Pukuhuoneessa

Olin aloittanut uudessa työpaikassani pari viikkoa aikaisemmin. Kolmivuorotyötä, toistoa toiston perään mutta palkka sentään oli kohtuullinen vaikka työ tylsää olikin. Pukuhuoneeni sijaitsi peremmällä käytävien syövereissä, mahdollisimman kaukana itse työpisteestä, liekkö ”uuden työntekijän” etuja vai mitä. Etuna tässä oli silti Reino.

Reino oli työskennellyt paikassa jo pitempään, noin 50-vuotias, vähän mahakas, hauska mies, jolla oli aina pilkettä silmäkulmassa. Itse olen 30-kymppinen hoikka, ihan komea kaveri, jonka haaveisiin Reino oli jostain ilmestynyt. Ongelmanahan tietysti oli se, etten voinut tietää mille päin hän oli ”kallellaan” ja asian selvittäminen näin lyhyissä kontakteissa pukkarissa on aika hankalaa. Olin itse asiassa yllättynyt siitä kuinka paljon haaveilin Reinosta ottamassa minua suihkussa, paksulla kangellaan seinää vasten, koska aiemmin en ollut juurikaan mistään ”reinoista” kiinnostunut. Joka tapauksessa ongelma oli ja pysyi.

Yhtenä iltana olin jäänyt ylitöihin tunniksi, koska työt täytyi saada siltä päivältä valmiiksi eikä minulla toisaalta mitään suunnitelmia illaksi ollutkaan. Avatessani pukuhuoneen kuulin suihkusta veden kohinaa ja ajattelin että jollain on taas jäänyt suihku päälle kuten ennenkin oli käynyt. Ei penniäkään kiinni tässä firmassa ja sitä rataa.. Tömistelin suihkun puolelle sammuttamaan sitä kun näin äänen lähteen; Reino suihkussa, ilmialasti itseään tyydyttämässä.

Reino säpsähti kuullessaan oven aukeavan. ”Olihan täällä vielä joku!” hihkaisin innostuneena näkemästäni.

Punastuneena hän yritti peitellä kädellään juhlakuntoista kaluaan. Itse kalu oli ehkä lyhyempi kuin mitä olin ajatellut, mutta hyvä luoja se oli paksulla varrella ja tattimaisella terskalla varustettu. Haaveilin mielessäni jo sen imemisestä kuiviin, kävi miten kävi. ”Öhh, luulin olevani yksin..” Reino alkoi selittelemään toimintaansa. ”Ei hätää, kaikilla meillä on tarpeemme” sanoin ja iskin silmää. Päätin että nyt Reinon suuntautumisesta otetaan selvää kun kerrankin näin hyvä tilanne osui kohdalle. Riisuin pukuhuoneessa pikapikaa ja palasin suihkuun. ”Mahtuuhan tänne muitakin?” kysyin Reinolta katsoen häntä silmiin. ”Joo, onhan tässä tilaa ihan kunnolla..” Reino vastasi edelleen vaivaantuneen oloisena. Menin tahallani Reinon viereiseen suihkuun ja käänsin suihkun päälle. Päätin vietellä Reinon esittelemällä vartaloani joka oli hoikka, melko vähäkarvainen ja vaikka itse sanonkin hyvällä pepulla varustettu. Suunnitelmani oli että vaikka Reino paljastuisikin heteroksi, niin ehkä vartaloni yhdistettynä jo olemassa olevaan panetukseen saisi hänet nousemaan pukille. Tuumasta toimeen, ja nopeasti ennenkuin Reino saa pesunsa loppuun ja menetän tilaisuuteni.

Onneksi Reinon kalu näytti olevan edelleen täydessä terässä. Olin jutellut yhtenä päivänä Reinon kanssa ja kertonut että olin loukannut olkapääni tyhmässä kuntosalionnettomuudessa ja päätin käyttää tätä hyväkseni. ”Voisitko auttaa selän pesussa?” kysyin täysin viattomasti. Oikeasti käteni toimi jo ihan täysin normaalisti, mutta tätä en onneksi ollut paljastanut vielä Reinolle. ”Kai mä voin, sullahan oli se olkapääjuttu” Reino vastasi. Havaitsinko äänessä pientä värinää? Ehkä tästä vielä panot saadaankin. Käänsin selkäni Reinolle ja nostin takapuoltani jotta se ei varmasti jäisi ilman huomiota. Reino tuli taakseni saman suihkun alle, saippuoi kätensä ja alkoi hieromaan saippuaa selkääni. Otin pienen askeleen lähemmäs jotta etäisyys välillämme olisi mahdollisimman pieni kuitenkaan paljastamatta aikeitani etuajassa. Yllätyksekseni otin näköjään vähän liian pitkän askeleen, sillä tunsin Reinon kovan kalun tökkäävän pakaraani. Reino huokasi pienesti mikä rohkaisi minua jatkamaan. Reinon kädet jatkoivat selkäni saippuointia ja samalla itse kiusallani jälleen ”vahingossa” hieraisin takapuoltani taaksepäin ja palkkioksi sain taas tuntea kuuman ja paksun peniksen pakarani ihoa vasten.

Reino saippuoi selkäni loppuun ja sanoi käheästi ”no niin, eiköhän se oo valmis”. Käännyin ympäri että vesi huuhtelisi saippuan selästäni. Reino seisoi edessäni, täydessä erektiossa ja ikään kuin transsissa. ”Onko sulla jotain mitä tarvitsisi pestä?” kysyin. Reino tuijotti jotain minkä huomasin olevan oma, kova kyrpäni. Reinosta miltei näki miten ajatus yritti muodostua sanoiksi mutta veren pakkautuminen alapäähän esti puheen muodostumisen. Puna Reinon poskilla ja pieni huohotus rohkaisi minua ja kosketin Reinon kalua. ”Tämä ainakin tarvitsee huomiota, vai?” Tiesin että tästä eteenpäin tämä joko päätyy siihen, että Reino purkautuu sisälleni tai vaihtoehtoisesti saan näpeilleni liiasta innostuksesta. Reino alitajuisesti työnsi lantiota eteenpäin niin että kalu työntyi pitemmälle kädessäni ja huokaisi ”Joo”. Nähtävästi Reino valitsi ensimmäisen vaihtoehdon.

Aloin runkkaamaan Reinoa vetelemällä esinahkaa terskan päälle rauhallisessa tahdissa. Reino seisoi hiljaa huohottaen silmät kiinni. Haaveilkoon mistä lystää, itse en voinut saada silmiäni irti omien haaveideni kohteesta mikä oli kovana kädessäni. En pystynyt enää hillitsemään itseäni, menin polvilleni Reinon eteen ja nuolaisin hänen isoja, karvaisia kiveksiään. Reino voihkaisi ja samalla hänen peniksestään tipahteli kiimalimaa, mikä valui poskelleni. Nuolin kiveksiä, hellästi ottaen niitä suuhuni ja samalla pyöritin kieltäni niiden ympärillä. Yhtäkkiä tunsin Reinon käden päälläni. Mitä nyt? Olinko sittenkin ollut liian innokas? Reino katsoi minua silmiin ja nosti päätäni hänen lantionsa tasolle. ”Ota mun kalu sun suuhun”. Tämä oli jotain odottamatonta, nähtävästi Reino halusi todellakin tehdä minusta oman lutkansa. Lutkahan minä olenkin, joten avasin suuni ja otin mehukkaan terskan suuhuni. Imin sitä kuin henkeni riippuisi siitä ja nautin jokaisesta kiimaisesta pienestä purkauksesta mitä Reinon kalusta minulle herui. Reino alkoi työntämään kaluaan suuhuni mikä tuotti ongelmia sen paksuuden vuoksi. Kuuliaisesti tein silti parhaani ja sainkin siitä noin puolet suuhuni ja silloin se tapahtui: Reino alkoi nussimaan suutani tasaiseen tahtiin ja minä en pystynyt kuin imemään parhaani mukaan. Joka työnnöllä Reino yritti saada kaluaan syvemmälle ja syvemmälle suuhuni samalla kun hän käsillään veti päätäni lähemmäs lantiotani. Itse olin ekstaasissa pienestä epämukavuudesta huolimatta, vihdoinkin saan tuota kalua kunnolla.

Pelkkä imeskely ei silti ollut suunnitelmassani, eikä näköjään Reinollakaan. Hän veti kalunsa ulos suustani ja komensi minua imemään kiveksiään jälleen. Tein työtä käskettyä ja upotin kasvoni hänen nivusiinsa ja nuolin ja imin noita isoja, ihania kiveksiä parhaani mukaan. Karvoitus pisteli vähän kasvojani mutta en välittänyt tippaakaan, halusin tuota miestä niin paljon. Hetken kuluttua Reino vetäytyi vähän kauemmas huohottaen ja sanoi ”Vittu mä haluan sun persettä, se on niin pyöreä ja hyvä”. Ei ehkä parasta iskurepliikkiä mitä olen kuullut mutta tässä tilanteessa toimivaa. ”Anna mulle sun kalua” vastasin itsekin himosta punastuneena ja menin seinustalla olevalle penkille kontalleni. Olin ajellut peppuni ja tämä selvästi viehätti Reinoa. ”Sano kuinka paljon haluat mua” hän komensi. ”Anna mulle sun kyrpää, tee musta sun huora. Laukea mun sisään niinkuin haluat mutta pane mua nyt” sopersin himoissani. Onneksi Reino armahti minua asettumalla taakseni ja laittamalla terskansa reiälleni ja hieromalla sitä sitä vasten. Kova kalu tuntui niin hyvältä ja liukkaalta imemisestäni että aloin työntämään itseäni sitä vasten. Himo sai minussa vallan ja minun vain täytyi saada se sisääni. Kokonaan. Reino työnsi kaluaan samalla ja tunsin miten reikäni antoi periksi ja terska työntyi sisääni. Tämä vain nosti kiihkoani ja työnsin vielä enemmän Reinoa vasten niin että kalu painautui sisääni. Kieltämättä paksu kulli teki herkkää mutta olin niin himoissani että en olisi välittänyt vaikka olisin haljennut siihen. Reinon vatsa tuntui takapuoltani vasten, samalla kun hänen kiveksensä painuivat omiani vasten ja tunne oli uskomaton. Olin täynnä häntä. Reino alkoi panemaan minua penkillä. Kasvoni olivat kylmää kaakelia vasten ja peppuni kuumaa miestä. Tiesin etten kestä kauaa, ja merkeistä päätellen tuskin Reinokaan ja anoin häntä ”anna mulle sitä kyrpää, pumppaa mut täyteen” ja Reino totteli. Nopeammin ja nopeammin, iho iho vasten läiskähtäen hän pani minua työpaikan suihkussa. Yhtäkkiä Reino pysähtyi päästyään ihan sisääni. ”Ootko mun lutka nyt?” Olin aivan orgasmin partaalla Reinon kovan ja paksun kalun hierottua eturauhastani ja pystyin vain sopertamaan ”olen”. Kämmen läsähti takapuoltani vasten. ”Oletko mun lutka joka haluaa lastin?” Parahdin himoissani ”Olen, pane mua! Laukea mun sisään kiitos!” Reino halusi vielä kiusata minua: ”Mitä halusit?” ”Pane mua, laukea mun sisään tee musta sun oma lutka”. Reino vihdoinkin antoi periksi ja pumppasi minua kuin raivon vallassa ja purkautui sisääni monen työnnön ajan. Samalla tämä kova käsittely sai minutkin laukeamaan pitkin kaakeleita. Lopuksi ennen vetäytymistään Reino kuiskasi korvaani ”Tämä on sitten vain meidän välinen juttu”.

1 ajatus aiheesta “Pukuhuoneessa”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje