Baari-ilta ja jatkot

Olipa kerran…  kun lähdin iltaa viettämään baariin.

Kuuntelin karaokelauluja. Siinä sit illan aikana kävi moikkaamassa yhtä sun toista tyyppiä kun notkuin baaritiskillä. Yks daddy pisti silmään joka oli kiihottavan kroppainen ja upea parta. Sanoinkin, et on sul makee parta, siinä sit naurettiin kaikenlaista ja kaikkien kans. Kunnes olin tiskillä yksin ja tämä komeapartainen kaikkien arvostama herrasmies tuli ja kysyi suoraan multa, ootko bi?

Häkellyin, pelotti mut jostain syystä sanoin ja katsoin hänen silmiinsä, et oon. No sit se sanoi et nyt mennään ulos täältä, mä haluun ottaa sulta suihin. Lähettiin läheiseen porttikongiin. Siellä hän otti ison kullini suuhunsa ja sanoi et en oo ikinä tehnyt tätä, mut nyt on vaan pakko kun tuntuu siltä. Siinä liikkui muitakin ja sanoin, et nyt pitäis olla varovainen, mut hän vain jatko imemistä.

Sitten kuitenkin ryhdistäydyttiin ja siirryttiin etäämmälle, missä hän otti paksun mulkkunsa esiin ja pyysi imemään. Tein mitä käskettiin. Sitten oli pakko lopettaa kun kummallakin oli tapaamisia toisaalla. Hän meni tapaamaan tyttöystävää ja minä menin katsomaan futista.

Sovittiin et nähdään vielä samassa baarissa, jonne meninkin pelin jälkeen. Sieltä lähdettiin viettämään kiihkeää yötä kotonani aamuun asti…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje