Tankilla, osa 7: tirkistelijä

Olin taas täydessä huoran lookissani; saappaat, stay-upit, minihame, jakku ja punaa huulissa. Pentti puki chapsien lisäksi pitkän nahkarotsin, jonka napitti kiinni. Pentti lähti taluttamaan mua pihalle. Mentiin varovasti etuovesta ulos ja nyt otettiin molemmat huikkaa kävellessämme kaulakkain takapihalle. Pysähdyttiin matkalla suutelemaan ja mulla meni käsi Pentin rotsin alle runkkaamaan tuota ihanaa nahkanuijaa. Pentti taas kouri persettäni siihen malliin, että minihame alkoi nousta jo pakaroiden päältä. Käveltiin vielä takapihan patiolle, jossa odotti ulkopöytäryhmä. Pentti kävi istumaan pöydälle ja avasi rotsinsa. Kääntäen mua siten että selkäni oli pensaita kohti, hän repi hameeni vyötärölle ja komensi kumartumaan ja ottamaan suihin.

”Ime huora, siitä sulle maksetaan” Pentti ärisi kovaan ääneen.

”Kyllä rakkaani” sanoin ja painoin pääni Pentin syliin. Aloin imeä voimalla ja samalla pyllistelin kohti pensaita. Toisella kädellä pidin kiinni Pentin kullista ja toisella aloin laskea stringin takanarua alas, imien edelleen samalla voimakkaasti isäntäni kuumaa kyrpää.

Pentti kumartui ylleni ja painoi muutaman sormen sisääni alkaen nussia niillä reikääni.

”Ota lutka viinaa” sanoi Pentti ja nosti pääni irti kullistaan.

Nousin seisomaan ja vaikka horjuin jo pelkästään paikallaan seisoessani, vein pullon huulilleni ja vedin siivun. Pentti otti myös ja äänestä päätellen alkoi hänkin humaltua. Hänen kullinsa seisoi aivan kivikovana. Terska oli tummanpunainen ja isompi kuin koskaan ennen; taisi tykätä vakoilusta. Mokoma vitun irstailija. Minun taas oli pakko saada tuota irstailijan turpeaa kyrpää, joten käännyin ympäri ja peruutin itseni Pentin syliin. Tavarani vain maiskahteli kullin upotessa sisääni. Siinä nussiessani perseelläni Pentin kyrpää avasin nahkajakkuni vetoketjun ja aloin leipoa tissejäni. Jos meitä vielä joku katsoi, niin saakoon sitten kunnon shown. Livoin huuliani ja hieroin rintojani, peruutin uudelleen ja uudelleen Pentin ihanaan kyrpään.

”Anna rakash, anna sun kovaa kullia” vikisin samalla kun kyrpä tahkosi väljää reikääni. Enhän mä enää humalaltani kunnolla mitään nähnyt, mutta kyllä munkin kiimani kasvoi ajatuksesta että tuolla puskissa oli joku runkkari meitä tirkistelemässä, limainen kulli kourassaan, joten panin parastani ja pompin kiimaisena Pentin kyrvässä.

Seuraavaksi Pentti käänsi minut ympäri, ylävartaloni pöydälle makaamaan. Vakooni valui jotain viileää ja sitten tuli taas nyrkkiä. Reikäni oli niin puhkinussittu ja oloni niin rento, että nyrkki upposi täysin esteettä sisääni. Hirveä litinä säesti fistausta ja nyrkki tuli nyt joka vedolla kokonaan ulos vain upotakseen voimalla takaisin pohjaan. Sitten tilalle tuli kyrpä. Pentti nai muutaman minuutin ja raivoisasti karjuen laukesi sisääni.

”Saatanan spermaimuri löysävittu huora” hän karjui ja siemensi perseeni ties kuinka monennen kerran tämän session aikana.

”Vitun spermaperse, sulle pitää saada lisää panijoita, mä en jaksa enää” hän sanoi ja työnsi taas nyrkkinsä sisääni.

”Sisälle lutka” hän sanoi ja nosti minut seisomaan perseessäni olevalla nyrkillä. Näin kävelimme kaulakkain takaisin taloon sisälle.

Pentti raahasi minut takaisin alakerran kammioon. Jätti mulle viinapullon ja lähti ylös sanoen palaavansa kohta. Konttasin seinälle ja otin liukkaripullon ja ison kumikyrvän ja palasin kumilakanalle. Kävin selälleni ja nostin jalat rinnalle. Työnsin liukkaripullon puoliksi sisääni ja puristin. Viileä liukuvoide tuntui hyvältä hellässä tavarassani ja vaihdoin pullon kumikyrpään alkaen nussia itseäni umpikännisen sumeassa mutta helvetin kovassa kiimassa. Olin tullut tänne hakemaan kullia ja sitä piti saaman. Mieluiten niin paljon että en istuisi viikkoon. Survoin kumisauvaa sisääni, painaen sitä koko ajan pikkuhiljaa syvemmälle. Ja syvemmälle. Kunnes sain sen kokonaan sisääni.

30 senttiä paksua kuminuijaa kokonaan sisälläni tuntui niin uskomattoman riettaalta.  En olisi koskaan uskonut pystyväni siihen. Yritin puristaa peppuhuuliani kiinni että saisin sauvan pysymään sisälläni. Ja yritin ja yritin, mutta paljon fistattu peppureikäni vain pysyi auki. Keksin lähteä horjumaan takaisin seinälle etsimään jotain vielä isompaa. Pitäen kumikullia kädellä sisälläni kompuroin seinän dildohyllylle. Sitten näin sen; iso kuminen nyrkki pitkällä varrella. Annoin kumikullin valahtaa lattialle ja aloin sovittaa nyrkkiä sisääni. Vähän ahdasta. Palasin sängylle, rasvasin nyrkin ja aloin istumaan persettäni nyrkkiin. Pakotin väkivalloin nyrkin lumpsahtavaan peppuuni. Kuulin askelia. Peittelin kullini stringin sisään ja kävin istumaan sängyn laidalle jalat siveästi päällekäin, kuminyrkin varren roikkuessa sängyn laidalta. Otin viinapullon käteeni samalla hetkellä kun ovi aukeni. Pentti astui sisään naapurin traktoripojun ja jonkun vanhemman miehen kanssa.

”Kultaseni, nämä miehet lupasivat hakea autosi pihaamme. Lupasin heille maksun avusta. Sulla ei varmaan oo mitään sitä vastaan.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje