Pervon nahkamasterin opissa

Olin juuri jäänyt ammattikoulusta kesälomalle ja mietin miten lomaa viettäisi.

Tuntui tylsältä ja kaikki kaverit tuntui kaikonneen tahoilleen! Eräänä iltana nettiä selaillessani törmäsin ilmoitukseen jossa vanhempi 58v erittäin pervo nahkamaster etsi nuorta alistuvaa orjakundia mökilleen lomailemaan, toimimaan seksiorjana ja tekemään pieniä remppahommia!

Mietin että tossaha olis tekemistä ja pääsis tekee opiskeluun liittyviä hommiaki! Hieman arvelutti ilmoittajan ikä kun tähän asti olin harrastanut seksiä pelkästään oman ikäisten kundien kanssa! eikä kokemusta nahka ja alistusleikeistä joista tosin olin unelmoinut usein runkkaillessa! Vastasin kuitenkin että ois aikaa tulla vaikka viikoks pariks Masterin orjaksi! Seuraavana päivänä tulikin vastaus jossa Master kertoi tarvitsevansa nöyrän orjan joka suostuu ja tekee mitä Master vain haluaakin ja orjan tulee tarvittaessa alistua rangaistuksiin! Itsestään Master kertoi olevansa isokokoinen mies joka mökillä aina pukeutuu nahkaan ja pukee orjaakin tarpeen mukaan! Kyrpäni kovettui ajatuksesta ja vaikka Master ei suostunut laittaa kuvaansa niin olin pian bussissa matkalla erään pikkukylän linjaautoasemaa josta Master hakisi autolla minut!

Oli hellepäivä kun nousin bussista tuppukylän asemalla ja istuin penkille odottamaan kun olin puoli tuntia etuajassa. Jännitys kasvoi koko ajan kun mietin millainen mies mut hakisi ja mitä tapahtuisi,olihan lupautunut viikon olemaan hänen orjana! Näin kaukaa että sovitun näköinen auto alkoi lähestyä ja olin vähällä juosta piiloon jännityksestä mutta päätin ottaa homman kesäseikkailuna! Auto pysähtyi aseman eteen ja koitin katsella millanen mies siellä on. Hieman järkytyin kun autosta nousi pitkä,tukeva,osittain kaljuuntunut parrakas aika karun epäsiistin näköinen mies! Päällä oli t-paita jonka kainaloissa hikiläikät ja jaloissa jykevät saappaat ja paksua nahkaa olevat nahkahousut jotka narisi kun hän otti muutaman askeleen mun suuntaan ja kysyi orja? nyökkäsin vaikka ois tehny mieli juosta pakoon! Hän komensi mut autoonsa ja tunnin matka hänen syrjässä sijaitsevaan mökkiinsä alkoi! Matkan aikana hän kertasi sääntöjä joita oli esm että orjan tulee suostua kaikkeen mitä master haluaa ja aina masterin kutsuessa orjan tulee viipymättä olla polvillaan masterin edessä. Kaikesta tottelemattomuudesta rangaistaan! Matkan aikana Master hieroi narisevaa nahkaetumustaan,veti vetokejun auki ja otti kyrpänsä esille. Masterilla oli melko pitkä,normaalin paksuinen,hän veti esinahkan hitaasti taakse ja paljasti erityisen muhkean terskansa! Master katsoi minua ja sanoi kyrpänsä tulevan minulle hyvin tutuksi viikon aikana! Samalla autossa alkoi leijua pesemättömän kyrvän haju! mietin mielessäni mihin hittoon oon sotkeutunu mut ei tässä enää paeta voi!

Viimein erään pikkutien päässä näkyi vanha talo jonka pihaan master pysäköi! Master komensi mut riisumaan itseni alasti ja jättämään kuteet autoon kun en tarvitse vaatteitani täällä ollessa ja tulemaan ulos alasti autosta ja polvilleen eteensä! Vaatteita riisuessani näin ku Master virstasi ulkona ja sen jälkeen alkoi hieman runkkailla kaluaan! Nousin alasti ulos autosta ja menin Master eteen ja polvistuin! Master kertoi joutuvani jatkossa aina olemaan suu auki edessään ku kusee ja nyt ottamaan heti suihin häneltä ku viime kerrasta pitkä aika! Menin lähemmäski Masterin kyrpää ja muhkea terska osoitti ylväästi ylöspäin,samalla tunsin kyrvän hajun,se oli sekoitus nahkan,kusen,vanhan sperman ja smegman hajua! Hieman kakistellen otin terskan suuhun ja yökkäilin vähä. Master ohjeisti että mun kielen tulee aina suihinottaessa kiertää kunnolla terskanlierejä,sieltä kieleeni tarttuikin sissijuustopalleroita jotka sai mut kakomaan! Myös kyrpää ei saa ottaa ulos suusta ennenkuin Master on lauennut! Imiessäni tunsin Masterin laittavan levää niittinahkakaulapantaa kaulaani ja kytkevän sitä jykevään ketjuun isolla lukolla! Maistoin masterin kyrvästä valuvan tuoreen kiimaliman maun ja pian masterin kulli alkoi nytkähdellä ja ruikki mun suun paksua spermaa ja sain käskyn niellä kaiken! Tein parhaani mut silti osa spermasta valui maahan ja master kertoi siitä seuraavan rangaistus myöhemmin!

Saatuaan orkun master komensi mut nojaamaan seinään ja alkoi tutkia mua. Master kehui hoikkaa kroppaani josta olin käskystä ajellut kyrpä ja perse karvat! Master puki mulle harnesin jonka alaosaan kuului tiukka kyrpärengas jonka läpi kivekseni ja kullini pujotettiin! Jalkaani sain pitkävartiset maiharit ja ranteisiin ja nilkkoihin nahkakahleet ja nahkajockstrapit joissa niittejä etupuolella! Master kehui orjan alkavan näyttää tosi kiimaselta! Master talutteli mua ketjussa ympäriinsä esitteli paikkoja! Sisällä talossa makuuhuoneessa oli kaksi sänkyä toinen masterille ja toinen pienenpi orjalle. orjan sänky oli päällystetty nahkalakanalla jossa oli näkyvissä selviä vanhoja spermalänttejä ja kaikissa neljässä kulmassa oli kahleet! orja nukkuu kahlittuna ettei koskettele itseään yöllä master kertoi!

Master komensi orjan siivoamaan paikkoja ja meni itse makuuhuoneeseen! Tunnin kuluttua Masteri karjaisi orja tänne! Menin Masterin luokse ja polvistuin hänen eteensä! Master makasi sängyllä ja oli vaihtanut nahkahousut chapseihin,laittanut prätkä rotsin päälle ja koppalakin päähän! Master nosti jalkojaan ylös ja ja levitti pakaroita paljastaen karvasen persevakonsa ja komensi orjan nuolemaan reikäänsä! orja painoi päätänsä lähemmäksi mustaa karvaa kehystävää reikää ja tunsi miehen perseen hajun ja sopersi masterille ettei pysty! Vai ei orja tee velvollisuuttaan,master raahasi talustushihnasta orjan katosta roikkuvien kahleiden luo ja kiinnitti orjan kädet ylös!jalat tangon päihin levällään!Vai ei huora tee mitä haluan siitä seuraa kärsimistä eikä täällä kukaan tuu sua pelastaa! Orjan suuhun master laittoi pallogagin tiukasti,nänneihin painot jotka venyttivät nännejä alaspäin,kivespussi sai laskuvarjon johon myös kiinnitettiin painoja,huora ansaitsee kunnon selkäsaunan,Master otti nahkavyön ja alkoi läimäytellä avuttomana roikuvan orjan pakaroita! orja koitti pyydellä anteeksi tottelemattomuutta mut gägi esti anelun! orjan pakarat alkoi punoittaa ja master käski orjan miettiä asemaansa ja jätti orjan roikkumaan pariksi tunniksi! Master palasi takaisin ja läimätti vielä kerran nahkavyöllä pakaroille ja kysyi oletko oppinut asemasi? nyökyttelin ja sopertelin että kyllä master! Master irroitti painot ja vapautti kädet ja komensi orjan polvilleen eteensä! kokeillaan sitte uusiksi master asettui makuulle ja paljasti karvasen perseensä orjalle! orja yökkäili paskan ja hien hajusesta perseestä mutta alkoi silti nuoleskella sitä ettei master taas laittaisi häntä roikkumaan! Master voihki nautinnosta kun orja pitkillä nuolasuilla nuoli persevakoa ja lirputteli kielellä reikää oooh hyvä poika ens kerralla saat myös opetella työntään kielen sisään sinne! Masterilla oli täys seisokki ja talutti orjan sänkyynsä johon orja kiinnitettiin vatsalleen! master asetti tyynyn vatsan alle ja orjan perse oli hyvin tarjolla! master pyyhki kiimalimaa kyrvästään ja levitteli sitä pojan reiälle,nousi pojan päälle ja alkoi työntää kyrpää sisään! orja ulvahti kun terska pakotti sulkijalihasta väistyy! Tunsin masterin hien hajun ku hän nussi reikää ja hikikarpaloita tippui myös mun päälle!master rynkytti reikää välillä rajusti ja välillä rauhallisesti työnnellen kunnes karjaisten saavutti huippunsa ja masterin kyrpä alkoi rajusti nytkähtee pesrseessäni ja tunsin rajut sperman ruiskaukset sisälläni! Master nousi ylös ja meni hyvää yötä toivotellen sänkyynsä nukkuun!Itse nukahdin rankan päivän päälle reikä spermaa valuen vaikka olis tehny mieli pesulle ja runkulle!

Aamulla master hellästi päätä silitellen herätti mut ja sanoi että jotai jäi nukkumaan mennessä tekemättä nimittäin hänen kyrvän puhdistus nainnin jälkeen,tiesin mitä hän halusi ja avasin suuni,master työnsi kalun suuhuni ja suuni täytti yön ajan esarin alla hautuneen sperman maku sekoittuneena oman perseeni aromeihin!

Muutamat päivät kului samankaavan mukaan päivittäin kerran parin perseeni raiskaus,Masterin kusen juonti,hikisten kainaloiden ja tuoksuvan pesrseen nuolenta! pienten askareiden tekoa ja alistuminen masterin rangaistuksiin! Huomasin alkavani nauttimaan kaikesta ja kiihottuvani jopa siitä kun opin nussimaan kielelläni masterin persereikää! itse myös huomasin alkavani haista omille ja masterin eritteille kun en muutamaan päivään ollut päässyt kylpyyn,sekin sai kyrpäni kovettumaan! Master huomasi samat asiat ja kehui oppimistani ja sitä että olen alkanut tuoksumaan kuin kunnon seksiorja! Palkinnoksi Master alkoi runkkaamaan minut aina nukkumaan mennessä! Olin onnellinen että opin palvelemaan miestä suhteessa jossa omia halujani ei kysellä! Jatkossa ei oman ikäiset enää kiinnostunut vaan vanhemmat pervot nahkamiehet!

2 ajatusta aiheesta “Pervon nahkamasterin opissa”

  1. parkonniemi

    mahtava tarina seksin tästä lajista pitäville. kirjoittaja koonnut fantasioista kokonaisen novellin, jolle varmasti alan hrrastajat odottavat jatkoa. epäilemättä kirjoittajakin ollu tosi kuumana tekstiä latoessaan kuin kuin lukijat lukiessaan …

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje