Jessica, toinen tuleminen

Katselen sinua silmiin kun imet hellästi kaluani puhtaaksi. Olen juuri lauennut ja sinä nuolet minua kuin kissa maitoa. Huomaan ajattelevani, että tämä kissa saakin nyt kermaa.

Kielesi liukuu terskani pinnalla, kaluni varrella ja palleillani. Pidän jokaisesta hetkestä, mutta olen hyvin arka vaikka oletkin hellä. Tulet kainalooni ja suutelemme pitkiä, kuumia suudelmia. Maistan spermani huulilllasi ja huomaan pikku hiljaa kovettuvani. Suutelen sinua kaulalta ja käteni etsivät klittaasi. Jessica tuntuu sileältä ja käteni silittelevät palleja jotka ovat ihanan sileät. Käteni ohittavat pallit ja hieron nivusiasi… Sanoja ei tarvita ja palaat heränneen kaluni pariin. Katsot suurilla silmilläsi minua ja otat kaluni kokonaan suuhusi. Imet ensin hellästi mutta pian jo lutkutat niin että maiske kuuluu. Otan päästäsi kiinni ja painan sinua kalua vasten sen kadoten suuhusi, nostan pääsi ylös ja kun huulesi koskettaa terskaa työnnän pääsi takaisin alas.

Nyt olen taas vauhdissa, käännän Jessican selälleen vuoteelle ja nostan hänen lihaksikkaat ja muodokkaat säärensä hartioilleni. Asetan kaluni Jessican peppureiälle ja jo valmiiksi öljytty peppu ottaa minut auliisti vastaan. Olen niin kiihkossa, etten välitä etten ehtinyt kondomia laittaa ja se ei kiinnosta Jessicaakaan.

Kuulen Jessican huokailun ja katsomme toisiamme silmiin. Jessican polvet ovat korvieni sivuilla ja tunnen stayuppien sileyden. Jessican klitta heiluu eessun taas puolelta toiselle, jokaisella työnnölläni. Nain Jessicaa rajusti, haluan saada hänestä voihkaisuja aikaan. Jessica puree alahuultaan ja en voi kuin suudella noita kiimaisia huulia. Jessica kuiskii minua jatkamaan aamuun asti ja sen tekisinkin jos voisin.

Huomaan etten kestä enää hetkeäkään ja työnnän Jessican polvet mahdollisimman lähelle hänen omia korviaan. Jessican ihanat muodot näkyvät edessäni kaluni upotessa ihanaan reikään ja vakoon, jotka tuovat mieleen love-recordsin logon. Näen edessäni ihanan naisen ja minua huippaa kun pallini lätkyttävät Jessican pepun poskia ja näen kuinka kaluni uppoaa Jessican anukseen voimalla, kiimalla joka voi syntyä vain kun tiukka antaa periksi. Laukean Jessican sisään ja siirryn tultuani samantien Jessican rinnan päälle. Otan ranteista kiinni ja työnnän ne sängyn päätyyn. Työnnän valuvan elimeni Jessican suuhun ja urahdan ”nuole minut puhtaaksi” ja kissa saa taas kermansa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje