Fantasiani

Ajattelin kokeilla raapustaa fantasiani tekstiksi.

Alkuun itsestäni hiukan olen 40v/186/82 ristiverinen normaali kroppainen kaapissa oleva biukm. Tästä eteenpäin on fantasiani ja toivon että joku päivä sen saisi toteutettua.

Oli jälleen tylsä päivä töissä, joten päätin kirjautua gaychattiin katselemaan kuvia ja katsella jos löytyisi netsex seuraa. Siinä jo hetken kuluttua kuvat aiheuttivat pullotusta etumuksessa, vaivihkaa vilkuilla ympärille että eihän kukaan näe. Päätin laittaa verko vesille ja kirjoitin ”hakusessa olisi etämaster kiusaan kundia töissä”. Jännityksellä jäin odottaan tuleeko viestejä, siinä samalla varovasti painellen haarojani. Hetken kuluttua nimimerkin perusteella 55v mies vastaa ”olisi kiva saada tuollainen kundi kiusattavaksi”. Tästä eteenpäin keskustelussa master ja minä.

Minä: Millainen kiusaaminen herralla olisi mielessä?

Master: Jos alkuun saisi sun housut kostumaan kiimalimasta, sen jälkeen saada sut pyöriin kiimoissasi.

Minä: Kuulostaa todella kiimaiselta.

Master: Hyvä homma, aloitetaan nyt alkuun haluan että puristelet itsesi kovaksi, kun olet kovana haluan kuvan pullotuksesta.

Minä: Kyllä herra

Master: Hyvä poika

Minä: Nyt on kovana ja kuva tulee tuossa.

Master: Onpa poika tosiaan kovana, nyt hierot terskaa niin että rupeaa kiimalimaa tulemaan sen jälkeen vessaan ja kuvaa että on alushousuissa limaa.

Minä: Kyllä herra

Minä: Kiimaista kun tuntee kuinka boxerit kostuu. Kuva tuossa.

Master: Näyttää hyvälle, seuraavaksi menet takaisin työpisteelle ja hierot niin kauan että laukeaa. Sen jälkeen jälleen kuva ja sähköposti jotta voidaan myöhemminkin leikkiä.

Minä: Kyllä herra

Minä: Nyt on boxerit ja farkut spermassa ja tässä sähköposti. kuva ohessa.

Master: Kiitos olet hyvä orja, nyt sit odotat sähköpostia kuuliaisesti.

Menee muutamia päiviä ja sähköpostiin tulee viesti ”Kerropa missä asut? Onko jotain mihin et suostu? T. Master”

Vastaan viestiin ”Asun vihdissä. Eriteleikit, kipu ei kiinnosta, myöskään karvojen ajelu tai mitään jälkiä ei koska olen ukm”.

Menee hetki ja uusi viesti ”Hyvä homma asut melko lähellä ilmeisesti, minä asun Lohjalla. Onnistuisiko livenä nähdä, minulla on paikka mihin tulla.”

Vastaan ”Eiköhän tuo livekin onnistu jos aikataulut sovitaan etukäteen.”

Masterin vastaus ”sopisiko tuleva lauantai? Voisin hieman käsitellä sinua.”

Minun vastaus ” Kyllä se sopii sopisiko aamupäivästä esim. klo.10?”

Master ”sopii hyvin”

Lauantai aamu koittaa, käyn suihkussa, huuhtelen suolen, puen kireät boxerit, farkut, t-paidan ja hupparin. Sitten jännityksestä täristen lähden ajelemaan masterin luo. Pääsen talon pihaan ja siinä vielä epäröin että uskallanko mennä, saan kerättyä rohkeuteni ja menen ovelle koputan.

Master avaa oven ”uskalsit sit tulla, hyvä niin. Tule sisään”

Master vetää oven kiinni perässään ”nyt sit heti vaatteet pois, kaikki pois, tuossa tuolilla on pussi mistä puet kaikki päällesi” Master poistuu eteisestä johonkin asunnossa. Minä riisun nopeasti kaikki vaatteet ja rupean tutkimaan pussin sisältöä. Sieltä löytyy jocksit, ranne ja nilkkapannat. No ei muuta kuin jocksit jalkaan, pannat nilkkoihin ja ranteisiin. Samassa kuuluu masterin huuto” sit tänne sieltä kun valmis!!!”

Lähden kävelemään ääntä kohden näen että master on olohuoneessa, kävelen sinne.

Master: ”näyttääpä hyvälle, nyt menet tuon pöydän eteen, niin saan sinut nilkoista kiinni pöydän jalkoihin ja sit kumarrus maha kiinni pöytään ja kädet tänne että saan ne kiinni.”

Olen nyt siis pylly pystyssä sidottuna pöytään. Master läpsii muutamia kertoja pakaroille, levittää niitä ja hieroo sormella reikää. Kuulen kuinka hän avaa jonkun purkin ja kylmä liukuvoide valuu reiälleni. Hän rupeaa sormettaan, hetken päästä hän hakee kaapista jotain, se on arviolta noin 18/5 dildo.

Master toteaa ”täytyy vähän venyttää ennen kuin nussin sua”. Hän tunkee dildon pienen leikkimisen jälkeen sisään ja jättää sinne. Itse hän siirtyy etupuolelle. Hänen puolikova kalunsa näyttää jo isolta, totean hänelle ”tuo on kyllä iso”.

Master siihen ”Täydessä seisokissa n. 20/6”.

Hän tuo sen mun suun eteen ja käskee imeä ja nuolla sen juhlakuntoon. Tämän jälkeen kun se juhlakunnossa hän siirtyy taakseni, vetelee dildolla vielä pari kertaa edes takas kunnes toteaa ”nyt poika saa kunnolla munaa, mä laukean sun sisään ja sen jälkeen sä imet/nuolet mut uuteen seisokkiin. Mä nussin sua niin kauan et sä laukeat”

Tunnen kuinka tuo mahtimela painuu reikääni vasten, yritän rentouttaa itseäni, hän painaa sen hiljalleen sisään, alkuun rauhaksiin, mutta tempo kiihtyy melko nopeasti. Jonkin ajan kuluttua hän laukeaa ja toteuttaa mitä sanoi, joudun nuolemaan kalun uudestaan kovaksi. Hän aloittaa uudestaan naimisen, tässä vaiheessa tunnen kuinka itsekin laukean kohta, hän vain jatkaa naimista vaikka mä laukesin ja lopulta hänkin laukeaa.

Tämän jälkeen hän päästää mut irti ja toteaa ”riisu jocksit, pannat ja pue omat vaatteesi ja poistu.”

Pääsen kotiin niin on jo uusi viesti sähköpostissa..

Jatkoa ehkä seuraa

4 ajatusta aiheesta “Fantasiani”

  1. Mahtavan hyvä fantasia, laita ihmeessä jatkoa siihen, olisi kiva kuulla miten Master käsitteli sinua jatkossa, ja ottiko vakinartukseen.
    Mitä pervompaa sen parempi.

    Heka

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje