Liikunnanopettaja osa 2.

Jannen kanssa jakamani seksihetken jälkeiset päivät kuluivat yllättävän rutiinilla mutta tietysti haaveilin Jannesta etenkin öisin. Vaikka pojan masturboiminen alasti oli ollut valtavan kiihottavaa, olisin halunnut mennä pidemmälle. Että Janne ottaisi minulta suihin ja että minä rakastelisin häntä peräreikään. Minulla oli hyvin vähän kokemusta sellaisesta, mitä nuoruudessani 1960-luvulla olin käynyt pari kertaa risteilyllä Tukholmassa ja vieraillut sikäläisessä homosaunassa. Mutta salaa ostamieni miestenlehtien gay-palstoja lukemalla arvelin tietäväni kuinka anaaliyhdyntä tapahtui. Vaimoni Ritva ei tietenkään ollut minun kanssani sellaista tehnyt enkä ollut pyytänytkään.

Tuli saman viikon perjantai ja h-hetki, sillä Jannen ryhmällä oli taas liikuntaa iltapäivällä, tällä kertaa telinevoimistelua. Kun tunnit alkoivat, Janne oli paikalla mutta oli kuin minua ei olisikaan. Hän ei katsonut minua saati että olisi muuten ilmaissut tahtovansa olla kanssani tekemisissä. Olin pahoillani mutta mitäpä minä saatoin muuta kuin hyväksyä Jannen päätöksen. Pidin aivan normaalit tunnit täysin ammattimaisena itsenäni ja niiden jälkeen menin työhuoneenani toimivaan lasikoppiin täyttämään arviointikortteja pojista. Myös Jannesta mutta en antaisi tunteitteni vaikuttaa arvioon mitenkään, varsinkin nyt kun hän oli antanut ymmärtää katkaisseensa meitä yhdistäneen siteen.

En pitänyt kiirettä ja meluisat pojat lähtivät yksitellen liikuntasalista ulko-oven käydessä tiuhaan. Sitten kuulin koputuksen avoimen oven karmia vasten ja kääntäessä pääni näin Jannen! Hän oli tullut sittenkin luokseni.

Yritin kuitenkin rauhoittaa itseäni sillä hän oli yhtä hyvin saattanut tulla syyttämään minua tapahtuneesta vaikkei hänen tavanomainen ujo katseensa ja olemuksensa  siihen viitannutkaan. Janne änkkäsi jotakin harjoitellun kuuloista kouluasioista enkä olisi siitä mitään ymmärtänyt vaikka olisin kuunnellutkin. Sydämeni lauloi siksi lujaa, jos tällaista fraasia haluan käyttää. Keskeytin pojan sanomalla että asia oli tärkeä ja paras jos puhuisimme siitä koulun jälkeen kahden kesken. Onneksi oli taas ollut viimeinen tunti ja päivä pulkassa. Saatoin sitten ottaa pusakkani, lukita lasikopin ja lähteä ulos parkkipaikalle Jannen kanssa rinnakkain.

Astuimme autoon ja lähdin lähistöllä sijaitsevaa kesämökkiäni kohti. Janne ei kysynyt minne olimme menossa, hän vaikutti aika sulkeutuneelta mutta luulen hänen olleen helpottunut että askel oli otettu ja nyt vain odottaisi mitä tuleman pitää. Minähän sen päättäisin, kokemattomuudestani huolimatta. Lyhyen ajomatkan ajan vedin joviaalin opettajan roolia rauhoittaakseni levotonta poikaa mutta kun pysähdyimme mökkini eteen, hän silti loi siihen pitkän katseen.  Ymmärsin että koko juttu saattaisi vieläkin lässähtää ja Janne haluta pois, joten ohjasin hänet ripeästi sisälle mökkiin. Siellä otin häntä hellästi vyötäisiltä ja vedin syliini, poika laittoi kätensä ympärilleni ja tunsin miten hän alkoi oitis kiihottua ja se kiihotti minut pian täyteen kovuuteen.

Kohta meidän molempien tuulipukujen housut ja alushousut olivat mytyssä lattialla. Me taas istuimme vuodesohvalla sylikkäin jalat toistemme molemmin puolin ja kiveksemme tiukasti vastakkain. Hypistelin sormillani Jannen piukkaa pyllyä karvaisten, harallaan olevien reisieni välissä ja uskalsin jo suudellakin häntä, tai oikeammin painelin huulillani hänen hiuksiaan, otsaansa ja ohimoitaan. Janne piti silmänsä kiinni eikä katsonut minua mutta syleili minua tiukasti ja tunsin taas hänen sydämensä lyönnit. Mökissä oli aika viileää ilman takkatulta mutta kuumat yhteen kietoutuneet erektiomme olivat kai ruumiin tulta. Tuulipukujemme pusakat kahisivat toisiaan vasten.

Karaisin kurkkuani ja kysyin Jannelta mitä hän haluaisi tehdä kanssani mutta poika vain kuiskasi että kaikkee. Kysyin että saisinko naida häntä ja onnistuin kuulostamaan tarpeeksi varmalta ja miehekkäältä vaikka ääneni värähtikin ”naida” sanan kohdalla. Joo, joo, poika myönteli kiihkeästi joten hellästi siirsin hänet kyljelleen sohvalle selkä minuun päin. Olin itse kyljelläni Jannen takana ja nostin hänen toisen jalkansa ylös levittääkseni pyllynvakoa mahdollisimman levälleen. En tiedä oliko se paras mahdollinen asento mutta ainakin täten saatoin tarkastella meitä seinällä olevasta peilistä ja vahtia pojan reaktioita. Janne pysyi vaiti mutta hänen katseensa oli kiinnittynyt rävähtämättä kuvajaiseemme.

Ymmärsin että tarvittaisiin liukastevoidetta mutta eihän sitä minulla tietysti ollut täällä mökillä tai muuallakaan. En keksinyt muuta kuin nuolla sormiani saadakseni niihin mahdollisimman paljon sylkeä jota sitten aloin levittää Jannen peräreiälle. Janne haukkoi henkeään, työnsi käsivartensa polvitaipeensa alle ja veti polvensa kainaloon ollakseen mahdollisimman avoin minulle. Sitten vain vein siittimeni hänen peräaukolleen.

Se ei sujunut ollenkaan hyvin, on mahdoton kuvailla miten piukka Janne oli. Vaikka kuinka yritin painaa kiihkeää terskaani hänen peppureikäänsä vasten, se vain taipuili ja muljasi aukolla. Se sattuikin mutta ei varmasti yhtä paljon kuin Janneen, jonka kasvot olivat vääntyneet ja suljettujen silmien ripset kostuneet. Kova aaah-aaah purkautui Jannen suusta kuulostaen valtavan äänekkäältä hiljaisessa mökissä. Minun olisi kai pitänyt keskeyttää mutta en voinut. Tämä oli eka kerta Jannelle ja minulle, en eläessäni ollut koskaan ottanut ketään poikaa. Tämä hetki ei saanut jäädä ilman täyttymystä!

Poika pieraisi vaikka tietysti se oli minun sisään puskemaani ilmaa. Oli mikä oli, hyödyllisestä peilistä näin että Jannen peräreikä jäi väreilemään noin sormenpään kokoiseksi tummaksi aukoksi ärtyneen punaisen renkaan keskellä ja tätä avautumista hyödyntäen, sekä tirskauttamalla kalustani sinne omaa kiimalimaani lisäliukasteeksi pääsin lopulta työntymään Janneen.

Edemmäs, edemmäs, kunnes olin lopulta kokonaan sisällä.. Näin, että hänen peppureikänsä sykki kiinni omissa tummissa kiveksissäni, jotka muistuttivat kiihotuksesta ja viileydestä kokoon vetäytyneinä kookospähkinää reisieni välissä. Jannen syljestä kosteat, kultaiset pyllykarvat kietoutuivat minun kivespussien mustanharmaisiin kiharoihin. Janne oli lakannut valittamasta mutta vaikutti kärsivältä. Ylös sojottavasta, valkoisen urheilusukan verhoamasta jalastakin oli varmasti veri lakannut kiertämästä. Sanoin Jannelle että vaihtaisimme asentoa niin että hän olisi kontallaan ja poika ynähti myöntävästi. Samalla suutelin häntä suulle ja poika vastasi vaikka se olikin lähinnä sylkisten huulten hipaisu.

En ottanut itseni välillä ulos, mutta sain kammettua Jannen doggystyle (niin kai sitä kutsutaan) asentoon eteeni vuodesohvalla. Aloin työnnellä edestakaisin ja nyt kaikki tuntui jo paremmalta. Kokemuksen ihanuus valtasi mieleni, hymyilin avuttomasti ja naurahtelin spontaanisti viedessäni Jannen poikuutta. Hänen poikuuttaan! Se sana kiihotti minua yhä lisää.       

Jannekin oli alkanut nauttia vaikka hän pitikin kasvonsa haudattuna käsivarsiinsa, kuulin vaimeaa huohotuksen ja naurun hekottelun sekaista ääntä vaalean pään alta. Sitten hän käänsi päätään sivulle ja näin autuaan ilmeen hänen huulillaan. Oli suloista että tuo yleensä niin ujo ja juro poika nautti ja iloitsi näin! Nuori peppu pönkötti varmana ja anteliaana edessäni ja Janne siirsi jalkojaan niin että työntelin juuri oikealta korkeudelta. Sitten poika jo rohkaistuneena työnsi seksin lämmittämät pakaransa tiukasti minuun kiinni ja myötäili liikkeitäni. Tunsin että saisin kohta ja melkein heti olinkin joka sisusta ja sopukkaa hykerryttävän orgasmin vallassa. Minulta tuli ja tuntui että laukaisin ainakin kolme kertaa ja ainakin desilitran verran siemenestettä Janneen. Samalla huusin mielessäni että Janne, minä rakastan sinua!

Onneksi vain mielessäni sillä vaikka äsken olikin ollut  nautinnon ja yhteyden hetki, tunnelma muuttui siinä samassa kun seisoin polvieni varassa kalu Jannessa. Minulle nousi kova hiki ja sen haju tuntui selvästi viileässä mökissä. Janne oli kohottautunut kyynärpäittensä varaan ja katseli seinää ilmeisesti tietämättä mitä seuraavaksi. Spermat pepussa tietty saivat hänet ymmärtämään että hän oli antanut poikuutensa toiselle miehelle, opettajalle ja kyllin vanhaksi omaksi isäkseen. Oli miten oli, minä olin lauennut ja nyt oli Jannen vuoro laueta. Otin elimeni ulos ja käänsin pojan selälleen. Hän ei ollut jäykkänä mutta rohkeasti nuolaisin hänen kiveksiään pari kertaa ja poika kiihottui niin että saatoin ottaa hänet kovana suuhuni. En tosin tiennyt tai muistanut kuinka toiselta mieheltä otettiin suihin, lähinnä vain mutustelin Jannea suussani, mutta poika alkoi voihkia  ja liikahdella joten tein kai jotain oikein.

Otin kalun suustani ja aloin masturboida sitä koska silloin olin varmemmilla vesillä ja kohta Janne sai. Poika huudahteli kun siemennestettä alkoi tulla ja tulla. Jannen orgasmi tuntui kestävän ainakin minuutin ja hieroin kalua josta ruikkasi pienen pieniä spermapisaroita kuin sadetta joka laskeutui minun päälleni. Poika vain huusi autuas ilme kasvoillaan ja minäkin aloin huutaa yllyttääkseni häntä nauttimaan. Oikein kilpailimme tuona lyhyenä hetkenä kumpi saa enemmän ääntä aikaan. Se oli hauskaa ja myös rietasta, varsinkin kun kalju päälakeni ja virnistävät kasvoni kimaltelivat pojan liemistä.

Sitten se oli ohi ja pyyhin kasvoni tuulipusakkani hihaan, onneksi mökillä oli vaihtovaatteita. En tiennyt mitä sanoa tai tehdä seuraavaksi, kai minun olisi vietävä Janne kotiinsa, mutta poika alkoi puhua ja ehdotti melko tyynesti että emmekö voisi jäädä tänne yöksi? Ilo valtasi minut mutta silloinhan hänen vanhempansa huolestuisivat. Eivät huolestu koska hän kuulemma oli aamulla kouluun lähtiessään ilmoittanut menevänsä kaverille yöksi. Ahaa, Janne oli siis alun alkaenkin toivonut jotain tällaista tapahtuvaksi. Minä en kyllä ollut ilmoittanut mitään Ritvalle mutta heitin ajatuksen mielestäni. En halunnut, en voinut, ajatella vaimoani kun kaikki mitä minä halusin oli täällä mökissä kanssani.

Koska viettäisimme yön täällä oli paras vikkelästi pukea housut takaisin jalkaan ja sytyttää takkatuli sekä lämmittää sauna sillä pesunhan tarpeessa me olimme. Kannoimme yhdessä vajasta polttopuita ja huomasin Jannessa muutoksen, hän ei vaikuttanut enää yhtä ujolta ja aralta kuin ennen. Tietysti se saattoi johtua että hän oli rakastellut miehen kanssa ja ymmärsi ettei homoseksuaalisia haluja kannattanut hävetä mutta uskon myös että poikuuden menetys ja mieheksi tulo vaikutti häneen jo nyt lyhyessä ajassa. Ihmeellistä.

Riisuessamme saunaan mennäksemme huomasin kostean tahran Jannen lyhyiden alushousujen takamuksessa ja ymmärsin että minun spermani olivat sisällä pojassa, se tuntui kiihottavalta ja irstaalta, sen myönnän. Jannekin kävi rohkeammaksi sillä saunassa hän istui ylälauteella kantapäät lauteen reunalla niin että seksin turvottama ja punehduttama pyllyaukko oli minulle koko ajan esillä. Minäkin esittelin itseäni Jannelle: Pesin isot,  kananmunan kokoiset kivekseni erityisellä huolella, kohotellen ja erotellen niitä toisistaan tumman poimullisen kivespussin sisällä. Vedin puolijäykän siittimeni esinahan niin taakse kuin sain ja pesin terskani näytellen sitä hymy huulilla Jannelle.

Huomasin että hänen peppureikänsä oli kostea kirkkaasta limasta, minun siemennesteestäni, ja enempiä ajattelematta kumarruin alas ja lipaisin sitä voimakkaasti kielelläni. Janne sävähti kuumaksi ja kysyi voiko tuollaista tehdä? Voi toki, vastasin, olen lukenut siitä usein miestenlehtien gay-palstoilta. Minulla oli lehtiä täällä mökilläkin ja Janne saisi toki katsella niitä jos halusi.

Ja halusihan hän. Janne  peseytyi ja kuivasi nopeasti ja veti ylleen hänelle antamani saunatakin päästäkseen mökin puolelle selaamaan lehtiä, jotka kaivoin hänelle kätköpaikastaan.

Minä olin vetänyt ylleni mukavan kerraston ja laitoin meille syötävää samalla kun Janne istui pöydän ääressä tutkien kiinteästi homosivujen rohkeita mieskuvia ja ahmien novellien yksityiskohtia. Kovin kummoista ateriaa ei mökiltä löytyvistä säilykkeistä saanut aikaan mutta eihän meitä kumpaakaan ruoka kiinnostanut.

Syötyämme Janne riisui saunatakin. Poika oli kovana ja tahtoi kokeilla lehdistä lukemiaan juttuja. Minäkin riisuin ja ilkialasti seisoimme takan edessä kädet tiukasti toistemme ympärillä ja suutelimme rohkeasti suulle. Vaikka ei ollut myöhä, ulkona oli jo pimeää ja minulla oli koko yö aikaa nauttia ihanasta Jannestani.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje