Asuntoautossa

Osa 1

Vilkuilen hermostuneesti työhuoneeni seinällä olevaa kelloa, jonka minuuttiviisari tuntuu matelevan ihan etanan lailla, ihan kuin se ei liikkuisi laisinkaan. Mutta siinä samassa puhelimeni piippaa saapuneen viestin merkiksi. Jokseenkin vapisevin käsin otan puhelimen käteeni ja luen saapuneen viestin:

Saavuin sovitulle paikalle.

Edelleen vapisevin käsin vastaan viestiin lyhyen kuittauksen:

Ok, olen tulossa.

Päästyäni ulos rakennuksesta, huomaankin viestin lähettäneen henkilön jo aiemmin ilmoittamien tuntomerkkien mukaisen asuntoauton seisovan juuri sovitulla paikalla läheisellä bussipysäkillä.

Jatkan edelleen kävelyäni kohti tätä asuntoautoa, tuntien kuitenkin miten jalkojani alkaa hieman heikottamaan ja jännitys nostamaan päätään, samalla kun mietin, että mitäköhän olenkaan ihan juuri menossa tekemään ja kokemaan, mitä sitä onkaan tullut tuntemattomalle miehelle luvattua.

Aivan hetken kuluttua saavunkin pysäkille ja vilkaisen hanttimiehen puolen ikkunasta sisään autoon, kuskin suuntaan. Kuski huomaakin minut ja viittelöi minut avaamaan oven.
Avaan vapisevin käsin oven, jolloin kuskin suu vääntyy maireaan hymyyn ja kuski toteaa:

Moro. Tulithan sinä kuten sovittiin. Hyppäähän vain rohkeasti kyytiin.

Nielaisen kurkkuuni nousevan palan ja vastaan vapisella äänellä kuskin iloiseen tervehdykseen, nousten sitten autoon.

Kuski suuntaakin saman tein kulkumme ennalta sovitun marketin suuntaan. Matka tuntuu kestävän miltein ikuisuuden vaikka siihen ei todellisuudessa mene vajaata kymmentä minuuttia enempää.

Emme puhu kuskin kanssa yhtään mitään, koska olen kuin transsissa, syventyneenä omiin ajatuksiini, miettien entistäkin enemmän, että mitä olen ihan juuri kohta tekemässä.
Kuskini kurvaakin samalla hetkellä sovitun marketin parkkipaikalle, ja ajaa sen syrjimpään nurkkaukseen sammuttaen sitten auton moottorin.

Jännitykseni tuntuu nousevan vain entisestään, kun havahdun kuskin toteamukseen:

Noh, vieläkös olet halukas ja valmis kokemaan sitä mitä varten sinut kyytiin noukin ja tänne tulimme?

Nielaisen itsekseni mutta totean kuitenkin:

Kyllä, olenhan minä edelleen valmis siihen mistä olemme viestitelleet.

Ok, hyvä juttu, kuski toteaa ja jatkaa:

Siirrytäänhän sitten tuonne makuutilojen puolelle.

Kuski nousee penkiltään ja suuntaa asuntoauton peräosaan jossa sijaitsevat ihan hyvän kokoiset makuutilat, ihan parivuoteineen.

Nousen itsekin penkiltäni ja menen kuskin perässä auton perälle. Tuntuu edelleenkin siltä, että olisin aivan kuin unessa mutta kuitenkin valveilla, koska kun kuski alkaa omia vaatteitaan vähentämään, alan itsekin niin tekemään. Ihan miltein sillä samalla hetkellä olemme kumpainenkin aivan täysin alasti, mitä nyt itselleni ainakin jäi sukat jalkaani.

Tulehan nyt sitten tänne sängylle ihan kiltisti… saat ne sukat jalkaasi jättää jos haluat, kuski toteaa hieman naurahtaen, kun huomaa kuinka vilkaisen alaspäin jalkoihini sukkiani ihmetellen. Nousen auton peräosan parivuoteelle kuskin viereen ja katson häntä hieman kysyvä ilme kasvoillani.

Asetuhan vain siihen keskelle sänkyä silleen sopivasti kontillesi, peppusi tänne minuun päin, kuski toteaa rauhallisella ja rauhoittavalla äänellä.

Teen kuten pyydetään, vilkaisen taakseni ja siinä samassa huomaankin kuinka kuski on ottanut yöpöydän laatikosta liukkarituubin ja pusertaa siitä aimo määrän liukkaria käsilleen, painaen miltei samantein liukkarista kiiltelevän sormensa peppureiälleni, sitä hellästi hieraisten kunnes alkaa painamaan sormeaan hitaasti peppureikääni sisään.

Tämä tunne on aivan käsittämätön mutta se ei kuitenkaan satu millään muotoa. Siinä samassa kuski vetää sormensa pois pepultani, ja pusertaa suoraan tuubista hieman lisää liukkaria reiälleni, hieraisten sitä myös hieman jo täydessä seisokissa olevalleen kalulleenkin.
Havahdun siihen, etten ollut edes huomannut saati tajunnut, että kuinka tämän kuskin kalu on yhtäkkiä nousut täyteen seisokkiinsa.

Kuski siirtyy hieman lähemmäs, ottaa käsillään määrätietoisen otteen lantioiltani, ja alkaa painamaan tätä seisovaa kaluaan hitaasti mutta varmasti peppuuni sisään.
Hitaasti peppuuni uppoava kalun tuottama paine saa minut huokaisemaan syvään. Sisääni sentti sentiltä porautuva kovana seisovan kalun aiheuttama tunne on entistäkin käsittämättömämpi.

Hetken kuluttua tunnenkin miten takanani olevan miehen lantio ja kivekset painautuvat peppuani vasten, kun mies on saanut painettua kalunsa aivan juurta myöten peppuuni.
Peppuni on nyt aivan täynnä tätä tuntemattoman miehen kovaa kalua.

Eihän sinua vain satu? kuski kysyy rauhoittavalla äänellään.

Ei satu, vastaan.

Oikein hyvä, kuski toteaa ja jatkaa:

Sillä nyt alat sitten tätä kovaa aisaani ihan toden teolla saamaan…

En kerkeä tätä asiaa sisäistämään saati kuskille mitään siihen vastaamaan, kun tunnen kuinka mies alkaa vetämään kaluaan hitaasti ulospäin pepustani, vain painaakseen sen samantein sinne takaisin.

Hitaasti mutta varmasti kuski alkaa tätä liikettään nopeuttamaan ja tahtiaan kiihdyttämään, kunnes aivan hetken kuluttua hän nai minua jo todella hyvällä tempolla ja vauhdilla, hänen kalunsa soutaessa liukkarin liukastamassa pepussani, irstaan litinämäisen äänen sitä säestäessä ja miehen pallien tämän tästä peppuani vasten läiskähtäessä. Tämä tuntematon mies nai minua täysin omaan tahtiinsa, hieman huohottaen, kunnes hän aivan yht’äkkiä toteaa ääneen:

Ai niin… Reiska hei, me ollaan täällä jo täydessä touhussa, joten tules sinäkin…

Säpsähdän aivan totaalisesti kun asuntoauton vessan ovi aukeaa ja sieltä astuu esiin toinen, aivan yhtälailla minulle tuntematon mies. Siis mitä tämä oikein tarkoittaa, mietin itsekseni. Eihän mistään tällaisesta ollut mitään puhetta saati että siitä oltaisiin mitään sovittu.
Siinä samassa huomaan, että tämä Reiskaksi kutsuttu mies onkin yhtälailla täysin alasti edessäni ja hänen kalunsa on jo puoliseisokissa.

Eihän sinua kait haittaa, että kutsuin tuon Reiskankin mukaan karkeloihin? kuski kysyy jokseenkin ivallisesti.

Eipä kait se haittaa, saan vastattua, kun kuski jatkaa edelleen peppuni naimista.

Hyvä juttu, kuski toteaa.

Ja siinä samassa tämä Reiska onkin ihan siinä kasvojeni edessä ja heiluttelee puolikovaa kaluaan mairea hymy kasvoillaan. Kuin sanattomasta sopimuksesta avaan suuni ja Reiska tuo kalunsa sitä lähemmäs. En todellakaan tiedä mitä minun pitäisi sille tehdä, joten alan sitä nuolemaan ja imemään kuin tikkaria. Ja ilmeisesti teen jotain ihan oikein koska tunnen miten tämä suussani oleva Reiskan kalu kovenee entisestään.

Olotilani on mitä epätodellisin mutta sitäkin kiimaisempi, kun siinä samassa huomaankin makuutilan seinällä miltei koko seinän levyisen peilin. Saan käännettyä katsettani sen verran peilin suuntaan, että näen tämän todella irstaisen tapahtuman, ja sisäisten sen todellisuuden.
Siinä minä sinänsä raavas mies olen kahden yhtä raavaan miehen välissä kontillani, ja toisen miehen kalu jatkaa soutamistaan kovana pepussani, ja toisen miehen kalu jatkaa kovenemistaan suussani…

Näen myös tästä peilistä kuinka omakin kaluni on jo puoliseisokissa ja heiluu kuskin työntöjen tahdissa…

Osa 2

Olotilani on mitä utopistisin. Minä, sinänsä raavas, reilu 4-kymppinen suomalainen perusheteromies, jollaisena olen itseäni aina pitänyt, mutta joka kuitenkin on jo jonkin aikaa jostain syystä oikeasta kalusta pepussani haaveillut ja fantasioinut, olen tilanteessa jossa toisen raavaan miehen kalu painuu kerta toisensa jälkeen peppuuni.

Tilanteeni käsittämättömyyttä lisää se, että toisen miehen kalun jatkaessa peppuni määrätietoista mutta tuntemuksiani seurailevaa naimista, toisen miehen yhä alati koveneva kalu on suussani. Yritän tätä suussani olevaa kalua parhaani mukaan nuolla ja imeä, tuntien kuinka se ajoittain painautuu poskeani vasten.

Mieleeni juolahtaa mielikuva kuinka olen kuin kahden vartaan väliin asettu lihanpala. Sillä sitähän minä siinä näiden kahden miehen välissä sinänsä olen, kun he minua toki toisaaltaan kunnioittaen, hakevat omaa nautintoaan, peppuani ja suutanikin miltein naiden.

Tunnen kuskin käsien voimakkaan otteen lantioillani ja hänen määrätietoiset työntönsä kun alan jotensakin vaistonvaraisesta työntelemään peppuani ja lantiotani häntä vasten.

Huomioni hetkellisesti herpaantuessa suussani olevan kalun huomioimisesta, Reiska toteaa vaativaan sävyyn mutta kuitenkin hymyillen:

Tsot, tsot… otetaas sitä kalua toiseenkin päähän yhtä ahnaasti kuin mitä toiseen…

Katsahdan Reiskan suuntaan ja yritän parhaani mukaan keskittyä myös hänen kalunsa huomioimiseen.

Vilkaisen kuitenkin myös auton makuuhuoneen seinällä olevaan peiliin ja huomaan kuinka omakin kaluni kovenee kovenemistaan, heiluen kuskin naimiseni tahdissa, vaikkei kaluuni ole edes koskettu.

Tämä peilistä näkyvä näky jossa noin 5-kymppisen miehen kalu takoo alati kiihtyvällä tahdilla peppuani ja noin 3-kymppisen miehen kalun on suussani jo täydessä mitassaan, on niin utopistinen mutta sitäkin kiihottavampi, että tunnen kuinka oma kaluni seisookin aivan yhtä äkkiä täydessä komeudessaan kuin rautakanki enkä pysty enää pidättelemään vaan se ruiskii sykäyksittäisin ryöpsähtelyin spermaani vuoteelle jossa me kaikki kolme olemme…

5 ajatusta aiheesta “Asuntoautossa”

  1. Tosi kiihottava tarina. Tällä tavalla minäkin haluaisin saada kahta miestä samaan aikaan.

  2. Kiitos positiivisesta palautteesta. Olisihan tuo todellakin kiihottavaa mutta ehkäpä sitä ensialkuun riittäisi se yksikin mies jonka panoleluksi antautua 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje