tunsi miten pojan kireys lypsi hänen kovuuttaan. Hän tunsi pojan painon päällään ja nautti. Aurinko valaisi pojan vartalon kullanhehkuiseksi. Poika ratsasti kiihkeästi ja mies tunsi miten poika kiristyi hänen ympärillään. Mies tunsi miten hänen lantiossaan alkoi polttaa. Hehku nousi ja valtasi hänen vartalonsa selkärankaa pitkin. Kuumat aallot vavahtelivat läpi miehen.

Mies avasi silmänsä ja katsoi poikaa. Poika ratsasti kireänä hänen päällään. Miehen kädet hellivät ja hieroivat pojan elintä janoten. Mies tunsi miten hänen elimensä koveni. Kuuma aalto alkoi liikkumaan lantiosta elintä pitkin ja vapautui pojan sisään rajuna suihkuna. Miehen henki salpautui. Viimeisillä tajun rippeillään hän tajusi hieroa poikaa kovempaa, liikuttaa kättään nopeammin. Poika kiristyi hänen ympärillään ja pojan kuuma mahla alkoi ryöppyämään miehen päälle. Molempien vartalot vavahtelivat kuumien ryöppyjen paetessa heistä. Heidän silmänsä lukkiutuivat toisiinsa. Kasvoille ilmestyi intohimon, kiihkon ja ekstaasin ilmeet. Suut päästivät ulos kuumaa hengitystä ja eläimellisiä ääniä.

Mies ja poika laukesivat toisiinsa ja poika tippui hitaasti miehen päälle. He hengittivät raskaasti huohottaen, ja tarrautuivat toisiinsa kiinni. Huulet löysivät toisensa uudelleen. Tällä kertaa hidastetusti toisiaan hyväillen. Mies otti pojan syleilyynsä ja silitti pojan poskea. Suuteli pojan otsaa ja painoi tämän pään rintakehäänsä vasten. Hän helli pojan ihoa kaikella tunteella mitä hän itsestään löysi. Poika kietoi kätensä miehen ympärille ja puristi itseään miestä vasten. Mies helli pojan hiuksia ja kuunteli pojan hengitystä. Hetken päästä pojan hengitys muuttui raskaammaksi. Poika nukahti miehen syleilyyn, ja mies helli pojan hiuksia ja suojeli pojan unta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje