Vastaa ilmoitukseen

Saat vastauksestasi kopion omaan sähköpostiisi. Anna siis oma käytössäsi oleva sähköpostiosoite, jotta ilmoittaja voi halutessaan myös vastata sinulle. Sähköpostiosoitteesi näkyy ilmoittajalle.

Ilmoitus

Juttuseuraa ja ehkä enemmän

33, Pääkaupunkiseutu

Moikka!

Olen naiselle varattu mies, jota ovat miehet kiinnostaneet jo parin vuoden ajan, mutta rohkeus ei ole vielä riittänyt viemään asiaa sen pidemmälle. Kiinnostusta olisi todella paljon. En asu itse pääkaupunkiseudulla, mutta käyn siellä välillä töiden takia. Ajattelin, että tämmöinen reissu olisi ehkä sopiva hetki nähdä. Voit toki olla myös muualta Etelä-Suomen läheltä.

Olen hieman tämmöinen nallemainen kiltti mies. Mitat 105/180/14. Minulla on lihasta, mutta myös masua. Strategiset paikat siistin karvoista. Pidän huolta hygieniastani ja terveydestäni.

Ensin täältä nyt alkuun ihan juttuseuraa vaihtamaan viestejä. Jos meillä kemiat kohtaa niin voidaan myöhemmin sopia tapaamisesta. Voit olla myös kokematon. Itseasiassa kokematon, mutta riittävän rohkea kiinnostaa enemmän kuin päällekäyvä tyyppi. Muilta osin toivoisin sinun olevan alle 35-vuotias ja oikeesti hyvä tyyppi. Tykkäät kirjoitella ja vaihtaa ajatuksia. Sinulla ei ole kiire tavata. Voit olla myös "tyttöilijä". Seksin osalta minua houkuttaa enempi top-henkinen tapaus.