Vastaa ilmoitukseen

Saat vastauksestasi kopion omaan sähköpostiisi. Anna siis oma käytössäsi oleva sähköpostiosoite, jotta ilmoittaja voi halutessaan myös vastata sinulle. Sähköpostiosoitteesi näkyy ilmoittajalle.

Ilmoitus

Saanko kiillottaa saappaasi?

50, Pääkaupunkiseutu

Moi!

Mä olen naiselle varattu 50/183/98 alistuva, lyhyttukkainen, miehekäs, ihan komea kaveri. Mulla on aina ollut voimakas fetissi kenkiin ja erityisesti saappaisiin. Eniten mua kiihottaa naisten piikkikorkoiset ja teräväkärkiset saappaat, mutta myös muunlaiset (ratsastus-, sotilas-, ym. -saappaat) kiihoittavat mua.

Hakusessa olisi joku, joka haluaisi pistää mut polvilleni ja nuolettaa saappaansa puhtaaksi. Myös muunlainen alistuminen kiinnostaa. Olen miesten suhteen kokematon, aikaisemmin alistunut vain naisille, mutta imeminen ja miksei naiduksi tuleminenkin kiinnostaa kovasti. Myös nahka-asut, kaulapannat, kahleet ja muu vastaava rekvisiitta saa mun housut tuntumaan ahtaalta.

Mä olen ihan täysipäinen ja toivon sitä samaa sulta. Varattuna näiden juttujen pitää pysyä ehdottoman luottamuksellisena. Paikkaa mulla ei valitettavasti ole leikeille tarjota. Ja jos haluat imettää tai panna, niin kumin käyttö on mun vaatimus.

Jos kiinnostuit yhtään, niin pistä viestiä ja kerro ihmeessä jos sulla on mielessä jotain aihetta sivuavaa, mitä haluaisit toteuttaa. Mä olen aika avoin kaikelle.....