Tankilla osa 9: sunnuntai-aamu

Tankilla osa 9: sunnuntai-aamu

Sunnuntai-aamu, luulisin. Heräsin Pentin sängyssä karmeaan jysäriin. Tunnustelin itseäni silmät kiinni. Olin lähes alasti. Päälläni oli vain stay-upit ja nahkajakku sekä tietysti silikonitissit ja liivit. Perseeni oli hellä, hellempi kuin koskaan ennen ja lisäksi sinne oli viime yönä tungettu paksu plugi. Avasin silmiäni varovasti. Loput vaatteeni olivat sängyn vieressä. Nousin peiton alta ja puin hameeni. Pään kivistäessä lähdin kohti vessaa. Työnsin varovasti paksun plugin ulos. Se oli jotain 10-11 senttiä paksu. Ei ihme että oli perä hellänä. Peseydyin huolella ja laitoin rasvan kanssa plugin takaisin reikääni, joka olisi ilman sitä jäänyt täysin ammolleen. Nälkä. Lähdin kohti keittiötä, etsimään ruokaa. Tappi oli niin paksu että se hankaloitti hieman kävelyä.

”Huomenta lutkaseni” kuului selkäni takaa.

Käännyin ja katsoin Penttiä. Lukuun ottamatta paksua nahkaista kyrpärengasta hän oli täysin alasti. Hänellä oli kädessään viinapullo. Hän mittaili katseellaan olemustani ja puolivelton kalun päästä roikkui limajojo.

”Mikäs olo, lutka?”

”Perse hellänä ja krapula. Aika puhkinussittu olo” vastasin.

”Tuuppas sit tänne ja ota vähän suihin kultaseni.”

Polvistuin mieheni eteen ja otin terskan suuhuni. Maistui kuselle ja viinalle ja kohta Pentti alkoi kusta suuhuni siinä keskellä keittiön lattiaa.

”Tuoremehua lutkalle aamupalaksi” Pentti hekotteli.

Kusi valui vartaloani pitkin lattialle, kun en kaikkea millään saanut nieltyä, ja olin taas polvillani kusilammikossa. Kulli alkoi kovettua suussani.

”Ai vittu ku tekee gutaa” Pentti ähkäisi ja tempaisi minut pystyyn ja heittäen siitä keittön pöytää vasten.

Laskin rintani pöydälle ja levitin kuuliaisena tyttönä jalkojani. Pentti alkoi kiskoa tappia pois perseestäni. Kuului maiskahdus ja kumahdus; taisi tappi päätyä lattialle. Tapin tilalle tuli nyrkki.

”Ai, sattuu” inahdin.

”No no. Suu auki” sanoi Pentti ja toi pullon huulilleni.

”Mikä päivä nyt on?”

”Sunnuntai.”

”En mä sit voi ku mullon huomenna työpäivä.”

”Voithan sä lähtee vasta aamulla. Mä haluun sua ja otat kato vähän viinasta ni oot vähä rennompi. Vielä tän päivän jooko kulta. Jooko?”

”Mut mä en oo vielä syöny mitään.”

”No hei sen parempi, tulee narttu nopeemmin kiimaan” Pentti sanoi kiiman käheyttämällä äänellä  ja nosti viinapullon uudelleen huulilleni.

Käsi perseessäni teki edelleen kipeää. Kai mä voisin vähän ottaa, vaikka alkuiltaan asti. Silleen himmaillen ja vaan vähän kerrallaan.

”No jos vähän” vastasin.

Nostin pullon huulilleni. Ai saatana; ihanan kylmää ja raikasta minttuviinaa. Kulautin uudelleen pitkähkön siivun ja vielä yhden, kun se kaikessa viileässä raikkaudessaan maistui juuri nyt aivan helvetin hyvälle. Vedin sitten nopeaan tahtiin melkein puoli pulloa ja tajusin että peli oli menetetty; tulisin olemaan koko loppupäivän hänen kuuliainen lutkansa. Vain hetken odottelu ja känni ja kiima olivat taas tosiasia.

Aloin nylkyttää perääni vasten hänen nyrkkiään.

”Hyvä tyttö” sanoi Pentti ja alkoi fistata. Ensin vain sisällä, sitten tullen välillä ulos ja taas sisään.

Känni turrutti kivun ja kiima vei mennessään. Ja niin annoin hänen raiskata perseeni ties monennenko kerran tämän viikonlopun aikana. Ja nautin siitä jälleen.

Reikäni oli jo niin väljä että kun Pentti alkoi työntää kahta kättään sisääni, työnsin vain vastaan ja sainkin toisen käden koko nyrkin ja toisen käden kaikki sormet sisääni.

”Ihana vittu” Pentti huokaisi ja työnteli käsiään vuoron perään sisääni.

En olisi ikinä uskonut vielä perjantaina kuinka väljän Pentti musta tekisi vain parissa päivässä. Mutta onneksi sai, kun tuntui niin helvetin pornolta olla tällainen puhkinaitu huora ja lutka. Nautin niin paljon kun sain olla täysin hyväksikäytettävä jakorasia.

Makasin reidet levällään keittiön pöytää vasten ja Pentti fistasi. Kullini hankasi pöydän reunaa vasten ja olin lähellä laukeamista.

”Kulta, multa tulee ihan just.”

Pentti tempaisi nyrkkinsä tavarastani ja käänsi minut ympäri, tuli eteeni ja runkkasi spermat kullistani omansa päälle.

”Pyllistä lutka.”

Käännyin ja levitin tavaraani tarjolle. Pentti survoi spermaisen kullinsa nyrkkinsä sisällä sisään perääni, runkkasi kyrpäänsä sisälläni. Huutaen huoran vittua hän laukesi vain muutamalla vedolla syvälle pyllyyni.

Sen jälkeen rauhoituttiin aamiaiselle. Söin sen verran että olo koheni. Ja niin paljon kohenikin että taas alkoi tehdä mieli seksiä. Etenkin kun katselin tuota alastonta upeavartaloista nallea. Keräsin astiat ja palasin, vain istuakseni Pentin syliin. Hieroin limaista alapäätäni Pentin kulliin.

”Rakas, mulla on ollu ihana viikoloppu.”

”Joka ei oo vielä lopussa” Pentti vastasi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje