Reissukylässä

Työmatkalla ja päivän päätteeksi nautiskelin hotellissa internet-pornosta ja kirjauduin myös chattiin.

Muutamien kanssa siinä heiteltiin juttua, tunnustelevia sellaisia ja yhden kanssa alkoi niin sanotusti toiveet olemaan samaa luokkaa eli tarpeet kohtasivat. Minä olen vers-top ja hän vers-btm, tosin tämän iltaisessa kiinnostuksessa oli hänellä nuolemiset ja itsellä kunnon imut molemmin päin. Vielä hetken siinä jatkettiin keskenämme, että mitä jos kuitenkin nähtäisiin. 
Kävin kunnon huuhtelu-pesulla, jotta kaikki mahdolliset paikat ovat puhtaat ja siistit 😀

Hän asui melko lähellä hotellia, keskustan tuntumassa ja sovimme, että menen hotellin oven suuhun odottelemaan ja mikäli vastaisin ulkonäöltäni hänen toiveitaan (ja hän minun) niin lähdetään kävelen hänen luokseen. Kerroin vaatetuksesta tarkemmin ja ottavani kahvin mukaan aulasta. Niillä tiedoilla olisin tunnistettavissa. Samoin hän kertoi millaisiin vaatteisiin on pukeutunut. Hetken odottelun jälkeen kuvausta vastaava mies tuli juttulemaan. Avain oli sellainen kuin mielessäni olin ajatellut. Hetken siinä juteltiin vähän kuin puoli-väkisellä, oli ehkä sellainen odottava tunnelma, ja onneksi minäkin kelpasin kun ehdotti, että eiköhän mennä hänen luokseen kuten oli sovittu 🙂 Matka ei tosiaan ollut kovin pitkä ja pientä jutusteluakin saatiin aikaiseksi 🙂


Perille ja eteisestä kun päästiin olohuoneen puolelle hän ehdotti että keittäisi kahvit, vastasin, että tahtoisin mielummin siirtyä makuuhuoneeseen, kahvitellaan myöhemmin.

”Sehän passaa, kieltämättä tässä on housuissa ollutkin levoton olo”, hän vastasi. 

Itsellänikin oli kyllä jo puoliheijari ollut koko kävelymatkan, joten en vaatteiden riisumisessa kyllä aikaa menettänyt ;D Olimme melko lailla yhtäaikaa alasti ja itseltäni pääsi ”vau”, sillä edessä seisoi alasti perusnormaali vartaloinen mies, millä oli oikein mukavan näköinen puoliheijari.

Chatissa olimme vaihtaaneet mieltymyksiä, toiveita ja pari ”turn-offiakin” oli avattu, joten seuraava askel oli aika selvä! Astuin aivan hänen eteensä ja kietoiduimme syleilyyn, kielet tutkivat toistemme suita! Itselläni pamahti täyteen seisokkiin ja tunsin kuinka hänenkin kova kalu oli omaani vasten. Hän oli kyllä taitava kielarin antaja ja vartalo tuntui sopivan urheilulliselta,

Tunnusteltiin toisiamme, puristeltiin pakaroita, imettiin kieliä, huulia. Lantiolla hieroimme toistemme kulleja. Itse olin tälläkertaa innokkaampi ja ehdotin, että ”tahdon maistaa sun kullia”. Hän kävi selälleen sängylle ja minä siihen jalkojen väliin. 


Hänen kalu oli lähempää katsottuna melko suora, runkoon nähden terska hiukka paksumpi, mutta todella kuvauksellinen, oikein hieno esimekki kunnon kullista. Otin toisella kädellä ja nostin terskan kohti suuta ja huomasinkin, että terskan päässä on pientä kiimaliman tippaa ja valumaa 🙂 nuolaisin terskan alapuolelta ja kyllä, kiimalimaahan sieltä tulee. En malttanut vaan otin kullinnupin suuhun ja kielellä hieroin terskan alapuolta. Maistui muuten tosi hyvälle! 

Koitin välillä ottaa enemmänkin suuhun, mutta ainakaan kokonaan ei kulli mahtanut vaan hiukka meinasi mennä liian syvälle kurkkuun. Tykkään itse kun toinen nuolee terskan alapuolta samalla kun imee, niin tein siis hänelle. Edestakaisin otin puolet kullista suuhun ja taas puoleen terskaan ulos. Hauska kun kiiman lisääntyesssä kiimaliman määrä alkoi maistumaan melkein jokaisella nuolaisulla, lähes pumppaus tahdissa sitä tuli. Ilmeisesti hänkin oli tyytyväinen kun kovasti huokaili ja oli levottoman oloinen.


”Saanko mä vuorostani nuolla sun? halun nuolla anaalia?” hän kysyi.

Asetuin istumaan hajareisin hänen kasvojen päälle siten, että pääsen siitä nojautumalla 69 asentoon. Itseltäni pääsi kyllä totaalisen nautinnon huokaus kun tunsin kielen anuksella. Hitsit, että se tuntuu hyvälle! Hän jatkoi kielellä anuksen reunoja nuollen ja välillä kieli tuntui syvemmälläkin. Huomasin, että itsellänikin kiimalima valui hänen kaulalleen 😀
Nojauduin eteenpäin ja otin hänen kalunsa suuhuni. Tästä asennosta on tietysti hankalempi terskan alapintaa nuolla, mutta toiset tavat siis vain käyttöön. Nautin kivikovan kullin nuolemisesta ja imuuttelin huolella. Hänkin otti välillä omanikin suuhunsa, mutta vaihteli välillä takaisin anuksen kutittamiseen 😀 Eihän siinä voi kuin huokailla toisen kulli suussa ja hän tuntui nauttivan toisessa päässä 😀


Täytyy kyllä sanoa, etten tiedä kauanko jatkettiin kuusysissä, mutta mun oli pakko sanoa, että

”Mun tarvii saada tauko, etten tule. Mä haluan nuolla sua!”

”No en ole kyllä kaukana minäkään!” hän vastasi. ”ole hyvä vain…” hän jatkoi!

Vaihdoin asennon siihen missä olin aloittanut eli hänen jalkojen väliin ja jatkoin nuolemista ja terskan alapuolelta kielellä maistelua. Toisen käden sormilla kutittelin anusta.

”oliko sulla liukkaria?” kysyin ja sain vastaukseksi yöpöydän laatikosta tuubin 🙂
Laitoin likkaria sormiini. Jatkoin imuuttelua ja samalla työntelin etusormen hänen sisäänsä. Huokauksista, ääntelystä ja kehuista päätellen tein asiat miellyttävällä tavalla 🙂

Kiimalima alkoi taasen maistua kielen päällä ja hänen levottomasta olemisesta päättelin, ettei kauankaan mies taida kestää.

”Aaaah, tulen pian, tuntuu hyvälle, nuole, ime, nuole” kuului kannustavasti!

”pidä sormi sisällä” hän jatkoi. Kulli alkoi olemaan kivikova.

”Mä tuun, mä laukean!” hän huokaisi

Tunsin kädellä kullin varresta jäykistymisen, sormella anaalin kiristymisen ja … hitsit.. Häneltä suorastaan ruiskusi spermaa suuhuni! Tuntui tulevan kovalla paineella. Pidin terskan suussa ja yritin niellä, mutta osa valui suun reunoista vartta pitkin kädelle kun nielin. Uusia sperma ruiskauksia tuli toinen toisensa perään. 

”nyyyyyytttt….. AAAAaaaaaaaaahhhhhh….. tuleeeeeeee….” kuului enemmänkin huutona kuin huokauksena.

Jatkoin terskan suussa pitämistä ja koitin ottaa vastaan kaiken! Monen ruiskun jälkeen alkoi vihdoin pussit olemaan tyhjät. Kun sain suurimman osan nieltyä ja kullin sykkiminen loppui, annoin kielen kevyesti hieroa terskan alapintaa. Mies värähteli ja muutama tippa tuli vielä suuhun. Sormilla tunsin kun anuskin alkoi rentoutua.

”Oih kun tuntui hyvälle!” hän sanoi hymyilen, ”Mun vuoro tehdä sulle sama!” Nousin hänen päälleen antamaan kielarin.

”Siis tältä minä siis maistun” hän naurahti keilareiden välissä.  ”Menes siihen makaamaan” sain kehoituksen.
Käännyin selälleni ja hän meni vuorostaan jalkojen väliin. Odotin kuumaa suuta kullin ympärille, mutta ennenkuin hän teki mitään sellaista, hän otti liukkarin ja laittoi sitä omiin sormiiinsa ja hieroi anaalin liukkaaksi! Sormi anaalissa kyllä tuntuu tosi hyvälle!
Katsoin kun hän otti kullini suuhunsa ja ”aaaaaaahhhh!” oikeastaan kuvaa tunnetta! Kuuma kieli kulki kullin vartta pitkin samalla kun suu sulki kalun hyväilyyn!
”Ei hitsit multa menee taju” muistan miettineeni, niin hyvälle tuntuu kun toinen imee rauhassa ja samalla kutittaa sormella sisältä. Mulla harvoin tuntuu kun kiimalimaa tulee, mutta tällä kertaa en tiedä oliko se sitä vai mitä, mutta aivan käsittämättömän hyvälle tuntui kuuma suu ja kieli terskan ympärillä. Antauduin täysin nautinnon vietäväksi ja valitettavasti tämmöisessä käsittelyssä ei voi kauan kestää vaan jouduin varottamaan lähestyvästä loppusuorasta.

”Mä tuun pian, tuntuu kuin kulli räjähtää sun suuhun!” sain sanottua huokaisujen keskeltä.

Hän jatkoi tasaisesti ja tunne otti vallan.

”Tuuuun…..” sanoin kun tunsin kuinka sperma lähti liikkeelle!

Räjähdin kuumaan suuhun! Päästin pitkän huokaisun, tunsin kuinka sykin kuumassa suussa, olin aivan ekstaasissa.
Nautinnon tasoituttua hän päästi kullini suustaan ja tuli vuorostaan suutelemaan. Maistoin edelleen sperman maun suussani, mutta ehkä hänen kielessään hiukka erilaisen vivahteen.

”tälläiseltä mä siis maistun” . Naurahdimme molemmat..
”Kyllä teki hyvää, kaunis kiitos” sain kuulla. ”Sun kyrpää on kiva nuolla!”

”kiitos itsellesi” vastasin ja hymähdin ”Samoin sun kyrpä maistuu hyvälle ja sä olekin melkoinen spermalinko. En saanut kaikka nielaistua”

”hah, nielun täydeltä säkin sykit” sain kuulla… ”Nyt se kahvi?”

”kyllä kiitos” vastasin…

Nautimme kahvit siinä alasti keittiössä ja juttelimme niitä näitä.

Puin vaatteet päälle ja ennenkuin lähdin, vaihdoimme pitkän kielarin sekä hetken imuuttelin hänen kaluaan. Pientä nousua oli jo havaittavissa vaikka vain kahvin verran oli täystyhjäyksestä aikaa…
”Heippa ja viestitellään” huikkasin ovesta ja menin hotellille nukkumaan täysin reuntoutuneena…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje