Vastaa ilmoitukseen

Saat vastauksestasi kopion omaan sähköpostiisi. Anna siis oma käytössäsi oleva sähköpostiosoite, jotta ilmoittaja voi halutessaan myös vastata sinulle. Sähköpostiosoitteesi näkyy ilmoittajalle.

Ilmoitus

Kuumottava hellyyttä

48, Pääkaupunkiseutu

Kokematon, karvan alle 5-kymppinen mies etsiskelee aikuista ja mukavaa seuraa kuumottavan helliin hetkiin. Olen tavallinen, siisti ja rento, kaikin puolin solakka ja pitkä ’farkkujannu’. Etsin itseäni vanhempaa kaveria, joka haluaisi ottaa haltuunsa tälläisen kokemattoman mutta uteliaan rohkean jannun. Välillä tuntuu että olisin valmis mihin vain, mutta ainakin ensialkuun kiinnostaa kaikenlainen leppoisa fiilistely. Koskettelu, alastomuus, esittely, hellyys, halailu, sylittäminen, hieronnat jne. Mutta, sopivan tyypin ja kemioiden osuessa kohdalle, mikään ei ole pois suljettua.

Olen lievästi alistuva, joten toivon että olisit sopivalla tavalla rohkea ja aloitehalukas, röyhkeä ja jämäkkäkin otteissasi.

Olen ukm joten sinulla paikka ja aikaa sovitella tapaamisia. En etsi kertakokemusta vaan pitkäaikaisempaa leikkiseuraa ja pitkiä, hitaita, helliä hetkiä.Jos tämä yhtään kolahti, toivottavasti vastailet ja jatketaan tutustumista.