Treenihetki

Työmatka taasen ja majapaikka kaupungin hotellissa. Saunan raikkaana ja kaikki paikat pestynä on mukava vähän illalla katsella internetin tarjontaa ja tietty tarkistaa onko chatin puolella kenties jotain sellaista kenen kanssa tarpeet kohtaa.

Parin etsijän kanssa vaihdettiinkin juttua, mutta heidän kanssaan ei ollut tällä kertaa mitään mikä olisi johtanut toteutukseen. Kolmannen kanssa alkoi kuitenkin juttu luistaan ja ensi tunnusteluiden jälkeen päästiin vähän tarkemmin juttelemaan millainen olisi kummallakin mielessä ja millaisia olimme. Avain selvästi molempien intressit olivat kohdillaan. Molemmat halusivat seksiä ja kun vielä olimme molemmat versa tyyppejä niin kaikki käy. Hän, niinkuin minäkin olemme tahoillamme varattuja, joten hetken piti asian kanssa sopia. Itselläni tietysti oli paikka kun hotellissa oleskelin. Hänellä oli illan urheiluharrastus vielä edessä, mutta varmasti pieni kiima päällä hän ehdotti, että tulisi lyhennetyn treenin päätteeksi käymään hotellihuoneessa ja niin ollen ei kotonakaan huomattaisi. Siispä tarkemmat huonetiedot ja siihen liittyvät sekä arvio milloin kenties hän ehtisi sekä viestintä kanavan tiedot.

Aikaa oli sopivasti ennen treffejä, joten puin vaatteet päälle ja lähdin kauppaan hakemaan liukkaria ja kummit. Aika hauska oli kävellä ja koittaa käyttäytyä kuin ei mitään kun kullissa tuntuu koko ajan olevan pieni into päällä. No, eipä puoliheijari nyt mihinkään housuista näy. Hotellihuoneessa kuitenkin otin jo valmiiksi kaikki vaatteet pois ja nappasin pyyhkeen lähettyville, ettei ovea tarvitse alastomana avata.

Reilusti ennen sovittua aikaa tuli viesti, että ”10 minuuttia” eli hän olikin ilmeisesti lyhentänyt harjoitusta paljonkin 🙂 Ensi treffit ovat aina jännittävät, varsinkin kun tietää niiden olevan aivan pian. Hetken päästä tosiaan oveen koputettiin ja avasin oven.

”Terve, tuu sisään” sanoin J:lle. J oli niin kuin oli kuvannut itseään. Vaalea, itseni pituinen, sporttinen ja hymyilevä. Sporttisuutta lisäsi tietysti urheiluvaatteet mitkä hänellä oli päällään.

”Kiitos, en millään malttanut keskittyä treeniin. En saanut ajatuksia pidettyä vain treenissä :)”

”Minullakin ajatus on tuntunut lähinnä kullissa” sanoin ja heitin pyyhkeen tuolin selkänojalle ja samalla seisoin alasti J:n edessä kulli puolikovana.

”Jos ok, niin heitä sinäkin vaatteet vain siihen laukkuhyllyn päälle”, lisäsin

”Makeen näköinen kalu!” J sanoi, ”Saanko? ”, osoittaen sitä

”tietysti” hymyilin, ja en ollut ihan varma mitä J meinasi. J kävi lattialle eteeni, otti kullistani kiinni ja imaisi sen suuhunsa! Itseltäni pääsi tahaton huokaus! Silittelin J:n hiuksia samalla kun hän sai kuumalla suullaan kaluni täyteen seisokkiin. Hitsit, että tuntuikin hyvälle.

”Ota säkin vaattee pois” kehoitin  ”voisin miellläni maistella suakin!” 

J nousi ja riisui vaatteensa ennätysajassa. Vaatteiden alta paljastui hiukka omaani isompi melko jämäkästi eteenpäin seisova kulli! Menin vuorostani hänen eteensä ja otin sen käteeni, vedin terskan näkyviin ja otin suuhuni! Toisella kädelläni puristin pakaraa ja tahditin imuuttelua. Siinä imiessäni tuli mieleen, että hassu juttu, mies ketä en ollut nähnyt vielä 2 minuuttia sitten seisoi edessäni kulli suussani 😀

Nousin ylös, mutta pidin kullista kiinni ja suutelimme. Kielet tanssivat villisti ja J:n kulli tuntui vain paisuvan kädessäni.

”Mennään sängylle” sanoin

”joo, mennäänkö 69?” J ehdotti

”Mielelläni” sanoin ja menin makaamaan selälleni sängylle. J nousi päälleni ja kun kulli laskeutui suuni lähelle imasin sen hellään syleilyyn. Pujotin käteni J:n jalkojen välistä, jolloin hän jouti hiukka ”munamaisempaan” asentoon, mutta sain molemmat kädet pakaroita ja pusseja hyväilemään ja siinä samalla urheilun ansiosta pyöreät pakarat avautuivat paljastaen nätin anuksen. Imin kalua ja toisella kädellä sivelin kiveksiä ja toisella kutittelin anusta ja pakaroita. J teki itselleni samalla laila ja siinä me oltiin molemmat kuin päällekkäin olevat broilerit, imien innokkaasti ja samalla tunnustelen muitakin paikkoja. Yhteinen huokailu imujen välissä vain kuului huoneessa.

”Nousetko, tahdon nuolla ja sormeilla sua!” sanoin imuuttelun välissä.

”Millai?” J kysyi

”Jää siihen sängyn reunalle kontallesi” sanoin ja nousin itse lattialle J:n taakse. Otin molemmilla käsillä pakaran puolikkaista kiinni ja levitin entisestään niitä jotta anus aukesi. Tungin kieleni niin syvälle sisään kuin sain. Nuolin ja nussin kielelläni reikää ja nautinnon äänistä päätellen teki hyvää. Jatkoin vielä hetkisen ja otin liukkarin käteeni. Pursutin sitä J pystyssä olevan pyllyn reijälle ja kutittelin sormella anusta. Painoin sormea sisään ja otin ulos kun tunsin, ettei mennyt helposti enempää. Pursutin uudelleen reijälle liukkaria ja taas painoin sormella anukseen. Nyt meni huomattavasti helpommin taas syvemmälle. Jatkoin muutaman kerran kunnes koko sormi meni kuin tyhjää rystystä myöten. J päästi huokailua työntöjen tahtiin.Otin toisella kädellä J:n kullista ja runkkailin samalla kun työntelin sormella.

”Hitto, tekee hyvää! …. Aaaaahhh…  Nai mua, tunge kyrpä mun sisään” J pyysi.

”odotas hetkinen” vastasin ja otin kortsun ja asetin sen sekä vielä lisäsin siihen päälle melko reilusti liukkaria. Asettauduin J:n taakse, nappasin pakaroista kiinni ja peukaloilla autoin terskan anuksen huulille ja aloin työntymään sisään. Vaikka hyvin olin sormella jo liukkaria laittanut anaaliin ja kortsu kiilteli, jouduin lisäämää vähän paineta, jotta anus ottaisi vastaan kullini.Terskan verran upposi sisään ja samalla J:ltä pääsi

”AAAaaaaaaaaaahhhh, ihanaaaa….”

Työnsin vielä vähän ja otin sitten pikkuisen takaisin päin. Tein pieniä hitaasti pientä nainti-liikettä ja nautin näystä kun anus hieroo terskan reunaa ja kullin vartta.

”Tuu kokonaan sisään, tekee hyvää, anna munaa!” J pyyteli ja jatkoi huokailua. Painoin pohjaan asti ja silloin itseltänikin pääsi melkoinen huokaus. Kuuma perse imi kaiken sisäänsä! Aloitin rytmikkään naimisen. Välillä otin terskan melkein kokonaan näkyviin välillä pumppasin vain syvällä. Huone täyttyi läähätyksen äänistä. Tovin verran jatkoin ja sitten mulla alkoi olemaan melko liipasimella mällin lähtö, joten sanoin J:lle

”Sun vuoro naida mua! Alan muuten olemaan valmis!” Otin kullin ulos ja hieraisin sormella vielä kuin kuitiksi edestakaisin anaaliin.

”Kuis haluat tulla?” kysyin

”Mene samalla lailla kun minä, mäkin haluan eka takaapäin!” J vastasi.

Asetuin sängyn reunalle jalat vähän auki ja peppu pystyyn. Tunsin kielen anuksella ja voi että kun se tuntuu hyvälle! J ei tosin paljoa pidempää lipsutellut vaan otti aika nopeasti likkarin käteensä ja alkoi työstää reikääni. Liukas sormi työntyi sisääni. Suustani pääsi nautinnon huokaus. Koska J:llä oli vähän isompi kalu kuin itselläni sanoin, että laittaa reilusti vain liukkaria, muutoin ei perse kestä ottaa sisälle! J rasvasi huolella ja katselin taakseni kun hän laittoi kortsun kaluunsa ja hieroi vielä liukkaria päälle. Tunsin kun kuuma terska alkoi vaatia sisäänpääsyä. Rentouduin ja antauduin kyrvälle. J työnsi reilusti ja tunsin kullin repivän anaalin auki. Samaan aikaan kun tunsin nautintoa tuli sellainen ensi kipu kun anus ei vielä ole tottunut venytykseen. Kiiman sekaisin tuntein päästin tahattoman voihkaisun kun tunsin J olevan kokonaan sisälläni! Persettä poltti ja samalla tuntui avain hullun kiimaiselta!

”Mun perse on aivan tulessa” sanoin

”sun kyrpä tuntuu syvällä” Huokasin!

J veti ulospäin ja aloitti sen jälkeen pitkien rauhallisten työntöjen tahdin. Ensi kipu oli poistunut ja tilalle jäi vain valtava hyvän olon ja kiiman tunne kun miehen kyrpä soutaa edestakaisin anaalissa.

”Aaaaaaahhhh kun tuntuu hyvälle … jatka… jatka…” pyysin.

Olin ihan kiimassa! J jatkoi naimista. Otti välillä kokonaan kalun pois ja työntyi sitten vaativasti täysin sisääni. Välillä nai vain terskan mitalla ja välillä nopeasti koko varrella. En voinut kuin työntöjen tahtiin voihkia. Yhtäkkiää J otti kullin pois ja perääntyi. 

”Meinaa tulla! pikku tauko ja sun vuoro!” hän sanoi. Olin edelleen pylly pystyssä ja nautin edelleen tunteesta kun naidaan. 

”Onko toiveita?” kysyin

”Nai edestä” J pyysi ja nappasi tyynyn alaselän alle ja nosti jalat leveälle syliinsä. Hän otti pakaroistaan kiinni ja levitti reikäänsä. 

”Anna munaa!” J pyysi. 😀 J:n nainnin aikana oma kullini oli palautunut puolijäykäksi, joten hieroin samalla sen kovaksi kun lisäsin uutta liukkaria kortsun päälle. Otin hyvän polviasennon J reijälle ja työnsin sisään! Otin toisella kädellä J:n kullista kiinni ja aloin naimaan!

”Ah.. Ah.. Ah..” kuului naimisen tahdissa.

”Älä runkaa mua samalla , muutoin tulee” J pyysi ja hieroi nännejään.

Jatkoin naimista, katselin kun kullini upposi tasaisesti kuumaan reikään. Ehkä vähän turhankin kuumaan kun jouduin melko nopeasti tunnustamaan, etten pysty pian pidättämään.

”Vaihdetaan, sun vuoro” sanoin ja otin kaluni pois J sisältä. Menin samaan asentoon kun J äsken ja hän asettautui reijälleni ja siinä samassa hän olikin jo sisälläni.

”Auts” pääsi suustani kun hän tuli koko varrella sisään. Tunsin vatsassa vihlaisun kun kulli upposi liian syvälle. 

”nai varovasti, sä oot liian suuri” pyysin, mutta samalla nautin tunteesta mikä levisi lantiooni. J piti jaloistani kiinni ja nai. Tunsin kuumaa tunnetta työntöjen tahtiin enkä voinut kun läähättää ja huokailla. Hetken naituaan J kumartui päälleni, suuteli ja antoi kielaria samalla kun hieroi kaluaan mun sisälläni. Olin ihan kiimassa. Kiedoin kädet J:n ympäri ja imin hänen kieltään. Mumisin suuta vasten samalla kun anaalissa kuuma kulli souti!

”Mmmm m m m  mmmmm ”

”Taas tauko” J sanoi ja nousi päältäni. Tunsin kuinka kulli lähti suolestani. 

”mä tuun sun päälle ratsastamaan” J sanoi, mikä kävi vallan mainiosti kun käytännössä olin jo selälläni makaamassa. Hän asettui hajareisin päälleni. Asetti toisella kädellä kaluni reijälleen ja laskeutui alas. Olin koko varrella sisällä. Jatkoimme suutelua. Otin pakaroista kiinni ja tein nainti liikkeitä. Tunnustelin sormella kun oma kaluni liikkui reijällä.

”hitsit, mitähän kello on?” J yhtäkkiää kysyi ja istuitui kaluni päälle.

Katsoimme kelloa ja J totesi, että pitää lopetella ettei kotona aleta ihmettelemään treeni-intoa!

”Saanko naida sua niin, että tuun? Mä voin ottaa sulta sit suihin” J ehdotti.

”Kyllä se käy, missä asennossa haluat tulla sisään?” kysyin

”Käänny vain siinä sängyllä, tuun päältä” J sanoi laitoin tyynyn lantion alle ja jäin vatsalleni makaamaan. J ohjasi kalunsa reijälleni ja se upposi kuin kuuma veitsi voihin. J makasi päälläni ja pyritti omaa lantiotaan päälläni. Tunsin kiimaista poltetta joka valtasi koko lantioseudun. Huokailin J naidessa ja hän nuoli niskaani ja korvan taustoja.

”Sulla on hyvä perse, mun kyrpä on sun sisällä” J läähätti korvaani

”Pian lähtee!” J lisäsi samalla kun työnnöissä alkoi olemaan tiuha tahti ja läähätys vain lisääntyi.

”Nyt tulee!!” J suorastaan huusi ja pumppasi kullia mun suolessa.

”Aaaaaaaahhhh, tulee paljon!”J vartalo tärisi ja hän jäi syvälle muhun samalla kun makasi mun selän päällä.

”Hitto sulla on kuuma perse! Mä tulin varmaan kortsun täydeltä!” J sanoi ja kutitti kielellä korvaani. Tunsin kuinka suolessani oleva kova kulli alkoi pienenemään ja poistumaan ihan itsestään sisältäni.

”Sun vuoro tulla, mä imen sut tyhjäksi” J sanoi ja nousi päältäni.

J asettui lattialle kyykkyyn ja pyysi seisomaan eteensä. Otin kortsun pois, mikä oli vielä kullissani ja tein niinkuin pyydettiin. Hän otti kullini suuhunsa ja aloitti imemisen. Kuuma kieli hieroi terskan ja varren alapintaa. Toisella käden kaksi sormea löysi sisälleni ja siinä seisoin hotelli huoneessani. Miehen suu kaluni ympärillä ja sormet sisälläni!

On selvä juttu, ettei sellaista käsittelyä kauan kestä varsinkaan kun muutaman kerran on ollut jo lähellä laukeamista!

”Nyt lähtee” sain sanottua ja sen jälkeen olin vain sellaisessa ekstaasi tunnelmassa. Sperma sykki suuhun ja tunsin olevani yksi iso orgasmi! Huokailin ja tulin! Hetken päästä aloin palautua todellisuuteen ja J päästi kaluni suustaan!

”Huusit sitten niin, ettei naapureille jäänyt epäselväksi saiko joku orgun!” J virnisti. En ollut tajunnut olevani niin kovaääninen!

”ups” vastasin ”teki niin hyvää!”

J otti sormensa pois sisältäni ja nousi. Suudeltiin ja vaihdettiin kieliä.

”Nyt on pakko mennä” hän sanoi ja puki päälleen!

”Paras treeni pitkään aikaa” hän vitsaili ja lähti kotia kohti.

Jäin keräämään itseäni, siivosin kortsut ja menin suihkuun. Olipas saanut olo!! 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje