Palaute

Voit jättää palautetta ja parannusehdotuksia alla olevaan ruutuun kirjoittamalla.


03.09.2018

(((( kiitos )))) hyvästä chatista, valittajia aina riittää ja nekin taitavat tulla sieltä chatista josta monet päättivät lähteä...


18.10.2018

Kyllä tästä hyvä tulee, kun muutamat lastentaudit saadaan parannettua. Yhtenä ominaisuutena toivoisin, että kun vie hiiren henkilön nimimerkin kohdalle, niin voisi tulla heti flyover-tekstinä näkyviin olennaisimmat tiedot henkilön profiilista (ikä, paikkakunta, mitä hakee jne.) Nyt noiden tietojen kaivaminen on aika monen mutkan takana. Ja tosi loistavaa, että saadaan seuranhaku! Iskuri.net uudistettiin kuoliaaksi, eikä sen nykyversiota totta totisesti tule ikävä. Tehkää kaikki päinvastoin kuin siellä, niin saadaan erittäin hyvä seuranhakukanava!


24.10.2018

Moi, miten käyttäjätunnuksen saa poistettua ?

Päivitetty Nimimerkin ja koko käyttäjätunnuksen saa nyt poistettua suoraan chatista: Valikko / Muokkaa profiilia / Käyttäjätilin poistaminen. Kun poistat käyttäjätilin, sitä ei voida enää palauttaa. Kaikki tilisi tiedot poistuvat heti.
13.11.2018

Uuden kirjautumisen myötä yksityisviesti ikkunat jää auki. Ja voi laittaa viestin vaikka toinen ei olisi linjalla. Ohjelma tiputtaa kuitenkin näitä avoimia yksityiskeskusteluikkunoita pois. Joten voisiko tehdä "tallenna käyttäjä" omalle listalle. Jolloin viestittelyyn voisi palata milloin vain. Lisäksi yksityiskeskustelussa ongelmia kun puhelimella on chatissa niin ennakoiva tekstinsyöttö ja sanan korjaus ei toimi kunnolla

Viestien lähettäminen offline-tilassa on chatin ominaisuus. Persikka.net on ainoa suomalainen chat, jossa viestejä voi lähettää käyttäjälle myös silloin, kun hän ei ole paikalla. Tämän toiminnon haluamme pitää käytössä. Ennakoiva tekstinsyöttö on puhelimen oma toiminto, chattiin sellaista ei ole ohjelmoitu.
16.11.2018

miksi valvoja ei vastaa chatissa?

Valvojat pyrkivät vastaamaan aina mahdollisimman nopeasti.
01.12.2018

paikkakunta pakko rekisteröitymisee olis hyvä olla....

Pohdimme tätä mahdollisuutta, se tulee mahdollisesti käyttöön, kun käyttäjäprofiilit otetaan laajemmin käyttöön chatissa.


21.03.2019

En muista käyttäjätunnustani, miten saan sen selville?

Valitettavasti tähän ei ole toistaiseksi muuta ratkaisua, kuin varata uusi nimimerkki. Vanha unohtunut poistuu käytöstä automaattisesti kolmen kuukauden kuluttua.
05.04.2019

Voisiko tähän saada samanlaista hakutoimintoa kuin on randomi.fi ssä

Millaista hakutoimintoa tarkoitat tarkkaanottaen? Hakuehtoja on kyllä mahdollista lisätä.
08.04.2019

Ilmeisesti nyt ei enää pääse puhelimella läpi??

Kyllä puhelimella edelleen on tarkoitus päästä, nyt chatin pitäisi jopa toimia aiempaa paremmin puhelimilla.
09.04.2019

Miten ihmeessä omaa ilmoitusta voi muokata tai poistaa?

Voit halutessasi poistaa ilmoituksen klikkaamalla alkuperäistä vahvistusviestissä ollutta linkkiä, jonka sait sähköpostiisi ilmoitusta jättäessäsi. Valitse pudotusvalikosta "Poista ilmoitus", jolloin ilmoitus poistuu näkyvistä. Julkaistun ilmoituksen muokkaaminen ei toistaiseksi ole mahdollista, mutta tulossa mahdolliseksi piakkoin.
11.04.2019

Voisiko lisätä sellaisen toiminnon, että vakichattikaverin nikin voisi tallentaa itselle. Nyt se katoaa välillä. Voisi lähettää viestejä vaikka toinen ei ole chatissa

Tutkitaan tätä mahdollisuutta, kiitos vinkistä!
13.04.2019

Randomi.fistä.. täsmähaku laitetaan oma maakunta paikkakunta ikä jne sitten hakukenttään mistähaetaan ikä suuntautuminen maakunnat jne. Ohjelma hakee linjoilla olevista kriteerit täyttävät henkilöt ...

Selkeää! Koitetaan myös tällaista hakua saada aikaiseksi :)
13.04.2019

Kirjoita kirjaimin: paljonko on kaksi plus kolme? Eikö se ole viisi? Ei vain hyväksy vastaustani! Missä mikä

ihan oikein olet laskenut :) Tarkista, ettei puhelimesi, tablettisi tai selaimesi automaattinen korjaus korjaa snaa niin, että se alkaa isolla alkukirjaimella. Vastaustekstin ptiäisi olla kokonaisuudessaan pienillä kirjaimilla.
17.04.2019

Miksi tosiaan chat kaverin nimimerkki häviää usein kun suljen sivun, on ootettava kunnes kaveri kirjoittaa vaikka on itselläni asiaa ennen kaverin kirjautumista? Muuten hyvä chat tämä Persikka.net

Yritämme jossain vaiheessa saada mahdollisuuden avata viesti-ikkuna uudelleen silloinkin, kun toinen osapuoli ei ole enää paikalla. Tälle parannukselle ei kuitenkaan ole vielä aikataulua, sillä ensisijaiseti chat on suunniteltu siten, että keskustelu käytäisiin niiden ihmisten kesken, jotka sillä hetkellä ovat paikalla. Jos haluatte pitää toisiinne yhteyttä myös chatin ulkopuolella, siihen Persikan yhteisö on erinomainen ratkaisu, siellä viestittely nimittäin onnistuu chatin tapaan pikaviesteinä jäsenille, silloinkin kun he eivät ole paikalla.
19.04.2019

Miksi sivu näyttää että on paikalla, kirjautuneena vaikka ei ole, ja on poistunut, vastatkaa?

Jos käyttäjä poistuu chatista, hän näkyy paikalla vielä noin 15 minuuttia poistumisen jälkeenkin. Tämä on tehty sen vuoksi, että esim. älypuhelimella voisi osallistua chattiin helpommin. Chattia ei tarvitse pitää koko aikaa auki puhelimen ruudulla, vaan riittää että chatissa käy vähintään 15 minuutin välein - silloin pysyy vielä sisäänkirjautuneena.
03.05.2019

Olen unohtanut käyttäjänimeni saako sen jostain selville

Olemme tekemässä yhteydenottolomaketta, jonka avulla tämänkaltaiset ongelmat saataisi selvitettyä. Jos kuitenkin olet rekisteröinyt nimimerkkisi ilman sähköpostiosoitetta, emme ikävä kyllä pysty selvittämään nimimerkkiä.
10.05.2019

minulla on sposti siellä teillä mutta ilmeisesti olen unohtanut käyttäjätunnuksen. ********@****.*** joten pleaze...miten tämä toimii..?

Hei, sait sähköpostiisi lisätietoja. Toivottavasti kirjautuminen onnistuu nyt.
15.05.2019

Moikka Miten saan pois keskustelut/ ihmisten mikit alapuolelta joiden kanssa olen aloittanut keskustelut. Alaosa täyttyy ihmisten nikseistä ja jossain vaiheessa niitä keskusteluja ei nää. Tai en pysty vastaamaan enään ihmisille kun se keskustelu jää alas. Millä saan poistettua vanhat keskustelut ihmisten kanssa

Moi! Keskusteluja voi sulkea nimimerkin oikealla puolella olevaa rastia klikkaamalla. Vanhat keskustelut poistuvat noin neljän viikon välein tapahtuvassa automaattisiivouksessa.
19.05.2019

Voisitteko laittaa salasanan päivittämisen mahdolliseksi? Kun mistään ei saa salasanaa / käyttäjätunnusta esiin, kun ne unohtaa.

Jos yrität kirjautua sisään väärällä salasanalla, kirjautumissivulle tulee ilmoitus "Virheellinen salasana. Unohditko salasanasi?". Unohditko salsasanasi? -linkkiä klikkaamalla saat sähköpostiisi uuden salasanan. Tämä toiminto edellyttää, että olet käyttänyt toimivaa sähköpostiosoitetta silloin, kun olet rekisteröinyt nimimerkkisi. Rekisteröitymisen yhteydessä huomautetaan, että jos et halua antaa sähköpostiasi, käyttäjätunnus ja salasana on syytä painaa tarkasti mieleen, sillä kummankaan palauttaminen tai nollaaminen ei onnistu mitenkään ilman sähköpostiosoitetta.
31.05.2019

käyttäjälistaa chatissä ei voi vierittää?

Hei, vierityksen pitäisi olla mahdollista. Tämä ongelma saattaa liittyä omaan selaimeesi.
02.06.2019

Sisäänkirjautuminen ei toimi vaikka muistan kuitenkin mun käyttäjänimen ja salasanan? Sp: [poistettu]

Jos sisäänkirjautuminen ei onnistu, kokeile vaihtaa salasanasi Unohditko salasanasi-linkkiä klikkaamalla. Saat uuden salasanan sähköpostiisi.
15.06.2019

miksi en saa ilmoitusta jätetyksi. viestin jättö tuntuu toimivan ok, mutta kun viestin pitäisi jäädä niin se vain katoaa...

Tähän on hankala löytää syytä näillä tiedoilla. VOisitko olla chatissa yhteydessä ylläpitoon, jos ilmoituksen jättäminen ei onnistu. Koitetaan saada tähän apua.
16.06.2019

Hei! Haluaisin poistaa ilmoitukseni, kun en enää tarvitse postia. Miten poistaminen tapahtuu)

Hei, saat ilmoituksesi poistettua klikkaamalla linkkiä siitä sähköpostiviestistä, jonka sait ilmoitusta jättäessäsi. Sama linkki, jota käytit ilmoituksen julkaisuun, toimii myös ilmoituksen poistamiseen. Klikkaat vain linkkiä, ja valitset pudotusvalikosta "Poista ilmoitus".
22.06.2019

Sivustossa on joku logout häiriö. Kun painaa valikosta "Poistu chatista" ja sivu menee kirjautumis etusivulle, voi painaa sivuston päivitä, niin sivusto palautuu takaisin kirjautuneena chattiin. joku cookie ei nyt käsittele logouttia oikein. Tai jotain.

Hei! Kiitos ilmoituksesta - yritetään päästä tuon ongelman jäljille. Omilla selaimillamme sisäänkirjautuminen on toiminut, joten nyt koitetaan löytää sellainen kokoonpano, jolla tuo vika ilmenee, jotta pääsemme korjaustoimenpiteisiin.
04.07.2019

Paljonko on kaksi plus kolme teidän mielestä? Voisitteko vastata s postiin. (sähköposti poistettu)

Hei! Vastaamme tähän, jotta muutkin saavat apua: meidän mielestämme kaksi plus kolme on viisi. Pienillä kirjaimilla kirjoitettuna. Huomaathan, että monet älypuhelimet ja tabletit korjaavat sanaan ison alkukirjaimen automaattisesti. Se saattaa aiheuttaa ongelmatilanteen.
05.07.2019

Moi! Missä vika kun en saa ilmoituksia "tarttumaan" ilmoitushakemistoon . En siis myöskään saa vahvistuksia jätettyhin ilmoituksiin .. Stephen78 tai esim. "tuikkapukumies" . E-mailit osoitteella. pitäisi olla (sähköposti poistettu)

Todennäköisesti vahvistusviesti löytyy sähköpostisi roskapostikansiosta. Kun löydät viestin ja toimit siinä olevan ohjeen mukaisesti, homman pitäisi toimia!
07.07.2019

Minkä takia tunnus, nimimerkki jää näkyviin vaikka kirjaudun ulos, kertokaa? Ihmetyttää kun sitten joku luulee olevan paikalla vaikken ole, poistakaa se että nimimerkki jää pyörimään turhaan

Poissaolotieto päivittyy noin 10-15 minuutin kuluessa. Tämä viive on siksi, että myös mobiililaitteiden käyttäjät voisivat käyttää chattia sujuvammin. Puhelimen näytön voi välillä sulkea, tai käydä toisessa sovelluksessa ilman, että käyttäjä poistuu chatista. Yksityisviestit tulevat kuitenkin perille, vaikka käyttäjä oliskin kirjautunut ulos chatista. Viestit näkee, kun kirjautuu sisään seuraavan kerran. Tällaista mahdollisuutta ei ole monissa muissa vastaavissa chateissa, ja haluamme pitää sen käytössä.
07.07.2019

tuli viesti että olen pysyvästi poistettu chatista.... olisi kiva tietää miksi. ;-?

Todennäköisesti tähän oli hyvä syy, tai kyseessä oli vahinko. Asia on nyt korjattu ja sisäänkirjautuminen pitäisi onnistua.
14.07.2019

Paljon on ominaisuuksia, joita on toivottu, mutta mitään ei ole tapahtunut??! Käyttäjälista aakkosiin, profiilit paremmin esille, profiilien hakutoimintoa yms yms yms .... onko chattia tarkoituskaan kehittää enää?

Hei! Kyllä kehitystä tapahtuu kaiken aikaa taustalla, vähän kerrallaan. Suuremmat korjaukset odottavat isompaa päivityspakettia, jota yritetään ottaa käyttöön syksymmällä kesälomien jälkeen. Kyllä täällä jatkuvasti väännetään, käännetään ja parannellaan. :)
16.07.2019

mite saan poistettua nimimerkin täältä ikuisesti

Päivitetty Nimimerkin ja koko käyttäjätunnuksen saa nyt poistettua suoraan chatista: Valikko / Muokkaa profiilia / Käyttäjätilin poistaminen. Kun poistat käyttäjätilin, sitä ei voida enää palauttaa. Kaikki tilisi tiedot poistuvat heti.
22.07.2019

Kirjoitan viestin ja valmis niin mitä sitten,,en saa viestiä keskusteluun??

Jos käytät älypuhelinta viestin kirjoittamiseen, viesti lähetetään painamalla Enter- eli rivinvaihtopainiketta puhelimen näppäimistöltä.
30.07.2019

Miten saa tunnukseen poistettua kaupungin takas pelkäksi viivaksi, kun listalla ei ole kaikkia kaupunkeja.

Hei, toistaiseksi kaupunki on pakollinen tieto profiilissa. Listalla on suurimman kaupungit, ja jos omaa kotikaupunkia ei löydy, voidaan valita lähimpänä kotia oleva kaupunki.
05.09.2019

Minne laittamani viesti häviää kun laitan kaverille joka ei paikalla, ennen näkynyt kaikki jotka olen laittanut, nyt ei näy?

Kyseinen kaveri on mahdollisesti poistanut tunnuksensa chatista. Normaalitapauksessa lähetetyt viestit jäävät kyllä näkyviin ainakin kuukauden ajaksi. Viime aikoina tietokannan tyhjennystä ei ole tehty, joten viestihistoria pysyy näkyvillä pidempäänkin kuin kuukauden.
15.09.2019

Deittipuolella on ”16-vuotiaan” ilmoitus, ei pysty linkkaamaan suoraan, tänään jätetty. Poistakaa se. Ikäraja taisi olla 18.

Kiitos huomiosta. Ilmoituksiin on reagoitu, ja samalla tehtiin muutos, jossa ilmoittajan iän on oltava vähintään 18 vuotta.
24.09.2019

Miten poistetaan ilmoitus??

Ilmoituksen voit poistaa klikkaamalla linkkiä samasta sähköpostiviestistä, jonka sait ilmoituste tehdessäsi.
24.09.2019

Miten poistaa ilmoitus jos ilmoituksen sposti viesti hävinnyt?

Ilmoittaisitko chatissa valvojalle sähköpostiosoitteesi sekä linkin ilmoitukseesi, niin poistamme sen.
04.10.2019

Profiilin muokkaus ei toimi,ei tallennu tiedot...? Pyytää aina positiivista kokonaislukua esim pituuteen ja ikään...Koetin pituuteen 177 ja´+177 eikä hyväksy kumpaakaan sama pätee ikään...ei toimi,eikä esittelytekstikään tallennu ...huuhaata tää chatti...

Mukava nähdä, että sinäkin ehdit pitkän tauon jälkeen livechatista tänne, herra huuhaa! Varmistithan, että kentässä ei ole mitään muuta kuin lukuja, ei esimerkiksi välilyöntiä? Chatissa on tälläkin hetkellä monta tuon pituista paikalla, joten kovin laajasta ongelmasta ei näyttäisi olevan kyse.
11.10.2019

“Passion” : The new revolutionary Dating app Offers all the functions you are using on a daily basis. ? Free Download ? Free Range ? Video-chat through the app ? Call through the app ? Hashtag functionality ? Super easy to use! Go to appstore, google play or simply click the link below and find your soulmate now! http://onelink.to/dpx34k


15.10.2019

Hei, hyvä sivusto.Tuntuu tuo chatti sivu täyttyvän henkilöistä joidenkanssa jutellut,koko sivu palkkeja täynnä, saako poistettua/tyhjennettyä. Kiitos


15.10.2019

Boost your Instagram, Facebook & YouTube profiles now with https://www.sparkingsocial.co.uk/ The leading supplier in high quality, quick social media boosts and the number one trusted social media marketing company in the UK! Our services – Instagram Followers, Likes & Video Views Facebook Page Likes, Post Likes & Video Views YouTube Subscribers, Views & Likes And so much more! We are also offering new customers 15% off any purchase with coupon code: 15OFF Get started now from as little as ?3 at https://www.sparkingsocial.co.uk/ Kind Regards, Joe Founder @SparkingSocial


15.10.2019

Hello there, This is Vicky from SMS.to, As a licensed telecom company we can offer you unbeatable prices for SMS messaging in the United Kingdom and internationally. We are having a special offer this month for new customers, Can you point me to the person responsible for marketing to discuss and share my special offer? Vicky Manoleli Senior Account Manager sales@sms.to | vicky@sms.to http://www.sms.to/ +44 8008085314 +30 211 198 5466 +357 22 000 522 +356 277 610 22 +1 (914) 340-0700 SMS.to by Intergo Telecom Ltd


16.10.2019

Näppärä ominaisuus toi punaisella näkyvä uusien viestien määrä. Luku on vain kaksinkertainen, mikäli on loggautuneena ja joku lähettää viestin (tai useammankin).


17.10.2019

Miten saa poistettua, chatin aloitus sivun nimerkit joiden kanssa juteltu. Sivu täynnä, ei näy uusia keskusteluita. Kiitos


17.10.2019

Hi persikka.net webmaster, See, ClickBank is going to BREAK the Internet. They’re doing something SO CRAZY, it might just tear the Internet at its seams. Instead of selling our 3-Part “ClickBank Breaks The Internet” Extravaganza Series… They’re giving it to you at no cost but you need to get it now or it will be gone! GET YOUR COPY NOW! Download The “$1k Commission Manual": https://1kmanual.com Here’s to kicking off the Fall season right!


21.10.2019

Your website isn't optimized properly! Professionally Optimize your website today and get an edge over your competitors. Improve your search rankings in Google and increase customer conversions. Check out our 1 minute explainer video on what you're missing out on: https://websplosive.com/


 

Persikka.net