Vastaa ilmoitukseen

Saat vastauksestasi kopion omaan sähköpostiisi. Anna siis oma käytössäsi oleva sähköpostiosoite, jotta ilmoittaja voi halutessaan myös vastata sinulle. Sähköpostiosoitteesi näkyy ilmoittajalle.

Ilmoitus

hellyyden ehdoilla

69, Hämeenlinna

Tässä luotettava, sopusuhtainen, hyväkuntoinen, terve, mukavan näköinen, lupsakkaan oloinen ja luonnossa viihtyvä kohtapuoliin 70 täyttävä miehekäs mies, joka haluaisi löytää luotettavaa ja lupsakkaa seuraa samankaltaisesta ikäluokaltaan n. 40-55-vuotiaasta miehekkäästä miehestä aina silloin tällöin. Voit olla nuorempikin. Olen ukkomies ja Sinä voit olla joko homo bi tai ukkomies. Pääasia, että tunnemme olomme kotoisaksi toistemme seurassa. Pidät hellyydestä, hyväilyistä, suukottelusta, suuseksistä, runkkailusta ja kaikesta muusta kivasta, joka voi tapahtua hellyyden ehdoilla. Toisen fyysinen tai henkinen vahingoittamin eivät kuulu toivelistalleni. Mahdolliset tapaamiset eivät ole pelkkää suorittamista vaan pystyt myös juttelemaan. Anaaliseksi ei oikein nappaa. Horoskooppimerkki vesimies
Kaiken ei tarvitse Sullekaan käydä, mutta, jotta päästäisiin edes alkuun, kerro itsestäsi ja siitä mitä ja miten Sinä haluat? En hae mitään pikajuttuja. Jos viestissäsi on vain muutama sana ja kysymys, mitkä ovat mittasi, älä vastaa. Mulla on paikka, jossa tavata, jos niin pitkälle päästään. Jos pääsemme hyvään alkuun, et halua leikkiä kuurupiilosta, vaan olet valmis tulemaan aika pian esille oikeilla kontaktitiedoilla ja jos Sinulla ei ole paikkaa, olet valmis myös matkustamaan.
Tässä nyt kuitenkin avaus. Seuraavaksi on Sinun vuorosi. Löydänkö aitoa samoin tuntevaa kaveria? Toiveeni ovat vaativi - toivottavasti en odota liikaa?