Putkikeikka

Tämän tarinan olen julkaissut aiemmin Koodi.netissä, mutta koska tämä tapaus on omasta mielestäni yksi kiihottavimmista minulle sattuneista, ajattalin tarjota sitä tännekin.

Olin saanut toimeksiannon tekemään korjaustyön erääseen länsisuomalaiseen maalla olevaan omakotitaloon. Ajoin saamieni ohjeiden mukaisesti pitkää koivukäytävää pihaan. Kävelin ovelle, soitin kelloa ja odotin. Soitin uudelleen ja odotin. Ei mitään. Pihalla seisoi auto, joten oletin jonkun olevan kotona. Mutta hiljaista oli. Lähdin kiertämään taloa ja kirosin iltapäivän kuumuutta. Työhousut hiottivat ja hiersivät, t-paita liimautui ihoon ja valkoinen kun oli, muuttui läpinäkyväksi rinnan kohdalta.

Piha oli autio. Tai eipäs sentään täysin. Takapihalla oli joku makaamassa patjalla. Mies, n.50v, ruskettunut, paksu kultaketju kaulassaan ja ranteessaan. Ja puettuna vain pieniin narustringeihin!!!

Mies näytti nukkuvan. Oletin hänet talon isännäksi, koska muita ei paikalla näkynyt. Ihmettelin vain miksi hän nukkui vaikka oli tilannut putkimiehen. Sitten näin maassa kirjan päällä tyhjän lasin ja vieressä likööripullon. Sammunut, ehkä. Katsoin miestä tarkemmin. Hän oli hyvän näköinen ja narualkkarit näyttivät aika seksikkäiltä. Hän oli kyllä asussaan ja kultaketjuissaan aika hintahtavan näköinen. Ei paha juttu.

Riisuin paitani ja pistin tupakaksi. Kiirekkös tässä, päivän viimeinen työ. Mies makasi kyljellään, enkä malttanut olla kiertämättä kasvopuolelle katsomaan häntä tarkemmin. Kyykistyin hänen viereensä ja katsoin kasvoja, rintaa, vatsaa ja lopulta stringejä. Hänen kalunsa oli lepotilassa ja silti juuri ja juuri mahtui kankaan alle piiloon.

Mies nukkui edelleen. Kumarruin lähemmäs. Työnsin naamani lähes kiinni stringin kankaaseen ja nuuhkin herkullista kullin ja auringon aromia. Mies liikahti ja kääntyi selälleen. Säikähdin aivan saatanasti ja heittäydyin istumaan nurmelle. Turhaan, mies jatkoi uniaan. Rohkeampana palasin ja kosketin kädelläni stringiä. Kalu tuntui paksuna kämmentäni vasten. Hieroin varovasti ja tunsin kuinka se alkoi turvota. Terska alkoi tunkeutua stringin yläosasta ulos. Kuinka herkullinen sen limainen silmä olikaan. Teki mieli nuolaista. Ja taas mies kääntyi, nyt mahalleen. Eikä vieläkään herännyt. Nyt arvelin hänen olevan aika sikeässä unessa, joten vieläkin rohkeampana lähdin uudelle ristiretkelle. Kumarruin varovasti hänen ylleen ja työnsin naamani pakaroiden väliin. Sitten päätin kokeilla onneani. Nuolaisin varovasti pakaroiden väliä. Ei reaktiota. Nuolaisin uudelleen. Ja uudelleen. Mies levitti jalkojaan hieman. Nyt työnsin kieltäni jo hyvin syvälle pakaroiden väliin. Pelkäsin olevani kohta liian kiimainen lopettaakseni ajoissa, joten nuolaisin vielä kerran niin syvältä kuin pystyin ja nousin ylös.

Oioin housujani ja työnsin käteni housun sisään. Aloin runkata. Kiimani oli valtava. Mies kääntyi selälleen. Täysi stondis. Miehen kyrpä oli tullut lähes kokonaan ulos stringistä. Mies avasi silmänsä. Seisoin soveliaan kahden metrin päässä ja mies katsoi minua ihmeissään.

”Jouni, putkimies”, esittäydyin. Ja tajusin seisovani hänen edessään ilman paitaa.

Mies oli heti kärryillä. ”Reijo”, hän sanoi ja nousi seisomaan tarjoten kättä. Kättelimme ja tunsin voimakkaan mutta aistillisen puristuksen joka oli hieman liian pitkä. En voinut olla vilkaisematta nyt vaakasuorana seisovaa kyrpää, joka ei vain voinut mahtua enää stringien sisään. Mieskin vilkaisi sitä, yritti survoa sen takaisin kankaan sisään, mutta kun ei onnistunut siinä, antoi asian olla eikä tuntunut välittävän enempää seisovasta aisastaan.

Reijo ei ollut humalassa, kertoi vain nukahtaneensa odotellessaan kun oli niin turkasen kuuma. Kaatoi kyllä lasillisen likööriä ja tarjosi samalla minullekin.

”Jos nyt ihan vähän, kun ei tässä kiire ole”

Reijo antoi lasin minulle ja otti itse suoraan pullon suusta. Iso lasillinen, ei tarvitsisi ajaa ainakaan pariin kolmeen tuntiin. No, edelleen ajattelin että kiirekös tässä.

Reijo lähti kävelemään kohti rakennusta ja pyysi seuraamaan, että hän voisi näyttää työmaan. Kävelin ruskettuneiden paljaiden pakaroiden perässä sisään taloon, jossa oli myös varsin kuuma.

”Patterin perkeleet eivät suostu jäähtymään, siihen minä apua täällä tarvitsen”.

”No, kyllä täällä kuuma onkin”, vastasin, kun en muutakaan keksinyt.

Reijo käveli edelläni pannuhuoneeseen ja esitteli laitteiston. Tutkin hetken laitteita, hikoilin suunnattomasti ja löysin vian. Sanoin hakevani autolta varaosan.

”Keitän sillä aikaa kahvit työmiehelle” Reijo huikkasi ja lähti kävelemään pois pannuhuoneesta. ”Vai otatko mielummin kylmän oluen?”

Aika ovelasti aseteltu kysymys, ajattelin ja vastasin oluen olevan parempi vaihtoehto.

Kun tulin takaisin pannuhuoneeseen, oli Reijo jo siellä kahden avatun oluen kanssa. Tartuin tarjottuun pulloon, huitaisin puolet kerralla ja aloin vaihtaa osaa. Perkele, että oli kuuma. Likööri ja olut kävivät päähäni ja alkoi panettaa, eikä Reijon seisominen koko ajan hyvin lähellä minua helpottanut yhtään tilannetta.

Kysyin suoraan, haittaisiko, jos riisuisin aivan liian kuumat työhousuni, alla olisi kyllä vaatetta.

”Ei tietenkään, eikä etenkään tässä kuumuudessa”, hän vastasi monimielisesti.

Kulautin olueni kurkkuuni. Alkuun olin epäröinyt riisuutua, koska minulla oli vain nahkaiset biket alla, mutta alkoholi ja miehen selvä suuntautuminen rohkaisi. Sitä paitsi, teki minunkin mieleni muutakin kuin vain tehdä työni ja poistua.

Seisoin häneen päin ja avasin vyöni. Olin näkevinäni hänen nielaisevan. Avasin vetoketjun ja paljastin kappaleen nahkaista etumusta. Jos hänen kalunsa olikin ehtinyt palautua lepotilaansa, alkoi se nyt uudelleen nostaa päätään. Pannuhuoneen hämärässä valossakin näin kiimatipan värjäävän narustringin kankaan keskeltä tummemmaksi.

Keinutin lanteitani saadakseni hien ihoon liimaamat housut päältäni ja tajusin unohtaneeni kengät jalkaan. Kävin istumaan kellarin portaille aivan miehen jalkojen viereen ja riisuin kengät. Saatoin taas haistaa auringon hänen pakaroiltaan. Riisuin housut ja jätin kengätkin pois. Nousin ylös. Olin nyt pelkissä nahkabikeissä, TÖISSÄ!

Jatkoin työtäni kuin mitään ei olisi tapahtunut, vaikka ilmassa leijuva kiima teki siitä aika vaikeaa. Seisoin hänen edessään, selin häneen ja annoin hänen tuijottaa paljaita pakaroitani, jotka, vaikka itse kehunkin, ovat aika hyvän näköiset. Reijo sanoi hakevansa uudet oluet ettei nestetasapaino järkkyisi. Kuulin hänen äänensä värähtelystä ettei näky ollut jättänyt häntä kylmäksi. Hyvä. Munaa teki mieli ja kyrpäni seisoi juuri niin kovana kuin se ahtaissa bikeissä vain mahtui.

Hyvin nopeasti Reijo palasi ja nyt olut oli vahvempaa ulkomaalaista. Täältä ei siis tarvitsisi tänään lähteä ollenkaan. Olin saanut työni lähes valmiiksi ja otin pitkän huikan. Valmistin korjaukseni ja sain kuningasajatuksen. Pyllistäen Reijoon päin kaivoin housujeni taskusta poppersin. Otin pitkän nuuhkaisun ja tarjosin Reijollekin.

”Mitä se on?”, hän kysyi. Vastasin sen olevan hyvän olon eliksiiriä.

Enenpää kyselemättä Reijo otti pullon ja nuuhkaisi.

Itselläni iski sellainen kiima että odotin mitä tahansa merkkiä.

Katsoin Reijon taas housujen ulkopuolella seisovaa kyrpää, joka nytkähteli ja valui kiimaa pitkänä jojona.

Reijo ähkäisi ja sanoi aineen olevan aika ”mukavaa tavaraa”.

Käännyin kohti korjauskohdettani, seisoin selin Reijoon, levitin jalkojani ja odotin. Kuulin takaani kuuman, katkonaisen hengityksen ja sitten tunsin kuinka Reijo tuli lähelle, lähemmäs kuin aikaisemmin. Otin lisää poppea ja tarjosin hänellekin.

Samalla kun hän kysyi, sainko työni valmiiksi, tunsin limaisen terskan pakaroideni välissä.

Lopultakin. Sanoja ei enää tarvittu. Levitin pakaroitani enkä enää välittänyt mistään muusta kuin että saisin tuon herkkumelan sisääni. Vakoni oli niin hikinen ja Reijon kyrpä niin limainen että se alkoi upota sisääni hyvin helposti. Enkä minä muutenkaan ollut niin neitsytkireä etteikö tavarani olisi ollut mukavasti sisään ajettavassa kunnossa. Keskellä putkia Reijo tuli sisääni ja voimalla tulikin. Hän alkoi välittömästi nussia täydellä raivolla. Hän oli niin kiimainen, että alkoholista huolimatta spermat lähtivät alle viiden minuutin nussimisen. Reijo vain karjaisi ja laski siemensä sisääni.

Hän vetäytyi sisältäni ja tarjosi suihkua. Se kelpasi kyllä mutta vain seuran kanssa ja hän lähti kanssani suihkuun. Pienet alkkarit pysyivät päällämme, kun pesimme toisemme ja huomasin ilokseni että hänen kalunsa alkoi taas nostaa päätään. Ja kun laskeuduin polvilleni ja nuolin hänen persettään ja sitten otin kyrvän takakautta suuhuni, se oli jo täysin kivikova. Heittäydyin selälleni lattialle ja pyysin häntä uudelleen sisääni. Mies oli kiimassa. Hän tuli päälleni saman tien ja suorastaan survaisi kyrpänsä perseeseeni.

Nyt kesti jo paljon kauemmin ennen kuin hän laukesi. Itse olin vielä laukeamatta, mutta olin jo aika väsy, kuten hänkin, joten uuden pesun jälkeen painuimme hänen isoon parisänkyynsä nukkumaan. Nukahdimme sylikkäin ja heräsin illan suussa yksin hänen sängyssään. Olo oli tahmea.

Lähdin katsomaan minne isäntäni oli mennyt ja löysin hänet olohuoneesta katsomasta netistä pornoa x-tubesta käden käydessä kovalla elimellä.

Polvistuin hänen eteensä ja imaisin kalun suuhuni. Minulla oli edelleen ylläni märät nahkabiket, hän oli alasti.

”Odotas”, hän sanoi ja haki kaapista viinapullon. Hän otti pitkän kulauksen ja tarjosi minullekin. Tein saman ja odotin hetken. Vielä uudet ja kohta alkoi taas kohista päässä. Tästä oli tulossa sellainen kännäilypano että en taitaisi ajaa vielä huomennakaan.

”Istu mun syliin”, hän pyysi.

Tein kuten pyydettiin ja istuin peppuni hänen kaluunsa. Reijo ähkäisi ja aloin välittömästi ratsastaa. Ratsastin niin kauan kuin jalkani sitä sietivät, otimme taas ryypyt ja käännyin ympäri kuumaan ja märkään kielisuudelmaan. Sen jälkeen heittäydyin mahalleni olohuoneen matolle ja levitin reiteni. Katsoin Reijoa silmiin ja hän tuli päälleni.

Levitin pakaroitani käsilläni ja Reijo tuli sisään. Hänen kuntonsa oli mahtava. Hän jaksoi nussia vielä ainakin puoli tuntia ennen kuin rojahti selkääni. Hänen kullinsa nytkähteli ja tunsin kuinka spermaa pulpahteli sisääni. Olin niin puhkinussittu että heti kun nousin seisomaan, spermaa alkoi virrata reisilleni. Hoipuin vessaan ja annoin spermojen valua vessan pönttöön. Reijo tuli perästä ja tarjosi kulliaan suuhuni. Imin vielä kalun puhtaaksi. Sitten minun oli pakko painua takaisin sänkyyn. Maailma keinui ja olin selvästi unen tarpeessa.

Seuraava muistikuvani on seuraavan aamun sänkyyn kannettu aamupala. Aamiaiseksi oli tarjolla kahvia, leipää ja munaa. Joten heti kun olin saanut leivän ja kahvin alas, sain kääntyä sängyssä mahalleni ja ottaa tarjotun aamiaismunan sisääni. Reijo laski siemensä sisääni muutamassa minuutissa ja rauhoittui lopultakin.

Hetken juttelimme niitä näitä, sitten pukeuduin ja aloin tehdä lähtöä.

Sovimme kuitenkin että jos talossa on jatkossa alan ongelmia, minulle saa soittaa suoraan. Sitten lähdin perse hellänä ja valuvana kotiin. Onneksi oli viikonloppu. Tosin sen viikonlopun aikana ehdin onanoida Reijoa muistellen parikin kertaa.

Reijo (nimi muutettu -tietenkin-), jos luit tämän ja muistat tapauksen, niin soittaa saa. Kuten sovittiinkin

4 ajatusta aiheesta “Putkikeikka”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje