Mökillä

Osa 1

Katselin mökin ikkunasta ulos. Sää oli lämmin, ja aamu rauhallinen. Päällä oli pelkät bokserit ja t-paita, muuten olisi tullut aivan liian lämmin. Olimme syöneet aamupalaa jo hyvän aikaa sitten, sekä miettineet, että illalla voisi lämmittää taas saunan. Edellisillan sauna ja uinti olivat taanneet sen verran raukean olon, että olin ainoastaan hoidellut sinut käsin. Aamulla molemmilla oli jo kovempi panetus, mutta suihinotolla alkanut aamu keskeytyi, kun veljesi soitti taas jollakin kiireisellä asiallaan.

Ajatukseni keskeytyi, kun tulit keittiöstä ja lempeän käskevällä äänellä komensit.

”Hei, poika, sohvalle. Pylly pystyyn.”
”Okei…”

Suuntasin sohvalle. Laskin bokserit, riisuin paidan ja nostin peppuni tarjolle.

”Peppu paremmin tarjolle”
”Ai näin” sanoin korjatessani asentoani
”Juuri noin, hyvä poika”

Pian tunsin liukkarilla valellun sormesi uppoavan peppureikääni. Liukastit pyllyä, et niinkään lämmitellyt reikää. Odotus kasvoi. Tiesin, että olen onnekas kolmekymppinen kundi, kun saan parikymmentä vuotta vanhemmalta mieheltä vakituisesti paksua kyrpää. Irtauduin ajatuksistani tuntiessani paksun, lämpimän terskan pepulla. Hyvin liukastettu kyrpä painui sisään, voimalla ja koko mitalta heti – vavahdin, sillä jo ensimmäinen työntö aiheutti touhutippojen lentämistä. Samalla mietin, että alun perusteella tästä tulee raju kyyti…

Aloit painamaan peppuani pitkin vedoin. Kehuit, miten olen sun kiltti peppulutka, iskän oma pikkuhuora. Huomasin, että tuhmat puheet aiheutti kivikovan stondiksen mulle, ja pian suustani pääsikin pyyntöjä.

”Voitko iskä naida mua, voitko panna oikein kunnolla”
”Mitä? Ei kuulu.”
”Voitko iskä nussia mun persettä kunnolllaaaaa”

Kiihdytit tahtia kesken lauseen, ja huomasin, että sain jo ensimmäinen, joskin pienen, peppuorgasmin ja roiskin muutaman tipan spermaa sohvalle.

”Miten sanotaan, huora?”
”Ki-ki-kiitos iskä, kiitos että nussit persettä, kiiiitos”
”Hyvä poika, pojalla on ihana huoranperse, sitä on ihana naida”

Panit peppuani euforisen loppumattomalta tuntuvan ajan. Pian hidastit, ja komensit minut uuteen asentoon.

”Selällesi. Jalat kohti kattoa. Levitä jalkoja ja perse esiin”

Laitoit tyynyn selän alle ja asettelit niin, että perse on oikein kunnolla tarjolla. Valutit liukuvoidetta kunnolla reiälle. Tunsin, miten kolme sormea työntyi vaativasti reikään. Neljäs sormi.

Valutin touhutippoja ja spermaa vatsalleni, kun neljä sormea painui ulos ja sisään reikään ja kehuit, miten irstas löysä reikä sun poikahuoralla on. Lopetit hetkeksi, mutta käskit pitämään perseen esillä. Levitit liukuvoidetta kädelle, toit sen löystyneelle perseelle… ja painoit koko nyrkin sisään, hitaasti mutta varmasti.

Aloitit rauhallisesti, mutta pian kiusasit tavalla, jonka tiesit toimivan: vedit käden melkein ulos, venyttäen peppureiän todella isoksi – ja pysähdyit. Annoit käden liukua takaisin pyllyyn. Teit tätä useita kertoja.

”Tykkääkö poju?” kysyit, samalla kun liikutit isoa nyrkkiä suolessa
”Ty-ty-tykkään” sopersin, kiimassa.

Jatkoit hetken, kunnes otit nyrkin ulos.

”Noniin, nyt vasta poikaa aletaan nyrkkinaimaan! Takaisin nelinkontin, pikkuhuora” komensit

Tottelin kiltisti ja kiimaisena toin pepun valmiiksi. Liukkaria hieman ja jatkoit nyrkin painamista sisään ja ulos. Vapisin kiimasta.

”Mä tuun, mä tuuuuun” huusin – ja laukesin.

Laitoit vapaana olleen käden pippelini eteen ja sait lähes kaikki spermat kämmenellesi. Otit käden ulos, ja laitoit spermaisen käden takaisin sisään. Jatkoit nyrkkinaintia kunnolla, välillä taas kiusallasi venyttäen reikää. Pian vedit nyrkin ulos vauhdilla, sillä hetkellä sain kehon läpi kulkevan peppuorgasmin – jälleen. Taas mietin, että oon maailman onnekkain bottom, kun mulla on Top, joka jaksaa venyttää ja käyttää mun peppua näin antaumuksella.

Hait penisrenkaan ja toit kyrvän suun eteen. Imin hetken, mutta kyrpä oli jo muutenkin niin kova, että asettelit kyrvän reiälle… ja nussit kuin pientä huoraa. Löysässä ja käytetyssä perseessä alkoi jo tuntumaan, mutta nautin silti joka hetkestä. Tunsin pian, että alat olemaan lähempänä kliimaksia.

”Iskä tulee ihan kohta”
”Joo, joo, saanhan mä ne sisään?”
”Tietysti”
”Kiitos, ihanaa, kiitos että siemennät muu-uu-uut” vaikeroin, kiimassa ja käytettynä
”Nyt tulee, nyt tuleee”

Laukesit voimalla, ja paljon. Osan spermasta painoit syvälle peppuun, osan laskit lähemmäs reikää. Makasimme hetken yhdessä, sun hieman löystynyt kyrpä mun pyllyssä. Hikisinä, raukeina, nussineina. Vedit kyrvän ulos. Mun peppureikä jäi hieman auki ja tunsin, miten lämmin sperma valuu hiljalleen reiästä ulos. Nousit hieman yllättäen ylös, otit hellästi hiuksista kiinni, jolloin tiesin että mitä haluat. Aloin imemään sun kyrpää, sitä samaa, joka oli juuri lauennut mun peppuun.

”Hyvä poika, putsaa iskän kyrpä kiltisti…”
”Mmmmhm” sain äänneltyä, paksu kyrpä suussa
”Just noin, juuri noin poju, putsaa vaan koko kyrpä”

Imin kyrvän puhtaaksi ja puolikovaksi, spermat pyllystä valuen. Oli kuitenkin aika jatkaa arkisia askareita, molemmat tyytyväisinä.

”Hei, poika” kuului hetken päästä keittiöstä”
”Niin?”
”Illalla on sitten sauna”
”Joo, niin ajattelin”
”Kutsuin Maken meille kylään”

Äsken niin tyydytetty peppu alkoi uudestaan kaipaamaan käyttöä, Make kun oli jo vanha tuttu – meidän vakkarikimppakaveri, jolle olen iskän pyynnöstä jakanut peppua myös. Tiesin, että illalla saan siis kahta kyrpää kerralla. Kiima iski uudestaan, ja jo minuutit alkoivat tuntumaan pitkiltä.

”Ainiin, poju, vielä yksi juttu”
”Niiiiin?”
”Make tuo myös jonkun kaverinsa. Pepun pitää sitten kestää.”
”Kiitos, iskä. Kyllä se kestää”
”Tiedän, poika, oot syntynyt jakamaan persettä.”


Osa 2

Sauna oli jo lämpiämässä. Odoteltiin vieraita vielä, mutta olin käynyt jo valmistautumassa, Iskän toiveet oli varsin selvät:

  • Sheivattu ja putsattu peppu
  • Jocksit valmiina saunanjälkeiseen aikaan
  • Vieraille pyyhkeet

Olin valmis iltaa varten, pyyhkeetkin odotti vieraita. Jocksit odottivat yläkerrassa, sängyn vieressä.

Pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen Maken auto kaartoi pihaan. Make oli tuttu kundi, mutta jännityksellä odotin, että millainen vieras nousee kyydistä. Tämän illan kimppaan kun oli tulossa uusi kundi. 

Make nousi autosta ensin ja näytti suunnilleen samalta kuin viime kerrallakin: 185 senttiä pitkä, roteva, lyhyet hiukset – parta on näemmä ajettu juuri aamulla. 

Apukuskin paikalta nousi hieman yli 190 senttiä pitkä, normaalivartaloinen kaveri. Ihan tavallisenoloinen tyyppi. Iskä meni vieraita vastaan ja jutteli näiden kanssa hetken, viittoillen sisään. Kaikki nauroivat hetken.

Kolmikko suuntasi sisään, moikkasin Makea tottuneesti. 

”Noniin, esittelehän itsesi” Iskä komensi
”Moikka, mä oon…”
”No sä oot varmaan se meidän tän illan poikapillu. Make kertoi susta jo paljon” vieras sanoi ja kaikki kolme räjähtivät nauramaan. Tunsin punan kasvoillani, toisaalta osittain nousevan kiiman takia.

”Mä olen Jaska. Ton Maken vanha kaveri. Ollaan monesti kimppailtu, ilmeisesti sua en ole vaan ehtinyt nussimaan vielä” vieras sanoi ja ojensi kätensä. Tartuin käteen ja kättelimme.

Iskä kävi keittiössä hakemassa saunajuomat kaikille ja osoitti saunaa kohti
”Noniin, mennäänkö? Kaikki kerralla, siis. Ja sinä, poju, tajuat kohta hyvin syyn, miksi toi Jaska on mukana”. Iskä hymyili tietäväisenä ja Make naurahti myös.
”Ja tunnet myös” Jaska jatkoi. 


Menin Iskän kanssa saunaan ensin, Make ja Jaska jäivät vielä riisuuntumaan pukuhuoneen puolelle. Make astui löylyihin ensin ja huomasin, että Make on selvästi valmistautunut iltaa varten: varustus on kokonaan posliini, varmaankin tänä aamuna sheivattu. Jaska astui saunaan puolikovan kyrvän kanssa… joka oli jo nyt vähintään 18 senttinen ja ranteenpaksuinen. Tässä siis syy, ja tätä kyllä uskalsin odottaa ja hieman toivoin: selvästi huoneen isoin kyrpä.

”Katsele vaan, ihan rauhassa” Iskä sanoi huomatessaan, että tuijotan Jaskan kyrpää
”Tule vaan lähemmäs” Jaska sanoi, jäädessään seisaalleen

Menin lähemmäs ja istuin alimmalle lauteelle, jonka ansiosta olin sopivasti kyrvän korkeudella. Tartuin paksuun kaluun… ja otin tuon uljaan terskan suuhuni. Jaska huokaili tyytyväisenä kun hitaasti otin suihin. 

”Riittää tähän hetkeen, hyvinhän sä imet isoakin” Jaska sanoi
”Tulkaahan molemmat lauteille sieltä” Iskä sanoi

Hetken istuimme lauteilla hiljaa ja heitimme löylyä. Make kertoi, että miten on viime aikoina mennyt. Kuulemma vaimon kanssa menee ihan mukavasti, varsinkin kun tälle ei tarvitse selitellä poikien mökkireissuja. Ilmeisesti vaimo tietää meidän kimppakuviosta, mutta tätä ei haittaa tuttujen miesten kanssa touhuaminen, joten tämä ei kysele liikoja.

Kaikki kolme juttelivat lähinnä normaaleista asioista, kun itse mietin lähinnä kyrpiä ja sitä, miten paljon tänään saan peppuun. Osin kysyvänä ja osin toiveikkaana, hieman jopa malttamattomana. 

”Noniin, missäs ajatuksissa tää meidän peppulutka on?” Jaska kysyi
”Haaveilee varmaan kyrvästä” Iskä vastasi
”Mmmm-hm” mutisin vastaukseksi
”Noh, millaistas seksiä se poju nyt tykkää harrastaa? Mistä tykkäät?”
”No siis…”
”Ihan rohkeasti vaan voit vastata” Jaska kannusti
”No tykkään saada peppuun. Yleensä kovaa.” vastasin
”Kyrpää?” Jaska kysyi
”Ja nyrkkiä…” vastasin nolostellen
”Oho! Sullahan on siis jo venytetympi reikä. Mihinkäs poju ottaa spermat?”
”Suuhun tai… peppuun”
”Okei, eli sulla on ihan kunnon kiimainen perse. Hyvä.” Jaska totesi ja alkoi runkkaamaan itseään kovemmaksi. Huomasin Maken ja Iskän tekevän samoin.
”Mennääs tuohon pukuhuoneen puolelle. Lämmittelemään.” Iskä sanoi päättäväisesti.

Pukuhuoneen puolella oli pieni sohva. Jaska meni sohvan vierelle
”Poju, nyt meet sohvalle niin, että..” Iskä aloitti, huomaten, että tiedän kyllä mitä pitää tehdä. Aloitin imemään Jaskan paksua kyrpää ja asettelin pepun pystyyn niin, että jompikumpi miehistä pääse sohvalle mun pepun kimppuun.

Make aloitti: hän otti penisrenkaan, asetteli sen kyrpänsä juurelle, levitti liukkaria mun odottavalle pepulle ja kyrvälleen, asetteli kyrpänsä reiällä ja painautui hitaasti sisälle. Tunsin täyttymystä ja kiiman nousua. Runkkasin Jaskaa hetken, nautiskellen peppupanosta. Jatkoin imemistä ennenkuin Jaska ehti sanoa mitään. Make kiihdytti panemisen tahtia, painaen koko kyrpänsä mitalla persettä.

Aloitin runkkaamaan Jaskaa kovempaa. Tunsin kyrvän jo hieman sykkivän. Imin terskaa hitaasti ja nopeammin, välillä kielellä kunnolla kiusaten sitä. Make nautiskeli perseestä, tällä hetkellä painellen pitkillä, hitailla vedoilla ja käyttäen kyrpää joskus ulkona, mutta painaen sen suoraan sisään samantien. Make tiesi, että tuollainen ulos-sisään paneminen on mun suosikkejani, se saa aikaan mieletöntä kiimaa.

”Jatka, jatka. Tuun ihan kohta” Jaska huohotti. Yllätyin hieman, että nyt jo ekat spermat tulossa, mutta en valittanut, kiimassa odotin paksuja lasteja suuhun. Kiihdytin runkkaamista, kun Jaska yllättäen keskeytti mut. Hän siirtyi taakse ja Make väistyi. Tunsin miten Jaska hieman käänsi mua, jotta perse on paremmin esillä, jatkoi runkkaamista ja samalla painoi valtavan kyrpänsä mun sisään, syvälle. 

”Mä tuun, ei vittu mikä perse, nyt tulee” Jaska huusi, ja tunsin, miten tuo iso kyrpä pumppaa spermaa mun reikään. Ja sitä tulee paljon.

”Huh, siinä illan ekat satsit” kuulen Jaskan toteavan, samalla kun tämä vetää kyrvän mun reiästä. Make naurahtaa kysyen, että onkos Jaskalla vielä se 5 kertaa illassa ihan normaali, Jaskan vastatessa, että tänään taitaa olla todennäköisempää tulla sen 10 kertaa…

Perse spermattuna – mutta liian vähän nussittuna – ajattelin, että tästä tulee paras kimppa ikinä.


Sytyttikö? Haluatko olla tarinan iskä? Laita viestiä 🙂

Tarina jatkuu kyllä… 🙂

1 ajatus aiheesta “Mökillä”

  1. Upee tarina! Sai mun kullin tosi kovaksi mut kiimaseks. Oi kun saisin isänsä osallistua kiimapojun kiimaleikkein

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje