Vastaa ilmoitukseen

Saat vastauksestasi kopion omaan sähköpostiisi. Anna siis oma käytössäsi oleva sähköpostiosoite, jotta ilmoittaja voi halutessaan myös vastata sinulle. Sähköpostiosoitteesi näkyy ilmoittajalle.

Ilmoitus

hoikka twink isolla kalulla :)

40, Oulu

Moi!

Tulee aina välillä kateltua pokea, jossa hoikka twinkki isolla kyrvällä leikkii isomman daddyn kanssa ja se saa mut aina ihan kovaksi. Löytyisköhän Oulusta nuorta, hoikkaa, söpöä, isokaluista kundia, joka haluaisi aloitella fwb-suhdetta vanhemman kaverin kanssa?

Kokoero kiihottaa ja kun ite oon lihaksikas 183/95 ja kalu vain 15/4, niin sä voisit olla jotain 50-60kg ja min 18/5 mut mitä isompi sen parempi ;) En ole btm-henkinen eli et pääse panemaan. Tykkäisin vaan katella ja kosketella sitä, laukastakin totta kai. Ja oishan se kiimasta nussia sua takaapäin samalla kun tuo halko heiluu sun jalkojen välissä. Oothan lisäksi vähäkarvainen, ehkä jopa poslari ;)

Voit olla gay/bi, mut mielellään sellainen joka ei pelkää läheisyyttäkään. Voin vaikka painautua sängyllä sua vasten ja runkata pojun isoa kankea. Sulla pitäisi olla paikka missä voitais rauhassa leikkiä ja olla :)