Seniorimiesten saunayllätys

Oli lämmin tyyni kesäilta. Järvenselkä peilikirkkaana kutsui nuorta miestä kalaan. Niinpä päätin lähteä muiden jo nukkuessa. Otin vajan nurkalta onkeni. Eikun vene vesille ja ahvenia narraamaan, illan hämärässä. Puolisen tuntia soudeltuani saarien välissä, alkoivat hentoset käteni väsyä. Vene lipui hiljalleen samalla katselin sopivaa paikkaa kaislikon kupeesta. Läheisessä saaressa olevan mökin terassilla istui kaksi hahmoa ja rantasaunan piipusta leijaili savuverhon. Laskin ankkurin ja aloin onkeani virittelemään, kun huomasin unohtaneeni madot kotilaiturille. Hetken mietin lähdenkö hakemaan madot. Päätin lopulta soutaa läheiselle mökille kysymään matoja. Vaikka oli kielletty menemästä.

Saunan edessä seisoi kaksi pönäkkää miestä. Pyyhkeet lanteilla. Miesten tukevia vartaloita koristi tumma karvapeite. Itsellä kun tuntui olevan karvojen kasvussa 5 vuoden viive ikärovereihin verrattuna. Ehkä siksi että, vartalo oli mallia hoikka ja karvaton. Jos ei muutamaa harvaa haiventa lasketa. Olin tuohon aikaan kaikenlisäksi ujo. En ollut saada sanaa suustani. tuuheapartaisen herran kysyessä että, milläs asialla nuorimies on? sopersin siihen ujosti olevani matoja vailla ja korvaavani kyllä vaivan jos niitä saisin.

Punakka muhkeaviiksinen herra virnuili minulle sanoen, että nyt nuorimies saapui juuri oikeaan aikaan. Täällä saisin kaivella paljain käsin pitkiä ja paksuja matoja. En ymmärtänyt miehen vitsiä, enkä tajunnut siinä olevaa kaksimieleistä vertauskuvaa. Ajattelin herrojen nauttineen muutaman drinkin, ennen saunaa ja sepittävän nyt omasta mielestään hyviäkin juttuja.

Partamieshen olemus oli isällisen ohjaava. Alusta asti neuvoi syönnin alkavan vasta noin 4 tunnin päästä. Viiksekäs mies nyökytteli päätään hyväksyvästi ja käännähti saunan ovesta sisään. Samalla vilkaisten partamiestä ja minua erityisen kysyvästi. Partamies ääni väristen sanoi saunassa olevan tilaa, ettei syliin tarvitse istua ja lisäsi loppuun silmää iskien ellei sitten itse halua. Selänpesu apukin olisi tervetullutta.

Päätin mennä vanhojen herrojen kanssa saunaan ei ollut kiire eikä syytä. Miksi olisin kieltäytynyt, kun kerran auliisti tarjotaan.

Hämärässä pukuhuoneessa pikkareita riisuessani en osannut yhtään aavistaa. Mihin kaikeen saisin kohta saunassa tutustua. Parrakas herra pudotti pyyhkeensä lattialle ja meni edeltä saunaan.

Astuessani saunaan jouduin haparoimaan itseni käsikopelolla lauteille Pieni tuikku ikkunalla valaisi muuten pimeää löylyhuonetta. Istuin ylälauteille miesten väliin, muualla ei ollut tilaa, kun miehet istuivat lauteidenpäissä. Herrojen karvaiset reidet kutittivat molemmilta puolilta. Parrakas mies heitti vettä kiukaalle ja jouduin painumaan kumaraan ja samalla viiksekäs miehistä nosti jalkaansa lauteen reunaan koukkuun. Silloin näin miehen kalun ihan läheltä. Puolijäykän kalun varressa mutkitteli paksuja suonia ja esinahka liukui hitaasti limaista terskaa pitkin. Isot ryppyiset pallit olivat kuin kaksi kookospähkinää. Menin aivan hämilleni, kun näin miehen sormien liikuttavan änettömästi esinahkaa limaisen terskanpäällä edestakaisin ja kasvoi hetkessä. Näky oli irvokas enkä voinut muuta kuin tuijottaa tuota näkyä. Tunsin vereni pakkautuvan nivsiin sykkivän kaluni vatsaa vasten. Hävetti ja nolotti, kun en tiennyt näkikö kumpikaan miehistä mihin silmäni parhaillaan tuijotti.

Pieni tuikku ikkunalla sammui, kun parrakas herra heitti löylyä. Sitten yhtääkkiä tuli aivan pilkko pimeää. Kukaan ei sanonut mitään. Siinä olin itse kumarassa ja muna kovana. Kahden n. 65v ja 70v miehen välissä. Charmikkaan 65-vuotiaan viiksiniekan runkatessa kasvojeni edessä. Äkkiä säpsähdin: tunnen miehen sormien liukuvan pitkin reittäni ja tarraten käteeni kiinni. Mies siirtää kättäni ja painaen kaluaan vasten. Tunnustelen pimeässä vapisevin sormin miehen kovaa kalua ensikertaa. Tunnen terskan päästä valuvan limaa. Levitän sormella terskanpäästä varteen ja alan liuuttaa kättä ylös alas. Mies päättää ylättäen vaihta asentoa ja liukas kalu luiskahtaa kädestäni. Mies ohjaa minua kontilleen perse pystyyn ja ähkien työntää limaisen kullin huulilleni. Pehmeä käsi alkaa hyväilemään samanaikaisesti valuvaa kaluani. Partamiehen kieli tuntuu taivaalliselta pakaravaossa ja lopulta tunnen tajuntani räjähtävän. Kieli liukui hitaasti peppureijän ja välilihan välillä. Työntyen supistelevaan peppureikääni.

Viiksekäs 65 huohotti jo raskaasti lipoessani hänen turvonnutta terskanpäätä. Välillä kielenkärjellä virtsaputkensuulta kutitellen ja välillä imaisten osan kalusta suuhuni. Ei aikaakaan, kun runsas ja lämmin siemenneste purkautui paineella nieluuni. suurimman osan spermasta syljin miehen palleill. En halunnut niellä sitä yhtään enempää, kuin sen mitä paineella purkautui nieluuni.

Jäimme hetken päästä ihan kahden kesken 70 partavarrin kanssa. Parrakkaan seniorin osoittama kiinnostus vaaleanpunaista reikääni kohtaan limaisella kiellä ja vuoroin paksuin nakkisormin. Neitsyt peppuni saisi maistaa vielä seniorin erikoisen. Suonikas varresta juuresta ylöspäin kaartuva käyrä 11cm pitkä tuppi, jonka päässä komeili isonpuoleinen reilunkaupan tomaatti muistuttava terska.

Siirryimme lauteilta vilvoittelemaan pukuhuoneen puolelle, jossa minut painettiin polvilleen. Limaa valuva puolikova kalu käskettiin imeä juhlakuntoon. Puristin hyyleni tiukasti terskan juureen ja pyörittelin kieltä limaisen terskan ympärillä samalla imien. Parrakas mies alkoi olla kovana ja pullautin koko komeuden suustani. Liman ja syljen sekoituksen valuessa suonikasta vartaa pitkin. Olin kiiman sokaisema. Vanhemman miehen käsittely oli tehnyt tehtävänsä. Seniorimies levitti paksun peiton suojaksi pukuhuoneen lattialla. Käski raskaasti huohottaen mennä kyljelleen viltille. Parrakas mies asettui taakseni makaamaan ja veti lantiosta takapuoltani lähemmäs itseään. Tunsin karhean vatsan selkääni vasten. Jännitys kasvoi hetki hetkeltä sisälläni. Seniorin liuuttaessa limaista terska peppuvaossa. Hiljalleen liike pusähtyi. Terska sykki suoraan reiän kohdalla ja alkoi painua vasten sulkialihasta. Jalkani vapisivat jännityksestä terskan liukuessa hitaasti sisääni. Tunsin jo halkeavani terskan pingottaessa reiän äärimmilleen, kunnes tunsin sen luiskahtavan sisään. Mielihyvän aalto pyyhkäisi sisälläni ja kiiman vallassa painoin peppua kalua vasten. Sen upotessa juuria myöten sisääni. Sen kummemmin ei seniorin hidastellut vaan aloitti nussimaan nopein voimakkain työnnöin, välillä melkein vetäen kalun ulos kokonaan. Olin niin kiihkon vallassa, etten edes huomannu parrakkaan seniorin lauenneen. Viiksekäs mieste oli siirtunut taakseni ja levitteli sormilla kuplivan sperman valuessa. Lopulta makasin vatsallani, vaatemytty vatsan alla jalat leviterrynä sivuille. Perse valmiina viiksekkään miehen nusittavaksi. Tunsin viiksimiehen paksun ja pitkän kyrvän painuvan sisääni. Olin kusta alleni, kalun hipaistessa terskalla erurauhaseen. Rajut nopeat työnnöt pohjaan asti ja laukesin huutaen usean orgasmin sarjassa ja mies tuli heti minun jälkeen ja veti kalunsa maiskahtaen limaisesta peppureiästä. Hetken päästä jo hyvästelimme ja soutelin kotiin. Sen jälkeen en heitä tavannut, mutta sellaisen kivan muiston 18-vuotias poju sai, että saisi tehdä saman uudestaan.

3 ajatusta aiheesta “Seniorimiesten saunayllätys”

  1. Todella makeeta olisi tulla tuolla lailla miehekkäiden miesten kyntämäksi ja
    heidän kulliensa paineitten poistajaksi nuolemalla ja imemällä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje