Vastaa ilmoitukseen

Saat vastauksestasi kopion omaan sähköpostiisi. Anna siis oma käytössäsi oleva sähköpostiosoite, jotta ilmoittaja voi halutessaan myös vastata sinulle. Sähköpostiosoitteesi näkyy ilmoittajalle.

Ilmoitus

Seuraa kokemattomalle?

35, Pääkaupunkiseutu

Tässä olisi yksi kokematon mutta kokeilunhaluinen sälli vailla harrastuskaveria.

Hakusessa olisi siis normaali äijä normispekseillä, kokenut/kokematon, ns. fuckbuddyksi.Itselle ei tosiaan tuota kokemusta ole juurikaan karttunut mutta nyt olisi tarkoitus sitä kartuttaa ja parhaiten se onnistuu lepposan ja mukavan kaverin kanssa, joka ymmärtää kuvion juonen.

Luulisin olevani vers ja kanssani pitäisi onnistua touhut kumminkin päin ja samaa toivoisin sinulta. Jos kuitenkin kallistut toiseen suuntaan enempi niin sitten saisit olla btm ;)Voitais vaikka alkuun saunoa tai laittaa pleikkarin tilille ja ottaa muutama olut alkuun ja katsoa miten tilanne kehittyy?;)Paikkaa ei ole tarjota, joten sen tulisi löytyä sinulta. Autossa ei kovin kummoisia pysty tekemään eli mieluiten ihan asunto sitten :)Mikäli ilmoitus herätti mielenkiintosi niin heitähän viestillä ja katsotaan mitä saadaan järjestymään!