Huoltis

Tapaan miehen nurkassa pöydän ääressä, istun häntä vastapäätä ja hetken hiljaisuuden jälkeen alamme jutella jännityneenä.

— Kuinka tosissasi olit?

Hän kysyy hiljaisella äänellä ihmisten kävellessä pöydän ohi. Vilkaisen ympärilleni ja avaan takkini, näytän miehelle punaiset pitsiset rintaliivini.

— Olen tosissani ja alapäässä saman setin pikkarit ja sukkanauhat sukkien kanssa, pepputappi kans, sanon ujosti ja peitän rintaliivini takilla ennenkuin tyhjiä lautasia kantava henkilökunnan jäsen näkee.

— Mennään sitten, haluan nähdä, mies pyytää silmät kiiluen.

Nousemme ja kävelen edellä vessoja kohti, yksi vessankoppi on muita hieman isompi ja molemmat mahdumme sinne. Riisun takkini ja housuni miehen lukitessa oven takanaan, istun pöntölle ja empimättä mies avaa vetoketjun housuistaan.

Hänen kalu on paksu ja lyhyt, terskakin niin iso että saan suuni täyteen jo siitä. Imen ja lutkutan äänekkäästi, vessan oven käydessä hiljennän ääntä ja kävijän lähdettyä jatkan litisevää suihinottoa.

— Riittää, perse tännepäin, mies ähkäisee ja käännyn.

Hän laskee stringini riuhtaisten ja vetää tapin sisältäni, sylkäisee kalulleen ja painaa itseään sisääni.

Mulkku uppoaa liukuvoiteesta märkään persepilluuni, reikäni venyy ja vaivoin saan hillittyä etten voihkaise. Mies on kokonaan sisälläni ja molemmat kuuntelemme kun joku lähtee vessasta, mies voi jatkaa ja puristaa minua lantiolta alkaessa naimaan. Litisen kalun pumpatessa koko lyhyen vartensa mitalla, puren huultani etten ääntele ja antaudun nussimisen rytmiin. Miehen pallit läpsyy minua vasten ja hän vetää rajusti persettäni itseäänpäin, valutan kiimalimaa pöntön kannelle vaimeasti huohottaen. Nyt ei kukaan tule häiritsemään ja mies nai spermat sisääni, hän vetää itsensä ulos ja kaluaan lavuaarissa pestyään poistuu.

1 ajatus aiheesta “Huoltis”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje