Viikonloppu Arin Luona osa 3: Sunnuntai

                Heräsin ennen Aria, edelleen lusikassa mutten enää niin tiukassa otteessa kuin nukahtaessa. Arin sänki kutitti niskaani ja tunsin hitaan, rauhallisen hengityksen vienosti korvanlehdelläni. Arin kulli seisoi kovana, tunsin sen painautuvan pakaroideni väliin. Aamuseisokki, ajattelin. Vaistomaisesti aloin liikahdella, yrittäen hyväillä pepullani kullia vielä kovemmaksi. Hetken nytkähdeltyäni Ari havahtui ja hänen kätensä tiukentuivat ympärilläni. Ari murahti tyytyväisesti ja suuteli kaulaani, alkaen liikkua rytmissäni, hieroen itseään minua vasten.

                ”Heh, lutka haluaa kullia jo heti aamusta? Ehkä se on toteutettavissa…” Ari sanoi vielä hieman unisesti. Pääni alta kulkeva vasen käsi tiukentui kovemmin ympärilleni, hamuillen toista nänniäni sormien väliin, samalla kun oikea käsi vaelteli kroppaani pitkin reidelleni. Ari puristi persettäni kovaa, veti oikean reiteni ylemmäs ja raotti pakaroitani, yksi sormi hieroen hitaasti reikääni. Ari asetti kullinsa paremmin pakaroideni väliin ja toi hitaasti kätensä takaisin ylös ja lopulta suulleni.

                ”Taidetaan tarvita vähän liukastusta…” Ari murahteli ja toi kaksi sormea huulilleni. Kostutin huuleni ja otin sormet suuhuni, imien niitä himokkaasti, oma käteni seikkaillen Arin reidellä ja nytkähtelyni yrittäen hieroa pakaroideni välissä olevaa kyrpää. Ari veti kätensä pois suustani ja käski minua levittämään pakaroitani. Voihkaisin kovaa ja yritin rentoutua, kun kuolasta valuva sormi työntyi määrätietoisesti sisääni. Ari sormeili reikääni ensin yhdellä, sitten kahdella sormella. Vaikeroin kun Ari sai sormet tyviin asti sisääni, käyden lähellä laukeamista, kun ne löysivät eturauhaseni. Ari huokaili tyytyväisenä, vasen käsi taas leikkien nännilläni, joka sai minut vaikeroimaan vielä kovemmin. Hetken nautittuaan kiimaisesta pyristelystäni Ari veti hitaasti sormensa sisältäni, sylkäisi sitten kädelleen ja hieroi sillä kullinsa märäksi.

                Ari siirtyi hieman alemmas, asetellen terskaansa reiälleni. Nostin reittäni ja levitin taas pakaroitani. Ari työntyi hitaasti sisääni ja huusin sekä kivusta että nautinnosta, tuntien liukkarin puutteen ja vielä harjoitusvaiheessa olevan reikäni tiukkuuden. Sylkäisin vuorostani kädelleni ja hieroin lisää kuolaa Arin kyrvän varteen, alkaen itse painaa vasten Arin rytmin mukaan. Vähitellen, veto vedolta Ari työntyi syvemmälle. Yhtäkkiä Ari veti reiteni ylös ja työntyi aivan tappiin asti, alkaen sitten pumpata persettäni voimakkaasti. Huusin kovaa ja yritin pyristellä vastaan, mutta Ari piti tiukasti kiinni, vasen käsi kaulani ympärillä ja oikea pitäen jalkaani korkealla. Arin vedot kiihdyttivät tahtia ja vaikeroin kiimaisesti tiukassa syleilyssä. Purin tyynyä hiljentääkseni huutoni, kun Ari työntyi vielä kerran niin syvälle kuin pystyi ja tunsin kyrvän sykähtelevän Arin lauetessa.

                Huohotimme pitkän tovin tuossa lusikassa Arin hitaasti pehmenevä kulli vielä sisälläni. Lopulta Ari veti kyrpänsä ulos ja tunsin sperman valuvan reiästäni.

                ”Ja siitähän tuli lisää pyykättävää lutkalle” Ari sanoi noustessaan, vilkaisten reiästäni valuvaa spermavanaa.

                ”Käy pesulla ja tule sitten keittiöön, niin katsotaan mitä tänään tehdään.”

                Aamupalaa syödessämme Ari kertoi menevänsä vielä lopettelemaan viikonlopun metsäsavottansa. Sillä aikaa minun tulisi pyykätä käyttämäni asut ja molempien sänkyjen lakanat.

                ”Mulla menee siellä vähän pidempään varmaan tänään, mutta kun tulen takaisin niin katsotaan mitä olet oppinut. Olen kotona ehkä neljän maissa, valmistaudu miten haluat. Katsotaan sitten sen mukaan, josko nähtäisiin vielä uudestaan…”

                En ollut ehtinyt edes ajatella mahdollisuutta, että näkisin Aria toisen kerran tämän viikonlopun jälkeen. Heti Arin sanottua asiasta tiesin, että halusin. Pyykkien jälkeen pesin itseni taas huolellisesti, suolta myöten. Liukastin reikäni ja asettelin hitaasti paksun anustapin peppuuni. Kulli kovana, mutta vastustaen kiusausta runkata puin taas päälleni samanlaisen sisäkköasun, kuin ensimmäisenä iltana – sukkahousut, stringit ja valkomusta, röyhelöinen mekko. Asettelin perukin päähäni peilin edessä, kiima kasvaen katsoessani itseäni. Näytin juuri siltä, mitä halusin tänään olla, ajattelin. Kyrpäni hieroi tiukkoja stringejä vasten ja tappi liikkui pepussani lupaavasti, kun haahuilin ympäri mökkiä siivoamassa niitä näitä, miettien millaista olisi olla Arin lutkana vaikka joka viikonloppu. Mitä pitäisi tehdä, että miellyttäisin häntä tarpeeksi? Voisin asettua taas oven eteen, valmiina ottamaan kullia. Sitoisinko itseäni valmiiksi? Haluaisiko Ari nussia suutani, vai laittaisinko suupallon?

                Yhden asian tiesin – halusin Arin lastin vielä suuhuni, ja myös peppuuni. Kaipasin kullia kumpaankin, eikä anustappi auttanut asiaa.

                Vaihtaessani lakanoita makuuhuoneen sänkyyn huomasin naruja roikkuvan katosta, vedettynä siististi sivuun sängyn päädyn taakse. Vedin ne vapaaksi ja mielessäni alkoi kehkeytyä idea. Kävin kyykkyyn sängylle pitäen naruista kiinni. Tappi hieraisi eturauhastani kun kuvittelin ratsastavani Arin kyrvällä sängyllä ja tiesin, mitä haluan tehdä.

                Olin pyyhkimässä keittiön tasoja, ehkä hieman turhaan, kun Ari palasi savotaltaan.

                ”Ainakin oot pukenut, hyvä!” Ari sanoi astuessaan taakseni ja painoi minut alas keittiön pöytää vasten. Vasemmalla kädellään Ari piteli minua pöydässä, kun oikea hieroi pakaroitani mekon alta ja löysi anustapin. Ari murahti tyytyväisesti, läppäisi minua kovaa perseelle ja päästi irti.

                ”Menen suihkuun, sen jälkeen näytät mitä olet oppinut, niin kuin puhuttiin”, Ari sanoi.

                Istuin makuuhuoneen sängyllä, kun Ari tuli suihkusta pyyhe ympärillään. Katsoin häntä anelevasti, ja Ari käveli eteeni. Asetin käteni pyyhkeen alla olevan kummun päälle ja tunsin sen värähtävän. Hitaasti vedin pyyhettä alas ja Arin puolikova kulli pompahti sen alta silmieni eteen. Annoin pyyhkeen valahtaa maahan. Vasemmalla kädellä aloin hieroa Arin palleja, oikealla vedin hellästi esinahkaa taaksepäin. Otin Arin terskan suuhuni ja pyörittelin kieltäni sen ympäri, katsoen Aria tiukasti silmiin. Kulli koveni pian täyteen mittaansa ja yritin rentouttaa kurkkuni. Otin Aria pakaroista kiinni ja työnsin häntä syvemmälle. Ari huohotti kovaan ääneen, kun aloin himokkaasti lypsää kullia suullani.

                ”On lutka ainakin imemään oppinu”, Ari huokaisi, ottaen tiukan otteen päästäni. Ari nussi muutaman vedon kurkkuani, syvemmälle, kuin olin häntä saanut omin avuin. Kaoin hieman, ja limainen kulli valahti suustani. Hamusin sen heti takaisin huulieni väliin ja vedin niin syvälle kuin pystyin, pitäen katsekontaktin Arin kanssa. Ari hymyili ja läppäisi minua hellästi poskelle.

                ”Hyvä lutka” Ari kehaisi ja veti itsensä ulos suustani. Nousin ylös ja Arin kädet hamusivat pakaroilleni, puristaen niitä kovaa.

                ”Pitäisikö lutkaa panna nyt, vai?” Ari kysyi.

                ”Ei vielä, herra”, sanoin ja viitoin Aria sängylle makaamaan. Ari katsoi minua hieman yllättyneenä, mutta kävi makuulle. Polvistuin arin eteen sängylle ja aloin taas imeä kovana seisovaa kullia. Halusin sperman kurkkuuni, halusin koittaa, pystyisinkö nielemään kaiken. Halusin miellyttää herraani. Aloin taas hieroa Arin kiveksiä toisella kädellä, ja toisella runkkasin kookkaan, limaisen kullin vartta imien samalla terskaa niin hyvin kuin kykenin. Kiihdytin tahtia ja arin huohotus tiheni. Lopulta Ari parahti ja yllättävän suuri lasti purkautui suuhuni. Nielin sitä mukaa kuin Ari laukesi, kulli sykkien käsissäni. Pidin huuleni tiukasti terskan ympärillä, ettei tippaakaan valuisi hukkaan, jatkaen kuolasta liukkaan kullinvarren runkkausta. Kun olin varma, että olin saanut viimeisenkin tipan Arista ulos, hidastin tahtiani ja otin vielä kullin niin syvälle kurkkuuni kuin pystyin. Ari huohotti nautinnollisesti, kun annoin kyrvän hitaasti pehmetä suussani. Ari katsoi minua hieman huvittuneena, kun päästin kullin suustani, pitäen sen kuitenkin vielä hellästi käsissäni. Nuolaisin terskan päätä ja katsoin Aria.

                ”Jos Herra antaa luvan, niin haluaisin nuolla sen uudestaan kovaksi…”

                Ari naurahti, ja nyökkäsi, katsoen minua hyväksyvästi. Jäin jalkopäähän makuulle ja aloin nuolemaan Arin palleja. Imeskelin niitä hellästi, hyväillen samalla Arin raamikasta vartaloa ja paksuja, karvaisia reisiä. Välillä käytin kieltäni kullin varrella, välillä käytin terskaa hennosti suussani. Palvoin Arin pehmeänäkin kookasta kullia, hitaasti suostutellen sitä taas pystyyn. Ajatellen kullia pepussani aloin melkein huomaamattani hieroa tappia sisälläni, kuin valmistautuen. Ari naurahti taas huomatessaan touhuni.

                ”Annettiinko lutkalle lupa kosketella itseään?” Ari kysyi.

                ”Ei herra”, sanoin nolona ja toin käteni takaisin Arin kullille.

                ”Tuo se peppu tännemmäs, kuusysiin” Ari sanoi. Asetin itseni toisin päin Arin päälle. Ari hieroi pakaroitani antaumuksella. Olin juuri saanut pehmeän terskan takaisin suuhuni, kun hän läppäisi persettäni kovaa. Parahdin kulli suussa, ja Ari läppäisi toista pakaraa. Ari puristeli persettäni ja ynähtelin nautinnosta, kun tappi liikkui sisälläni. Tunsin kullin alkavan hieman kovettua suussani. Ari veti stringejä sivuun ja alkoi heilutella tappia, vetäen sitä hieman ulos ja taas takaisin sisään. Kiihkeät voihkaisuni joka vedolla selkeästi kiihottivat Aria, sillä kulli alkoi kovettua nopeampaan tahtiin. Ari pyöritteli tappia sisälläni, puristellen toisella kädellä pakaroitani. Pelkäsin, että laukean stringeihin. Arin kulli oli taas kivikova, ja otin sen vielä kertaalleen niin syvälle kurkkuuni kuin sain. Kaoin hieman, vedin limaisen kullin suustani ja syljin sen päälle vielä lisää kuolaa, jota levitin kädelläni koko varren pituudelle

                ”Herra…” voihkin, ”Saanko ratsastaa sun kullillas, herra?”

                Ari lopetti anustapin heiluttelun, kuin pohtien hetken. Hieroin kuolaista kullia hellästi, toivoen myöntävää vastausta. Hitaasti Ari veti tapin pois sisältäni, tarttui kovaa pakaroistani kiinni, levitti niitä ja sylkäisi reiälleni. Otin tämän myöntävänä vastauksena ja nousin ylös, vetäen katosta roikkuvat narut vapaiksi. Arilla oli huvittunut ilme, kun asetuin kyykkyyn hänen lantionsa päälle. Toisella kädellä pidin kiinni naruista, kun toisella asettelin kostean kullin reiälleni. Laskeuduin hitaasti sen päälle ja kova kyrpä upposi sisääni yllättävän helposti. Kun olin varma, ettei kulli enää tarvitsisi apuani pysyäkseen sisälläni otin molemmin käsin naruista tiukan otteen ja sentti sentiltä aloin laskeutua syvemmälle, ottaen paksua kyrpää sisääni. Pitäen naruista tukea aloin pomppimaan Arin kyrvällä, sen työntyen kerta kerralta syvemmälle. Ari katseli toimintaani tyytyväisenä, kiima silmissään. Ratsastin Arin kyrvällä pitkään, aina vaan kiihtyvään tahtiin ja aina vaan syvemmälle, oma kiimani päästen sfääreihin, joita en ollut kuvitellut olevankaan. Yhtäkkiä Ari otti kiinni lantiostani ja vetäisi minua eteenpäin, niin että menin polvilleni. Päästin irti naruista ja kaaduin kiinni Ariin.

                ”Lutka löys narut, ja arvas mitä niillä tehdään”, Ari huohotti korvaani. Ari puristi persettäni kovaa ja painoi minua alemmas, alkaen pumpata kulliaan sisään ja ulos kiihtyvään tahtiin. Voihkin kovaa Arin korvanjuuressa, kyrpä osui juuri oikein eturauhaseeni. Kosketuskin, niin laukean, ajattelin. Pian Ari nosti minua hieman ylös ja aloin ratsastaa kullilla, nytkyen ees taas, hieroen Arin rintalihaksia käsilläni. Ari piti kiinni lantiostani ja pomppasi sitten itse ylös, ottaen minut tiukkaan syleilyyn. Vedin jalkani takaisin kyykkyyn. Ari piti kiinni pakaroistani tiukasti ja liikutteli minua sylissään, kunnes sitten veti jalkani taakseen altani. Valahdin koko painollani kyrvän mitalle ja parahdin, kun se painui syvemmälle kuin kertaakaan tähän mennessä. Ari veti minua olkapäistä taakse, kaaduin selälteni sängylle makaamaan ja huohottamaan.

                ”Lutka taitaa oikeasti haluta kullia… vai?”

                ”Kyllä herra…” huohotin.

                ”Sano että haluat kullia!”

                ”Haluan kulliasi, herra! Haluan sitä syvälle!” huusin ja samassa Ari painoi jalkojani taemmas,  työntyen koko mitallaan sisään. Ari alkoi vedellä hullu kiima kiiltäen silmissään, pitäen yhdellä kädellä kiinni jaloistani ja toisella läpsien persettäni. Levitin käsilläni pakaroitani hänelle ja yritin painaa vasten. Huudahdin joka vedolla nautinnosta. Ari kiihdytti tahtiaan kunnes huutoni oli jatkuvaa vaikeroimista.

                ”Ja hyvään kuntoon on venytetty lutkan peppu…” Ari sanoi ottaessaan taukoa hurjasta tahdistaan, huohottaen edessäni.

”Pidä jalkojas ylhäällä, lutka”. Tein työtä käskettyä ja vedin polveni pääni tasalle. Ari veti kullinsa ulos ja työnsi sen taas heti takaisin melkein koko mitaltaan. Huusin kovaan ääneen. Ari toisti tämän, uudestaan ja uudestaan, sylkäisten aina välillä reiälle liukastaen sitä lisää. Lopulta kulli tuli sisään ja ulos koko mitaltaan joka vedolla.

”Erittäin hyvässä kunnossa lutkan peppu…” Ari toisti

”Nyt lutka varmaan haluaa spermaa peppuunsa, vai?”

”Kyllä herra!”

Ari laskeutui päälleni koko painollaan, kädet kietoituvat jalkojeni ympäri olkapäilleni ja ottivat tiukan otteen. Tunsin Arin hikisen vartalon liimautuvan omaani, kun hän alkoi taas panna reikääni hitaasti ja antaumuksella.

                ”Kenen lutka sä olet?”

                ”Sinun, herra!”, parahdin.

                ”Kenelle sun reikä kuuluu?”

                ”Sinulle, herra!”, huusin ja Ari kiihdytti tahtia.

                ”Jos lutka haluaa lastit peppuun, niin lutkan pitää luvata itsensä herralle!”

                ”Olen sinun lutkasi, Herra, aina!”

”Tästä lähtien, aina kun haluan, tulet mulle lutkaksi!” Ari melkein huusi.

”Kyllä herra!”

”Kotonakaan et laukea ilman herran lupaa!”

”Kyllä, kyllä herra! Mitä vaan herra!” Ari työnsi itsensä syvälle ja tunsin lämpimän sperman sykkivän sisääni. Olin itse aivan laukeamispisteessä

”Herra, en pysty pidättelemään kauaa, saanko laueta, herra…” en saanut enempää suustani, kun kyrpäni jo purkautui stringeihin.

Ari nousi päältäni ja katsoi lievä pettymys silmissään sykkivää kyrpääni stringien sisällä.

”Ajattelin että olisin runkannut lutkan hyvästä työstä nyt, mutta se taitaa olla myöhäistä…” Ari sanoi ja veti stringit pois jalastani. Hetken Ari katsoi minua, kun huohotin sängyllä spermaa valuen, toivoen ettei tämä ollut se virhe, joka saisi Arin luopumaan lutkastaan. Ari vilkaisi spermaisia stringejä käsissään, työnsi ne sitten suuhuni ja nauroi:

”Hah! Lutka imee ensin ne puhtaaksi spermastaan, sitten viet ne mukanasi ja käytät aina, kun Herra määrää! Ja niiden on paras olla päällä, kun seuraavan kerran tulet palvelemaan Herraa. Ymmärsitkö?” Nyökytin päätäni innokkaana stringit suussa.

”Ja se ei ole rangaistus, vaan palkinto hyvälle lutkalle! Katsotaan kunnon rangaistus tästä tottelemattomuudesta sitten ensi kerralla…”

Siinä hetkessä en osannut miettiä, olinko pelokas vai innokas tulevasta rangaistuksesta. Siinä hetkessä olin vain onnellinen, että saisin tulla Herrani lutkaksi uudestaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje