Viikonloppu Arin luona 1 – Perjantai

Osa tästä tarinasta perustuu tositapahtumiin nuoruudestani, osa taas on silkkaa fantasiaa. Jos jotakuta kiinnostaa jutella samantyyppisiä tarinoita, tai jopa toteuttaa jotain tällaista livenä, niin saa laittaa viestiä 🙂

Makasin punkallani tuvassa ja tuijotin läppärin ruutua. Vilkaisin kelloa alakulmassa – enää varttitunti lomille lähtöön. Entä jos odotan turhaan? Sydämeni pomppasi lyönnin yli, kun kuulin odottamani chatpalvelun viestiäänen.

”Olethan täällä. Sopiiko siis tänään, haenko sinut asemalta?”

Sydämeni tykytti ja tunsin hikoavani, kun painelin kirjaimia.

”Joo. Oon siellä kolmelta. Millanen auto?”

”Harmaa mersu, farmari”

 ”Okei”.

Suljin tietokoneen ja tunsin jännityksen kasvavan vatsanpohjassani. Olin hyvin kokematon miesten kanssa, vain kerran aikaisemmin olin sopinut treffit vanhemman herran kanssa luontoon kotikonnuillani ja päässyt imemään häntä. Pelkkä sen ajattelu sai kullini liikahtamaan. Kuitenkaan tuo yksi kohtaaminen ei ollut tarpeeksi myöhäisen yön runkkailuihin kasarmin vessassa.

                Etsiessäni inspiraatiota noihin runkkuhetkiin olin kohdannut chatissä Arin, 62 -vuotiaan kuviensa mukaan raamikkaan miehen, jonka nimimerkki pomppasi silmilleni koska huomasin hänen asuvan lähellä kasarmiani. Vaikken itse suoranaisesti etsinyt mitään kullikuvia tai juttelua ihmeellisempää, ajatus sen mahdollisuudesta kiihotti. Ari etsi omien sanojensa mukaan ”tottelevaista lutkaa joka osaa tyydyttää mun tarpeet”. Kerroin kokemattomuudestani, mutta se ei vaikuttanut haittaavan Aria.

”Koulutan sulle sen mitä et osaa. Missä olet?”

”No tota, just nyt kassulla”

”Ai! Inttipoika?”

”Juu”

”Onko pallit täynnä? Siihenkin on täällä apu”

                Sinä iltana runkatessani laukesin alta minuutin, kun tuijotin Arin lähettämää kuvaa hänen kookkaasta kullistaan. Kirjauduin seuraavana iltana uudestaan, ja Ari oli taas linjoilla. Kerroin nopeasta laukeamisestani, johon Ari vaikutti olevan tyytyväinen.

”Mutta saisit lutka laittaa mulle kuvaa kans, kun mäkin autoin sua noin!”

”No, millasia kuvia haluat?”

”No alotetaan sun kropasta, peppu paljaana, lutka”

                Seuraavat päivät harjoituksissa ja oppitunneilla täyttyivät tukalasta panetuksesta, kun otin Arin pyyntöjen mukaan kuvia aina tilaisuuden tullen, enkä pystynyt muuta miettimään kuin mitä hän tulee tykkäämään, kun lähetän ne illalla ja millaisia kuvia hän pyytää seuraavaksi. Kerroin omista kokemuksistani, avoimemmin kuin olin kehdannut ennen; siitä yhdestä kerrasta kun olin päässyt imemään, ja niistä kerroista, kun olin ”lainannut” entisen tyttöystäväni vaatteita ja dildoa kun tämä ei ollut kotona. Keskustelimme myös kaikesta, mitä Ari lutkaltaan odottaa.

  ”Imetän sua kun haluan, panen sua kun haluan, puen sut miten haluan, sidon sut miten haluan. Et laukea kuin mun luvalla. OK?”

”En oo koskaan muuta ku imeny mut kai tota vois koittaa… Jos voi lopettaa, jos menee liian pitkälle?”

”Älä huoli, haluan että lutkakin nauttii. Jos jokin ei tunnu hyvältä, niin lopetetaan se siihen. Tuletko?”

                Olin kertonut milloin seuraavat viikonloppulomani olisivat ja Ari oli ehdottanut, että tulisin hänen luokseen tuona viikonloppuna. Aluksi en uskaltanut edes miettiä asiaa, lähteä kokonaiseksi viikonlopuksi minulle täysin tuntemattoman miehen luokse? Kuitenkin keskustelumme ja kuvien ottaminen lisäsi panetustani päivä päivältä ja lopulta sovimme, että katsoisin vielä lomille lähtöpäivänä, uskallanko vai enkö.

                Ja siksi nyt marssin sydän tykyttäen kohti juna-asemaa, josta palvelustoverini suuntaisivat kotikaupunkeihinsa, mutta minäpä en.

                Ehdin odottaa asemalla viitisen minuuttia, kun pihaan kurvasi harmaa, uudehko Mersu ja sydämeni hyppäsi taas kurkkuun. Muut vihreisiin pukeutuneet olivat jo jatkaneet laiturille odottamaan juniaan ja Mersusta minua katseli merkitsevästi lyhyttukkainen, komea mies. Astuin autoon ja Ari tervehti minua hymyillen.

”Mihis me ollaan menossa?” Kysyin, kun Ari kurvasi pois parkkipaikalta: ”Asuks sä miten lähellä?”

”Asun hyvinkin lähellä, mutta ei mennä sinne. Mennään mun mökille.”

”Okei… eli miten kauas?”

”Muutaman kymmentä kilsaa”, Ari tokaisi ja laittoi radion päälle.

                Juttelimme niitä näitä armeijasta ja siitä kuinka se oli muuttunut Arin ajoista. Pieni pelkoni rauhoittui kihelmöiväksi jännitykseksi kilometrien taittuessa. Yhtäkkiä Ari laittoi kätensä reidelleni, puristi sitä hieman, ja hamusi sitten jännityksestä puolikovan kullini kouraansa housujen läpi. Vetäisin terävästi henkeä ja jäykistyin täysin, tunsin kovettuvani. Ari naurahti ja katsoi minua hyväksyvästi.

                ”Lutkahan on jo kovana! No ei ole enää pitkä matka”, hän sanoi ja kääntyi pienemmälle sivutielle.

”Tässä vaiheessa voisitkin sitten ottaa paidan ja housut pois.”

Istuin jähmettyneenä, päässäni sumeni kuin kaikki veri sieltä olisi rynninyt kulliini.

                ”Nyt, lutka!”, Ari kohotti ääntänsä, ja havahduin. Riisuin hieman vaikeasti kenkäni, nykäisin housuni ja alushousuni nilkkoihin ja kiskoin paidan päältäni.

                ”Heitä ne takapenkille. Et tarvii niitä tänä viikonloppuna.”

                Tein työtä käskettyä samalla kun Ari ohjasi meidät vielä pienemmälle hiekkatielle. Hän katseli alastonta kroppaani sivusilmällä ja hymyili, hamuillen tällä kertaa paljaan kyrpäni käteensä.

                ”Kunnolla kovana lutka. Ehkä siihen kohta saadaan helpotusta.”

                Muutaman minuutin jälkeen saavuimme keskikokoisen mökin pihaan. Ari nousi autosta ja minä seurasin perässä.

                ”Täällä saadaan olla rauhassa ja tutustua. Menes sisälle.”

                Mökin terassilta avautui näköala pienelle lammelle, ja joka puolelta muualta sitä reunustivat korkeat kuusimetsät. Ari avasi oven ja astuin sisään. Mökin tupa oli suurempi kuin olin kuvitellut. Keskellä huonetta sohva osoitti päin pientä televisiota ja sen takaa aukeavaa näköalaa. Sohvan edessä oli rahi, ja huoneen sivussa keittiönurkkauksen vieressä ruokailupöytä tuoleineen. En ehtinyt huomata enää muuta, kun Ari otti minusta määrätietoisesti kiinni ja painoi polvilleni.

                ”Ja se lutkan koulutus alkaa tästä!” Hän sanoi sepalustaan avaten ja kaivoi esiin ison, joskin vielä hieman pehmeän kyrpänsä.

                ”Katsotaan miten hyvin se toinen herra sua opetti”.

                Vapisevin käsin otin kiinni Arin peniksestä. Tunsin sen värähtävän, kun vedin hieman esinahkaa taakse. Sydämeni löi tuhatta ja sataa. Suljin silmäni ja toin huuleni Arin terskan ympärille.

                ”Ensimmäisenä lutka oppii tekemään tän ilman käsiään” Ari sanoi ja laitoin tottelevaisesti käteni selkäni taakse. Otin hitaasti kullia syvemmälle suuhuni ja aloin imeä. Se tuntui ihanalta. Arin kyrpä kovettui suussani hetki hetkeltä. Imin terskaa ja pyörittelin kieltäni sen ympärillä, kuten se eräs herra oli minulle opettanut. Ari oli vielä isompi kuin olin kuvasta päätellyt – paljon isompi kuin tuo edeltä mainittu herra, saatikka entisen tyttöystäväni dildo, jolla olin joskus ”harjoitellut”. Lopulta Ari oli kivikova ja sain juuri ja juuri kolmasosan varresta mahtumaan suuhuni. Aloin imeä Arin kullia ahnaammin. Tunsin kiimatippojen valuvan oman kivikovana seisovan kyrpäni päästä.

                ”Ja lutka katsoo silmiin, kun imee!”

                Avasin silmäni ja Ari otti molemmin käsin kiinni päästäni, puskien määrätietoisesti mutta kuitenkin vielä hellästi itseään syvemmälle kurkkuuni. Sain tuskin puolia Arista mahtumaan, kun jo kaoin ja meinasin oksentaa. Ari vetäisi kullinsa suustani ja kuolaa valahti rinnuksilleni. En ehtinyt ajattelemaan asiaa, koska Ari työnsi heti itsensä takaisin suuhuni. Pidin katseeni tiukasti arin silmissä ja käteni visusti selkäni takana, kun Ari otti tiukemman otteen ja työnsi kulliaan vielä hieman syvemmälle. Kaoin, ja Arin kulli tuli limaisena ja sykkivänä ulos suustani.

                ”Ei oo vielä syväkurkku”, Ari huohotti, ”Mutta kyllä siitä sellanen tehdään. Kohta lutka saa ekat maistit kunnon lastista! En ole edes runkannut viikkoon tätä oottaessa!”

                Ari alkoi nussia suutani nopeaan tahtiin. Kaoin taas, mutta Ari ei enää välittänyt. Kuin vaistonvaraisesti oma käteni hakeutui kullilleni. Ari parahti, työntyi syvälle kurkkuuni ja tunsin suuni täyttävän kyrvän sykkivän voimakkaasti, kun Ari laukesi. Kuumaa spermaa laukesi kurkkuuni, yritin vetää itseäni kauemmas ja Aria ulos suustani, mutta vahvat kädet estivät sen. Lopulta suuni oli täynnä Arin lastia enkä pystynyt nielemään enempää ja siemenneste valui rinnuksilleni ja lattialle, kun Ari veti kyrpänsä pois suustani. En pystynyt pidättelemään ja laukesin samalla itsekin, monen päivän paineiden purkautuessa palleistani.

                Valahdin lattialle makaamaan, kun Ari päästi minusta irti. Oma kullini sykki vielä viimeisiä spermojaan, kun Ari tuuppasi minua kengällään.

                ”Mitä me puhuttiin, lutka?! Sä et laukea ilman mun lupaa!” Ari läppäisi paljasta persettäni lujaa.
                ”Ja vielä mun kengille! Nyt putsaat ne, ja lattian, lutka!” Katsoin Aria hämmentyneenä ja hän toi spermaisen nahkakenkänsä kärjen suuni vierelle.

                ”Nuolet ne, ymmärrätkö lutka?!”

                Armeijassa opitulla kurilla aloin nuolla Arin kenkää ja sen jälkeen lattiaa, puhdistaen sekä omiani että suustani valuneita Arin spermoja.

                ”Ja lutkan pitää oppia nielemään. Ensi kerralla tulee rangaistus joka tipasta, ellen erikseen käske ottamaan naamalle. Tule perässä sitten kun on puhdasta.” Ari suuntasi takanaan olevalle ovelle.

Nuoltuani lattian parhaani mukaan seurasin Aria kylpyhuoneeseen, jossa itsekin riisuutunut Ari ohjasi minut suihkuun. Ari otti saippuaa kylpysieneen ja alkoi käydä kehoani läpi. Kovat kädet hamusivat jokaista osaa minusta, pysähtyen lopulta jo uudestaan kovettuneelle kullilleni, jota Ari putsasi hyvän tovin.

                ”Kiva kulli on lutkalla, vaikka vielä et laukea toista kertaa… Mutta onkos lutka yhtä tiukka, kuin väitit?” Arin saippuaiset sormet seikkailivat pepulleni, levittivät pakaroitani ja hän tunnusteli reikääni. Kumarruin hieman ja voihkaisin kun Arin sormenpää työntyi sisääni.

                ”Onko lutkan suoli puhdas?” Ari kysyi. Pudistelin päätäni hämmentyneenä.

                ”No sehän meillä on seuraava homma.” Ari ohjasi minut pöntön eteen ja käski nojaamaan seinään, pyllistäen. Ari otti bideesuihkun, ruuvasi sen irti letkusta ja näytti letkua minulle.

                ”Mä työnnän tän sun peppuun, lasken sinne vettä ja sä lasket ne vedet pönttöön, kunnes se tulee ulos puhtaana. Onko selvä?”

                ”Öh… Kyllä, herra?”

                ”Vihdoin oikea vastaus.” Ari painoi minua matalammalle ja tunsin kylmän letkun pään uppoavan aivan hieman peppuuni. Ari laittoi hanan päälle ja parahdin, kun kylmä vesi syöksyi sisääni.

                Toistimme operaation neljä kertaa, ennen kuin Ari oli tyytyväinen.

                ”Nyt kuivaat ittes ja tuut sitten takas olohuoneeseen”, Ari sanoi heittäen minulle pyyhkeen ja napaten oman kylpytakkinsa ennen kuin poistui pesuhuoneesta.

                Istuin hetken pöntöllä, vielä pää sumussa. Mielessäni puikkelehti ajatuksia paniikista panetukseen, enkä osannut päättää mitä seurata. Olin ollut Arin luona ehkä vasta tunnin, arvioin, ja mihin olimme jo päätyneet? En ollut edes tiennyt moisista suolihuuhteluista. Ajattelin, että nyt jos pistäisin hommalle lopun, niin Ari ehtisi vielä viedä minut takaisin juna-asemalle ennen viimeistä junaa kotikaupunkiin. Mutta halusinko oikeasti kotiin?

                Päätös ei ollut lopulta kovin vaikea, kun astuin takaisin tuvan puolelle. Ari istui sohvalla, rahilla hänen edessään odotti kasa asioita, jotka saivat pääni taas sumenemaan. Oli anustappia ja dildoa, niin montaa eri kokoa, etten osannut laskea niitä – saatikka uskoa, että edes puolet niistä voisivat mahtua puolineitseelliseen peppuuni. Näiden vieressä oli nahkaisia remmejä ja metallisia ketjuja, myös monessa eri koossa. Kuitenkin suurimman osan huomiostani veivät vaatteet, jotka Ari oli minulle tuonut. Stay-up-sukkahousut, pienet stringit, sekä jokin mekon tapainen, joka toi mieleen karikatyyrimäisen ranskalaisen siivoajan pukineen.

