Liikunnanopettaja osa 1.

Olen Raimo, viisikymppinen liikunnanopettaja pikkukaupungin koulukeskuksessa. Olen pidetty ja arvostettu työssäni ja elämäni on kaikin puolin hyvää. Tai eräs puute on ja se onkin niin suuri etten näin vanhemmiten pysty sen takia nauttimaan kunnolla muustakaan elämästäni. Vaikka olenkin ollut naimisissa vaimoni Ritvan kanssa jo yli 20 vuotta, olen ymmärtänyt olevani homo ja se on suuri ongelma tällaisissa piireissä näin 1990-luvun alussa. Elän siis kaapissa enkä juurikaan ole päässyt nauttimaan miestenvälisestä seksistä. Se vaivaa minua kovasti, tuntuu että elämä ajaa ohi. Ritvan kanssa meillä on hyvä mukavuusliitto, mistä seksi on hiljalleen kuollut pois kummankaan sitä kaipaamatta. Hälyttävintä on, etten tunne vetoa ikäisiini keski-ikäisiin miehiin tai edes parikymppisiin vaan juurikin opettamiini poikiin. Toki vain suojaikärajan 16 vuotta täyttäneisiin. En siis ole ”likainen vanha äijä”.

Työni hoidan nuhteettomasti ja objektiivisesti vaikka hiljaa mielessäni tunnistankin oppilaiden joukosta ne (ainakin tulevat) homopojat. Viime vuosina on ollut joitakin kertoja jolloin heidän joukossaan ollut jokin niin puoleensavetävä poika että olen rohkaistunut lähestymään heitä kahden kesken. Se on johtanut niihin kiihottaviin yhteismasturbaation hetkiin kaksistaan, esimerkiksi suihkussa tai välinevarastossa, joita kaiholla lähes päivittäin muistelen. Kokemukset ovat olleet vain positiivisia pojillekin ja joidenkin kanssa olen heidän vielä aikuistuttuaankin tuttavallisissa väleissä, elleivät ole muuttaneet pois. Nämä pojat ovat kuitenkin järjestään itsekin valinneet heteron elämän vaimo tai tyttöystävä rinnallaan joten seksiä ei heidän kanssaan enää ole ollut ja, noh, kuten sanoin en osaa kiihottua enää parikymppisistä tai vanhemmista.

Äskettäin eräs toinen liikunnanopettaja jäi virkavapaalle ja sain hänenkin oppilaansa omiin ryhmiini kunnes sijainen palkattaisiin. En pane pahakseni sillä näiden uusien poikien joukossa on eräs, johon olen auttamattomasti ihastunut. Janne on ujo poika, söötti juuri sillä tavalla kuin vain nuori poika voi olematta silti tyttömäinen. Jannella on tummanvaaleat hyvin paksut hiukset, jotka näyttävät aina kiiltäviltä ja pehmeiltä. Siniset pitkäripsiset silmät ja nätti suu mutta miehekäs leuka, josta voi päätellä että hänestä tulee aikuistuttuaan filmitähtimäisen komea. Mutta sitä hän ei itse tiedä ja on hyvin epävarman ja syrjäänvetäytyvän oloinen.

Janne on pitkä, 180-senttinen (itse olen 190) mutta ilmeisesti kasvaa vielä voimakkaasti lisää pituutta ja on melkeinpä liian hoikka, kylkiluut lähes näkyvät kun hän kumartuu, sen olen pukuhuoneessa salaa huomannut. Mutta Jannen pylly on kerrassaan ihastuttava! Pakarat kuin kaksi isoa sämpylää, jotka sopisivat kämmeniini tismalleen. Oih! Eikä etupuolessakaan ole moittimista: Jannella on sileät ja säännölliset kivespussit, jotka ovat usein vetäytyneet tennispallon kokoiseksi pallukaksi tunnin jälkeen ja niiden päällä heilahtelee lepotilassakin viisisenttinen ympärileikkaamaton siitin, jonka juuressa kasvaa kultaisina kiharoina karvaa. Niitä tahdon päästä silittelemään…

Ymmärsin pelaavani kenties vaarallista peliä riippuen täysin josko olin kumminkin erehtynyt Jannesta, tai vaikken olisikaan niin mikä hänen reaktionsa olisi aloitteeseeni, mutta riski minun oli pakko ottaa. Joten eräänä iltapäivänä lähetin muut pojat metsään suunnistamaan, mutta pyysin Jannea jäämään yksin koulun liikuntatiloihin opettaakseni hänelle kompassin käyttöä. Minulla ei ollut aavistusta osasiko Janne käyttää kompassia ties miten hyvin, mutta sama se, sillä vakava ja hymytön poika tietysti jäi kun opettaja käski. Janne oli nähdäkseni aina vakava ja hymytön ja se suretti minua, ehkä siksikin olin ryhtynyt tuumasta toimeen, tuottaakseni myös hänelle ilon. Kun poika seisoi verkkaripuvussaan ikkunalaudan ääressä käännelleen kompassia kuten ohjeistin, tahdoin vain vetää hänet syliini.

Sanoin Jannelle että ikkunan alla oleva patteri voisi vaikuttaa kompassiin ja pyysin häntä astumaan taaemmaksi, samalla ojensin käteni ja laitoin ne pojan vatsalle ja alaselälle muka ohjatakseni hänet oikeaan paikkaan. Sävähdin sisälläni mutta Janne ei näyttänyt häkeltyvän, en tosin usko että hän ymmärsi tilannetta, ainakaan täysin. Pitäisi keksiä jotain muuta, perääntyä en enää voinut. Lopetin opetuksen aika pian ja komensin Jannen suihkuun, vaikka mitään hikeä nostattavaa emme olleet tehneet.

Poika lähti suihkuhuoneeseen riisumaan ja menin hänen perässään sanoen ottavani itsekin suihkun. Se oli epätavallista, sillä opettajana minulla oli oma suihkuni, muttei Janne vieläkään reagoinut mitenkään. Riisui vain nopeasti, mutta silti sain omien vaatteideni kanssa vitkastellessani ihailla häntä läheltä. Etenkin ihanasta pyllystä sain kunnon näkymän kun poika kumartui ottamaan pyyhkeen repustaan, harvoja vaaleita karvoja kasvavasta pyllynvaosta ja jopa vaaleanpunaisesta aunuksesta. Oi!

Janne meni pyyhe lanteillaan suihkuun ja minä riisuin nopeasti itseni. Vaikka olinkin jo 50 täyttänyt, ei minun tarvinnut hävetä itseäni. Vartaloni oli vielä ihan kunnossa vaikka lihaksiin oli mieliharmikseni tullut jo löysyyttäkin. Vehkeeni olivat isot, kivespussini yhtä suuret kuin nyrkkini ja tummapintainen siittimeni 13 senttiä paksu ja 18,5 senttiä pitkä erektiossa kun olin kerran Ritvan mittanauhalla sen salaa mitannut. Vaikka hiukseni olivat lähteneet päälaelta, karvaa minulla kyllä muuten riitti ja mielelläni olisin niitä poistanut mutta Ritva olisi varmasti huomannut ja alkanut ihmetellä. Mutta nyt suihkuun missä Janne jo loiskutteli. Sieppasin oman pyyhkeeni käteeni ja riensin suihkuhuoneeseen penikseni heilahdellen.

Janne peseytyi niin ripeästi että ymmärsin tilaisuuden menevän oli jos vitkastelisin, joten sanoin oitis muina miehinä voivani pestä hänen selkänsä ja vastausta kuuntelematta ryhdyin toimeen. Janne seisoi selin minuun mutta ei vaikuttanut pahastuvan. Ah, mikä tunne kun lopulta sain selänpesun varjolla tutkia ja hivellä käsilläni pojan sileää ja pehmeää nuorta ihoa!  Tunnustelin niskaa ja lapaluita ja koko ajan etenin kohti tuota jumalaista pyllyä. Minulla alkoi tietysti heti seisoa  ja mahtavassa erektiossa yritin varoa ettei paisuva terskani osuisi Jannen pakaroihin, joiden väliin vesinorot valuivat kostuttaen kultaiset nuoret pyllykarvat.

Kurkkasin Jannen olan yli ja näin että hänelläkin seisoi! Poikaparka seisoi kiusaantuneena ja häpeissään eikä tiennyt mitä tehdä. Sanoin hellästi ettei tässä ole mitään häpeämistä, seisoihan minullakin, ja vedin pojan selkä edellä syliini. Janne sävähti tuntiessaan kovan kaluni itseään vasten mutta minä olin jo siirtänyt käteni kainaloitten alitse  etupuolelle ja hieroin hänen rintaansa. Tunsin miten Jannen sydän jyskytti. Pitkä ja ohut teinipojan kova elin tykytti kaarevana samassa tahdissa. Vesi oli lakannut valumasta, ainoat äänet suihkussa olivat Jannen kiihtynyt hengitys ja hyvin hiljainen maiskuttava ääni hänen huomamaattaan raottaessa ja sulkiessa huuliaan.     

Pyörittelin etusormieni paksuja päitä Jannen pyöreillä, vaaleanpunervilla nänneillä kiihottaakseni häntä lisää ja sivelin muutamaa vaaleaa rintakarvan kiehkuraa niiden ympärillä. Sitten siirryin alemmaksi, tutkin hoikkaa vatsaa ja lopulta suljin teinin kivekset isoon kouraani. Poika oli nyt tavattoman kiihottunut ja nojasi päätään taakse minun hartiaani. Hiljaa voihkien hän liikutti lantiotaan hitaasti sivuttain tunteakseen paisuneen kaluni kuumuuden itseään vasten.

Oma voimakas himoni sai minut toimimaan äkkinäisesti. Lopetin kiveksillä leikkimisen  ja sieppasin Jannen kalun tiukasti käteeni. Enempää ei tarvittukaan! Janne huudahti saadessaan orgasmin ja kaksi pitkää ruikkausta kuumaa siemennestettä purkautui hänestä alas lattialle ja edelleen viemäriin.  Pitelin Jannea tiukasti yhä kovasta kalusta ja toisesta olkapäästä mutta ymmärsin että ujo poika alkaisi pian hävetä tätä miesten välistä hetkeä ja siksi en voisi ainakaan nyt odottaa että hän tyydyttäisi puolestaan minut. Laskin siis irti ja laitoin suihkun valumaan alkaen rennosti muita jutellen pestä itseäni. Erektioni putosi pitkäksi letkuksi eteeni. Jannekin alkoi peseytyä uudelleen vain ynähdellen minun ystävälliseen, joutavanpäiväiseen jutusteluuni. Hän pesi hioneet kainalonsa ja hiukan kiusaantuneena pyllynsä, jolle oli minusta tihkunut esispermaa, ja sävähti pestessään vielä aran terskansa.

Kuivasimme, puimme ja erosimme kuin ketkä tahansa oppilas ja opettaja. Onneksi päivä oli päättynyt ja muiden poikien palaillessa metsästä minä saatoin ottaa autoni ja lähteä kotiani kohti. Ammattityyneyteni karisi kun sain yksin ajaessani kerrata äskeistä kokemustani ja nähdessäni erään aution parkkipaikan, ajoin sinne ja pysäytin auton. Aloin kärsimättömästi kouria tuulipuvun housujeni etumusta ja kaluni paisui saman tien valtavaksi. Kiskoin sen epämukavasti esiin ja aloin masturboida. Sain parin vedon jälkeen, heitin pääni taakse ja toistelin ääneen Jannen nimeä nautinnon kourissa.  Paksu valuva sperma peitti koko käteni. Mitään jatkoa ei varmaan tulisi, muistin Jannen kiusaantuneen ja sulkeutuneen olemuksen heti kliimaksin jälkeen, mutta tämän mahtavan muiston saisin pitää lopun ikääni. Siistin itseäni hansikaslokerossa olevilla paperinenäliinoilla ja ajoin kotiini. 

1 ajatus aiheesta “Liikunnanopettaja osa 1.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje