Anonyymisti metsäpolun varrella

Sovin erään sovelluksen kautta näkeväni hänet aamupäivällä. Aamun ehdin hieman valmistautua, pesun jälkeen tappi posliiniin peppuun ja asut päälle. Kaikki mustaa, pitsiset pikkarit, sukat pitsireunalla ja sukkanauhat, rintaliivit harsomaisen läpinäyttävän ja tiukan topin alle. Reppuun mukaan korkkarit ja muuta tarvittavaa, puin tavallisen hupparin ja housut lenkkareiden kera lähtiessäni kävelemään. Ehtisin hyvin sovittuun paikkaan, aurinko paistoi lämpimästi ja metsäautotie oli hiljainen vaikka sen kautta usein kulki ulkoilijoita.

Poikkesin kapealta metsätieltä huonosti erottuvalle polulle, sen kautta pääsin suojaisaan paikkaan jonne toki pääsi myös metsätietä pitkin. Paikalle oli joskus jätetty merikontteja muutama, kaikesta päätellen kukaan ei täällä kovinkaan usein käynyt. Olin suojassa noin kymmenen metrin päässä tieltä aukion reunalla olevan kontin takana. Potkin nopeasti lenkkarit ja housut jalastani, riisuin hupparin kuulosteltuani hetken. En kuullut mitään jännittyneen hengitykseni lisäksi ja levitin retkipatjan aiemmalla käynnillä löytämäni kuormalavan päälle maahan. Otin repusta kaiken muun tarpeellisen ja sulloin hupparin ja housut sinne, laitoin ensin korkkarit jalkaani, sitten asetin patjan viereen liukuvoiteen ja kortsuja. Näpyttelin nopean viestin ja vedin päähäni suun auki jättävän mustan hupun, näin sen läpi ainoastaan valon ja varjon muodostamia hahmoja joten tulija olisi anonyymi siltä osin. Hörppäsin vielä vettä pullosta ja kuullessani askelia asetuin nelinkontin patjalle, puhelimeni kilahti vielä viestin merkkiääntä, mutta en katsonut sitä.

Sydämmeni oli hakannut jännityksestä koko tuon ajan ja nyt se takoisi entistä kovempaa, tulija asteli rahisevalla soralla lähemmäs. Rikkaruohojen ja sammaleen peittämälle reunalle kontin viereen, tuntui katselevan siellä minua, sitten askeleet lähestyi taas päättäväisesti. Tuntematon oli takanani ja kuulin hänen hieman hengästyneen, vaatteiden kahinaa, käsi koski pakaraani yllättäen ja sävähdin. Ensin käsi hyväili hellästi, sitten puristeli molempia pakaroitani, mies astui eteeni ja meni polvilleen hieman sivuttain. Vetoketju aukesi, mies laski housunsa ja työnsi kullinsa vasten naamaani. Nuolin paisunutta kalua, imaisin sen suuhuni, sain työskennellä rauhassa miehen pysyessä paikallaan. Imin kalua, lutkutin sitä ahnaasti, nuolin kiihottuneena sen paksua terskaa.

Mies kurotti ja läpsi pakaroitani, tarttui tapin kantaan pikkareitteni alla ja liikutteli sitä sisälläni, ynähtelin kulli suussani. Miehen toinen käsi puristui kaulalleni, hellästi mutta alistavasti ja kyrpä painui syvemmälle. Yskähtelin hieman miehen vetäytyessä suustani, hän siirtyi taakseni, veti pikkarini alas ja käytti pepputappiani minuun. Mies veti sitä liukkaasta reiästäni ulos, antoi reikäni imaista sen takaisin sisään ja toisti saman muutaman kerran, lopulta vetäen tapin kokonaan ulos. Hän otti niskastani kiinni laittaessaan tapin suuhuni, liukkarin löydettyään mies pursotti sitä pepulleni ja kalullaan levitti sen jokapuolelle.

Hän oli kova, paksu, suonikas ja raju. Miehen kyrpä painui minuun, reikäni venyi sen ympärille lämmittelyn ansiosta helposti, litisin liukkaana ja yritin olla voihkimatta liian kovaan ääneen. Mies nussi minua välillä hitaasti, vain terskan sisääni jättäen, sitten lantioltani puristaen työnsi voimalla koko varren mitan reikääni. Välillä hän tikkasi litisevää reikääni nopeasti ja kaulaani kädellään puristaen. Kohta hän tällaisen nopean panemisen jälkeen veti itsensä ulos ja huohotti syvään, käännyin avaten suuni miehen ja kädellä auttaen kyrpä ryöppysi spermat pitkin naamaani ja suuhuni.

Mies poistui sanomatta mitään, siistin itseäni hieman ja kävelin kotiin jalat hieman vapisten.

1 ajatus aiheesta “Anonyymisti metsäpolun varrella”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje