Vastaa ilmoitukseen

Saat vastauksestasi kopion omaan sähköpostiisi. Anna siis oma käytössäsi oleva sähköpostiosoite, jotta ilmoittaja voi halutessaan myös vastata sinulle. Sähköpostiosoitteesi näkyy ilmoittajalle.

Ilmoitus

TOP-miestä?

26, Lappeenranta

Hei!

Olen 26-vuotias btm-kundi Lappeenrannasta. Hakusessa olisi mukava ja luotettava top-mies vakkari-seksiseuraksi. Olen seksin suhteen avoin ja tykkään kaikista normijutuista. Erityisesti tykkään imeä. En ole ihan kokematon miesten kesken, mutta en voi itseäni mitenkään kokeneeksikaan sanoa.

Ulkonäöltäni olen kaiketi aika normaalin näköinen kundi, en mikään kansikuvapoika, mutta katseen kestävä. Mitat ovat 180/82/13, olen aika normaalivartaloinen, en ihan laiheliini, reittä ja peppua löytyy. En myöskään erityisen sporttinen, vaikka kunnostani huolehdinkin.

Sinulta toivoisin, että olet asiallinen, mukava, luotettava ja ehdottoman terve. Olisi kiva jos olisit vähän kokeneempi ja varmaotteinen. Ulkonäön suhteen ei suuria vaatimuksia ole. Plussaa olisi, jos olisit minua vanhempi, roteva ja karvainen. ;) Mutta nuo ei ole ehdottomia vaatimuksia.

Minulla on paikka Lappeenrannan tuntumassa, jossa voidaan tapaamiset järjestää. Voin myös tulla luoksesi, pieni välimatkakaan ei haittaa. Eli voit olla kauempaakin kuin Lappeenrannasta.

Laita viestiä jos kiinnostuit. :)