Tampereen kesä

Parisen vuotta sitten Tampereella asuessani melkoisen EXTREME-SEX kokemuksia..

Ajattelin aina välillä josko niistä kirjoittaa, mutta jäänyt tekemättä.

Nyt tuntuu että olen valmis kertomaan tarinani, joka on ihme ja kumma – täysin totta!

Olin juuri valmistunut vuosien opiskeluistani, ja muuttanut asumaan solukämppään tampereen keskustaan. Rahatilanteeni oli melkoisen heikko ja kesäkuun alusta ei enää juurikaan ollut kesäksi työpaikkoja jäljellä, joten luppoaikaa oli.

Alkuun päivät kuluivat verkkaan rannalla aurinkoa ottaen ja rusketusrajoja mukavasti polttaen.. kuntosaliharrastusteni myötä olen hyvässä kuosissa ja 170 pitkänä 65 kiloisena tummatukkana melkoinen täky rannallakin.

Tampereen baareissa en juurikaan koskaan, kun en alkoholia juo. Olin kiimaisen kuuman ja paahteisen rantapäivän jälkeen NIIN himoissani että jotain oli tehtävä!

Chatista löytyikin nopeaan mukavanoloinen, n. 5-kymppinen vanhempi ukkomies. Keskenään vaihdetut viestimme sai minut vihdoin sitten uskaltautumaan suihkun ja nopean pukeutumisen jälkeen tapaamaan hänen.

Olin pukeutunut kevyesti, tiukat vanhat ja haalistuneet Leviksen farkut, alle valkoiset aivan uudet E&A:n brieffit.. no, kieltämättä alushousujen suhteen olin hieman snobi :-), vielä valkoinen tiukka t-paita, ja sandaalit jalkaan.

Mies asui lähellä keskustassa, vanhassa teollisuushalliin rakennetussa varsin hulppeassa loft -asunnossa, soitin ovikelloa ja vatsanpohjaa kutittelivat perhoset..

Ihan ei hänen puhelimessa antamansa mitttansa pitäneet paikaansa ja ikääkin oli kyllä päälle viidenkympin, mutta vaikutti mukavalta miekkoselta ja lyhyen jutustelun jälkeen siirryimme eteisestä olohuoneen puolelle…

Olimme vähän jo sopineet ”lääkärileikeistä” ajatus kiihotti molempia, Mies kyseli minun seistessäni alushoususillaan mm seksikokemuksistani, mieltymyksistäni ja paljon muutakin, mm miten pitkälle olisin valmis etenemään..kokemusta popesta ( ei ollut..) jne.

Yllätyin melkoisesti kun hän ilmoitti ettei aio itse nussia minua, vaan oli kysynyt paikalle yhtä komearunkoista, ikäistään kaveria panemaan tutkittavaa potilastaan.. lupasi siten jälkeenpäin tutkia perseeni jäljet.

KIIMASTA!!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje