Frequently Asked Question

Olen unohtanut salasanani tai käyttäjätunnukseni
Viimeeksi Päivitetty 3 vuotta sitten

Unohtunut salasana

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata sähköpostiisi uuden salasanan klikkaamalla "Unohdin salasanani"-linkkiä kirjautumissivulla.

Jos et ole antanut oikeaa toimivaa sähköpostiosoitetta chattiin rekisteröitymisen yhteydessä, uutta salasanaa ei tietysti silloin voi lähettää sähköpostiin. Tässä tapauksessa salasanan vaihto tai nollaus ei ole mahdollista.

Unohtunut nimimerkki

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi (nimimerkki), voimme tarkistaa tunnuksesi. Tee uusi tukipyyntö tämän tukipalvelun etusivulta. Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jota olet käyttänyt chattiin rekisteröitymisen yhteydessä.

Tikettiä tehdessäsi sinulta kysytään lomakkeella käyttäjätunnusta. Voit tuohon kohtaan kirjoittaa oman sähköpostiosoitteesi, yritämme sen perusteella etsiä nimimerkkiäsi.

Jos et ole antanut oikeaa toimivaa sähköpostiosoitetta chattiin rekisteröitymisen yhteydessä, käyttäjätunnuksesi selvittäminen voi olla hankalaa. Voimme kuitenkin yrittää selvittää sitä, jos tiedossasi on, mikä käyttäjätunnuksesi mahdollisesti voisi olla. Selvitetään asiaa sähköpostitse tukipyynnön välityksellä. 

Hetkinen!

Odota pieni hetki... tietoa prosessoidaan!