Tankilla osa 6, herääminen

Heräsin seuraavan kerran siihen, että päälleni suihkutettiin lämmintä vettä. Huomasin myös että minut oli riisuttu lähes kokonaan; vain stringit ja silikonitissit liiveineen olivat vielä päälläni. Käänsin katseeni suihkun suuntaan ja tajusin että Penttihän se minua huuhteli seinällä olevalla letkulla.

”Huomenta Katri! Johan se pikkunarttu lopultakin heräsi eloon” sanoi Pentti hymyillen.

Lämmin vesi hyväili krapulaista vartaloani.

”Huomenta. Hirvee kusihätä. Kaunks mä oon nukkunu?” kysyin kun eihän tässä kammiossa ollut kelloa tai ikkunoita ja olin joka tapauksessa hukannut ajantajuni täysin.

”Ei oo vessaa, tee alles. Sä oot nukkunu yli 5 tuntii ja alkas olla jo aamupanon aika.”

Katselin Pentin puuhastelua. Nahkahihnat olivat poissa ja tilalla oli tiukat nahkachapsit ja bikersaappaat. Ja muuta ei sitten ollutkaan. Vaikka kuinka oli krapula, niin oli tuo jässikkä aika saatanan pornon näköinen. Chapsin vyön päällä roikkuva karvainen maha ja paksun kumisen kyrpärenkaan turvottama tummanpunainen kulli saivat himoni nousemaan.

”Oisko mitään korjaussarjaa, mullon aika jysäri” kysyin arasti.

Pentti lopetti veden suihkuttamisen ja kysyi; kaljaa vai viinaa?

”Mitä vaan, kunhan tää krapula vaihtuis takas kiimaks” sanoin jo rohkeammin. Mulla olis kyllä koko viikonloppu aikaa ja tuo mies nyt vain oli niin saatanan herkullinen.

Pentti toi käteeni Minttupullon. Avasin lestin, nostin huulilleni, annoin viinan valua kurkkuuni ja samalla vein toisen käteni Pentin turpealle aisalle. Vedin tyytyväisenä viinaa ja runkkasin Penttiä. Koska en ollut syönyt aikoihin, nousi viina todella nopeasti päähäni. Siitä rohkaistuneena päästin kuseni valumaan stringeihini ja lakanalle. Kun Pentti huomasi, että istun taas kusilammikossa, hän otti minulta pullon pois ja toi nyt täysin seisovan kyrpänsä suuhuni.

”Tulikos Katrilta kiimapissa housuun” hän kysyi hellästi ja jatkoi sanomalla” No otapas tästä vähän lisää” alkaen kusta suuhuni.

Kusta tuli todella runsaasti, enkä tietenkään saanut nieltyä kuin osan. Loput valuivat päälleni ja hieroin sitä pitkin kehoani. Tulipas taas kiimainen olo. Heti kun kusen tulo loppui, aloin imuttaa Pentin kullia. Nuolin terskaa ja palleja, välillä koetin imeä mahdollisimman syvälle.

”Mmmmm..hyvä tyttä, ime sedän tikkaria.”

Koetin mumista suu täynnä kullia, että kuinka ihana tuo kulli oli.

”Eihän tuosta saa mitään selvää. Katri saa nyt luvan antaa vähän pillua” sanoi Pentti ja nosti mut pystyyn. Ja samantien pullo huulille. Pentti kaatoi pitkän siivun ja minähän nielin. Kunnon känni oli taas tosiasia ja Pentti kaatoi mut takas sänkyyn selälleni.

Katsoin Penttiä silmiin ja kiimoissani vikisin ”Ota mut kulta, anna munaa”.

Pentti kävi seinähyllyllä ja palasi kumikullin ja rasvatuubin kanssa. Hän nosti jalkani rintaani vasten. Otin kiinni jaloistani että Pentti saisi vapaat kädet työskennellä herkkuni kimpussa. Vedettyään taas kerran stringini pakaroideni alle ja työnsi tuubin pään aukolleni, puristaen kunnon annoksen rasvaa sisääni.

”Noooin, kokeillaanpas, joko lutkan tavara on valmis” sanoi Pentti ja alkoi yksi kerrallaan upottaa sormiaan sisääni. Lopulta kaikki viisi olivat sisälläni ja tunsin että sulkijani panee yllättävän vähän hanttiin hänen suurelle kädelleen. Ja sitten humpsahti rystysetkin sisäpuolelle. Olipas musta todella tullut väljä, näin lyhyessä ajassa. En toki tullessanikaan ollut mikään neitsytkireä, mutta silti. Olin humalastakin johtuen varsin rento ja fistaus tuntui taivaallisen hyvällä. Nostelin persettäni Pentin nyrkkiä vasten ja kähisin lisää nyrkkiä.

”Ai huora haluaa lisää täytettä vittuunsa?” sanoi Pentti ja alkoi työntää toisenkin käden sormia reiälleni. Varsin helposti meni 4 sormea vielä sisään, mutta siinä oli raja; peukalo ei enää uponnut. Olin nyt niin täynnä kuin vain voi olla. Sitten alkoi kovempi fistaus. Hän veteli nyrkkejään vuoronperään sisään ja ulos. Mikä mahtava litinä ja maiskahtelu siitä kuului ja kun Pentti veti välillä molemmat kätensä ulos, tunsin olevani todella auki. Lemmentunnelini oli muuttunut luolaksi. Pentti lopetti fistauksen ja tuli päälleni. Kyrpä upposi sisääni. Reikäni oli niin auki, että tunsin kullin vain syvemmällä seinämillä, mutta Pentti kehui tavaraani.

”Ai jai, kun on mukavan väljä vittu Katrilla. Oikea puhkinussittu huoran vittu. Tekee sedän kullissa hyvää.”

Taisi todella tykätä, sillä hän laukesi sisääni jo parin minuutin panemisen jälkeen. Tunsin spermaroiskeet koloni seinämillä. Ihanaa kuumaa spermaa. Pentti nousi päältäni ja sanoi ”Ja nyt mennään syömään aamupala”. Todella hyvä ajatus. Olo oli kiimastakin huolimatta aika hutera pelkästä dokaamisesta.

Nousin sängyltä. Pentti vetäisi stringin takaisin vakooni valuvan perseeni tukkeeksi ja talutti mut yläkertaan. Humalainen hoiperteluni oli hieman helpompaa ilman piikkikorkosaappaita. Pentti istutti minut jo tutuksi tulleeseen keittiön tuoliin ja laittoi eteeni lasin viinaa. Katsoin kun hän touhusi chapseissaan, perse paljaana ja vielä limaisena kiiltelevä kulli heiluen jalkojen välissä, hänen tehdessään ruokaa. Hörppäsin lasini tyhjäksi ja lähdin kompuroimaan hellaa kohti. Nojasin Pentin selkään ja aloin runkata tuota isoa limaista aisaa. Ja sehän alkoi kovettua!

Kävin nojaamaan vasten työtasoa ja pyllistin levittäen käsillä pakarani erilleen.

”Pane mua.”

”Oho, no on se lutka kiimassa” hän totesi ja tuli ja survaisi puolijäykän kyrpänsä sisääni. Onneksi reikäni oli jo niin väljä, että sisään pääsi puolijäykälläkin.

Se tunne, kun tuntee kyrvän kovettuvan sisällään!

”Nusshi rakash, pane sun omaa lutkaa.”

Ja Pentti nussi. Mutta vain vähän aikaa. Lopetti ennen laukeamistaan.

”Mees vaikka röökille siitä, et mä saan tehtyy tän ruoan valmiiks, ennenku se palaa pohjaan.”

”Mish mun käshilaukku on, kulta?”

”Makkaris sun vaatteiden luona.”

Lähdin hoipertelemaan ja etsimään makkaria. Löysin ensin vessan. Lopultakin!!! Sain tehdä tarpeeni rauhassa ja perään vielä suolihuuhtelun. Ja sit taas etsimään makkaria. Huoneet pyörivät silmissäni; hitto että olin taas kännissä. Kunhan en sammuisi ihan vielä; panetti niin saatanasti. Kaivoin kullini stringistä ja runkkasin samalla kun etsin makkaria. Lopulta; tutun näköinen vaatekasa sängyllä. Istuin sängylle ja puin minihameen ja jakun ylleni. Jotenkin kivempi mennä ulos röökille, että oli edes jotenkin puettu. Kaivoin röökit ja sytkärin ja lähdin toikkaroimaan terassille. Samalla kun sytytin tupakan, olin näkevinäni jotain liikettä pusikossa. Yritin terästää näköäni, mutta sumeaa oli. Palasin keittiöön jossa jo odottikin lautasella munakas sun muuta. Syödessäni kerroin että luulin nähneeni pihapensaikossa liikettä. Jäin syömään ja Pentti lähti katsomaan. Hetken päästä hän palasi ja käski pukea saappaat jalkaan.

”Joku siellä pensaikossa todella vaikuttais olevan. Annetaanpas pikku show tirkistelijälle” sanoi Pentti virnistellen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje