Valmentajan unelma

HUOM! Tämä on minun ensimmäinen novellini.

19-vuotias Severi oli kävelemässä kotiin kaverinsa luota. Kello lähestyi yhdeksää illalla ja pienen kaupungin kadut olivat melko hiljaiset. Severillä oli yllään Filan tuulitakki, Adidaksen mustat verkkarit ja Niken valkoiset lenkkarit. Hän kuunteli musiikkia nappikuulokkeillaan, koska kotimatkaa oli vielä jäljellä pari kilometriä.

Hetken kuluttua Severin viereen pysähtyi auto, jonka ikkuna aukesi. Hän otti korvistaan kuulokkeen pois ja samalla hetkellä autosta kysytään: ”Tarviitko kyydin himaan?” Kysyjä oli Severille ennestään tuttu, Miro. 36-vuotias Miro oli Severin jalkapallojoukkueen valmentaja ja he tulivat hyvin juttuun keskenään.

Severi vastasi Mirolle myöntävästi ja nousi kyytiin. Miro huomasi, että Severin puhelimen näyttö oli säröillä ja aloitti keskustelun siitä. Severi kertoi sen rikkoutuneen kädestä pudotessa suoraan soraiselle tielle. Hänen isänsä ei ollut halukas kustantamaan korjausta ja patisti poikaansa töihin. Severin yllätykseksi Miro tarjoutui hankkimaan hänelle uuden puhelimen palvelusta vastaan. Severi halusi kuulla minkälaisesta palveluksesta on kyse.

Miro ajoi auton seuraavasta tienhaarasta syrjäiselle tielle, johon pysähtyi. Hän kertoi, että on miettinyt tätä pitkään. Miro haluaisi uutta puhelinta vastaan harrastaa Severin kanssa seksiä. Ehdotus sai Severin hämilleen, mutta hän suostui uuden puhelimen toivossa kokeilemaan.

Mirolla oli vahva fetissi verkkareihin. Hän oli fantasioinut Severin verkkariperseestä jo pidempään. Miron käsi hamuili valmennettavansa haaroille ja pian käsi hieroi kyrpää verkkareiden lävitse. Severi oli jännittynyt, mutta pian todella kiihottunut. Hänellä oli ollut joitain seksuaalisia tunteita muita miehiä kohtaan ja nyt tuntemukset entisestään lisääntyivät.

Verkkareiden kangas oli jo touhutipoista märkänä kun Miro alkoi kaivaa Severin kyrpää ulos niistä. Se oli melko iso ja paksu, joka valmentajaa miellytti. Molemmat työnsivät penkkejä taaksepäin, jotta Miro pääsi kurottamaan ja ottamaan suihin. Severi voihkaisi kun Miron lämpimät huulet painautuivat kyrpää vasten. Hän oli kerran aiemmin kokenut sen entisen tyttöystävänsä kanssa.

Kauaa ei kokematon poika kestänyt ja pian Severi laukesi Miron suuhun. Spermaa tuli suuri määrä ja Miro ahnaasti nieli kaiken. Sitten hän käski Severin takapenkille tokaisten: ”Nyt on minun vuoroni nauttia.”

Kaksikko siirtyi takapenkille ja samantein Miro otti puristusotteen Severin verkkariperseestä. Hän hieroi sitä antaumuksella samalla omaa kyrpäänsä kosketellen. Severiä jännitti ja vähän pelotti mihin oli ryhtynyt. Hän esitti Mirolle toiveen, ettei haluaisi ottaa suihin. Tähän Miro vain hymähti.

Seuraavaksi Severi laski verkkareitaan ja boksereitaan vähäsen Miron pyynnöstä. Hän alkoi sormettaa tiukalta vaikuttavaa neitsytreikää, jonka seuraksena Severi voihki todella kovasti. Syljellä liukastettu reikä oli pian valmiina ottamaan ensimmäisen kyrvän sisäänsä, joka oli hieman Severin omaa pienempi, mutta sitäkin kokeneempi.

Miro tokaisi: ”Nyt rentona, tätä ei voi enää peruuttaa”. Hän työnsi kyrpänsä tiukkaan reikään Severin miltei ulvoessa vieressä. Valmentaja pani häntä takaapäin auton ahtaalla takapenkillä. Severi ei nauttinut tilanteesta, mutta ajatteli vaan puhelinta ja sai turrutettua tuntemuksensa.

Noin vartin panon jälkeen kyltymättömältä tuntunut Miro viimein vetäisi kyrpänsä pois. Severi huokaisi, mutta valmentaja käänsi väkisin hänet selälleen ja kävi istumaan rinnan päälle. ”Sain niellä sun spermat, joten saat kokea saman.”, Miro vaati. Severi alkoi vastustella ja laittoi kovasti vastaan.

Miro vatkasi kyrpäänsä vastustelevan Severin naaman yllä, kunnes melko pian laukesi täydellä voimalla valmennettavansa naamalle. Suuret spermalastit valuivat osittain kaulalle ja hiuksille. Noustessaan pois Severin päältä hän vielä pyyhkäisi spermaisen kalunsa Severin jalassa oleviin verkkareihin.

”Heitän sut himaan puhdistautumaan. Siinä hattuhyllyllä on paperia jolla voit enimmät pyyhkiä naamaltas. Olit kyllä melkonen herkku kuten arvasinkin. Nähdään seuraavissa treeneissä, muista laittaa verkkarit jalkaan. Saat sillon puhelimen, laita viestiä minkä haluat.”, Miro sanoi ja virnisti lopuksi.

Severi ei tiennyt miten reagoida. Hän paperilla pyyhki spermaa naamaltaan ja oli kiitollinen tietäessään, että kotona ei ollut ketään. Autosta hän poistui sanaakaan sanomatta toivoen ettei kukaan näe häntä.

2 ajatusta aiheesta “Valmentajan unelma”

  1. Olisipa verkkareiden tilalla ollut todella kuluneet / puhkikuluneet ja vähän likaiset tai spermatut farkut

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje