Lutkapojan Hairahdus

Väliosa Arin ja Lutkan tarinassa.

Oli vierähtänyt kuukausi siitä, kun olin viettänyt ihanan viikonlopun Arin – Herrani – mökillä. Tuon jälkeen olimme ehtineet nähdä vain kerran; muiden lähtiessä iltalomillaan paikalliseen kuppilaan, minä hyppäsin sivutieltä Arin kyytiin ja ajoimme hiljaiselle parkkipaikalle, jonkin suljetun kaupan taakse. Takapenkillä Ari riisui minut pikaisesti ja laukesi suuhuni melkein hetkessä puristellen persettäni ja pallejani häneltä saaneideni stringien läpi. Valitettavasti meiltä loppui aika kesken, kun puhelimeni hälytti kasarmille paluusta Arin vielä leikkiessä reiälläni. Veikkaan, että Ari kiusallaan jätti anustapin sisääni ja kävelin hieman vaikeasti suoraan vessaan palatessani. Tästäkin oli jo viikkoja, eikä Herrani ollut antanut lupaa laueta. Eihän Ari mistään saisi tietää, runkkaanko öisin kasarmin vessassa vai en, mutta minua kiihotti tehdä juuri kuten Herrani käskee. Ei sillä, että minulla olisi ollut paljoa aikaa noita asioita miettiäkään. Viimeiset kaksi viikkoa olimme olleet suuressa harjoituksessa, eikä metsässä ehdi tai edes jaksa ajatella seuraavaa tehtävää enempää. Ari taas oli ollut matkoilla, joten viestittelymme oli ollut hetken aikaa tauolla. Pitäisikö laittaa viestiä, ja kysyä lupaa laueta? Muuten seuraava kerta menisi seuraavaan viikonloppuun, jolloin olimme sopineet Arin kanssa näkevämme taas.

Paineet kiveksissäni olivat siis suuret sinä yönä punkassa. Kello oli jo yli puolen yön, mutta en saanut unta panetukseltani ja kuuntelin musiikkia vaimealla yrittäen ajatella jotain muuta. Yhtäkkiä puhelimeni värähti ja kuulin kuulokkeista Arille asettamani viestiäänen.

”Joko lutka on palannut metsäretkeltä?” kysyi Ari viestissään.

”Kyllä herra, juuri tänään”

”Hyvä. Herraa panettaa, haluan nähdä sut niissä stringeissä. Ja ota se tappi mukaan.”

Kaluni oli kivikovana pystyssä jo pelkästä ajatuksesta. Hetken emmittyäni kaivoin hiljaa stringit ja anustapin repustani ja hiivin ulos tuvasta.

Kasarmin käytävä oli viileä ja hiljainen. Ikkunoista pilkottavan kuun valossa löysin tieni vessaan. Menin koppiin, suljin oven. Riisuin hätäisesti alushousut ja t-paidan ja puin stringit päälleni. Otin kuvan terhakkaasta pepustani, nousten varpailleni ja vetäen selkääni kaarelle, että saisin sen mahdollisimman hyvin kuvaan. Melkein heti kuvan lähetettyäni puhelimeni soi. Ari halusi soittaa videopuhelun.

Vastasin puheluun ja kuvassa näin Arin alasti sohvalla, iso kyrpänsä puolikovana kädessään. Omani koitti pompata taas pystyyn stringien puristuksessa.

”Ei siellä pikkukopissa lutka! Onks siellä enempää tilaa missään?”

”Ei herra, pelkästään tossa yleisissä tiloissa” kuiskasin laittaessani toisenkin kuulokkeen takaisin korvaani, että kuulisin Arin paremmin.

”No sitten lutka menee yleisiin tiloihin!”

Emmin taas hetken, mutta lopulta avasin kopin oven. Näytin Arille millainen pesutila oli kyseessä. Yhdellä seinällä oli peilejä ja pari lavuaaria, toisella WC-koppeja. Kolmannella oli suihkutiloja ja keskellä huonetta suuri saareke, jossa oli lavuaareja kahteen suuntaan. Ari käski minun asetella puhelin pystyyn peiliä vasten, lavuaarin viereen, niin että se osoittaisi päin saareketta. Tuin puhelimen kraanaa vasten.

”Nyt näytä sitä peppua. Haluun nähdä sen tapin menevän sun sisään!”

Kumarruin puhelimen edessä tottelevaisesti ja vedin stringien narun pois tieltä. Kuulin Arin huohotuksen kuulokkeistani, kun hieroin reikääni kostutetulla sormella. Pari kertaa käytin sormea sisällä, mutta totesin ettei sylki olisi tarpeeksi liukastetta. Otin lavuaarin vierestä käsisaippuaa ja hieroin sitä reiälleni. Asento oli vaikea, joten kävin edemmäs. Nostin toisen jalkani saarekkeen lavuaarin päälle ja kumarruin itse lähes makaamaan. Liukastin tapin ja aloin hitaasti työntää sitä sisääni. Ari myhäili tyytyväisesti. Vilkaisin taakseni ja huomasin, että kulli hänen kädessään oli nyt kivikova.

”Hyvä lutka… nyt kokonaan sisään se!”

Voihkaisin hennosti kun tappi valahti sisääni.

”Ja ulos!”

Vedin tapin ulos ja voihkaisin hieman kovempaa. Arin käskyjen tahdissani nussin itseäni anustapilla. Arin huohotus koveni, samoin kuin oma voihkintani. Pian Ari parahti kovaa ja katsoin, kun hän laukesi. Lasti lensi kaaressa kullinpäästä ja melkein maistoin sen kielelläni. Ari huohotti vielä hetken, kunnes sitten sanoi viekkaasti:

”Ja lutka odottaa sitten viikonloppuun, laukeamista. Haen sut taas, niin kuin sovittiin. Nuku hyvin lutka.”

”Kyllä, Herra”, sopersin kiimaisesti, ja musiikki palasi kuulokkeisiini, kun puhelu katkesi. Olin aivan laukeamispisteessä, mutta pystyin vastustamaan kiusausta hieroa penistäni lavuaarin kulmaa vasten – sekin olisi riittänyt. Makasin vielä saarekkeella tappi pepussani, kun tunsin yllättävän ilmanvireen ihollani. WC-tilan ovi oli käynyt. Samassa hetkessä tunsin käden perseelläni.

”Mitäs täältä löytyy…? Jääkärien pitäisi olla nukkumassa tähän aikaan, tiedätkös.”

Yritin nousta, mutta toinen käsi painoi minua hellästi alas.

”Äläs nyt pyristele, oot just oikeessa paikassa.” Katsoin ylös ja näin Alikersantti Rahkon, päivystäjän kilpi kaulassaan. Punastuin syvästi, kun Rahkon silmät vaelsivat kasvoistani stringeihin, tappiin ja lavuaariin nojaavaan puhelimeen.

”Poikaystävällekkö otit videota?” Rahko kysyi, hieman huvittuneena. ”Vai tyttöystävälle? Vai onko sulla joku daddy jossain?” Arvaan ilmeeni muuttuneen viimeisen kohdalla, sillä Rahkon hymy leveni tietävästi.

”Sulla on kyl nätti peppu” Rahko tokaisi, läppäisten pakaraani.

”Kyl mäkin haluisin sitä katella, jos oisin sun daddy…”. Rahkon käsi vaelteli pepullani ja toinen piti minua vielä kevyesti kiinni tasossa.

”Mut, Herra Alik-”

”Hys hys nyt, en mä kerro kenellekään sun daddystä” Rahko sanoi rauhoittelevaan sävyyn ja alkoi heilutella tappia sisälläni.

”Ainakaan, siis, jos teet jotain mulle siitä hyvästä…”

Katsoin Rahkoa hölmistyneenä, empien, mutta alistuen tilanteeseen. En yrittänyt enää ylös, kun Rahko vapautti otteensa ja veti vetoketjunsa auki. Hetkein kaivettuaan sen raosta ilmestyi kovana seisova, ehkä kuusitoista -senttinen kulli.

”Näytäs mulle miten sä tyydytät sitä daddyä…”

Rahko otti päästäni kiinni ja veti sitä lähemmäs haaroväliään. Suljin silmäni ja otin kyrvän suuhuni. Aloin imeä, kiiman voittaessa pelon ja hämmennyksen. Rahko nussi suutani yllättävän hellästi, kuin rakastellen, ja veteli tappia sisään ja ulos reiässäni.  Ynähtelin vetojen tahtiin ja Rahkon tahti kiihtyi, pitäen tiukemmin kiinni takaraivostani. Tuon kokoinen kulli oli Arin jälkeen helppo ottaa kokonaan kurkkuun ja pian imin Rahkoa antaumuksella. Voihkinta kiihtyi, kunnes lopulta Rahko veti itsensä ulos suustani, runkkasi kulliaan pari kertaa naamani edessä ja vapautti jättimäisen lastin kasvoilleni.

Valuen spermaa nousin hatarille jaloilleni. Rahko katsoi minua tyytyväisenä, silmänsä osuen kovana seisovaan kaluuni, joka yritti puskea ulos stringien vankeudesta.

”Sun vuoros!” Rahko sanoi ja työnsi minut nojaamaan saarekkeeseen. Ennen kuin kerkesin vastustella, edes mainita, että minulla ei ollut herrani lupaa laueta, Rahko oli vetänyt kullini ulos stringeistä ja runkkasi sitä hitaasti.

”Mut, mä en-” ehdin sanoa, mutta Rahko hyssytteli minua taas ja tukki suuni kädellään.

”Jääkäri on nyt hiljaa, se on käsky”, Rahko kuiskasi korvaani ja puristi pallejani.

Rahko kävi eteeni polvilleen ja otti kivikovan kullini suuhunsa. Se tuntui ihanalta. Kieli pyöri terskani ympäri, käsi puristui varren ympärille, toinen palleilleni ja Rahko aloitti ryhmikkään, itsevarman imemisen. Päässäni sumeni. En tiedä kauanko aikaa kului, mutta tuskin kestin montaa sekuntia, ennen kuin laukesin hänen suuhunsa. Rahko nieli spermani, nuoli kalun puhtaaksi ja nousi ylös. Aivoni olivat vielä aivan pellolla, kun Rahko heitti minua käsipýyhkeellä, käski siivota itseni, ja mennä sitten kipikapi nukkumaan.

1 ajatus aiheesta “Lutkapojan Hairahdus”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje