Vastaa ilmoitukseen

Saat vastauksestasi kopion omaan sähköpostiisi. Anna siis oma käytössäsi oleva sähköpostiosoite, jotta ilmoittaja voi halutessaan myös vastata sinulle. Sähköpostiosoitteesi näkyy ilmoittajalle.

Ilmoitus

Oletko valmis alistumaan nuorelle Herralle?

25, Pääkaupunkiseutu

Haluatko sinä Herran, joka päättää asiat puolestasi niin nautintosi, tekemisesi kuin rangaistuksesikin, jos olet tottelematon. Koulutan sinusta itselleni orjan, joka nauttii vain palvelemisesta ja tietää saavansa nautintoa vain, jos Herra on täysin tyytyväinen.

Mikäli vastasit 'kyllä', voisit olla hakemani. Iästäni huolimatta olen kokenut alistaja Helsingistä. Olen 25-vuotias, varattu ja kunnollinen mies sessioiden ulkopuolella. Nautin sinun henkisestä kuin fyysisestäkin alistamisesta kunnes nöyrästi tottelet kaikkia käskyjäni. Opetan sinulle kaiken, mitä kuuliaisen orjan pitää osata; asennot, nöyrän ja ehdottoman palvelemisen. Muokkaan sinusta pikkuhiljaa täydellisen orjan itselleni.

Koulutukseesi kuuluvat myös rangaistukset; jos epäröit palvella tai totella minua, rankaisen sinua kunnes huomaat, että on huomattavasti helpompi totella kuin kärsiä rangaistuksia. Testaan kuuliaisuuttasi jatkuvasti erilaisilla nöyryytyksillä ja opit pikkuhiljaa epäröimättä tottelemaan kaikkia käskyjäni, pidit niistä tai et.

Jos ajatus alistumisesta Herralle vieläkin kiihottaa sinua, ota yhteyttä joko sähköpostitse tai tekstiviestitse niin voimme sopia, millaisilla ehdoilla aloitamme koulutuksesi. Voit esittää toivomuksia, jotka otan huomioon koulutuksessasi.

Kirjoita Herrallesi, millainen orja olet, mistä olet kiinnostunut ja mitä haluat alistamiseltani, niin voimme yhdessä alkaa miettiä session toteuttamista. Odotan myös vastauksen mukana tulevaa kuvaasi, jonka linkität ottaessasi yhteyttä.

-Herra