Päiväkävelyllä

Olin vapaapäivän kunniaksi päiväkävelyllä kotini lähistöllä olevassa metsässä. Päivä oli lähes helteinen, joten olin valinnut ylleni ainoastaan perinteiset urheilushortsit ja väljän hihattoman t-paidan sekä lenkkarit. Mukana mulla oli tietenkin liukkaria ja poppea koska kuitenkin aina ulkoillessa minut valtaa panetus. Harvoinhan tuolla metsässä mitään vastaan tulee, mutta onhan se hyvä olla valmiina kaikkeen. Sen verran itsestäni että olen 50-vuotias, jonkun verran ylipainoinen kalju äijän köriläs, jolla himot hyrräävät lähes 24/7. Tällekin metsäkävelylle olin pukenut nahkaisen kyrpärenkaan, joka sai aikaan mukavasti näkyvän kohouman punaisten urheilushortsieni etumukseen.

Kävelin polkuja pitkin ja venyttelin kävellessäni nännejäni, mikä onnistui helposti väljän paidan ”hiha-aukkojen” kautta.

Metsässä oli miellyttävän hiljaista; vain linnunlaulua kuului puista. Vaeltelin ajatuksissani ja samalla huomaamattani olin hiplannut itselleni erektion. Eipä se mitään täällä autiossa metsässä haitannut; päin vastoin se teki oikein hyvää hieroutuessaan shortsin kangasta vasten.

Haaveiluni keskeytyi lähistöltä kuuluvaan räsähdykseen ja voimakkaaseen kiroukseen.

Kävelin uteliaana ääntä kohti ja jo noin 50 metrin päässä oli mies kaatuneen fillarin vierellä. Katsoin näkyä ensin huolestuneella uteliaisuudella, mutta kun huomasin että vain fillari oli saanut osumaa, alkoi mielessäni (ja alapäässäni) syntyä aivan muunlaisia fiiliksiä tuota fillaristia kohtaan. Hän oli nimittäin minun makuuni juuri sellainen pakkaus että aina alkaa panettaa, kun sellaiseen törmään. Mies oli arviolta ikäiseni tai hieman vanhempi, hieman tukeva, karhumainen ja verhoutunut pyöräilyasuun. Tiukat vaaleanpunaiset(!) pyöräilyshortsit, joissa mainostekstejä ja musta tiukka t-paita, ilmeisesti jonkinlaiset pyöräilykengät ja hanskat ja kypärä.

Tuijotin lihaksikasta persettä kun mies nosti pyöräänsä pystyyn ja kysyin voinko olla avuksi.

Mies kääntyi ja kirosi eturenkaan puhkeamista. Oli ajanut puskan suojassa piileskelleeseen oksan karahkaan ja kaupan päälle vielä kaatunut pusikkoon.

”Taitaa kuulua lajin luonteeseen” totesin hajamielisesti kun silmäni jäivät tapittamaan hänen varsin kookasta kulliaan, jonka ääriviivat piirtyivät selvinä pinkkiä kangasta vasten.

”Joo, näitä sattuu mutta enemmän nyt vituttaa kun tais myös nilkka nyrjähtää” vastasi mies ja hyppi yhdellä jalalla parempaa asentoa hakien.

”No kuule, tästä ei oo montaa sataa metriä mun kotiin. Voidaan fiksata tuo kumi siellä ja samalla saat kylmäkääreen tuon nilkan ympäri, jos sellainen kuvio passaa” sanoin miehelle.

Mies kiitteli vuolaasti tarjouksesta ja niin lähdimme ontumaan kohti kotiani. Mutta vain muutaman askeleen jälkeen mies totesi ettei hänen nilkallaan astuttu askeltakaan. Niinpä tarjouduin tukemaan häntä. Sain siis hyvän tekosyyn päästä hänen iholleen ilman vihjaustakaan homoudesta. Toiveeni olivat kuitenkin korkealla kun aloimme matkamme uudelleen. Miehen vasen käsi oli vasemman hartiani päällä oikean taluttaessa pyörää. Minun oikea käteni oli miehen lantiolla ja yritin puristaa miestä jostain reiden ja vyötärön yhtymäkohdasta, ikään kuin nostaen kipeää jalkaa keveämmäksi. En saanut oikein kunnon otetta, joten nojauduin enemmän mieheen kiinni ja kurotin käteni hänen vatsansa alle. Siitä oli oikein hyvä kannatella ja saatoimme liikkuakin, aina muutamia metrejä kerrallaan.

Askelten tahdissa käteni pääsi hieromaan vatsan alla pyöräilyshortsin yläosaa ja yritin aina välillä ikään kuin vaivihkaa hivuttaa kättäni alemmas. En tiedä huomasiko kaveri että minulla seisoi suorastaan kipeää tehden ja omat shortsini olivat aivan telttana.

Olimme taivaltaneet ehkä sata metriä ja päätimme pitää tauon, sillä kaksi isoa miestä ja vain kolme toimivaa jalkaa olivat kehno yhdistelmä. Autoin hänet istumaan mättäälle jääden itse hänen eteensä seisomaan. Kuulin hänen nielaisevan. Nopeasti hän kaivoi fillarinsa laukusta tupakkavehkeet ja tarjosi röökin. Pistimme palamaan ja nyt näin että hänenkin pinkeissään alkoi tapahtua. Kookas kulli alkoi selvästi kovettua ja nousta pystyyn vatsaa vasten.

Poltimme röökit hiljaisuuden vallitessa. Tunnelma oli selvästi aiempaa jännittyneempi, ikään kuin kumpikin olisi aistinut uuden käänteen tässä avustusjutussa.

Vilkaisin omaa telttaani ja näin että touhutipat olivat värjänneet punaisen shortsikankaan tummaksi juurikin siltä kohdalta, missä seisovan kullini pää kangasta pullisti. Ja sitä nyt ei voinut vain olla näkemättä kukaan, joka siihen suuntaan vähänkään vilkaisisi.

Äkkiä mies sanoi että hänellä on hirvittävä kusihätäkin, kaiken muun hyvän lisäksi.

”Autanko sut pystyyn?” kysyin.

”Auta vaan” hän vastasi.

Otin miestä käsistä kiinni ja yritin nostaa. Mutta hän oli painavampi kuin kuvittelin ja kaatua mätkähdin hänen päälleen. Vai oliko hän vetänyt mut päälleen? En tiedä mutta siinä makasin tuon herkullisen nallen sylissä ja ehdin jopa tuntea hänen kovuutensa vatsaani vasten, ennen kuin kierähdin hänen viereensä sammaleelle.

”Sori, uusi yritys” sanoin ja kampesin itseni polvilleni hänen eteensä.

”Ota mua hartioista kiinni ja nouse ekaks polvilles” sanoin niin hän tekikin ollen nyt polvillaan edessäni. Hän alkoi saman tien laskea fillarishortsejaan saadakseen kullinsa esiin, mutta sen verran tiukat ne olivat että hän joutui laskemaan ne alas myös takapuolelta. Tai ainakin luulin niin.

”Alta pois, jos et halua kastua” hän sanoi ja osoitti minua suoraan kohti kookkaalla kivikovalla kyrvällään.

Tuijotin lumoutuneena hänen upeaa aisaansa ja mumisin jotain sen suuntaista että eipä tässä helteessä pieni suihku pahaa tekisi.

”Ootko tosissas?” mies kysyi.

Olin polvillani edelleen hänen edessään voimatta hievahtaakaan. Niin rivolta tuntui tuo ajatus saada kultainen suihku siinä keskellä metsää, kuitenkin niin lähellä asutusta. En sanonut sanaakaan. Tuijotin vain hänen kulliaan ja hieroin omaani shortsieni päältä.

Kyrpä kovana kankena hänen kädessään, selvästi himosta väristen, mies koetti saada kusemisen alkamaan. Sekunnit tuntuivat minuuteilta, mutta lopulta kultainen neste alkoi virrata, sitten suorastaan suihkuta. Ensin jaloilleni ja sitten shortseilleni ja alavatsalleni.

Raotin shortsini kaulusta että saisin mahdollisimman paljon hänen kustansa shortsieni sisään ja lopulta vedin kaluni ulos ja runkkasin täysin sekaisin kiimasta hänen kustessaan päälleni. Häneltä tuli niin paljon ja niin pitkään, että en pystynyt pidättelemään vaan laukesin hänen päälleen, hänen vielä roiskiessa viimeisiä kultaisia suihkukaariaan reisilleni. Sitten kumarruin ottamaan tuon jumalaisen elimen suuhuni. Imin viimeisiä pisaroita suuhuni kuin kalleinta juomaa ja jatkoin imemistä niin kauan että hän laukesi suuhuni.

Jalat täristen nousimme seisomaan ja katsoimme toisiamme. Emme voineet pidätellä naurua kun katsoimme, missä kunnossa olimme. Minä yltäpäältä kusen kastelemissa vaatteissa, sperman valuessa suupielistä leualleni, hänen alapäänsä minun spermatahroissani.

Hetken hengitystä tasattuamme päätimme jatkaa ontumista kotiani kohti. Pari kertaa matkalla pidimme tupakkatauon, mutta pääsimmepä lopulta kotitaloni luokse. Menimme suoraan metsästä takaovelle, jossa riisuin paitani ja kietaisin sen märkien shortsieni suojaksi, ennenkuin kiersin etuovelle ja siitä talon läpi avaamaan hänelle terassin oven. Onneksi yhtään naapuria ei sattunut tulemaan vastaan.

Hän jätti pyöränsä takaterassille ja ohjasin hänet suoraan kylpyhuoneeseen jossa riisuimme loputkin vaatteemme. Otin nopean suihkun ja kun hän meni vuorollaan suihkuun, noudin kylmäpussin ja sidetarpeita sekä oluet kummallekin. Palasin kylpyhuoneeseen, jossa hän jo kuivaili itseään. Polvistuin hänen eteensä katsomaan nilkkaa. Se oli turvoksissa ja tumman punainen, mutta aikaa oli kuitenkin kulunut liikaa kolarista, joten tyydyin vain sitomaan nilkan tiukaksi paketiksi.

Samalla kun sidoin nilkkaa, huomasin että hänen kullinsa osoitti myös turpoamisen merkkejä. Ja kun sain nilkan sidottua, kumarruin ottamaan hänen kullinsa suuhuni. Eihän tällaista herkkua joka päivä ole tarjolla, joten en todellakaan empinyt hetkeäkään kun sitä minulle tarjottiin.

Kulli paisui suussani kivikovaksi ja kysyin häneltä että haluaisiko hän naida. Hän vastasi myöntävästi, joten kaivoin shortsieni taskusta liukkarin ja poppersin. Voitelin hänen kyrpänsä ja perseeni, nuuhkin muutaman kerran taikapulloa ja kun tunsin, että perseeni lähti avautumaan, istuin saman tien hänen syliinsä. Otin hänen upean turpean aisansa kerralla pohjaan ja aloin ratsastaa. Tuo iso kyrpä tuntui aivan uskomattoman hyvältä sisälläni.  Olinkin ollut jo riittävän kauan puutteessa ja nautin nyt täysin rinnoin tästä herkusta. Nousin niin paljon että terska tuli lähes kokonaan ulos, vain istuakseni takaisin, niin syvälle kuin vain pystyin. Tein sivusuuntaisia liikkeitä joka suuntaan ja nautiskelin sisälläni olevasta lihanuijasta.

Kuinka hyvältä se tuntuikaan hangatessaan persettäni sisältä!

Ratsastin jalkani hapoille, mutta sain kuin sainkin hänet laukeamaan. Syvään huokaisten hän tuli, ampuen spermalastinsa sisääni. Jäin vielä hetkeksi istumaan hänen syliinsä, kunnes hänen kullinsa ei enää sykkinyt, vaan alkoi pehmentyä. Nousin jaloilleni ja ehdotin oluiden ottamista terassilla. Hän nousi seisomaan ja otti minusta tukea. Ja niin siirryimme takapihan terassille pyyhkeisiin verhoutuneina. Tempaistiin oluet yhdellä huikalla, joten hain meille toiset. Siinä samalla katsottiin hänen fillariaan tarkemmin ja havaittiin että myös etuvanne oli saanut osumaa ja menisi uusiksi.

Vedettiin oluet loppuun terassilla ja koska ilta alkoi lähestyä ja ilma hieman jo viilentyä, siirryimme sisälle. Istutin vieraani olohuoneen sohvalle ja hain lisää olutta; toivoen että hänellä ei olisi kiire minnekään. Siinä istuessamme juttelimme hieman elämistämme ja hän kertoi olevansa kyllä naimisissa, mutta olevansa bi ja aina silloin tällöin haluavansa miestä. Nyt hänen vaimonsa oli kuulemma kesälomamatkalla ja siksi hän oli uskaltautunut fillaroimaan niissä pinkeissä fillarishortseissa; toivoen että sattuisi matkalla jotain mukavaa.

”Tosiaan, ne shortsit”, huudahdin ja jatkoin ”mä käyn laittamassa ne pesuun, kun ne on hieman tahraiset”.

Kävin hakemassa vieraalleni yhden vahvemman oluen ja lievästä alkaa-tulla-myöhä-vastustelusta huolimatta kävin laittamassa vaatteemme pesukoneeseen. Valitsin nopean ohjelman, joten ne olisivat jo tunnin päästä puhtaat. Sitten kävin nopeasti makuuhuoneessa pukemassa pyyhkeen alle mustat matalat silkkialkkarit; sellaiset naismaisen malliset. Palasin olkkariin kahden lasin kanssa, jotka täytin olkkarin kaapilla hyvin vahvalla liköörillä.

”Bottoms up” sanoin ja tempaisimme liköörit huiviin yhdellä huikalla. Täytin lasit uudelleen ja eikös vain vedetty nekin kerralla tyhjiksi. Odotin toivottua vaikutusta hetken ja kysyin:

”Mitä sanoisit saunasta?”

Hänellä tuntui juomat käyvän jo hieman päähän ja hän vastasi saunan kuulostavan oikein hyvältä ajatukselta. Kävin siis nappaamassa saunan päälle ja hain jälleen yhdet vahvat oluet meille. Toivoin hänen humaltuvan sen verran, että hän ei enää tänään haluaisi lähteä minnekään, vaan jäävän viereeni yöksi.

Vedettiin nekin oluet aika nopeasti ja hän kertoi että kohta halkeaa rakko, jos ei pääse vessaan.

”Mennäänkö kylppäriin?”

”Mennään vaan.”

Pudotin pyyhkeeni sohvalle ja kun nousin seisomaan hänen eteensä, auttaakseni häntä, hän vihelsi ja kokeili käsillään alkkareitani edestä ja takaa.

”Wau, ihan sikamakeet.”

Mulla alkoi välittömästi kalu turvota ja hän kyllä tunsi sen kätensä alla. Kävelimme kylppäriin ja koko matkan hän hiplasi silkkistä persettäni.

”Äkkiä, mennään äkkiä, multa tulee kuset ihan justiinsa” hän sanoi ja kun pääsimme kylppärin kynnyksen yli, hänen kullistaan alkoi virrata kultaista nestettä valtoimenaan. Kävin hänen eteensä, otin kusta ensin perseen puolelle; raotetun alkkarin sisään pakaravakoon, sitten etupuolelle ja viimeisenä kävin polvilleni hänen eteensä. Annoin kusen virrata päälaelleni ja suuhuni. Se maistui niin hyvälle, että nielin kaikki loput, mitä häneltä tuli.

”Multa tulee kans” sanoin.

”Älä vielä, oota ihan hetki” hän vastasi ja otti liukkaripullon kylppärin penkiltä. Hän valutti liukkaria vakoonsa ja pyysi kusemaan perseeseensä. Sitten hän kaivoi kullini esiin kusen kastelemista alkkareistani ja runkkasi sen kovaksi. Hän kävi nojaamaan penkkiin ja avasi poppepullon. Otettiin molemmat kunnolla poppea ja sen jälkeen työnsin kyrpäni hänen ei niin kovin tiukkaan perseeseensä. Tuumin, että täällä oli kyllä vierailtu ennenkin, ja aika isoilla.

Sitten alkoi tuskainen odotus. Lopulta kuitenkin sain virtauksen alkamaan ja annoin kaiken sisälle tuohon lihaksikkaaseen perseeseen.

”Ai vittu, että tuntuu pornolta” mies vikisi ja pyöritti peräänsä kullini ympärillä.

Sain laskettua kusilastini hänen sisäänsä ja vedin kullini ulos.

”Onks sulla lisää viinaa?” mies kysyi. Kysymys hieman yllätti, mutta kerroin sitä kyllä löytyvän.

”Hyvä. Hei juodaanks loputkin estot pois?” hän jatkoi ja vastasin että odota pikkuhetki. Tästä tulee vielä tosi hyvä pano, mietin mielessäni.

Hain ensin makkarista hänelle pinkit pitsistringit ja sitten jääkaapista pullon vodkaa ja korkkasin sen kylppärissä. Vedettiin molemmat oikein kunnon siivut ja nopeasti perään toiset ja kolmannet.  Ai saatana että kolahti hyvin päähän. Selvästi myös hänelle, sillä hän veti tuomani stringit jalkaansa ja kävi kylppärin lattialle mahalleen ja sammaltaen pyysi saada nyrkkiä perseeseensä.  Annoin avatun poppepullon hänen eteensä ja voitelin käteni liukkarilla rannetta myöten.

Vedin stringin takakappaletta hieman pakaroiden alle ja aloin sovittaa sormiani reiälle. Kuulin kuinka hän imutti poppea ja aloin painaa sormiani sisään. Hän levitti jalkojaan ja työnsi reikäänsä kättäni vasten. Kusi alkoi valua reiästä ulos, joten painoin sormiani tiukemmin vasten tuota pehmeää liukasta koloa. Kaikki sormeni olivat jo sisällä ja aloin painaa rystysiä sisään. Nyt tuntui jo tiukalta, mutta aika nopeasti sain käteni rannetta myöten perseeseen. Lisäsin liukkaria ja aloin vetelemään edestakaisin rystysiäni sulkijalihaksen ohi, ulos, ja sisään, ja ulos ja sisään. Jatkoin tätä hyvän aikaa ja joka vedolla kusi roiskui perseestä.

Estot olivat todella tiessään ja syvimmät halut pääsivät pintaan hänen sanoessaan että tulisi päälleni kuusysiin ja että kusisin hänen suuhunsa samalla kun fistaisin häntä. Kävin lattialle selälleni ja hän kierähti päälleni, kaivaen kullini alkkareistani, alkaen saman tien ottaa suihin. Työnsin nyrkkini takaisin hänen perseeseensä ja koetin saada kusta aikaiseksi, saadenkin jonkun verran sitä hänelle suuhun. Hän taas roiski kusta perseestään joka kerta kun rystyseni tulivat sulkijan ulkopuolelle.

Kaivoin itsekin hänen kalunsa stringistä ulos ja aloin imeä. Oma kaluni oli jo täysin kovana hänen suussaan ja esitin toiveen saada nussia häntä.

”Tää sun märkä miesvittu on niin helvetin kiihottava että mun on pakko saada mun kyrpä sinne sisään” huohotin hänelle.

”Shaat nusshia” mies sammalsi. Kävimme siten, että hänen ylävartalonsa makasi penkillä ja minä tulin polvilleni hänen taakseen. Työnsin kivikovan kankeni kerralla pohjaan tuohon litisevän märkään tavaraan. Tavaraan, joka oli fistauksen jäljiltä todella auki ja aivan järjettömän kiihottava. Panin persettä niin kauan että polveni olivat hellinä, mutta mälli ei irronnut.

”Mennäänkö välillä saunaan?” kysyin.

En saanut mitään vastausta ja sitten tajusin että hän oli sammunut siihen penkille.

Sain omasta mielestäni hyvän ajatuksen. Hain makkarista ison anustapin –halkaisijaltaan noin kymmensenttisen- ja survoin sen hänen edelleen avonaiseen lemmenluolaansa. Sitten vedin stringit takaisin perseen päälle ja jätin hänet siihen nukkumaan. Ainakin hetkeksi. Ajatuksenani oli, että tulisin herättelemään hänet hetken kuluttua saunaan. Lähdin käymään jääkaapilla ja huomasin itsekin käveleväni pitkin seiniä; sen verran kova oli humala.

Seuraavaksi muistan että heräsin olohuoneen sohvalta puolikas suolakurkku kädessä, televisio auki. Sammutin telkun. Aamuyön vaalea kajastus toi huoneeseen riittävästi valoa, joten suuntasin takaisin jääkaapille. Mikron kello näytti aamuviittä. Korkkasin jääkaapista kossupullon ja koska krapulan tunnetta ei vielä ollut ehtinyt tulla, annoin tuhdin siivun huuhtoa kurkkuani. Maistui ainoastaan hyvälle. Otin pullon mukaan ja siirryin hieman ehkä hoiperrellen kylppäriin, jossa vieraani edelleen veteli sikeitä samassa asennossa, johon olin hänet jättänyt. Avasin saunan oven ja päästin loput lämpimät ilmat pesuhuoneen puolelle.

Kusihätä painoi päälle, joten siirsin taas kaverini stringiä pakaroiden alle ja vedin anustapin varovasti ulos. Se sai kaverin heräämään sen verran että ennen kuin hän ehti muuta reagoida, tarjosin hänelle pulloa suuhun.

”Huomenta. Otahan tuosta, niin ei pääse krapula yllättämään.”

Ja hänhän otti. Ensin vähän, ähki hetken, ja otti toisenkin huikan, vähän pitemmän. Jätin pullon hänelle käteen ja siirryin perseen puolelle. Sovitin kullini hänen sisäänsä ja aloin kusta.

”Missä mä oon?” mies kysyi.

”Mun kylppärissä. Muistatko eilisillasta mitään? Kun talutettiin sun fillari mun takapihalle ja sit sidoin sun nilkan ja sit alettiin ryypätä ja naida.”  Mies vastasi ettei kyllä ihan kaikkea muistanut ja jatkoi, että tapahtuiko jotain, jota nyt saa hävetä. Vastasin, että ei mitään hävettävää, päin vastoin. Porsasteltiin vaan ympärikännissä niin perkeleesti. Sanoin, ja nauroin päälle, sekä annoin kusen virrata loppuun asti. Vedin kullini ulos ja katsoin kuinka keltainen neste valui avoimena retkottavasta perseestä lattialle. Rasvasin tapin ja tungin sen takaisin hänen reikäänsä.

”Uuuhh, nyt on kyllä reikä aika hellä” sanoi mies ja otti lisää huikkaa.

Kävin selälleni hänen alleen ja imaisin kullin suuhuni. Imin sen kovaksi ja kysyin, haluaisiko hän välillä naida. Sain myöntävän vastauksen ja kävin selälleni lattialle. Hän nousi venytellen hankalasta asennostaan ja kampesi päälleni. Kova kulli tökki reikääni menemättä sisään.

”Annas mullekin” sanoin ja otin viinahörpyn. Otin vielä vierelläni olevan rasvan ja voitelin perseeni, jonka jälkeen hänen kyrpänsä painui sisääni. Hän veti viinaa hetken, kuin sieni, ja alkoi naida.

”Vittu jätkä, ei oo hei tapahtunu mulle tälläshtä hei ikinä” hän soperteli ja pani persettäni, jalkojeni ollessa hänen olkapäillään. Kasvomme kohtasivat hänen laskeuduttuaan alemmas päälläni, mutta vain siksi että vedimme kimpassa viinapullon tyhjäksi.

Täytyy sanoa että hänellä oli kyllä uskomaton kunto. Niin kauan kuin jaksoin olla hereillä, hän pani persettäni ja kun heräsin jossain vaiheessa päivää, makasin kylppärin lattialla, edelleen selälläni. Kellonajoista mitään tietämättä hoipuin olkkariin, sitten keittiöön ja lopulta pienen korjaussarjan jälkeen terassille röökille, huomasin että oli jo myöhäinen iltapäivä. Hänen fillarinsa ei ollut terassilla.

Vedin krapularöökin ja palasin sisään.

Huomasin keittiön pöydällä lapun. ”Moi. Oli pakko lähteä. Palautan anustapin kahden viikon kuluttua samassa metsässä, jos vain suinkin pystyn istumaan taas fillarin selkään.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje