Tankilla osa 8, maksun aika

Tankilla osa 8, maksun aika

”Tietyshshti rakash mä annan. Mä haluun kyrpää lishhää” mongersin vastaukseksi. Hörppäsin lisää viinaa ja nousin jaloilleni. Kompuroin miesten eteen ja avasin jakkuni paljastaen rintani. Naapurin poika vain tuijotti tissejäni, mutta vanhempi mies alkoi oitis puristella tissejäni ja toisella kädellä persettäni. Pentti tuli mukaan leikkiin. Hän otti kiinni perseessäni olevasta nyrkistä ja alkoi vedellä sitä edestakaisin. Sitten hän talutti mut takaisin sänkyyn, asetteli kontalleen ja levitti pakaroitani.

”Katsokaas pojat tuota vittua” hän sanoi selvästi ylpeyttä äänessään.

Reikäni supisteli jäätyään ilman täytettä ja miehet tuijottivat sitä kimpassa hetken lumoutuneina, kunnes vanhempi herra tuli taakseni ja alkoi kouria alapäätäni. Hän löysi tietysti heti stringin sisällä olevan kullini ja otti sen esiin alkaen runkata.

”Ai tämmöinen tyttö sulla täällä leluna” hän sanoi ja avasi housunsa. Tunsin reiälläni jotain ja arvasin että sisääni oli painumassa veltto kulli.

”Aah aih, anna munaa, ihanaa munaa” voihkin ja työnsin persettäni vasten kullia saaden sen sisääni.

Tunsin että kalu alkoi kovettua väljässä tavarassani ja paneminen alkoi. Tämä tuntematon mies tikkasi kiihtyvällä vauhdilla kullin edelleen kovettuessa sisälläni.

”Lutkalle kyytiä” hän ärisi ja rusikoi kourillaan pakaroitani. Mies oli joko kovassa kiimassa tai sitten ollut puutteessa, sillä mälli irtosi nopeasti ja oli runsas. Tuntui että hänen siementään alkoi purskahdella ulos tavarastani vaikka hän oli vielä sisälläni. Saatuaan spermat heitettyä hän otti hörpyn viinaa ja sanoi: ”alahan tulla poju, mennään hakeen lutkan auto”.

Niin jäi poju ilman panoja, ainakin tässä vaiheessa.

Miesten poistuttua Pentti tuli taakseni ja survaisi nyrkkinsä spermaa valuvaan reikääni.

”Hyvä tyttö” hän sanoi ja fistasi muutaman kerran edestakaisin, kunnes tunki velton kullinsa sisääni, nai hetken ja väkisin runkkasi spermansa sisääni.

Sammuin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje