Noutovarasto

Kävelin noutovaraston puolelle ja etsin hiljaisen viimeisen hyllyvälin, vilkuilin muiden asiakkaiden ja henkilökunnan olevan jossain kauempana. Hengitin raskaammin maskiini ja asetin kameran hyllyn reunalle, videontallennus päälle ennenkuin astuin kauemmas käytävään. Viereiseen käytävään ei nähnyt kuin muutamista aukoista pahvilaatikoiden väleistä ja kameran kuvaama suuntaan käytävä päättyi.

Otin hupun päästäni ja vaalea peruukkini levisi hartioilleni, avasin hupparini paljastaen nännien kohdilta avonaiset mustat rintaliivit. Käännyin, hivutin housuni alas polviin pyllistäen, alla oli mustat haaroista avoimet verkkosukkahousut ja pienet mustat stringit. Huohotin hiljaa hiplatessani tapin kantaa stringien takana, raotin pikkareitani ja nyin tappia ulos sen paksuimman kohdan reunalle asti, antaen sitten peppupilluni imeä sen takaisin sisään.

Myyjä oli niin hiljaa tullut käytävälle etten ollut huomannut, tuijotimme toisiamme minun mielestä ikuisuuden mutta tosiasiassa muutaman sekunnin. Myyjä katseli minua kun havahduttuani aloin vetää vaatteitani kiinni, harpoin käytävän päätä kohti. Myyjä pysäytti minut seisomalla keskellä väylää, ja näytti sormella ensin että minun pitäisi olla hiljaa. Sitten hän näytti katon rajassa olevaa kameraa ja hänen silmistään näki kuinka mies hymyili oman maskinsa takana. En liikkunut hetkeen ja mies ehti sillävälin sulkea käytävän pään lippusiimoilla ja joillain kylteillä. Hän astui eteeni, – tallenne häviää jos ymmärrät mitä vaaditaan. Hän sanoi matalalla äänellä ja avasi hupparini.

Sormet löysi nännini rintaliivien aukoista, ynähdin kun niitä puristeltiin ja se innosti miestä leikkimään nänneillä rajummin. Yritin ohjata käden pois mutta mies otti ranteestani kiinni ja läpsäisi poskeani. Hämmästyin ja hän väänsi käteni selkäni taakse, repi housuni alas ja kouri, kouri aivan kaikkialta ja huohotti niskaani kiihottuneena. Tunsin hänen kovettuneen ja ynisin miehen käsien tutkiessa vartaloani, hän kouri rintojani puristellen nännejäni, hiveli reisiäni välillä pakaroitani puristellen, ujutti sormia pakaroitteni väliin nytkyttäen peppupilluani tapillani.

Mies töni minut nojaamaan hyllyä vasten, takapuoli pystyssä. Stringit hän repi rikki ja läimäisi pakaroitani muutaman kerran, mies naurahti nähdessään klittani valuvan kiimalimaa ja nytkytti tappia kovempaa. Huohotin kiihottuneena, alistuneena, hankalasta ja ylipääsemättömästä tilanteesta huolimatta voihkin kiimassa. Mies veti tapin ulos sisältäni ja levitteli pakaroitani katsellen liukasta, tiukkaa ja nyt valmiiksi avointa reikääni. Avattuaan sepaluksensa hän kaivoi kalunsa esiin, kivikovana seisova kyrpä löysi tien liukuvoidetta valuvaan peppupilluuni vaivatta. Huokaisin, mies murahti, hän upotti itsensä yhdellä työnnöllä kokonaan sisääni. Tarrasin hyllyyn käsilläni, mies tarttui lantioltani ja aloitti rajun nussimisen.

Hän huohitti naidessaan minua ja yritin olla huutamatta nautinnosta saadessani paksua kyrpää nopeammin ja nopeammin pilluuni, valuin kiimalimaa ja sitä sotkeentui reisilleni ja hyllyyn. Mies alkoin murahdella ja tiesin saavani kohta spermat sisääni, parhaani mukaan yritin keskittyä hänen nautintoon ja puristelin pilluani hänen kalunsa ympärillä. Kohta hän jännittyi ja veti minut kiinni itseensä, kyrpä sykki sisääni ja ampui spermat. Sitä tuli paljon, osa tursui ulos miehen vetäessä huohottaen kalunsa sisältäni. Hän pyyhki spermansa huppariini ja läimäytti pakaroitani pari kertaa, huohotin ja olin nousta kun hän tuli päälleni. Käsi puristui kaulani ympärille, – Huomenna, samaan aikaan ja eri asut tai videovalvontatallenne menee julkiseksi. Hän naurahti ja taputti pakaraani, käveli pois viheltäen ja taakseen katsomatta.

5 ajatusta aiheesta “Noutovarasto”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje