Keskustelualueet

Forum Navigation
Viestien ja viestiketjujen avaaminen edellyttää kirjautumista.

Tilannepäivitys

Tässä hieman taustoja, miksi nyt ollaan tässä tällaisella sekavan näköisellä alustalla.

Alunperin olin sulkemassa koko palvelua määrittelemättömäksi ajaksi ja julkaisin siitä tiedotteen kesän 2023 aikana. Aloin kuitenkin saada huolestuneita viestejä ja löysin netistäkin keskusteluja, muun muassa allaolevan, jossa harmiteltiin myös jo aiemmin sulkeutuneen Ilmoitukset-osion kohtaloa.

https://ylilauta.org/homostelu/131485113

Tämä kaikki meni ns. tunteisiin 🙂 Totesin, ettei näin pitkään pörrännyttä palvelua voi haudata kokonaan, vaan täytyy löytää jokin keino, jolla edes osa toiminnoista voidaan pitää pystyssä siihen saakka, että aivan puhtaalta pöydältä koodattu uusi alusta valmistuu. Tämä väliaikaisversio toimii Wordpress-alustan ja siihen liitettyjen pluginien avulla melko minimipalvelimella, joten katsotaan, kuinka nopeana tai hitaana palvelut pysyvät. Hyvää tässä on se, että tietoturvasta, palvelimen ylläpidosta ja muista välttämättömistä tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvistä asioista huolehtii nyt kollektiivisesti kehittäjäyhteisö. 

On hieno nähdä, miten ihmisiä alkoi rekisteröitymään alustalle jo ennen kuin se tuli julkiseksi. Suuri kiitos teille kaikille sinnikkyydestä ja uskollisuudesta! 

Poistettu käyttäjä, karhukas and 17 other users have reacted to this post.
Poistettu käyttäjäkarhukasBi03BiUkm1963Peeteemiikkatre52JohnnyFIN67NyyppäkinkySadeasuilija65Nuorekas1965LeilaCDPate1996HkiBtm39HelManJaniBottomBiSalo78Poistettu käyttäjäPikkunamuAlistuja

Hei!

Tästä on vain tie ylöspäin kohti uusia päämääriä 🙂 

 

Nuorekas1965

Sadeasuilija65, Poistettu käyttäjä and HelMan have reacted to this post.
Sadeasuilija65Poistettu käyttäjäHelMan

Tämähän on tomiva ja monipuolinen sivusto.  Sitä pitää kehittää edelleen. Hyvä.

t. Marian

Persikka, BiSalo78 and 3 other users have reacted to this post.
PersikkaBiSalo78BtmJnsPoistettu käyttäjäPoistettu käyttäjä

Hyvä näin.

Vielä kun saa sivustolle uutta ja monipuolisempaa sisältöö niin kiitos siitä.

Hyvä ettei menny kuoppaan, kuten alunperin oli tieto

Lainaa viestistä MaspSportcd 1.10.2023, 15:45

Vielä kun saa sivustolle uutta ja monipuolisempaa sisältöö niin kiitos siitä.

Millaista sisältöä tänne kaivattaisi? Olisi mukava kuulla ajatuksia ja toiveita siihen liittyen 🙂 Nyt näyttää siltä, että käytetyin toiminto on chat, kuten ennenkin, mutta mahdollisuuksia olisi muuhunkin.

Seuranhaku ilman chattia esimerkiksi olisi todella kätevää, jos ihmiset täyttäisivät tietoja omaan profiiliinsa. Sen jälkeen kuka tahansa voisi hakutoiminnon avulla etsiä haluamaansa seuraa haluamaltaan alueelta.

BiSalo78, trikootHki and 4 other users have reacted to this post.
BiSalo78trikootHkiJaysoNPoistettu käyttäjäGaym46OuluAlistuja

Puoli vuotta takana ja kehitys on käytännössä olematonta. Ei sinällään meininki eroa vanhasta Persikasta. Chattia kaivattaisiin, mutta resursseja ei ilmeisesti ole. Mutta kiitos kuitenkin, että jotain on pystyssä.

Sari89cd has reacted to this post.
Sari89cd

Tuossa katselin sillä silmällä työpaikan vanhaa serverikonetta ja ilmaisia Linux pohjaisia kevyitä online chat alustoja, miettien saisiko niistä tehtyä erillisen chat palvelimen tämän sivuston yhteyteen... 

LeilaCD has reacted to this post.
LeilaCD
Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje