Perse neitsyt

Mä löysin netistä sut ja sitten sovitaan tarkemmin miten nähdään jos haluat. Ja niin ei mennyt kuin hetki ja olin tulossa tapaamaan sua. Ei muuta kun sisään hotellin ovesta ja hissiin, mua jännittää ihan pirun paljon ja sen takia oon vähän varuillani mut sit rohkeasti koputan sun oveen ja ootan. Sä avaat sen ja helpotun kun huomaan että oot hyvännäköinen ja sen takia mä huomaan sanovani moi, mä tulin ja astun sisään huoneeseen.

Mä en jaksa odottaa että saan sun sykkivän kyrvän suuhun joten sanon sulle suoraan et mä oon ihan kiimassa ja haluan imee sun sykkivää kalua. Sehän käy hyvin ja siitä siirrettään itsemme kohti sänkyä. Ei ole mitään estoja tai epäselvää, mietin vaan sun kyrpää joka uppoaa mun suuhun. Vihdoin sä oot saanu vaatteita pois ja näen sen verran että sulla on jo kyrpä puoli tangossa. Mä oon ihan sekasin kiimasta ja kumarrun sun eteen ja saan sykkivän kullin naaman eteen.

Nuolaisen kyrpää ja ilmeesi on jännittynyt kun odotat että alan imeen sitä. Koitan saada jotain tolkkua mun oloon mutta en tiedä onko se mahdollista kun loppupeleissä haluisin vaan sun kullin syvälle suuhun ja sen lisäksi en malta odottaa että vihdoin ja viimein saan kovan kyrvän tiukkaan reikään. Se on ollut fantasiani jo kauan aikaa.

Menet makaamaan sängylle ja mä nousen sun päälle hitaammin kuin mitä mieli tekis. Painan pääni kohti kyrpääsi, ja sitten vihdoin otan suonikkaan kyrvän huulien väliin ja alan imeä hiljalleen. Kalu kovettuu melkein heti koko mittaansa ja tunnen kuinka se sykkii suussa. Nostan päätä ja pyydän sua samalla leikkii mun perse reiällä ja sun sormet on melkoinen heti mun tiukan reiän kohdalla. Levität sylkeä reiän päälle ja alat painaa sormea sisään. Se tuntuu aivan liian hyvältä.

Otan kyrvän uudelleen suuhun ja alan imee kovempaa ja se taitaa tuntuu aika hyvältä susta. Saan lisää rohkeutta ja sitten kuulen pyytävän sua laittaan useamman sormen mun Neitsyt pyllyyn. Huohotan imiessäni ja sormet pyllyssä tuntuu ihan helvetin hyvältä. Nyt on aika kokeilla miten tiukka se mun pylly on, nouset ylös ja painat mut selälleen makaa.

Nostat mun perseestä ja laitat tyynyn ala selän alle ja mun levittäessä jalat tajuan että mun reikä on jo niin tyrkyllä että jos on tarvetta niin ei muuta kuin kalua kohti reikää. Tunnen viileää ja liukasta perseessä ja alat rasvaa mun tiukkaa ja kiimasta pyllyä. Pian tunnen painetta reiän kohdalla ja alat työntää sykkivän, kovan kyrpäsi mun Neitsyt pyllyyn. Mä koitan rentoutua kokonaan että mahdut kokonaan sisään. Ei vittu, tuntuu ihan helvetin hyvältä ja sitten alat samaan aikaan runkkaa mun kyrpää joka alkaa jäykistyy heti.

Aah, vihdoinkin sain sen fantasian toteutettua ja kyrpä liikkuu samalla hitaasti ulos ja takaisin sisään niin että se on ihan kokonaan sisällä tiukassa pyllyssäni. En ole vielä ehtinyt kiinnittää huomiota oman kyrpäni nautintoa kohtaan ja sitten alan hiljaa runkata sitä samalla ottaen sun kovan kullin syvälle reikään. Sä et enää säästä vaan alat nussia mun persettä kovempaa ja kovempaa. Ei aikaakaan kun huomaan että alat olla lähellä laukeamista.

Nostan persettäni ylemmäs ja sanon sulle et nai nyt kun on reikä kunnolla tarjolla ja sitten se alkaa tosissaan kun kairaat tiukkaa reikää ihan kunnolla. Jos ei oo vielä tuntunut tarpeeksi hyvältä ni nyt on aika kun sanon että laukea mun pyllyyn kun haluat. Muutama kova työntö ja murahdat ja spermasi lentää syvälle mun reikään. Vihdoin otat kalusi ulos ja se on ihan hyvä koska alan taas olla niin kiimassa ja haluan että imet mun sykkivää kullia joka jo kaipaa kosketusta. Runkkaat hitaasti munaa ja hierot palleja samalle kun laskeudut alas asti ja sitten imaiset kyrvän suuhusi ja alan olla ihan taivaassa ja sen takia haluaisin äkkiä päästä kokeilemaan miten tiukkaa reikää sulla on tarjolla.

Pyydän sua menee selälleen makaa ja samalla nousen itse hyvälle paikalle nähdäkseni sun kyrvän ja pallit. Otan liukkaria pöydän päältä ja alan etsiä tiukkaa reikääsi joka on niin tyrkyllä että saan sen nopeasti rasvattua ja liikun niin että pääsen lähemmäs. Kun alan painaa kyrpää sisään niin se ei meinaa millään upota sisään. Sanot että pane ihan kunnolla vaan kyl mun perse kestää. Lisää liukkaria ja sen jälkeen kulli alkaa vihdoin ja viimein upota sykkivän reikäsi sisään. Alan samalla runkata kyrpääsi ja sitten kun alan panna koko kyrvän mitalla, alkaa kyrpäsikin kovettua ja se kiihottaa minua entisestään.

Nussin sun persettä niin kovaa kuin vaan pystyn samalla kun runkkaan suoneikasta kulliasi ja se saa mut ihan kiimaa ja seksiä tihkuvan energian huipulle. Vihdoin tunnen että laukeaminen alkaa olla jo aika lähellä ja vihdoin tunnen kuinka lastit lähtevät liikkeelle ja laukean huutaen.

1 ajatus aiheesta “Perse neitsyt”

  1. Outs mikä tarina. Voisin olla toi paikalle saapuva ja sun kiiman näkevä! OOOh kuinka kuumaa, pitää tässä hillitä kalustoa… Peppukin kaipaisi hoitoa…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje