Viikonloppu Arin Luona osa 2: Lauantai

Heräsin unettomasta, syvästä unesta. Hieraisin silmiäni ja tokkuraisilla aivoillani kesti tovi tajuta, etten maannut omassa sängyssäni. Säpsähdin ylös ja katsoin ranteitani. Ne sitoneet remmit oli irrotettu. Samassa huomasin olevani alasti ja vasta anustapin liikahdus pepussani vahvisti minulle, ettei eilinen ollut unta. Nousin ylös ja huojuin hämärässä huoneessa ovea kohti. Avasin sen ja tuvasta tulvivassa valossa näin oveen teipatun lapun:

                ”Lähdin metsähommiin. Peseydy, pukeudu ja odota rauhassa. Jääkaapissa on aamupalatarvikkeita. – Ari”

Ihmettelin, kuinka en ollut herännyt siihen, että Ari irrotti ja riisui minut. Tottelin kuitenkin ohjeita ja pesin itseni sekä anustapin huolellisesti. Melkein jo runkkasin suihkussa, kun tappia poistaessa eilinen palasi elävänä mieleeni, mutta muistin herrani kieltäneen laukeamisen ilman lupaansa. Vatsani kurni ja löysin jääkaapista jugurttia ja leipätarvikkeita.

Syötyäni palasin tuvan puolelle ja näin sohvalle aseteltuna remmit ja siistin pinon vaatteita; päättelin Arin jättäneen minulle valinnanvaraa. Valikoin pinosta pitsimäiset pikkarit, samanlaiset sukkahousut kuin eilenkin, hieman röyhelömäisen mustan minihameen ja samaa kuosia olevan yläosan. Puettuani vaatteet ja remmit asettelin vielä peruukin päähäni ja kävelin peilille katsomaan itseäni. Pitkät hiukset korostivat mukavasti kasvojeni muotoa, ajattelin. Minihame alkoi nousta etumuksesta kummulle, kun katselin peilikuvaani ja mietin, mitä Ari keksisi tänään.

Istuin sohvalle ja pohdin, mikä olisi paras tapa toivottaa Ari takaisin. Katselin Arin sohvalle jättämiä tavaroita ja huomasin vielä osittain pitsiä olevan silmänaamion, joka vaikutti olevan samaa kuosia kuin toppini ja hameeni. Koitin sitä silmieni päällä enkä nähnyt edes valojuovaa sen alta. Idea sokeasti Arin johdatettavana olemisesta kiihotti ja päätin pitää naamion valmiina. Sitten silmäni osuivat rahiin, ja sain ajatuksen; vedin rahin ulko-oven eteen, että voisin Arin tullessa olla valmiina sen päällä odottamassa, tarjoamassa itseäni käyttöön. Muistelin, kuinka Ari oli eilen minut ensimmäisenä halunnut, ja yritin kiinnittää myös keppiä jalkojeni väliin. Se olikin vaikeampaa kuin luulin ja olin saanut vain toisen puolen kiinnitettyä, kun kuulin kopinaa terassilta. Arilla oli hyvä ajoitus, ajattelin ja kävin pikaisesti rahille kontalleni. Vetäisin naamion silmilleni, asetin poskeni rahille ja käteni selkäni taakse, peppu pystyssä kohti aukeavaa ovea.

”Mit—hmm!”, kuulin vaimean kysymyksen vaihtuvan yllättyneeksi hymähdykseksi. Kaksi askelta ja voimakas käsi läimäisi peppuani. Hetimiten tunsin, kuinka käteni vedettiin tiukemmin yhteen ja ranteiden remmit kiinnitettiin toisiinsa. Kädet palasivat pepulleni ja hieroivat pakaroitani pehmeästi mutta määrätietoisesti. Pitsipikkarit alkoivat kiristyä kovetessani, kun tunsin sormien hamuavan reisiäni sukkisten läpi ja kiinnittävän nilkkani jalkapuulla erilleen. Nyt molemmat kädet läimäisivät persettäni ja hieroivat sitä pikkareiden läpi, ennen kuin vetivät niitä hitaasti hieman alas. Kädet levittivät nyt paljaita pakaroitani, kuulin sylkäisyn ja tunsin sormen levittävän sylkeä reiälleni, työntyen sitten sisään. Voihkaisuani seurasi matala, tyytyväinen murahdus.

Kolme askelta lisää, nyt kiertäen rahia. Vaistosin Arin käyvän polvilleen edessäni ja tiesin olleeni oikeassa, kun kuulin vetoketjun aukeavan aivan pääni vierellä. Iso mutta vielä pehmeä kulli tipahti poskelleni. Kostutin huuleni ja yritin hamuta sitä suuhuni. Ari läpsytteli naamaani kulillaan ja otti sitten päästäni molemmin käsin kiinni, ohjaten kyrpänsä suuhuni.

Ari tuntui jotenkin isommalta kuin eilen. Pyörittelin kieltäni terskan ympärillä ja tunsin, kuinka kyrpä alkoi kovettua suussani. Yllätyin sen paksuudesta, oliko Ari eilen ollut näin tukala suussani? Iso kyllä eilenkin, mutta tänään tuntui, että hädin tuskin saisin puolta siitä, mitä eilen luulin saaneeni mahtumaan kurkkuuni. Aloin imeä kullia ahnaasti voimakkaiden käsien tukemana, välillä pyöritellen kieltäni ja välillä koittaen saada sitä syvemmälle. Ari otti tiukemmin kiinni takaraivostani ja työntyi voimalla kurkkuuni. Kaoin kovasti ja yritin vaistomaisesti pyristellä taemmas. Avokämmen läppäisi kovaa poskelleni.

”Noh, noh, lutkapoika, eikö Ari ole vielä opettanut miten se kyrpä niellään?” kuulin möreän miesäänen yläpuoleltani. Se ei ollut Ari! Hätääntyneenä yritin pyristellä karkuun kahta kauheammin, mutta kädet pysyivät takaraivollani ja tuntematon mies työntyi taas syvälle kurkkuuni, alkaen nussia sitä kovakouraisesti. Olin oksentaa, kun mies veti itsensä ulos suustani ja päästi irti päästäni. Pääni valahti takaisin rahiin ja yritin ymmärtää mitä juuri oli tapahtumassa.

”Mit… kuk… häh?” oli ainoa mitä sain hengähdysten välissä ulos suustani, kun kuulin toiset askeleet takaani.

”Ai, otit Pekka jo lutkan käyttöön? Luulin että keittäisitte vaikka kahvit, kun sanoin että lähde pitämään vieraalle seuraa!”

”Tässä se oli valmiina, niin ajattelin koeponnistaa. Olit ihan oikeassa: kireä peppu, mutta suu tarvitsee opetusta.”

Yritin vieläkin sopertaa sekalaisia kysymyksiä, kun Pekan kädet nostivat pääni takaisin ylös rahilta ja ohjasivat taas suuni terskalleen. Hetken epäröinnin jälkeen aloin imemään sitä uudestaan ja kuulin Arin myhäilevän tyytyväisenä takanani.

”Hyvä lutka! Ajattelin että Pekan kyrvässä sulla on hyvin treenattavaa!” Ari naurahti takanani ja läppäisi minua hellästi perseelle.

”Onko reikä puhdas, lutka?” Ari kysyi ja ynähtelin myöntävästi sen mitä pystyin Pekan kulli suussani. Oli Arin vuoro levittää pakaroitani ja tunsin taas parransängen pistelevän pallejani, kun hän alkoi antaumuksella nuolla reikääni. Kieli upposi sisään ja ulos, välillä Ari levitteli sormillaan reikääni, välillä taas nuoli sitä lisää. Pekka työntyi veto vedolta syvemmälle kurkkuuni, läpsien poskeani, kun kaoin. Pekka piti tiukan otteensa takaraivostani ja murahteli vetojen tahtiin, nauttien koulutuksestaan. Olin miesten välissä loukussa, ynähdellen kiimasta ja nautinnosta oma kullini kivikovana. Välillä Ari nuolaisi pallejani ja kyrpäni vartta. Olisin halunnut pyytää lupaa laueta, mutta Pekka ei kertaakaan ottanut itseään pois suustani.

”No Pekka, haluatko kokeilla lutkan reikää?”, Ari kysyi noustessaan ylös. Pekka veti vihdoin kullinsa ulos suustani ja tunsin kurkkulimojen valahtavan poskelleni sen mukana. Pekka nousi myös ylös, kiersi taakseni, levitti pakaroitani ja asetteli kyrpänsä reiälleni.

”Katsotaas, avasiko Ari sua tarpeeksi. Nyt ihan kiltisti paikoillaan, rentoudu!” Pekka otti kiinni lantiostani ja yritti kertaheitolla puskea paksua kyrpäänsä sisääni. En kestänyt sitä ja pyristelin karkuun niin, että tipuin vatsalleni rahille. Pekka nauroi, mutta Ari läppäisi persettäni kovaa ja sanoi tuimaan ääneen:

”Ja lutkahan ottaa kullia, jos Pekka haluaa sitä lutkalle antaa! Tässä taitaa olla taas oppitunnin paikka!”

Ari vetäisi minut jaloilleni ja alkoi ohjata kohti huonetta, jossa olin viettänyt edellisen yön. Pikkuhousut valahtivat polvilta nilkkoihini, vaikeuttaen kävelyä. Huoneen oikeassa nurkassa olevan sängyn sijasta hän ohjasikin minut vasemmalle, kohti kuntolaitteiksi epäilemiäni muotoja. Ari irrotti käteni selkäni takaa ja ohjasi minut polvilleni jollekin kapealle, pehmustetulle asialle. Sitten hän painoi minut kumaraan ja kiinnitti kaula- ja käsiremmini edessäni olevaan tankoon. Tajusin olevani painonnostopenkillä, peppu taas pystyssä. Mieleeni tuli kuva keskiaikaisesta häpeäpaalusta, vaikka olinkin kontallani. Ari vetäisi vielä jonkin sortin liinat polvitaipeistani ja nilkoistani penkin ympäri. En pystynyt liikkumaan mihinkään suuntaan. Ari alkoi läpsiä persettäni kovaa.

”Lutka *LÄPS* ottaa *LÄPS* kyrpää *LÄPS* kun *LÄPS* tarjotaan! *LÄPS*”

Ensimmäiset pari iskua kestin hiljaa, viimeisellä parahdin jo kovaan ääneen. Ari kiersi eteeni ja avasi sepaluksensa. Värähdin kun pehmeä terska kosketti huuliani. Otin sen suuhuni ja pyöräytin kieleni sen ympäri, alkaen ahneesti imeä. Halusin Arin kovaksi suussani, saada hänet yhtä syvälle kuin Pekan äsken. Takanani Pekka hieroi taas pakaroitani ja kaatoi sitten liukkaria reiälleni.

”Sori Ari, mutta tais olla vähän minunkin vika, kun koitin niin raa’alla.”, Pekka huikkaisi Arille takaani hieman nolostellen.

”Tää lutkapoika on vielä tiukempi kuin luulin…” hän sanoi levittäessään liukkaria. Ynähtelin kulli suussa kun paksu sormi lipsahti sisääni. Ari työnteli vielä kovettuvaa kyrpäänsä suuhuni rauhalliseen tahtiin, välillä nuolettaen pallejaan, kun Pekka aukoi reikääni. Lopulta tunsin taas sormien sijasta kyrvän pepullani.

”Oliskohan lutkapoika nyt valmis?” Kuulin Pekan kysyvän takanani. Sillä hetkellä Ari painoi toisen sieraimeni kiinni ja toisen alle popperspullon, kyrpä syvällä suussani, pakottaen höyryjä henkeeni. Rentouttava aalto kulki kroppani läpi ja Pekka työntyi sisääni, vetäen itseään sentti sentiltä syvemmälle. Yritin huutaa mutta Arin nyt kovettunut, sykkivä kyrpä esti sen. Äännähtelyni vaimeni nautinnon- ja kiimansekaiseksi yninäksi Arin työntyessä syvemmälle kurkkuuni. Pian miehet löysivät vedoillaan yhteisen rytmin ja tunsin täyttyväni kummastakin suunnasta vuorotellen. Molemmat kyrvät upposivat työntö työnnöltä syvemmälle enkä voinut taas olla kakomatta, saaden lisää läpsyjä poskilleni. Pekan otteet muuttuivat rajummiksi ja hän puristeli persettäni antaumuksella, läpsien välillä pakaroitani kovaa. Luulin että pian halkean paksusta kyrvästä perseessäni.

Lopulta Pekka tarrasi lujaa kiinni lantiostani työntyen niin syvälle että olen varma hänen päässeen vihdoin tappiin asti. Kulli sykki sisälläni voimakkaasti ja tunsin lastin purkautuvan peppuuni. Pekka murahteli nautinnollisesti, lantio värähdellen ja kyrpä puskien vielä viimeisiä spermojaan. Parahdin itsekin kovaa ja Ari veti nyt limaisen kyrpänsä ulos suustani. Pekka oli vielä sisälläni ja puristeli tyytyväisenä pakaroitani. Hitaasti hän veti itsensä ulos ja pian tunsin lämpimän sperman valuvan reiästä palleilleni ja reisilleni. Pekka veti kullini reisien välistä näkyville ja hieroi sitä hitaasti, mutta kovin ottein. En pystynyt pidättelemään ja laukesin hetkessä itsekin reisilleni. Pekka nauroi, mutta Ari pysyi hiljaa. Miehet poistuivat huoneesta Pekan kehuessa Arille lutkapojan persettä, ja millainen onnenkantamoinen Arille olikaan käynyt löydettyään moisen lelun. He sulkivat oven perässään ja jäin yksin huoneeseen huohottamaan, valuen limaa ja spermaa kaikkialta, reikäni ja kyrpäni vielä sykkien sydämen tiiviissä tahdissa.

En tiedä kauanko odotin silmät peitettynä, penkkiin sidottuna. Hieman rauhoituttuani muistin Arin käskyn ilman lupaa laukeamisesta. Hänen hiljaisuutensa tulemiseni jälkeen alkoi vaikuttaa pahaenteiseltä ja pohdin kuumeisesti, rangaistaanko minua kohta. Loputtomalta tuntuneen hetken jälkeen kuulin vaimeasti ulko-oven käyvän tuvan puolella ja pian sen jälkeen huoneen oven narahtavan auki. Hitaat askeleet toivat Arin vierelleni.

”Mitä mä olen sanonut laukeamisesta ilman lupaa?”

”Mut, Pekka-”

”Se on ihan se ja sama, mitä Pekka tekee, olisit voinut kysyä lupaa!” Ari huudahti.

”Mut, siis, en mä-”

”Nyt on lutkan aika olla hiljaa”, Ari sanoi ja löi kovaa perseelleni. Ari työnsi taas suupallon suuhuni ja veti sen remmit kireälle niskani taakse, sitoen ne.

”Toisen kerran tottelemattomuus vaatii jo oikean rangaistuksen”, Ari sanoi ja tunsin piiskan osuvan pakaroilleni. Älähdin suupallon läpi, mutta ääni keskeytyi toiseen iskuun. Ari ruoski persettäni armotta, piiska osui välillä reisien väliin puristuneisiin palleihin ja vaikeroin kivusta. Tunsin kyyneleiden pakkaantuvan silmieni ja naamion väliin, kostuttaen sen. Yritin anella armoa suupallon läpi, mutta Ari ei kuunnellut, piiska osui armottomasti perseelleni isku iskun jälkeen.

”Onpa pallit kivasti esillä lutkalla…” Ari myhäili, tauottuaan hetken piiskauksesta; ”Miltähän tämä lutkasta tuntuu?” kuulin napakan pienen äänen, kuin sähkösytkärin painalluksen ja nytkähdin eteenpäin kun sähköshokki osui palleihini. Yritin huutaa toisen shokin tullessa, mutta turhaan. Ari läppäisi ruoskinnasta arkaa persettäni kovaa, puristeli helliä pakaroita ja antoi taas shokin palleilleni.

”Opitko tästä, lutka?” Ari kysyi, antaen neljännen kipinän puolikovan kyrpäni varteen. Yritin nyökyttää ja vaikeroin myöntävästi, naamio märkänä kyyneleistä. Ari iski vielä kerran peppuani ruoskalla ja parkaisin kovaa suupallon läpi.

Ari irrotti ensin liinat jalkojeni ympäriltä, sitten pääni ja lopulta käteni. Arin tukemana nousin ylös huojuvin jaloin ja hän avasi suupallon remmit niskani takaa. Vedin syvään henkeä ja Ari nosti silmänaamion silmiltäni. Avasin silmäni ja katsoin Ariin. Ensin tuima ilme pehmeni pian, kun Ari huomasi nyt vapaina virtaavat kyyneleeni ja epäilemättä itkusta punaiset silmäni. Haukoin vielä henkeä, kun Ari veti minut sängylle makaamaan ja istui itse vierelle.

”Nyt saat sanoa, ei kai menty liian pitkälle?” Ari kysyi, hieman katuvan oloisena. Hetken mietittyäni pudistelin päätäni.

”Ei, ei ihan liian…” sain sanottua. Ari pyyhkäisi kyyneleen poskeltani, hymyili, nousi ja poistui huoneesta. Makasin paikoillani vielä kyvyttömänä liikkumaan, kun Ari palasi mukanaan lasi vettä ja pyyhe.

”Nämä saattaa auttaa. Lepää hetki, sauna on kohta lämmin.” hän sanoi hymyillen.

”Jos lutka on oppinut läksynsä, niin voidaan ottaa vähän rauhallisemmin loppuilta.” Nyökkäsin, ja Ari nousi, huikaten vielä ovelta:

”Menen laittamaan lisää puita saunaan, riisu sitten kun olet valmis ja tule perässä.”

Saunoimme pitkän tovin jutellen niitä näitä. Istuin lauteilla lähellä Aria, hänen kätensä vaelteli välillä reisilläni, samoin minun käteni hänen. Lopulta peseydyimme ja Ari otti minut takaapäin tiukkaan mutta hellään otteeseen, hieroen sienellä ja saippualla taas joka osan kropastani puhtaaksi. Olin hieman hämmentynyt tästä hellästä kosketuksesta verrattuna muun päivän kokemuksiin. Koin oloni hyvin turvalliseksi siinä hetkessä Arin vahvoissa käsissä.

Saunan jälkeen Ari antoi minulle kylpytakin ja siirryimme tupaan. Katselin TV:tä, kun Ari kokkasi meille myöhäisen päivällisen – kello löi jo iltakahdeksaa. Syötyämme käperryin Arin kainaloon sohvalle, mukamas keskittyen TV:n sisältöön, vaikka huomioni veikin Arin kylpytakin alta pilkistävä puolikova kalu. Ari hyväili hellästi vielä arkoja pakaroitani. Hitaasti kuljetin kättäni ylös Arin reittä ja hyväilin hänen isoja pallejaan. Vienosti, värisevin käsin otin kiinni kullista. Vedin hennosti terskaa taaksepäin ja katsoin ylös Ariin, joka nyökkäsi myöntävästi. Hetken mietittyäni laskeuduin polvilleni Arin eteen ja nuolaisin terskan päätä. Kulli värähti lupaavasti ja otin sen taas käteeni. Nuolin Arin palleja, imin niistä toista, kuljetin kieltäni puolikovan kullin vartta, kunnes pääsin terskalle ja otin sen suuhun. Aloin hitaasti imeä Aria, palvoen hänen kyrpäänsä, hieroen hitaasti palleja toisella kädellä. Ari kovettui taas suussani täyteen mittaansa ja koitin saada kullin kakomatta tappiin asti, kuitenkaan onnistumatta. Muutaman yrityksen jälkeen Ari nosti minua ylemmäs ja katsoi silmiini kysyvästi:

”Jaksatko vielä tälle illalle oppia jotain?” Nyökkäsin kiimaisesti, oma kaluni taas kovana kylpytakin alla.

”Sitten voidaan katsoa sitä kurkun treenausta” Ari sanoi hymyillen noustessaan ylös. Istuin itse sohvalle, mutta Ari käänsikin minut ympäri niin, että makasin istuimella päälaki TV:tä päin ja jalkani lepäsivät selkänojalla. Pääni retkotti istuimen ulkopuolella, kun Ari polvistui sen eteen ja laittoi terskansa huulilleni. Hitaasti, hellästi Ari alkoi työntyä kurkkuuni. Rentouduin ja annoin Arin työntyä syvemmälle. Ari hyväili kroppaani, hieraisten välillä taas kovaa kyrpääni, nipistäen silloin tällöin nännejäni leikkisästi. Lopulta Ari nussi kurkkuani koko mitallaan ja huomasin omien käsieni melkein tahtomattani hyväilevän hänen pakaroitaan, kuin auttaen häntä puskemaan syvemmälle. Arin tahti kiihtyi kiihtymistään kunnes, pallit silmilläni ja Arin kulli kokonaan kurkussani tunsin jo tutun sykkeen ja pallien oudot liikahdukset, kun Ari laukesi syvälle kurkkuuni.

”Noin sitä kyrpää niellään”, Ari sanoi huohottaen, vetäessään limaisen kullin pois suustani. Nuolin sitä puhtaaksi ahnaasti, parhaani mukaan tuossa asennossa. Ari veti minut sohvalle makaamaan pitkittäin ja otti kullistani kiinni.

”Ehkä nyt on sunkin vuoro – lutkalla on nyt lupa laueta, kun siltä tuntuu!” Ari polvistui sohvan vierelle ja alkoi hitaasti hieroa kaluani. Välillä hän käytti sitä suussaan, imien paremmin kuin kukaan muu ennen oli. Halusin pidätellä pitkittääkseni nautintoani, mutta kun Arin kädet alkoivat hyväillä pallejani ja pakaroitani, en kyennyt enää. Laukesin Arin suuhun, nähden tähtiä tuvan katossa ja tajuntani sumeni. Huohotin paikallani pitkään laukeamisen jälkeen, kun Ari nuoli hitaasti kullini puhtaaksi.

Käytyämme vielä pikaisella iltapesulla olin jo menossa takaisin pimeään nurkkahuoneeseen, kun Ari vetikin minut kohti huonetta, jossa en ollut vielä käynyt.

”Nukut tämän yön mun vieressä, lutka.”

Seurasin Aria makuuhuoneeseen, jossa odotti melkein ylellinen parisänky vankkarakenteisella sänkykatoksella, harsot sitä ympäröiden.

”Ei pääse hyttyset kiusaamaan, vaikka on siinä muitakin puolia…” Ari vastasi kysyvään ilmeeseeni. Ari kävi sängylle makaamaan ja seurasin itse perässä. Heitettyään peiton päälleni Ari otti minut tiukkaan lusikkaan ja kuiskasi hyvää yötä korvaani. Nukahdin vahvoille käsivarsille Arin kyrpä painaen pehmeästi peppuani vasten.

10 ajatusta aiheesta “Viikonloppu Arin Luona osa 2: Lauantai”

  1. Kiitos tarinoista, kiihottavia ovat ja lisää kaipaan. Itsekin toivoisin joskus pääseväni tuon kaltaiseen käsittelyyn.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje