Maken viikonloppu

Se oli sovittu, Sami ja Jani odottaisivat sauna lämpimänä Samin luona. Mun tehtävä olis hakea Make sinne viikonlopun viettoon. Make oli pitkään halunnu antautua useamman isoaseisen miehen käsittelyyn. Ymmärrettäväähän se on, nuori namu hormoneja täynnä oleva kundi.

Make on siis juuri 18 vuotta täyttänyt pienikokoinen herkkuperse. Sileä ihoinen nappisilmä, monella tapaa naitavan näkönen, Make on myös hyvin ujo, mutta oman kokemukseni mukaan kun oikealla tavalla kiihottaa niin Make muuttuu kiimaiseksi pikku huoraksi joka pyytää ja saa juuri sitä mitä eniten haluaa, kyrpää!

Hain Maken juna-asemalta jossa Make odotteli hermostuneena. Sami oli lainannut autoaan ja matkalla huomasin miten käsittämättömän kiimasena Make odotti viikonloppua. Ei ollut kuulemma runkannut viikkoon, koska halusi säästää itsensä meidän kolmen kiimasta käsittelyä varten.

Parkkeerasin auton Janin pihaan ja ohjasin Maken etuovelle. Kertasin Makelle viikonlopun säännöt. Maken tulee tehdä kaikki mitä käsketään, milloin käsketään ja ilman miettimistä, jos tämä ei sopisi niin nyt olisi viimeinen hetki perääntyä. Maken vastaus oli selkeä KYLLÄ!

Siis menimme sisään. Sami ja Jani odottelivat tarkoituksella alakerrassa. Mun tehtävä oli valmistella Make ennen kuin esittelisin leikkikalun Samille ja Janille.

Ensimmäinen käsky jonka Make sinä viikonloppuna sai oli riisua kaikki vaatteensa pois. Juuri siinä, heti ovesta sisään tultuaan. Make totteli aikailematta ja alle minuutissa edessäni oli alaston ja kiimasen näkönen nuori kundi. Maken pieni mutta komean näkönen muna oli kivikovana ja terhakkaasti pystyssä. Maken käsi oli melkein menossa hyväilemään sitä kun kielsin häntä.

Olimme varanneet Makelle sopivat asusteet koko viikonloppua varten. Kaulaan olimme valinneet kireän niittikaulapannan, jonka kiristin sopivaksi. Seuraava ja viimeinen asuste oli todella kireät mustasta nahasta tehdyt jock strapit. Asettelin Maken kovan munan sopivaan asentoon. Ihastelin edessäni olevaa näkyä. Naimavalmista nuorta kiimasta kundia valmiina viikonlopun iloihin.

Kuulin kuinka saunan ovi kävi ja tiesin Samin ja Janin menneen löylyihin. Ohjasin Maken kellarikerrokseen jossa oli sauna, olohuone ja makuuhuone. Käskin Maken polvilleen keskelle olohuonetta kasvot seinään päin. Asetin Maken kädet hänen niskansa taakse ja napsautin kädet ranteista yhteen käsiraudoilla. Sidoin vielä Maken silmät ja jätin Maken odottamaan jatkoa.

Menin makuuhuoneeseen ja tarkastin että kaikki oli valmista. Riisuin ja menin nopeasti pikasuihkun kautta saunaan. Sami ja Jani istuivat odottamassa mua lauteilla.

Sami oli kolmekymppinen lihaksikas isolla kyrvällä varustettu mies. Olin monta kertaa kokenut Samin nussimisen pitkään ja kunnolla, koska Samia kestävämpää toppia en ollut vielä siihen mennessä löytänyt. Jani taasen oli normaalivartaloinen ja kyrpäinen kaskvitonen kundi. Parhainta Janissa kuitenkin oli Janin likanen mielikuvitus. Jani oli useamman kuin kerran nainut raa-asti ja rajusti. Miltei raiskannut, mutta niin ei voinut sanoa koska olin nauttinut siitä niin mielettömästi. Istuin kiimasten kundien väliin miettien että jos kundien parhaat puolet olis yhdistetty johonkin yhteen kundiin niin olisin löytänyt tyypin joka kykenee tyydyttämään mut kunnolla.

Nämä kaksi himo nussijaa olin ajatellut päästää vapaaksi Maken kimppuun koko viikonlopuksi. Itsekin tietysti siinä sivussa nauttien. Sekä Samista että Janista mutta myös hyvin paljon Makesta. Ennen sitä halusin kuitenkin palkkioni Maken tuomisesta. Olimme sopineet että saisin kundeilta aivan mitä mieleni ikinä haluaisi. Pyysin Janin suihkuun odottamaan mua ja käännyin Samin puoleen.

Sami istui selkä seinää vasten jalat lauteilla. Näin miten Samin iso kiimanen kyrpä seisoi kovana ja valmiina tyydyttämään mut. Kumarruin ja otin sen suuhuni imien ja nuollen sitä kiima silmissä. Sami oli ennenkin ollut tyydyttäjän asemassa kanssani ja tiesi tarkkaan mistä pidin. Sami nousi polvilleen ja asetuin selälleni hänen eteensä. Sami tuli kuusysiin päälleni niin että hän nosti jalkani kainaloidensa alle saaden näin esteettömän pääsyn kiimareiälleni. Minä taasen sain Samin kyrvän syvälle kurkkuuni. Sami aloitti kiimaisen ja suurta nautintoa tuottavan nuolemisen. Hän työnsi kieltään ja sormiaan syvälle reikääni saaden minut tärisemään kiimasta. Päätin vapauttaa molemmat kundit kerran lasteistaan jotta Makella olisi kunnon pitkäkestoinen yö edessään, kun kundien kestävyys moninkertaistuisi laukeamisen jälkeen. Pyysin Samia nousemaan päältäni ja odottamaan rauhassa paluutani. Menin suihkuun jossa Jani odotti mua, kyrpä kovana.

Menin Janin eteen ja annoin hänelle luvan ottaa minut kuten halusi. Jani otti seinän vierestä puisen penkin ja käski minut mahalleni sen päälle makaamaan. Jani avasi pesuhuoneen oven raolleen. Tajusin että Jani halusi Maken kuulevan kaiken kiiman odottaessaan meitä. Asetuin penkille kuten käskettyä ja tunsin kuinka Jani tuli taakseni ja tunnusteli reikääni. Tunsin janin kovan kyrvän hierovan reikääni ja pienen tipan liukkaria tippuvan sille. Jani kysyi kerran että mitä halusin ja vastasin epävarmana: Kyrpää! Samalla hetkellä Jani otti toisella kädellä vyötäisistäni kiinni ja toisella ohjasi kyrpänsä reiälleni ja yhdellä voimakkaalla työnnöllä työnsi koko kiimaisen paljaan kyrpänsä syvälle sisälleni. Parkaisin kivusta ja nautinnosta jota tunsin Jani ei aikaillut vaan alkoi samantien naimaan persettäni niin kovaa kuin pystyi. Huohotin ja huusin joka työnnön tuntuessa samalla kiimaiselta ja kivuliaalta. Jani kiihdytti tahtiaan ja tiesin että hän tulisi pian. Tunsin kuinka Janin vauhti kiihtyi ja kyrpä paisui entisestään kunnes tunsin kuuman lastin ampuvan ulos hänen kyvästään syvälle sisälleni. Jani nussi muutaman kerran lisää ja vetäytyi sisältäni. Kiitin saamastani kyrvästä ja vilkaisin olohuoneeseen päin. Make yritti kääntää päätään ja nähdä mitä pesuhuoneessa tapahtui ja hymyilin tietäessäni mitä Jani Makelle vielä tekisi. Ennen sitä kuitenkin oli minun tarkoitus saada toinen puolikas palkkiostani.

Menin takaisin saunaan ja käskin Samin istumaan niin että pääsin hänen syliinsä. Nousin polvilleni hänen päällensä ja ohjasin Samin kiimasta ja hiestä liukkaan kyrvän reiälleni. Istuin kerralla sen päälle saaden taas sisääni kiimaista kyrpää ja aloin ratsastamaan sillä. Sami tuki menoani käsillään ja kiihdytti tahtiani. Pian hän nosti minut selälleni lauteiden päälle ja nosti jalkani korkealle ylös taivuttaen ne samalla päätäni kohti. Sami aloitti hurjan nussimisen, jossa sain varmasti muutaman sata metriä kiimaista kyrpää sisälleni. En muista kuinka kauan Sami nai persettäni, mutta muistan että nautin siitä suunnattomasti. Lopulta Sami kiihdytti tahtiaan ja tunsin jälleen kerran kuinka kuuma lasti räjähti sisälleni. Sami kiitteli antamastani perseestä ja siirtyi suihkun puolelle vilvoittelemaan. Jäin hetkeksi makaamaan lauteille kyrpä kovana ja puoliksi tyydytettynä. Kohta oli aika ottaa Make käyttöön!

Kuulin kuinka kundit siirtyivät pesuhuoneesta olohuoneeseen, ja päätin mennä suihkuun. Otin vilvoittavan pikaisen suihkun ja menin itsekin olohuoneeseen. Kundit olivat siellä kyrvät jo kovana katselemassa Maken puolialastonta olemusta. Menin Maken luo ja viittasin kundeja tulemaan Maken eteen. Kundien kyrvät olivat kiimasta kivikovat. Otin Maken silmäsiteen pois ja katsoin Maken ilmettä hänen nähdessään edessään olevat miehet ja munat. Se ilme oli näkemisen arvoinen! Kundit ottivat ohjat käsiinsä ja siirtyivät Maken molemmille puolille ottaen Makea takaraivosta kiinni. Sami aloitti työntämällä paksun kiimaisen kyrpänsä syvälle Maken suuhun. Make aloitti palvelemaan Samin kyrpää suullaan ja kielellään. Jani ihasteli näkyä. Itseni teki mieli tyydyttää Make tavalla jonka tiesin tekevän hänet kiimasta hulluksi! Menin Maken alle jalkojen väliin niin että hänen perseensä oli naamani päällä. Vedin Maken lantion alemmas niin että pääsin kielelläni ja suullani käsiksi hänen herkkureikäänsä. Aloin nuolemaan ja hieromaan Maken reikää ahnaasti. Make nautti kielestäni selkeästi. Samikin koki Maken kiiman nousun Maken suun villiintymisellä. Jani katseli menoamme kyrpäänsä runkaten.

Seuraavaksi Sami antoi Janille pääsyn Maken suulle. Jani otti rajumman asennon suoraan Maken edessä, otti Maken takaraivosta kunnolla kiinni ja alkoi nussimaan Maken suuta rajusti. Janin pitkä kyrpä meni varmasti kurkkuun asti, mutta Make otti saamansa kiltisti. Päätin että on aika siirtyä eteenpäin…

Sanoin Samille ja Janille että tulisivat kohta perässä ja talutin kiimasta tärisevän Maken makuuhuoneeseen. Heitin Maken sängylle ja käskin ottaa asennon, jossa Make on perse pystyssä polvillaan sängyllä. Make totteli välittömästi ja ihailin Maken kiimasta persettä, joka oli minua varten valmis…. siirryin Maken taakse rasvapurkki kädessäni. Puristin reilusti voidetta Maken reiällä ja jätin sen siihen valumaan alas reisille saakka…Otin reilun määrän rasvaa myös kiimasta kivikovan kyrpäni päälle ja levitin kyrvälläni rasvan Maken tiukalle reiälle ja koko kyrvälleni. Make tärisi kiimasta ja odotti kyrpääni malttamattomana…Kysyin Makelta haluaako hän kyrpää. Sain selkeän ähisevän vastauksen ”Haluan!”.

Asetin kiimaisen kyrpäni Maken reiälle ja otin toisella kädellä Maken lantiosta kiinni. Yhdellä rajulla työnnöllä työnsin kaikki 20 senttiä kiimakyrpää syvälle Maken sisälle. Make huusi suoraa huutoa kun ryhdyin saman tien nussimaan koko kyrvän mitalla kiimaista kuumaa kireää reikää. Sami ja Jani tulivat ovensuuhun katsomaan. Poikien munat olivat taas täydessä seisokissa ja he ihastelivat näkyä kun otin Maken huorapersettä kunnolla.

Vedin kyrpäni ulos Maken sisältä ja käänsin hänet rajusti selälleen makaamaan, nostin Maken jalat ylös että sain esteettömän pääsyn Maken perseelle. Työnsin kyrpäni uudestaan rajusti Maken sisään ja aloin raiskaamaan sitä entistä rajummin. Maken jalat heiluivat rajun nussimisen tahdissa ja taivutin toisen niistä suuni kohdalle että saan nuolla ja hieroa Maken varpaita ja jalkaterää naamaani vasten. Maken jalat olivat erittäin hyvännäköiset ja kiihotuin niistä lisää. Vauhtini kiihtyi kovemmaksi kunnes tikkasin kyrpääni Maken sisälle kuin ompelukone! Make ähisi ja huohotti ja välillä ähisevällä kiimansekaisella äänellä kertoi että halusi kyrpääni rajummin – nopeammin – syvemmälle….

Maken perse tuntui kireältä kuumalta ja kostealta kivikovan kyrpäni ympärillä…vedin jälleen itseni ulos Maken sisältä ja käänsin Maken makaaman mahallaan. Levitin Maken jalat hyvin leveästi, niin että Maken perse nousi mukavasti sopivaan asentoon, ja työnnyin uudestaan syvälle Maken sisälle. Make ähisi ja huohotti lisää ja kovempaa kun aloin punnerrusasennosta nussimaan Makea rajummin kuin kukaan muu koskaan aiemmin. Mun kiimanen kyrpä työntyi kokonaan syvälle Maken sisälle ja naimisen läiske kuului varmaan naapuriin asti. Samoin Maken ja mun huohotus. Make puristi käsillään peittoa rystyset valkosina…

Maken perse puristi mun kyrpää niin rajusti että aloin tuntemaan orgasmin kasseissani. Kuuma aalto lähti ristiselästä ja valtasi koko vartaloni kun lastini alkoi purkautua rajuina ryöppyinä syvälle Maken sisälle. Make tunsi varmasti kyrpäni sykkeen tyhjentäessäni lastini Maken sisälle. Lysähdin makaamaan Maken päälle ja nautin orgasmin jälkihetkistä kun kyrpäni sykki viimeiset sperma lastit. Make huohotti hiljaa ja kiitti saamastaan hiljaisella kiimasta tärisevällä äänellä…

Nousin ylös ja sanoin Samille ja Janille heidän vuoronsa tulleen…Jäin sängyn viereen katsomaan mitä tapahtuisi.

Jani meni ensin sängylle. Maken taakse otti sormiinsa Maken reiältä rasvan ja sperman sekaista liukkaria ja rasvasi kyrpänsä valmiiksi. Jani asetti kyrpänsä Maken reiälle ja työntyi kerralla sisään. Vähän aikaa Makea rajusti nussittuaan Jani otti Maken lantiosta kiinni ja veti Maken polvilleen ja alkoi naimaan Maken reikää rajusti Maken lantiota ohjaten. Toisella kädellä Jani otti Makea hiuksista kiinni ja veti Maken päätä taakse. Make ei enää jaksanut edes kunnolla huohottaa vaan ynistä joka työnnöllä. Maken silmät olivat lasittunee kiimasta ja nautinnosta kun hän otti jo toista isoa kiima kyrpää sisäänsä. Jani ei kauaa kestänyt vaan nai lastinsa syvälle Maken sisälle ja painoi Maken takaisin sänkyyn ja siirtyi syrjään antaen Samille vuoron.

Sami käänsi kiimasta sekaisin olevan Maken selällen ja nosti Maken jalat olkapäilleen. Samin ei kummemmin tarvinnut edes kyrpäänsä rasvata, Maken reikä oli liukas ja auki ja valmis ottamaan Samin paksun pitkän kivikovan munan sisäänsä. Sami työntyi Maken sisään ja alkoi hitaasti mutta koko munan mitalla nussimaan Makea. Make nautti hitaasta nussimisesta yhtä paljon kuin rajusta tikkauksestakin ja hyväili Samin vartaloa käsillään. Sami käänsi Maken kyljelleen toinen Maken jalka edelleen olkapäällään naiden Makea hitaasti ja rauhassa.

Seuraavaksi Sami käänsi Maken takaisin selälleen ja nosti Maken syliinsä. Make alkoi ratsastamaan Samin kyrpä sisällään suudellen samalla Samia kiimainen kiilto silmissään. Sami asettui selälleen ja oikaisi jalkansa niin että Make pääsi kunnolla ratsastamaan. Sami näytti minulle kädellään että menisin Maken taakse ja tulisin kyrpäni kanssa myös Maken sisälle. Kyrpäni olikin jo kiimasta uudelleen kovana ja menin Maken taakse ja asetuin niin että sain kyrpäni hollille. Samin kova kyrpä tuntui täyttävän Maken reiän kokonaan mutta sormen avulla sain sinne sen verran tilaa että pääsin työntymään myös Maken kiimareikään. Make päästi suustaan yninää joka kertoi että hän tunsi reikänsä leviävän äärimmilleen kahden paksun pitkän kivikovan kyrvän työntyessä syvälle sisälleen.

Aloin nussimaan Makea hitaasti mutta koko kyrvän mitalla. Sami mainitsi että se tuntui hänestä loistavalta kun kyrpäni hieroi hänen kyrpäänsä Maken kuumassa kosteassa perseessä. Sami alkoi huohottamaan ja päätin nostaa vauhtia. Aloin naimaan Makea rajummin ja tunsin kuinka Samin kyrpä alkoi paisua kun Samin lasti lähti liikkeelle…Sami tuli rajuina ryöppyinä Maken sisälle ja Samin sperma liukasti munkin naimista…kiihotuin niin että multakin alkoi lentämään lisää spermaa syvälle Maken sisälle. Nain nautinnollisesti vielä jonkin aikaa koko ajan kyrpä orgasmista sykkien. Vetäydyin ulos ja katselin kiimaista näkyä edessäni. Samin vielä kova kyrpä Maken spermaa valuvassa reiässä. Nostin Maken pystyyn istumaan Samin kyrpä sisällään ja kiedoin käteni hänen ympärilleen. Aloin runkkaamaan Maken teinimunaa ja Make alkoi kiimasta liikuttamaan lantiotaan niin että Samin vieläkin kova kyrpä hieroi Maken G pistettä…Make tuli nopeasti ja rajusti ja Maken spermat lensivät monen metrin päähän. Olihan Make pitänyt lastejaan varastossa viikonloppua varten. Luulin että Make pyörtyisi mutta hän vain lysähti Samin päälle huohottaen raskaasti.

Siinä oli ensimmäinen aktimme sinä viikonloppuna. Siirryimme kaikki neljä seuraavaksi suihkuun jossa Make pesi meidät kaikki joka paikasta. Kyrpämme Make pesi suullaan 😉 Viikonloppu jatkui kiimaisissa merkeissä kunnes sunnuntaina vein Maken takaisin juna-asemalle. Make hymyili autuaasti saatuaan kyrpää kerrankin kunnolla. Perse oli kuulemma hellänä, mutta silti Make kyseli kovasti että koska pääsisimme viikonlopun viettoon nelistään seuraavan kerran.

1 ajatus aiheesta “Maken viikonloppu”

  1. Vau mikä stoori. Melkein alusta asti runkkasin kun luin tätä. Välillä piti tosin hommata etten ois lauennu. Lopussa mahti orgasmi kun kuvittelin itteni Maken tilalle. Toivottavasti jatkoa tulee!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje