Vastaa ilmoitukseen

Saat vastauksestasi kopion omaan sähköpostiisi. Anna siis oma käytössäsi oleva sähköpostiosoite, jotta ilmoittaja voi halutessaan myös vastata sinulle. Sähköpostiosoitteesi näkyy ilmoittajalle.

Ilmoitus

Hellää setää

39, Tampere

Tarjolla normaalivartaloinen 170/80 ukm-btm seuraksi vanhemmalle top-sedälle. Haluaisin ensisijaisesti nauttia kanssasi hellyydestä; kosketuksista, suudelmista ja hyväilyistä. Kivun tuottaminen tai vastaanottaminen eivät kuulu leikkeihimme vaikka voitkin puristaa rintojani ja nännejäni vaativasti.

Tahtoisin kovasti tuntea sykkivän kalusi kädessäni ja suussani. Olisi myös upeaa jos hellästi työntyisit sisääni ja naisit minua hitaasti kunnes laukeat syvälle sisääni. Sinäkin voit leikkiä minun kalulla ja vaikka lypsää minut usean kerran peräkkäin, ihan kuivaksi.

Olethan terve ja luotettava kuten minäkin. Koollasi ei ole merkitystä minulle. Toivottavasti sinulla on paikka jossa voimme tavata. Voidaan aloittaa kevyesti tai vain tutustua mail itse alkuun, minulla ei ole kiirettä, vaikka kaipaankin jo päästä syliisi.