                ”Kävin hakeen nää eilen, että saadaan lutkalle sopiva asuste. Eikös lutka sanonut, että sukkahousut tuntuvat seksikkäältä? Ja stringit?”

                Nyökytin päätäni innokkaasti, viimeiset epäilyksen rippeet hautautuen himon alle, muistaen miten jännittävältä sen entisen tyttöystävän stringit ja sukkikset olivat tuntuneet. Harpoin rahille ja aloin pukea vaatteita päälleni. Kun olin valmis, Ari marssitti minut peilin eteen ja otti viereiseltä hyllyltä blondin peruukin, jonka hän asetteli päähäni.

                ”Täydellinen pikku lutka”, Ari myhäili, puristaen persettäni kovaa hameen alta. Sukkahousut hyväilivät ihoani ja tunsin painetta pienissä stringeissä. Mekko ei istunut aivan täydellisesti, mutten voinut tuntea oloani muuksi kuin seksikkääksi katsoessani peilikuvaani. Tunsin suurta halua miellyttää Aria ja yritin hieroa hänen housujensa etumustaan pyllylläni.

”Ja innokas pikkulutka myös!” hän sanoi vienosti hymyillen. Ari marssitti minut takaisin rahin eteen ja alkoi kiinnittämään remmejä ranteisiini, nilkkoihini ja lopulta kaulaani. Kaulan remmiin hän kiinnitti yhden ketjuista ja katsoi sitten mietteliäästi vuoroin minua, vuoroin tappeja ja dildoja rahilla.

                ”Noh, lutka, onko toiveita, mistä koosta aloitetaan?” Osoitin dildoista sitä, joka oli lähimpänä omaa harjoituskappalettani. Ari nauroi.

                ”Ai ton kokonen se sun muikkelis sauva oli? Hah. No sittenhän sulla on neitseellisempi pillu ku luulinkaan!”

Ari asetteli minut rahille polvilleni ja sitoi nilkkaremmien väliin kepin, joka piti jalkani erillään. Käteni hän kiinnitti rahin alaosaan niin, että jouduin olemaan perse pystyssä. Ari hyväili pakaroitani ja reisiäni, myhäillen tyytyväisesti itselleen. Melkein tunsin Arin kiihotuksen, kun hän alkoi kouria minua kovakouraisemmin. Ari veti stringit sivuun reikäni päältä ja levitti pakaroitani.

”Onpa herkullisen näköinen pojanvittu…” kuulin Arin huokaavan, ja sitten tunsin parransängen pistelevän pakaroitani ja pallejani ja ahnaan kielen työntyvän hieman sisääni. Ari nuoli reikääni antaumuksella. Voihkin nautinnosta, tunsin itseni äärettömän seksikkääksi ja yritin työntää peppuani vielä terhakkaammin ylös, tarjoten sitä Arille.

”Ihan niin kuin haluaisit kyrpää jo?” Ari kysyi. Äännähtelin myöntävästi – kiimani oli jo sanojen toissa puolen. Kuulin korkin aukeavan ja tunsin kylmän geelin valuvan reikäni päälle. Ari alkoi levittää sitä hellästi sormillaan.

                ”Ihana pillu lutkalla… Mä saan susta vielä hyvän leikkikalun…”

                ”Oih!” Voihkaisin, kun Ari työnsi sormen sisääni. Ari leikki reiälläni hetken ja hieroi toisella kädellä kulliani, joka yritti päästä pois tiukkojen stringien sisältä. Pian Ari kuitenkin veti sormensa pois.

                ”Me aloitetaan tällä” Ari sanoi, ja toi silmieni eteen isohkon, ainakin neljä senttiä paksun mustan sauvan.

                ”Eiks toi oo vähän liian iso? Mua ei oo tosiaan koskaan…”

                ”Annoinko lutkalle luvan puhua?”

                ”Eiku ihan vaan…” Ari läppäisi minua poskelle ja kovempaa perseelle.

                ”Ehkä lutkan pitää oppia hiljaisuutta myös” Ari sanoi. Hetken kuluttua hän tunki suuhuni pallon, josta lähtevät remmit hän sitoi niskani taakse peruukin alle.

                ”Mites nyt sanotaan, lutka?” Ynähtelin sen mitä pystyin, ja Ari läppäisi taas persettäni, vielä kovempaa.

                ”Nyt ole hyvä lutka ja rentoudu…” Ari työnsi taas sormensa sisääni ja alkoi hieroa reikääni rytmikkäästi. Pian hän lisäsi liukkaria, ja laittoi kaksi sormea sisääni. Vaistomaisesti yritin pyristellä pois, jolloin Ari tarttui kovaa palleistani.

                ”Loppuu tommonen! Mähän sanoin että lutkan pitää rentoutua… Noh, ehkä ymmärrettävää, että lutka tarvitsee siihen vähän apua…” Ari veti taas sormensa pois sisältäni. Sitten hän työnsi pienen pullon nenäni eteen ja hengitin huomaamattani syvään pistävän tuoksuista höyryä. Tunsin kroppani rentoutuvan ja Ari myhäili työntäessään taas kaksi sormea sisääni, pyöritellen niitä. Tunsin niiden paineistavan eturauhastani vielä paremmin kuin olin itse dildolla tai sormilla pystynyt. Höyryt ja nautinto täyttivät pääni ja rentouduin vielä enemmän, antautuen Arin armoille.

                ”Nyt se alkaa olla valmis” Aro tokaisi hetken venyttelyn jälkeen ja pian tunsin sormien sijasta dildon reikäni suulla. Ynähtelin sekä kivusta että nautinnosta – en tiedä kummasta enemmän, kun Ari hitaasti työnsi sauvaa sisääni. Dildo tuntui ihanalta; olen varma, että olisin lauennut taas, jos Ari olisi edes hipaissut kulliani. Mutta Ari keskittyi työntämään sauvaa syvemmälle sisääni. Loputtomalta tuntuneen hetken jälkeen Ari veti sauvan pois ja totesi tyytyväisenä:

                ”Hyvinhän se lutka ottaa, kun vähän annetaan apua! Katsos mikä meillä on määränpää!” Avasin silmäni ja Ari heilutteli silmieni edessä anustappia, joka oli varmaan kuuden sentin paksuinen – siitä ohuemmasta kohdasta, ja ties kuinka paksu paksuimmasta!

                Silmäni pyöristyivät ja yritin taas pyrähdellä vastaan, mutta Ari peitti toisen sieraimeni sormellaan ja työnsi toisen eteen taas pullon.

                ”Lisää poppersia lutkalle, kyllä se sillä aukeaa!”

                Aika muuttui tarkoituksettomaksi, ja pääni pyöri syvemmälle himon ja poppersin sumuun. Aika ajoin Ari vaihtoi sauvaa, ja näytti minulle mihin reikäni oli pystynyt. Sauvat hieroivat eturauhastani ja useasti olin lähellä laueta taas, mutta pystyin pidättelemään. Lopulta Ari sai suurimman tapin sisääni yllättävän kivuttomasti.

                ”Noniin. Annetaas sille vähän aikaa, ehkä sitten sun lutkanpillu on valmis mun kyrvälle!” Ari sanoi ja vapautti käteni ja jalkani. Nousin ylös huojuvin jaloin.

                ”Sitten alkaa olla kyrväntreenauksen aika. Lutkan pitää oppia millon saa laueta.” Katsoin Aria hämmentyneenä ja yritin ynähdellä kysyvästi suupallon läpi. Ari nappasi mukaansa loput ketjut, otti kaulassani olevasta kiinni ja alkoi johdattaa voimakkaasti horjahtelevaa minua toiseen huoneeseen.

Valokatkaisija sytytti vain hämärän, osittain peitetyn kattolampun, jonka valossa erotin jokusia kuntosalilaitteita sekä metallirunkoisen sängyn. Ari johdatti minut sängylle selälleni makaamaan. Sitten hän kiinnitti käteni remmeistä sängyn yläpäähän ja jalkani vuorostaan alapäähän, niin että olin sidottuna X-asentoon sängyllä. Tappi pyllyssäni hieraisi aina liikahtaessani eturauhastani niin, että himo sumensi taas mieltäni. Ari poistui hetkeksi näköpiiristäni mutta palasi pian. Hän polvistui sängylle vieressäni. Näin hänen puolikovan kullinsa pilkistävän kylpytakin raosta ja toivoin, että olisin voinut imeä sitä taas. Ari raotti päälläni olevaa mekkoa ja nipisti valmiiksi kovaa nänniäni. Hän leikki molemmilla nänneilläni, kunnes sitten kiinnitti niihin puristimet. En osannut päättää oliko niiden aiheuttama paine kipua, nautintoa vai molempia. Kullini sojotti kovana kattoon ja yritin liikehdinnälläni kiinnittää Arin huomion siihen, halusin laueta niin kovaa. Ari vilkaisi kulliani ja puristi sitä kovakouraisesti. Sitten hän otti vierestään pitkän pätkän narua ja kietaisi sen kertaalleen kullini varren ympäri.

                ”Katsotaan miten pitkälle saadaan lutkan seisokki vietyä”, Ari naurahti ja siirtyi sängyn jalkopäähän antaakseen enemmän huomiota penikselleni. Ari alkoi sitoa kulliani ja pallejani, kunnes olin varma että kaikki veri kehostani oli vangittuna nivusiini. Ari näpäytteli pallejani, nuolaisi terskaani, hieroi hitaasti kyrpäni vartta. Halusin laueta mutta narujen paine oli liikaa. Jokainen pakonomainen liike liikutti myös tappia sisälläni; himoitsin Arin kullia suuhuni, reikääni, molempiin. Yritin kommunikoida tätä hänelle, mutta Ari vain nauroi ynähdyksilleni. Lopulta Ari vaikutti tyytyväiseltä tulokseen, kun kiemurtelin nautinnon- ja kivunsekaisessa tilassa sängyllä.

                ”Noh, alkaako lutka olemaan valmis kyrvälle?” Nyökyttelin päätäni innokkaana, tuijottaen Arin nyt kovettunutta kyrpää, jota hän hitaasti hieroi. Ari hymyili viekkaasti ja irrotti nilkkani sängystä. Sitten hän työnsi tyynyn lantioni alle ja jalkani niin ylös, että polveni olivat lähes pääni tasalla ja vetäisi ne nilkkaremmeistä kiinni korkealle sängyn kehikkoon. Kyrpäni yritti taas laueta, kun tappi hieroi eturauhastani vasten, mutta turhaan. Ari hieroi hartaasti pakaroitani ja heilutteli tappia sisälläni, vetäen sen hitaasti pois. Olisin huutanut nautinnosta, ellei suupallo olisi muuttanut sitä vain yhdeksi yninäksi lisää.

                ”Katsotaas oletko sä vieläkin tarpeeksi liukas…” Ari sanoi asettuessaan eteeni. Hän sylkäisi vielä tapin jälkeen sykkivälle reiälleni, toisen kerran kädelleen, liukasti sillä kulliaan ja työntyi sisääni.

                Jo ensimmäisellä vedollaan Ari tuntui paremmalta kuin mikään dildo. Toisella vedollaan Arikin huokaisi nautinnosta, kuin varmistaakseen että todella olin tarpeeksi liukas ottamaan tuon kyrvän. Kolmannellaan hän työntyi tappiin asti ja pääni sumeni taas. Vannon että tunsin Arin sydämen tykytyksen kullin värähtelyn kautta sisälläni. Yritin huutaa nautinnosta, mutten voinut. Edessäni Ari huohotti, ilmeestään ja otteistaan päätellen myös nauttien:

                ”On se vielä tiukka lutka, mutta hyvä… Mä tiesin että susta saa kunnon kalun…” Ari otti tiukasti kiinni reisistäni ja alkoi nussia minua rytmikkäästi. Meinasin menettää tajuntani, kullini olisi voinut huutaa tarpeesta laueta. Arin työnnöt alkoivat voimistua, kunnes hän kertaheitolla työntyi taas niin syvälle sisääni kuin voi ja tunsin vielä voimakkaampaa sykettä hänen kullistaan. Ähkyen Ari tyhjensi lastinsa sisälleni, mutta ei vetänyt vielä itseään ulos. Arin kädet vaeltelivat reisilläni, pakaroillani, lantiollani, hyväilivät kireälle sidottuja pallejani. Hitaasti Ari avasi solmut kullini ympäriltä.

                ”Nyt saat laueta lutka”, Ari kuiskasi huohottaen. Tunsin vieläkin Arin sisälläni, kun hän alkoi runkata kulliani. Kolme vetoa oli tarpeeksi ja laukesin voimakkaammin kuin koskaan ennen. Lasti lensi koko matkan naamalleni ja sen yli seinälle.

                ”Hahaa!”, Ari nauroi: ”Lutka oli selkeästi tuon tarpeessa.” Hitaasti Ari veti itsensä pois sisältäni, tunsin lämpimän sperman valuvan reiästäni lakanoille.

                ”Taitaa lutka pestä huomenna pyykkiä kans”, Ari tokaisi katsoessaan valuvaa reikääni.

                ”Jos ei kuitenkaan liikaa päästetä ulos…?” Ari katsoi minua kysyvästi ja työnsi sitten ison tapin takaisin peppuuni. En välittänyt sillä hetkellä, olin vieläkin yhdeksännessä taivaassa laukeamiseni jälkeen. Ari vapautti jalkani, irrotti nännipuristimet ja sitten nosti päätäni, jotta sai suupallon remmit avattua. Huohotin saadessani taas kunnolla henkeä suun kautta ja ennen kuin tajusin, Ari heitti päälleni peiton, sammutti valon ja huikkasi ovelta:

                ”Nyt on lutkan aika nukkua. Katsotaan huomenna mitä keksitään!”

                Ari oli oikeassa. Nukahdin siihen asentoon, kädet vielä sänkyyn sidottuna, tappi pepussa, omat spermat naamallani. Ensimmäistä kertaa ikinä loppuun pantuna ja tyytyväisenä siitä.

16 ajatusta aiheesta “Viikonloppu Arin luona 1 – Perjantai”

  1. Jatkoa tarinalle on tulossa kunhan saan sen kirjoitettua 🙂 jos tykkäsit niin kerro ihmeessä mulle, et saan pontta sen jaton kirjoittamiseen.

  2. Tarina ja sen pituus yllättii, wow! Kieliasukin huoliteltu.
    Asetelma nuori, kokematon inttipoiks ja aikuinen mies kiihottava.
    Itse en olisi välittänyt kahleista, suukapulasta ja ylenmääräisestä anustapeista vaan pelkkä riisuminen, naisten vaatteiden käyttö jne olisi saanut kullin nousemaan ja liemet lentämään useasti.
    Ehdottomasti luen seuraavankin kirjoituksesi ja jo lisää toivoen!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje