Tankilla osa 3 Pentin luona

Tankilla, osa 3

Mentiin keittiöön ja Pentti avasi keskustelun.

”Vai hajosi auto?”

”Niin, sammui vain eikä lähtenyt enää käyntiin.”

”No, otapas Katri tuosta tuikku murheeseen” sanoi Pentti ja kaatoi mulle shotin kirkasta.

Tempaisin shotin kerralla ja kysyin että ”entä mun auto”.

”Haetaan myöhemmin. Eihän meillä kiire oo, eihän?”

”No ei kyl oo” vastasin ja sain toisen shotin.

”Eiks oo hyvää ponua” kysyi Pentti.

”No vahvaa ainakin” vastasin. Ja sain peräperää ainakin 7-8 shottia. Alkoi humista sen verran päässä että pyysin päästä tupakalle.

Poika jäi sipistelemään oluttaan kun Pentti ohjasi mut perseestä puristellen takapihan terassille.

”Vittu Katri, sä oot kyllä ihan helvetin riettaan näköinen pakkaus. Varmaan ei tuo naapurin ujopoika oo tajunnu tuoneensa tänne miehen.”

Jäin polttelemaan tupakkaani rauhassa Pentin palatessa sisälle. Hitto että nousikin hyvin päähän tää pontikka. Katselin ympärilleni. Ei ketään näkyvissä; vain takapiha ja sen takana metsää. Nousin seisomaan hieman huterille jaloilleni, nostin hametta ja laskin stringiä. Kaivoin käsilaukustani liukkarituubin ja puristin reilun annoksen silikoniliukkaria perseeseeni. Sitten asu taas ”siveästi” persettä peittämään ja takas keittiöön. Jouduin kyllä ottamaan tukea seinistä sillä ei ollut helppoa kävellä humalassa piikkikoroilla. Istuin pöydän ääreen ja yritin näyttää selvältä.

Poika oli noussut seisomaan ja oli tekemässä lähtöä. Ajattelin olla kohtelias ja antaa vaikka pusun poskelle kiitokseksi kyydistä, mutta onnistuin noustessani horjahtamaan poikaa vasten. Sain toisella kädellä kiinni hänen kaulastaan toisen käteni osuessa suoraan hänen etumukselleen. Helvetti, sillähän seisoi taas. Kova kalu tuntui selvästi collarikankaan alla ja poskipusun sijasta annoinkin suukon suoraan suulle, hieroen samalla seisovaa munaa collarin päältä ja kähisin kiitokset kyydityksestä. Poika ei osannut tehdä mitään tilanteessa, mutta Penttipä osasi. Hän tarttui jakkuuni ja käänsi mut makaamaan keittiön pöydälle mahalleni. Nosti hametta hieman ja siirsi stringin narua sivuun.

”Siinä. Otahan maksu kyydistä. Pane sitä. Sitä se kuitenkin haluaa.”

Poika epäröi. Pentti otti pojua kädestä kiinni ja vei käden vakooni.

”Koita sitä, se on ihan kuumana ja vako märkänä.”

Poika toi sormensa reiälleni ja painoi sisään. Yksi sormi upposi niin kovin helposti märkään väljään tavaraani.

Halusin lisää.

”Pane mua” kähisin pää pöydässä maaten. Vein myös käteni hänen housuilleen ja aloin kaivaa kalua esiin. Runkkasin häntä vähän ja aloin vetää kalua kohti aarrettani. Poika lakkasi panemasta vastaan ja työnsi kalunsa sisääni. Liukas peräni imaisi pojan kalun kerralla pohjaan.

”Pane mua, anna kullia.”

Ja poika alkoi jyystää. Mutta kesti vain ehkä minuutin verran. Laukesi sisääni ja nousi samantien ja collareitaan nostellen paineli kohti ulko-ovea.

Ehdin juuri ja juuri sanoa kiitos kun hän oli jo mennyt.

”Vihdoinkin kahden” sanoi Pentti ja riisui kylpytakkinsa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje