Tankilla

Pentti on 60-vuotias irstailija; rasvainen mies, rasvaiset jutut ja kyrpä kovana jatkuvasti. Omien sanojensa mukaan hän on yliseksuaalinen. Minun mielestäni hän vain tykkää siitä, että saa jatkuvasti upottaa kulliaan jonkun perseeseen tai suuhun. Varmana vetää myös Viagraa. Kunnon irstas sika siis, ainakin mun makuuni.

Ensimmäisen kerran tapasin hänet Sipoossa, paikallisen huoltoaseman pihalla. Tankkasimme vierekkäisillä mittareilla, enkä voinut olla katsomatta tarkemmin miestä, jolla oli ikää jo senkin verran, mutta oli puettuna autoillessaan mustaan nahkaan. Siinä hän seisoi, rennosti, kireissä nahkahousuissa, nahkarotsissa ja bootseissa.

Tottakai hän huomasi tuijotukseni. Hän jäi katsomaan takaisin ja hymyili. Siinä vaiheessa siirsin katseeni suoraan hänen nahkahousujen etumukselleen, jossa oli –varmasti katsottavaksi tarkoitettu- suuri pullistuma. Avasin samalla muka vaivihkaa hupparini vetoketjua ja yritin näyttää paidatonta rintakehää.

”Klik” sanoi bensapumppu. Vedin hupparin vetskarin kiinni ja kävelin hiljakseen kohti huoltamon ovea. Kävin todella kuumana tuohon upeaan ilmestykseen. Hidastin askeleitani niin paljon kuin se oli mahdollista ja kun avasin oven, oli hän suoraan takanani. Marssimme kassalle. Asemalla ei ollut ketään. Kun kassanhoitaja tuli tiskille, yritin kaivaa lompakkoani takataskusta. Hänen alavartalonsa oli niin kiinni omassani, että käteni osui ensimmäisenä hänen pullistumaansa. Kun maksoin ja juttelin kassan kanssa, mies puristeli pakaraani. Kakistelin hyvät päivät ja pakenin pihalle ja autooni.

Loppukevään lämpö ja kiima kuristivat ja ajoin autoni pihan kauimpaan nurkkaan, avasin hupparini vetskarin kokonaan ja samoin farkkujeni napit. Alkkareina mulla oli naisten pikkustringit ja kullini turpoili niistä ulos. Päästin sen vapauteen ja aloin runkata. Vilkaisin pihapiiriin, ei ketään. Paitsi nahkamies, joka juuri nousi autoonsa. Avasin sivuikkunan ja jatkoin runkkaamista. Mies ajoi autonsa viereeni ja nousi ulos. Käveli autoni viereen ja katsoi sisään.

”Mikäs kaunis poika se täällä on parkissa?”

Koska pihalla ei edelleenkään ollut ketään muita, vastasin kouraisemalla hänen isoa nahkaista pullistumaansa ja sanoin: ”Oot vaan niin vitun kiihottavan näköinen et mua alko panettaa”.

”Ei tässä poju. Aja perässä, okei?”

Kurvasimme pihasta ja ulos koko keskustasta. Muutama kilometri ja käännös sivutielle. Vielä vähän matkaa ja mies pysäytti tien sivuun. Nousimme autoistamme ja mies johdatti mut halkopinoille alkaen saman tien, niskastani tarttuen, suudella rajusti ja nuollen kielellään suutani joka puolelta, työntäen samalla toisen kätensä farkkuni sisään pakaroille.

”Mmmmm, ihana perse, annatsä tätä mulle?”

Avasin farkkuni napit ja hän kouri entistä estottomammin. Itse kävin kourimaan ja puristelemaan tuota mahtavaa pullistumaa, yrittäen samalla avata hänen vyötään. Mies lopetti hetkeksi kourimiseni ja avasi sekä vyön että napit ja kaivoi esiin hyvin kauniin, kivikovan kyrvän. Mittaa aisalla oli jotain 18-19 senttiä, esinahka peitti terskan ja päästä valui jo limanoro. Hyvin kiimaisen syötävän näköinen elin.

Tässä kohtaa menetin itsehillintäni rippeetkin ja laskin farkkuni polviin, käännyin nojaamaan puupinoon ja levitin hänen katseltavakseen ja hyväksikäytettäväkseen persettäni molemmin käsin. Mies katsoi stringin ”peittämää” persettäni millisekunnin ajan, repi stringin narun poikki ja survaisi terskansa reiälleni. Hänen kiimalimansa ja minun väljä perseeni aiheuttivat sen, että kulli luisti kerralla sisään ja siitä nopeasti pohjaan saakka. Kun tunsin miehen nahkarotsin peittämän vatsan alaselässäni, alkoi paneminen.

”Ihana lutka, vittu mikä reikä sulla on” mies kuiskaili, ”anna sedälle reikää, poika”.

”Pane saatana, pane, vittu mikä sonnin kulli, anna mulle sitä-ä-ä-ä” ähisin työntöjen tahdissa.

”Mmmm…astutaan pikku narttua, saat sonnilta siementä”.

Tämän leikin tunsin hyvin ja tykkäsin myös.

”Joo, astu narttusi. Siemennä hyvin. Pane paksuksi” huokailin ja pökin perääni vasten hänen kulliaan.

Sen verran kova oli hänenkin kiimansa että eipä kestänyt kuin muutaman minuutin, kunnes hän laukesi sisääni vaimeasti karjahtaen.

Rauhoituimme hetken siinä paikallamme, sisäkkäin. Puristelin vielä perseelläni veltostuvaa kullia, kunnes se luiskahti ulos. Sitten puristin parhaani mukaan perseeni umpeen ja sanoin että siemenen pitää jäädä sisään, ei siitä muuten paksuksi tuu.

Selin häneen nostin farkkuni ylös samalla keikutellen persettäni mahdollisimman paljon. Olin itse vielä laukeamatta ja kiimani oli huimaava.

Polvistuin hänen eteensä ja vielä nuolaisten hänen kullinsa päätä, laitoin sen takaisin nahkahousujen sisään.

”Pentti” sanoi hän. Kerroin oman nimeni ja kättelimme.

”Vaan jos haluut, saat kyllä tulla uudeellenkin siemennettäväks. Sullon hyvä tavara”.

Tuo mies oli niin upea, raskastekoinen hieman mahakas kroppa, siilitukka, viikset ja parransänki käskemään tottuneilla rauhallisilla kasvoillaan.

Halusin ehdottomasti päästä uusintaan hänen kanssaan. Vastasin hänelle avaamalla nahkarotsin vetskarin. Aloin hyväillä kookasta mahaa ja nuolla raskaiden rintojen turpeita nännejä. Hankasin kulliani hänen reittään vasten toivoen laukeavani samalla, ollessani tuon nahkamiehen sylissä.

Pentti kuitenkin keskeytti puuhani sanoen että huomenna voisin tulla hänen luokseen, jos hänen ehtonsa sopisivat mulle.

”Kerro ehtosi.”

”Ensinnäkin, huomenna kun tulet niin nimesi on Katri. Pukeudut ja meikkaat itsesi kiimaiseksi huoraksi ja teet sen valmiiksi kotonasi. Peset itsesi tarkkaan sisältä ettei vittu haise paskalle. Sit sä ajat mun luokse huorana. Mä ootan sua tasan kello 15 ja sit mä toivon et sulla ei oo kiire mihinkään. Käykö näin?”

”Jooh tuun, siis käy kyllä herra” vastasin vieläkin kiimasta sekaisena.

Hän antoi osoitteensa ja erosimme. Matkalla kotiin mietin huoralookissa ajamista, kuitenkin yli kaksikymmentä kilometriä. Mutta mietin myös että jos ei riskeeraa mitään, ei voi voittaakaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje