Vastaa ilmoitukseen

Saat vastauksestasi kopion omaan sähköpostiisi. Anna siis oma käytössäsi oleva sähköpostiosoite, jotta ilmoittaja voi halutessaan myös vastata sinulle. Sähköpostiosoitteesi näkyy ilmoittajalle.

Ilmoitus

Hellyyttä ja läheisyyttä

45, Kaikki

Moi, olen hiukan ujo ja melko kokematon, mutta olisi kiva tuntea miehen koskestus. Ajatuksena olisi vanhempi kaveri, joka ottaisi kainaloon ja saman peiton alle. Loput jääköön sen varaan, mihin asiat johtaa. En ole helppo, enkä varma, mutta johdateltavissa. Olen siis enempi btm-henkinen. Minulla ei ole paikkaa tälle hommalle, mutta kesän tullen tarvittaessa voidaan mennä vaikka jonnekin syrjäiselle rantakalliolle, missä aurinko voi hivellä alastomia vartaloitamme. Sinun parisuhdestatus on sinun asiasi, toivottavasti sinulle myös minun..

Vartalon mittaa minulle on kertynyt 171, ja vartalon malli normaali. Lähempänä hoikkaa, kuin lihavaa.. liikunta kuuluu elämääni. Myös mahdollisesti esim. uimaan minusta saattaa saada kaverin.

Nuo ikärajat eivät ole kiveen kirjoitettuja, ennemminkin suuntaa antavia. Sijaintini on pohjoisella Uudellamaalla, mutta autolla kuljen tarvittaessa. En kumminkaan satoja kilometrejä.