Jessica, unelmatapaus

Istuskelen aulabaarissa ja silmäilen kelloa. Kohta on kulunut puoli tuntia siitä, kun mukavan oloinen, reipas mieshenkilö tuli sisään hotellin aulaan ja istahti hetkeksi seuraani. Hän oli urheilullisen näköinen ja katseli minua suoraan silmiin hermostuneesti. Hetken juttelimme ja annoin hänelle huoneeni avaimen. Sovimme, että tapaan Jessican puolen tunnin päästä.

Katsahdin kelloa ja totesin ajan olevan käsillä. Minua jännitti jo aika lailla kun astuin hissiin ja suuntasin huonettani kohti. Pian olin oikean oven takana ja työnsin avainkortin lukkoon ja astuin sisään.

Huoneessa oli rauhallista ja hermostuneen oloinen Jessica nousi tuolilta ylös.
— ”Hei”, sanoin ja suljin oven. Odotitko pitkään?
— ”En, meinasi tulla vähän kiire, ihan ehkä minuutin tai kaksi istahdin tasaamassa sykettä”, Jessica naurahti hermostuneesti.
— ”Annahan kun katson sinua”. Edessäni seisoi hyvin muodokas blondi, jolla jalassaan tummat korkkarit. Hyvin naisellisten pohkeiden päällä oli stay up -sukkikset ja polven yläpuolelle laskeutui mekon helma. Mekon, joka istui Jessican päälle kuin valettu. Muodokkaat ja lihaksikkaat reidet ja älyttömän seksikäs peppu, joka oikein kutsui puristamaan itseään. Nielaisin ja Jessica pyörähti ympäri.

— ”Mitäs tykkäät?”, Jessica kysyy.
— ”Huh, oletpa seksikäs”, vastaan, ja tarkoitan sitä todella.

Jessica ei ole meikannut, mutta hänen kasvonsa peruukin alla näyttää neidin kasvoilta. Lähestyn Jessicaa ja huomaan, että Jessica kavahtaa hiukan.

— ”Älä pelkää, en tee sinulle mitään pahaa”, sanon.
— ”En minä sitä pelkääkään, mutta vähän jännittää.”
— ”Ymmärrän.”

Tartun Jessicaa vyötäröstä ja vedän hänet lähelleni. Sen kummempia aikailematta suutelen häntä suulle. Jessica vastaa suudelmaani ja en malta olla tarttumatta Jessican peppuun. Suutelemme ja puristelen Jessicaa molemmilla käsilläni ja housuni alkavat kovettumaan.

Käännän Jessican ympäri ja suutelen niskaa. Laskeudun alas ja tartun käsilläni Jessicaa reisistä ja painan kasvoni hänen pakaroiden väliin. Tästä olen unelmoinut jo pitkään ja on uskomatonta todeta, että lukuisten viestien ja Jessican lähettämien kuvien jälkeen tämä unelmatyttö on tässä. Käsissäni.

Työnnän Jessicaa eteenpäin ja hän kaatuu vuoteelle. Näen stay uppien reunat ja suutelen rajapintaa nostaen hameen helmaa. Näen pitsiset mustat pikkarit ja työnnän kasvoni pikkareita vasten. Kuulen Jessican huokaavan. Puristelen peppua käsilläni samalla kun nousen ylös.

Riisun kenkäni housuni ja paitani. Karvainen rintani saa Jessican huokaamaan uudestaan. Hän siirtyy luokseni ja otan häntä niskan takaa kiinni ja työnnän lantiotani hänen huulilleen. Tunnen kuinka huulet hamuavat kaluani ja kovetun entisestään. Kaluni, noin 15 senttinen hiukan vasemmalle kaartuva ympärileikattu, on todellakin odottanut tätä. Vedän boksereita alaspäin ja Jessica ottaa kaluni huulten väliin ja lipoo kielellä terskaani.

— ”Ihana”, Jessica kujertaa ja sulkee kaluni huultensa väliin.

Olen aivan haltioissani. Mitään niin seksikästä ei olekaan, kuin huulet tiukasti kalun varren ympärillä. Jessicaa leikkii kalullani kunnes minunnon pakko rajoittaa, en kestäisi enää kauaa.

Otan kertakäyttöiset kumihanskat, olen vähän herkkä hygienian suhteen ja otan käsiini öljyä. Jessica on sängyllä selällään ja pikkarit ovat jo jalat koukussa ja pikkarit nilkoissa. Näen Jessican kalun, joka on ihana, mutta keskityn siihen myöhemmin. Nyt haluan levittää öljyä pakaroille ja peppuvakoon…

Jessica kääntyy mahalleen ja aloitan öljyämisen. Käteni vaeltelevat pepulla Jessican kiehnätessä, pyllistellessä ja kiemurrellessa vuoteella. Öljytyt sormet sivelevät hitaasti peppuvakoa ja Jessica yrittää saada sormeni painumaan pepun ihanaan ryppyreikään syvemmälle sormien ohittaessa sen.

Hetken päästä palkitsen Jessican ja työnnän keskisormen hitaasti Jessican sisälle. Työnnän sormea hitaasti ja katselen Jessicaa. Jessican hampaat pureutuvat alahuuleen ja Jessica katsoo minua silmiin. Levitän sormella anusta joka suuntaan ja työnnän etusormeni keskisormen kaveriksi. Jessica ynähtää ja aloitan hitaan sormilla naimisen. Jessica on kyljellään ja työntää peppuaan sormiani vasten. Näky on hekumallinen. En jaksa naida Jessicaa sormin kovinkaan pitkään. Otan hanskat pois ja otan kondomin. Käsken Jessican polvilleen sängyn päälle ja nousen itse seisomaan vuoteelle.

Kumarrun Jessican selän taakse ja asettelen kaluani hänen reiälleen. Ohjaan kaluani hitaasti Jessican sisään ja tunnen hänen tiukkuuden. Hitaasti työnnyn juureen asti ja tunnen pallieni koskettavan Jessican pakaroita. Hitaasti siirrän kämmeneni Jessican hartioille ja aloitan hitaat työnnöt. Jessica ähkäisee hiljaa ja pepun tiukkuus tuntuu älyttömän hyvältä. Haluan tätä tyttöä enemmän ja en malta edetä hitaasti. Nainti kiihtyy ja pallini lätkyttää Jessican pakaroihin ja ynähdykset muuttuu voihkaisuiksi. Työnnän Jessican kontiltaan makaamaan ja otan Jessican ranteista kiinni ja imen korvanlehteä samalla huohottaen Jessican korvaan. Olen Jessican pakaroiden välissä ja omat reiteni ovat työntäneet Jessican reidet erilleen. Nain Jessicaa niin syvälle kuin pystyn ja Jessica ottaa kaiken antamani vastaan. Jessica on ottanut tyynyn kasvojensa eteen ja voihkii siihen painaessani koko sadanviidenkilon ruhoni voimalla Jessicaa. Tunnen kuinka paine kasvaa ja haluaisin kiihdyttää tahtia vielä lisää, mutta laukean ja tulen.

Jään makaamaan Jessican päälle kalu hänen sisällään. Tiukka peppu tuntuu hyvältä ja vilkaisen peppua. Näyttää uskomattoman hienolta nähdä seksikäs peppu ja oma kalu kadonneena pepun sisään. Suukottelen Jessican poskea ja hän kääntää kasvojaan sen verran, että pystyn suutelemaan huulia. Kierähdän ympäri ja otan kondomin pois, katson Jessicaa ja hän siirtyy nuolemaan kaluani puhtaaksi. Katse kertoo, että tämä ei vielä riitä. Ja olen samaa mieltä.

2 ajatusta aiheesta “Jessica, unelmatapaus”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje