Hotellin altaalla


Koronarajoitusten ansiosta hotelli missä majoituin, oli aikalailla tyhjä, respa ilmoitti minun olevan kymmenes majoittuja. Kylpylä oli kuitenkin auki ja tarkoitus oli käydä sielläkin, kun ilta koitti ajoitin kylpylän puolelle menon viimeisille tunneille. Olin siistiytynyt ja kassiin ottanut mukaan kaikenlaista mitä saattaisin tarvita, siirryin hissillä kylpytakki päälläni alakerrokseen ja etsin pukuhuoneen, ei ketään näköpiirissä. Kävin suihkussa ja puettuani uimahousut menin altaiden luokse, yksi pariskunta näytti tekevän lähtöä juuri ja heidän lisäkseen en muita nähnyt. Istuin porealtaaseen ja odottelin jonkin aikaa, vartin päästä puoliääneen itsekseni tokaisin hitot ja menin pukuhuoneeseen. Riisuin uimahousut ja vilkuiltuani ympärilleni puin ylleni mustan naisten uimapuvun, sellaisen erillisen topin ja alaosan jotka näyttivät yhtenäisiltä, sekä lyhyen blondin peruukin. Sujautin jalkani pinkkeihin sandaaleihin ja puin kylpytakin, astelin takaisin porealtaalle ja menin nauttimaan olostani.

Pienen tauon aikana poreiden käynnistyessä uudestaan kuulin suihkun olevan päällä, kohensin asentoani jännittyneenä ja suljin silmäni, ei olisi enää mahdollisuutta luikahtaa karkuun koska suihku oli suljettu ja mies käveli esiin kulman takaa. Varauduin lähtemään huutojen tai naurun saattelemana, pidin silmäni kiinni kun mies käveli ohitseni uima-altaalle, vasta hänen pulahdettua uimaan uskalsin hengittää kunnolla. Toistaiseksi kaikki hyvin.
Hetken uituaan mies käveli luokseni ja istui porealtaaseen minua vastapäätä, hän tervehti hymyillen ja pakottauduin vastaamaan ujosti. Mies oli vanhempi ja aikalailla normaalivartaloinen, lyhyt vaalea tukka ja siniset silmät. Hän viritteli keskustelua kanssani ja onnistuin juttelemaan vapautuneemmin, ajantajuni oli hieman hukassa ja puhelin oli selkäni takana lattialla olevan kylpytakin taskussa. – Mitähän kello on, käännyin ja kurotin puhelinta peppu juuri vedenpinnan päällä pystyssä. – Nätti, mies sanoi matalla äänellä kommentoiden ensimmäisen kerran juttelumme aikana ulkonäköäni jollainlailla. Säpsähdin hieman ja vajosin veden alle tietäen ettei se auttanut tietenkään. – Kiitos…ja sori…mumisin seiniä katsellen. -Älä suotta anteeksi pyydä, sulla on nätti vartalo. Mies hymyili nähdessään kun punastuin ja siirtyi hieman lähemmäs, heiluttelin käsiä veden pinnalla ja odottamatta mies tulikin aivan viereeni.
-Mun nimi on muuten Pekka, mikäs neidin nimi on? Pekka ojensi veden alta kätensä. – Jenni, hymähdin huvittuneena. Vai neiti. Pekka ojensi toisen kätensä niskani taakse ja toisen veden alla hyvin lähelle reittäni. En kavahtanut kauemmas saati yrittänyt poistua, tykkäsin olla juuri siinä, juttelemassa miehen kanssa lähekkäin.
Hyvin varovaisesti ja vaivihkaa keskustelumme lomassa Pekka oli alkanut kosketella, aluksi muka vahingossa hipaissut olkapäätä, veden alla koskettanut reittäni, niin vaivihkaa ja luonnollisesti että en välittänyt käden jäädessä reidelleni. Tai välitin niin että se tuntui hyvältä, kuumalta vaikka tunsin itsenikin kuumaksi. Vielä kuumemmaksi tunsin oloni Pekan sanottua jotain ja kun en vastannut, hän pussasi nopeasti. En tajunnut mitä tapahtui, mutta pussasin takaisin ja äkisti olinkin intohimoisessa kielisuudelmassa Pekan kanssa. Hän veti minut liki kietoen käden niskaani toisellä kädellä hivellen jalkaani, ulkoreideltä sisäreidelle ja ylöspäin, minulla oli perhosia vatsassa ja olin kiihottunut. Klittani oli turvonnut uikkarissani ja ynähdin Pekan käden painuessa sitä vasten pehmeästi, etsin omalla kädelläni uimahousujen kohouman ja sivelin Pekan kookasta elintä. – Riisu alaosa, hän sanoi suupielestään huuliani nuollen. – Ei me voida täällä, mitä jos joku näkee? Mumisin vaikka melkein olin jos riisumassa ja Pekka päättäväisesti veti alaosaani pois. – No sitten pukuhuoneeseen, siellä kuulee jos ovi kolahtaa.

Pääsimme pukuhuoneeseen asti nopeasti, kukaan muu ei ollut saapunut joten emme aikailleet enempää. Nyt annoin Pekan riisua alaosani minun auttaessa hänen uimahousuja pois, – Vauh, ompa upea. Huokaisin hänen kalun nähdessäni, ohutkärkinen terska leveni reunoilta ja suonikas varsi paksuni puolesta välistä reilusti. – Kiitos, sulla on upea klitta mutta pillusi kiinnostaa enemmän jos suoraan sanon, Pekka hymyili ja työnsi minut mukanaan suihkuun pesemään hieman kloorivettä pois, erityisen innoissaan hän oli saippuoidessaan pakarani liukkaiksi ja sormeillessaan aivan pilluni huulilla. – Sano että sulla on liukkaria tai jotain mukana? Eikö naisilla ole aina kaikki tarvittava käsilaukussa, Pekka naurahti korvani lähellä sormi vakoani sivellen. – No, itseasiassa on….hymyilin ja menin kaapille, heittelin kassistani ulos kaikenlaista ja Pekka näki haaroista avoimet verkkosukkikset. -Noi, laita päällesi niin kyrpäni on kivikova pyllysi edessä, Pekka hieroi sormeaan vasten pilluani ja hymisin vastauksen.

Puin nopeasti sukkikset klittani valuessa pitkin reisiäni kiimassa, ojensin liukkarin Pekalle. – No, mihin haluat mut? Pyörähdin pari kertaa ja Pekka nyökkäsi kohti lavuaareja ison peilin edessä. Hän painoi minut vasten pöytää ja nousin sille istumaan meidän suudellessa pitkään ja kosteasti, klittani hieroutui vasten märkää miestä ja hänen kova kyrpänsä oli vasten pilluani. Pekka levitti jalkani auki, sain ne pidettyä koukussa käsilläni kun Pekka alkoi ahnaasti nuolla pilluani, kieli lipoi ja lurpsutti työnnellen välillä sisääni. Ynisin, huohotin ja vapisin kiimassa Pekan nuollessa kaikkialta minua, syljestä märkä pilluni oli liukas mutta liukuvoide tuli silti tarpeeseen. Asetuin käsillä ottamaan tukea pöydästä Pekan ihastellessa tarjolla olevaa persettäni, hän tuli taakseni ja voiteli huolellisesti reikäni sekä kalunsa.

Hän otti alun hellästi vaikka oli varmasti yhtä kiimainen kuin minäkin, Pekka upotti terskan sisääni yhdellä hitaalla työnnöllä. Ynisin jalat vapisten ja näin peilistä punertuneet poskeni ja reisilleni kiimalimaa valuvan klittani, Pekka kosketteli ja puristeli vartaloani hivuttaen kaluaan syvemmälle jokaisella työnnöllä. Huohotin hänen naidessa hitain vedoin pilluani, hän suuteli niskaani kädet välillä lantiollani ja välillä vaellellen pitkin vartaloani. Pekka kouri rintojani, puristeli pakaroitani ja kun hän laittoi käden kaulalleni vedin syvään henkeä. Pekka huohotti korvaani hänen kalunsa porautuessa nopeammin sisääni, hän puristi kurkkuani ja voihkimiseni ääni voimistui. Olin äärimmilleni kiihottunut ja tärisin alkavassa orgasmissa Pekan kyrvän pumpatessa pilluani rajusti, hän piti käden kaulallani puristamassa ja tajusi kai minun saavan orkkuni aivan kohta. Rytmi pysyi samana, kulli paineli oikeassa asennossa, käsi puristi kaulaani melkein sammuttaen tajuntani ja antaen pehmeämmällä otteella vetää henkeä välillä, vapisin ja klittani valuminen vaihtui siihen että roiskin pitkin orgasmissa. Voihkin ja huohotin täristen tajunnan rajamailla Pekan naidessa edelleen paksulla kyrvällä.

Toivuin sen verran että ymmärsin Pekan kysyneen jotain, – Jatketaanko sun huoneessa? Hän kuiskasi hellästi korvalehteäni imien, nyökkäsin hymyillen.

2 ajatusta aiheesta “Hotellin altaalla”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje