Anonyymit yössä

Oli synkkä ja myrskyisä yö. Tammikuinen itämeren viima pyyki tuulensuuntaisten korttelikujien lävitse ja pureutui paksun villakangastakkini lävitse kylkiluihin saakka. Kohensin takin kaulusta ja yritin vetää itseäni syvemmälle takin sisään, mutta jäinen tuuli ja sen mukana viuhuva sumusade tavoitti jokaisen vielä paljaana olevan ruumiinosani kaula-aukosta ja paljaista käsistä lähtien ohimoille ja takaraivoon. Jääkylmä sumuinen vesi tiivistyi niskaani kokonaisiksi vesipisaroiksi, jotka tuskallisen hitaasti lähtivät valumaan kaula-aukosta selkääni pitkin kohti alaselkää. Ohitse housujen vyötärön kohti peppuni vakoa, jonka olin hetki sitten höylännyt samettisen pehmeäksi.

Tiesin, että minulla on hyvä perse. Vaikka vartaloni muut ominaisuudet eivät koskaan olekaan olleet keskivertoa kummemmat – omasta mielestäni jopa alle keskiarvon, pystyn häpeilemättä tunnustamaan, että minulla on sentään yksi ruumiinosa, josta voin olla ylpeä. Perse.

Se on hieman treenattu, mutta ei varsinaisesti liian kovaksikeitetyn lihaksikas. Pyöreä, vaalea, aina hyvin sheivattu. Ja nyt tottakai suihkunraikas, koska olen menossa tapaamaan JuJu:a. En tiedä hänestä mitään muuta, kuin että hän on minua pidempi, paksulla ja kestävällä aisalla varustettu, ja mielikuvitukseltaan yhtä kinky kuin minäkin. Tämä ei ole ensimmäinen tapaamisemme. Siksi uskalsinkin lähteä liikkeelle keskellä yötä satama-alueelle tällaisella ilmalla. Tiesin, että hän tulee paikalle, kuten on luvannutkin, monta kertaa aiemminkin.

Astun varastorakennuksen ovesta sisään ja laskeudun portaat alas kellarikerrokseen. Hämärät valot syttyvät liiketunnistimella. Löydän punaisella rastilla merkityn oven, josta olen kulkenut aiemminkin. Vedän taskussani olevan hupun päähäni, raotan ovea ja astun sisään.

Oven takana on hyvin hämärä, lähes pimeä, huone. Otan vaatteeni pois muuten, mutta jätän päälleni vain hetki sitten päähäni vetämäni hupun, jossa on aukot silmille ja suulle. Jalkoihini jätän mustat jock strapit. Astun pari askelta eteen päin kauempana nurkassa näkyvää himmeää valoa kohti. Sitten kuulen nurkasta valon luota komennon:

— Polvistu.

Laskeudun keskelle pimeää huonetta polvilleni, ja näen, kuinka hahmo nurkasta alkaa lähestyä. Silmät alkavat jo tottua hämärään, ja näen, että se on JuJu. Alastomana, huppu päässä. Se voisi toki olla kuka tahansa muukin, sillä enhän ole koskaan nähnyt JuJua ilman huppua. Mutta tuon kyrvän kyllä tunnistan. Se on noin 17 senttiä pitkä, ja ainakin HK:n Sinisen paksuinen. Paljas mehevä terska on suurin, mitä olen missään nähnyt. Se on kuin pieni nyrkki. Tai omena. Tai mehevä pihvitomaatti. Jumalauta miten rakastan tuota näkyä.

Tartun JuJua pakaroista ja työnnän naamani hänen etumuksellen. Nuuhkin palleja ja tuota tanakkaa kyrpää. Pussailen etumusta, roikkuvia palleja ja munan vartta ympäriinsä ja yritän vielä hetken malttaa koskemasta kalun päähän. Jokaisesta kosketuksestani ylöspäin nytkähtelevä parru kuitenkin vie voiton itsehillinnästäni, ja luovutan. Nuolaisen tuota kivikovaa mehevää terskaa, jonka suuri koko ihastuttaa ja pelottaa joka kerta yhtä paljon. Se on puhdas, pyöreä, todella suuri ja aivan kivikova. Tuota tattia ei voi olla rakastamatta. Saan juuri ja juuri työnnettyä sen suuhuni. Maistelen huulillani ja pyörittelen kielelläni ja tunnen, miten oma kiimani kasvaa. Joka puolelta kuumottaa ja haluan tuota munaa koko ajan vain enemmän.

Vedän kyrvän hitaasti pois suustani, vaikka en haluaisi. Nuuhkaisen poppersia ja otan munan uudelleen suuhun ahnaaasti. Nyt se uppoaa hieman syvemmälle helpommin. Ynähtelen mielihyvästä, kun paksu terska liukuu kitalaessani ja hieroo nieluani. Puristelen JuJu:n pakaroita ja vedän häntä lähemmäs naamaani. Tunnen miten hän alkaa silitellä päätäni ja vähitellen määrätietoisemmin ottein tarttuu päästäni kiinni, ja alkaa naida suutani. Hetken kuluttua hän vetää munan suustani, ja sanoo

— Täytyyhän sun antaa hengittää välillä.

JuJu tietää aikaisempien kertojen perusteella tarkalleen, mihin pystyn ja mihin en pysty. Heikolla hetkellä kiimaisena tekstaillessa olen tullut kertoneeksi hänelle myös laajemmin fantasioistani, kuten tilanteesta, jossa haluaisin olla useamman miehen käytettävänä sietokykyni äärirajoilla.

Muutamien sekuntien hengitystauon jälkeen JuJu komentaa minut taas ottamaan munansa suuhun. En vastustele, sillä haluaisin olla jatkuvasti tuo kyrpä nielussani. Nuolen mehevän terskan märäksi hitaasti lipomalla, nuolaisen huuleni kosteiksi, nuuhkaisen poppersia kunnon annoksen, ja upotan kyrvän suuhuni. JuJu tarttuu taas päästäni, ja ryhtyy hitain mutta määrätietoisin liikkein panemaan suutani. Tunnen, kun hän pitelee päästäni entistä kovemmin kiinni. Alan olla sekä henkisesti jäätävän kiimani ohjailemana että fyysisesti hänen vahvojen käsiensä varassa hänen kontrollissaan. Sitten kuulen jälleen lauseen, joka saa minut pysymään sekä rauhallisena että tolkuttoman kiimaisena ja vastaanottavaisena:

— Kuten ennenkin, läpsäise mua perseelle, jos menee liian pitkälle. Nyt sä saat munaa vähintään yhtä paljon kuin viimeksi.

Ynähdän sekä mielihyvästä että hyväksyvänä viestinä JuJulle. Sitten tapahtuu jotain yllättävää.

Tunnen ilmavirrasta, kuinka joku liikkuu takanani huoneessa. Huppua ja jock strappeja lukuunottamatta alaston vartaloni tuntee JuJun käsien ohella niskassani hengityksen. Kuulen, kun joku sylkäisee.

Tunnen reijälläni jotain kosteaa ja liukasta. Se taitaa olla syljellä liukastettu sormi. Se tunnustelee sileäksi ajeltua reikääni, pyörii sen ympärillä ja alkaa varovasti työntyä sisään. Ensin senttimetri. Sitten sormi työntyy ulos. Lisää sylkeä. Se pyörii reijälläni ja työntyy uudelleen sisään, hieman entistä syvemmälle. Ja vetäytyy ulos, lähes kokonaan. Työntyäkseen taas uudelleen syvälle. JuJu pitelee päätäni tiukasti kontrollissaan ja jatkaa suuni nussimista. Olen niin sekaisin kiimasta että keskityn tuon ihanan kyrvän imemiseen. Samalla tunnen, miten reikäni tuntuu kireämmältä. Tunnen, kuin kaksi sormea liukuu sisään ja ulos, ja ne pyörivät reijällä ja rentouttavat sitä. Hetken kuluttua tunnen taas kireyttä, kun ilmeisesti kolmaskin sormi uppoaa sisään. Kuulen taas sylkäisyn äänen. Toisen. Ja kolmannen. Sormet vetäytyvät reijältäni ja tunnen kuinka kaksi miehekkään kokoista kättä tarttuu pakaroihini.

JuJu vetää munansa ulos suustani mutta painaa pääni etumustaan vasten.

— Kohta sä saat jotain euforista. Hengitä syvään ja ota kunnon nuuhkaisu poppersia, että kestät. Hengitä sisään ja pidätä. Hengitä ulos.

Teen työtä käskettyä, samalla kun tunnen perseelläni jotain kovaa. Kädet levittelevät pakaroitani ja tunnen, kuinka kova ja liukas terska muljahtelee reijälläni. Nuuhkaisen lisää poppersia. Vittu, miten kiimassa olen. Pimeässä huoneessa kahden miehen välissä. Molempien munat sojottavat kohti aukkojani. Toinen perseellä, toinen suullani. Kahdet kädet pitävät sekä päätäni että persettäni paikoillaan, kun olen polvillani pimeän huoneen keskellä. Tästä tilanteesta olen fantasioinut teinipojasta saakka, ja nyt olen tässä.

JuJu ohjaa munansa takaisin suuhuni, ja alan ahnaasti imemään terskaa kohti nieluani. Tällä munalla olen harjoitellut syväkurkuttamista niin monta kertaa, että pystyn jo ottamaan munan syvälle ilman ongelmia. Ja hyvä niin, sillä nyt joudun keskittymään myös peräpäähäni.

Reijälläni muljahteleva terska alkaa työntyä sisääni. Reikääni kiristelee ja koko ajan mietin, kuinka paksusta vehkeestä on kyse – milloin reijän venyminen loppuu ja muna alkaa upota sisääni? Vai loppuuko se vieläkään? Olen hieman hermostuksissani, sillä kovin suurta tai ainakaan kovin paksua munaa en ole tottunut ottamaan sisääni. JuJu viestittää kuitenkin puristamalla päätäni lujempaa, että nyt ei ole aika luovuttaa. Nyt en edes voisi luovuttaa, sillä hän pitää päätäni paikoillaan, ja toiset tuntemattomat kädet pitävät persettäni paikoillaan samalla kun tunnen munan työntyvän sisälle.

Kivikova terska muljahtaa sulkijalihaksen sisäpuolelle. Ynähdän sekä helpotuksesta että pienestä kivusta. Kipu onneksi hälvenee hetken kuluttua ja tunnen, miten kyrpä ryhtyy uppoamaan syvemmälle. Hetken kuluttua tunnen, miten se lähtee vetäytymään ulospäin, mutta pysähtyy terskan ollessa reijälläni. Sitten muna työntyy sisään taas uudelleen. Onneksi hitaasti, sillä se uppoaa nyt pohjaan saakka. Pituutta taitaa olla saman verran kuin JuJullakin, mutta onneksi paksuutta on sen verran, että pystyn olemaan pyörtymättä. Muna pysyy pohjassa useamman sekunnin, sinä aikana JuJu ehtii työnnellä omaa munaansa kurkkuuni jo useamman kerran. Sitten tunnen, kun kädet liikkuvat pakaroiltani lantioilleni, ja asettuvat pitämään minusta kiinni.

JuJu jatkaa tasaiseen tahtiin nieluni naimista, kun perseessäni oleva muna lähtee vetäytymään taas ulos päin. Se etenee lähes ulos saakka, mutta ei ihan. Paksu terska venyttää reikääni sisäpuolelta ja pysähtyy hetkeksi siihen. Sitten tunnen, kun muna lähtee kiihtyvällä tahdilla työntymään sisääni, ja jysähtää pohjaan saakka. Päästän suustani kohti JuJun terskaa äänen, joka on jotain huohottamisen, ynähdyksen ja karjaisun välimaastosta. JuJu pysähtyy ja pitää munaansa tiukasti suussani. Hän sekä takanani oleva tuntematon mies pysyvät liikkumatta kymmenisen sekuntia, kunnes alkavat jälleen liikesarjan alusta.

JuJu nussii suutani tasaisen rauhalliseen tahtiin eikä hellitä pitämästä päästäni, vaikka yritän välillä kiemurrella. Takanani oleva mies sen sijaan aloittaa taas rauhallisella työnnöllä pohjaan. Siihen rauhallisuus jääkin, kun seuraava sisäänmenevä liike työntyykin jälleen koko voimalla pohjaan saakka. Tällä kertaa mies ei lopetakaan, vaan jatkaa edestakaista liikettä. Munan vetäminen lähes ulos aivan hollille, ja sisään työntäminen voimalla suoraan pohjaan. Hän kirnuaa reikääni aivan armotta, ja käyttäisinkin kaiken keskittymiskykyni tuon määrätietoisen ja voimakkaan kyrvän vastaanottamiseen, jo suussani ei olisi toinen, niinikään määrätietoisesti nieluuni painuva isoterskainen kyrpä. Molemmat lypsävät aukkojani tasaiseen tahtiin, eivätkä osoita mitään merkkejä siitä, että olisivat lopettamassa liikettä.

Yritän samanaikaisesti pitää itseni rentona molemmista päistä, nauttia mehevästä kyrvästä suussani sekä sulkijalihastani paukuttavasta munasta samalla kun tunnen reikäni löystyvän kaiken aikaa. Mitä rennommaksi pääsen, sitä kiimaisemmaksi munanhimoiseksi horoksi tunnen itseni. Jumalauta, miten lähellä taivasta kiimainen homo voi olla keskellä yötä kahden parrun seivästämänä! Jokainen nytkähdys sisäänpäin on uusi pieni mielihyvän värähdys, kiiman kipinä joka tuntuu omissa palleissani, nielussa, perseessä ja vatsanpohjassa.

Perseessäni kirnuava muna tekee tehtävänsä, ja alan valua munanhimoisen reikäni limoja sisässäni soutavan kyrvän tahdissa. Takanani oleva mies alkaa vähitellen huohottaa ja lisätä tahtia. Silmissäni sumenee ja eturauhasessani vihlaisee joka kerta, kun hän paukauttaa munansa pohjaan saakka. Hänen etumuksensa läiskähtää paljasta persettäni vasten, ja molempien hikoillessa paukutus muuttuu pian kiimaiseksi loiskeeksi, kirnuamisen lotinaksi ja nussimisesta läähättävien panosonnien miehekkääksi korinaksi. Hänen kätensä puristuvat lanteilleni entistä tiukemmin, ja tunnen miten panemisen tahti nopeutuu. Hän torppaa kankensa säälimättä niin syvälle kuin saa, ja jokaisella pohjaan työnnöllä tunnen, kuinka hänen roikkuvat pallinsa läsähtävät omiani vasten.

Noin kahdenkymmenen pallien toisiaan vasten läsähtämisen, kahdenkymmenen eturauhasen rajun hieraisun ja yhtä monen hikiselle perseelle läsähtäneen etumuksen jälkeen tunnen, miten sisässäni oleva kyrpä paisuu kivikovaksi, ja työntyy koko voimallaan viimeisen kerran pohjaan saakka. Karjaisen JuJun terska nielussani sekä tuskasta että mielihyvästä, ja kuulen miten takanani oleva mies karjaisee puoliääneen.

— Vittu mä tulen! Mä tulen nyt, tuun sun perseeseen, mä siemennän sun reijän. Ai saatana!

Takanani oleva mies vapisee kivikova kyrpä suolessani ja huohottaa raskaasti. Samalla hetkellä tunnistan JuJun kiihtyvän huohotuksen. Hän puristaa päätäni ja tarttuu niskastani kiinni ja työntää munansa nieluuni aivan pohjaan saakka. Nenäni painuu JuJun munakarvoihin kiinni ja JuJun terska liukuu nieluuni hieman liian syvälle. Kakomisrefleksini alkaa, halusin tai en. Mutta sillä ei ole mitään väliä JuJun mielestä. Hän laukeaa nieluuni ja pitää kyrpänsä nielussani niin kauan, että kaikki kuusi varvia mahlaa on roiskittu nieluuni. Muna on niin syvällä, etten edes pääse maistamaan tuota kiiman ja hedonismin nestettä. Sen sijaan meinaan tukehtua omaan kakomiseeni. Valun kuolaa ja silmäni vuotavat, nenäni vuotaa, ja olen lähellä oksentaa. Läimäytän JuJun paljasta pakaraa merkiksi siitä, että nyt rajani on saavutettu.

JuJu hellittää otteensa päästäni ja antaa munansa liukua ulos suustani. Hän hengittää raskaasti muutaman kerran sisään ja ulos, ja sanoo:

— Ensi kerralla saat taas vähän erilaista.

JuJu ja takanani oleva mies perääntyvät pimeän huoneen nurkkaan, ja kuulen, kun nurkassa oleva ovi avautuu, ja sulkeutuu. Jään kontilleni yksin keskelle huoneen lattiaa. Huoneeseen laskeutuu täysi hiljaisuus. Kuulen vain oman raskaan hengitykseni, kun sekä suunpielistäni että avoimeksi jyystetystä reijästäni valuu spermaa.

3 ajatusta aiheesta “Anonyymit yössä”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje