Vastaa ilmoitukseen

Saat vastauksestasi kopion omaan sähköpostiisi. Anna siis oma käytössäsi oleva sähköpostiosoite, jotta ilmoittaja voi halutessaan myös vastata sinulle. Sähköpostiosoitteesi näkyy ilmoittajalle.

Aikaa yleensä parhaiten arki iltoina ja viikonloppuisin.
Jos ihan aidosti, OIKEASTI kiinnostaa kokeilla millaiselta tuntuu olla tuollaisen yksipuolisen hemmottelun kohteena ja nauttia olosta.. Niin pistä viestiä... ;) Ja muista laittaa sähköpostisi mukaan.">

Ilmoitus

Hemmoteltavaa?

58, Oulu

18-26v

Alasti viihtyvää kaveria? Alussa ihan vaan sun vaatteet veks. (Tai voin halutessasi riisua sinut, kokonaan tai osittain?) Pesulla..
Juttu voisi edetä siitä pikkuhiljaa (tai vaikka samantien jos haluat?) kevyeen hyväilyyn, runkkailuun, imutteluun.. Halutessasi voin myös nuolla (munia ja/tai persettä) jos pidät siitä. Vihdoin lopussa puran lastisi.. Eli kaikki tuo halutessasi ihan yksipuolisesti sinulle. Mikäli haluat osa jutusta voi olla myös anona.
Ja en nai. :)
Minulle ei sun tarvi välttämättä tehdä mitään. Mikäli soolo nakuilu tuntuu äkkiä hurjalle voi tuota alkua toki muokata. Joten ehdottele vapaasti. ;)
Sovitaan mailissa etukäteen millainen juttu se suurinpiirtein olisi.

Jos oot alle 26v, hoikka ja tuollainen ajatus nautiskelusta kiinnostaa niin ota yhteyttä. Ja niin, tälläkertaa pienempi kalu on todellakin vain pelkkää plussaa. Eikä se isompikaan mikään este ole. :)
Olen 58v 177/89, mukava ja taatusti luotettava kaveri. Paikka on. Ei tosin Oulussa. Joten saat siis varautua ajomatkaan.
Autokin on käytössä.
Jos haaroissa jäykistelee eli innostuit ajatuksesta niin kerro tarkemmin millainen olet? (kannattaa panostaa siihen kun tuollaiset "minä tuun" vastaukset jotka ei kerro vastaajasta yhtään mitään lipsahtaa herkästi roskiin)
Aikaa yleensä parhaiten arki iltoina ja viikonloppuisin.
Jos ihan aidosti, OIKEASTI kiinnostaa kokeilla millaiselta tuntuu olla tuollaisen yksipuolisen hemmottelun kohteena ja nauttia olosta.. Niin pistä viestiä... ;) Ja muista laittaa sähköpostisi mukaan.