Sateella

Kesä oli jo kääntynyt syksyyn ja päätin lähteä Kirkkonummen Linlo nimiseen ulkoilusaareen sieniä poimimaan. Sää oli pilvinen joten pakkasin sadevaatteet mukaani ,jalkaani laitoin uudehkot Nokian kumisaappaat. Perille päästyäni sataa tihutti laiskasti joten laitoin sinisen sadeasun verkkareiden päälle ja metsään.

Aikani kierreltyäni sade lakkasi ja olo sadeasun sisällä alkoi olemaan kiihottavan lämmin. Vähän kiihotuin fantasioidessani, niin kuin usein ennen, tapaavani yllättäen metsässä kundin joka sitten kellistäisi minut mättäälle. Näin ei valitettavasti ole koskaan tapahtunut. Päätin pitää evästauon ja suuntasin nuotiopaikalle.

Sain tulen syttymään ja laitoin makkarat paistumaan. Istuuduin kapealle penkille ja avasin eväsoluen.

Siinä istuessani metsänreunasta ilmestyi yllättäen mies. Hän tuli luokseni ja kysäisi josko mahtuu samoille tulille. Tottahan toki vastasin. Mies kaivoi makkarat esille ja oluen repustaan. Salaa mittailin hänen olemustaan ja katseeni pysähtyi hetkeksi vihreiden sadehousujen etumukseen. Sitten hän istahti viereeni penkille ja esitteli itsensä Mikoksi.

Juttelimme sienisadosta makkaroiden kypsyessä ja aina välillä Mikon saappaat hieraisivat omiani mukavasti. Kääräistessään sätkän hän levitti jalkojaan ja hänen polvensa jäi nojaamaan omaani vasten. Tunsin lämmön huokuvan sadehousujen läpi ja aloin kiihottumaan. Otin kulauksen olutta ja nousin makkaroita kääntämään. Palasin takaisin istuimelle, enkä voinut vastustaa kiusausta istahtaa lähelle tuota komistusta, vaikka vähän pelkäsin kiimani kasvavan liika ja kaluni alkavan seisomaan.

Otimme makkarat tulelta ja aloimme syömään. Syötyämme huomasin miehen istuvan aivan kiinni minussa. Nyt emme enää vain vähän hipaisseet toisiamme vaan jalkamme nojasivat toisiaan vastaan koko pituudelta. Katsoin tuota näkyä ja kaluni alkoi kasvaa sadehousuissa. Jotenkin automaattisesti vyötäröni siirtyi vielä lähemmäksi ja tunsin vielä pakaroidemme lämmön toisiaan. vasten. Sinisten sadehousujeni etumus alkoi jo pullottaa näkyvästi. Alla minulla oli pelkät löysät verkkarit joten housuissa oli esteetön kasvutila. Aion nousta ja lähteä karkuun, mutta syrjäsilmällä olin huomaavinani myös vihreissä sadehousuissa alkavaa kasvua. Jäin paikalleni.

Mies ryhtyi taas käärimään sätkäänsä, mutta nyt hänen käsivartensa nojasi reidelläni. Välillä liike oli sellainen, että hänen kyynärpäänsä tönäisi kiusoittelevasti jo hyvässä seisokissa olevaa kaluani. Nyt olin jo niin kiihottunut, että varovasti annoin kaluni painautua tuota kiusoittelevaa kyynärpäätä vasten. Liikautin jalkaani ja tunsin kumisaappaiden painautuvan toisiaan vasten. Istuimme reisi reittä vasten lämmön huokuessa sadeasujen läpi. Nyt näin myös miehen etumuksen selvästi. Vihreiden sadehousujen etumukseen oli kasvanut melkoisenkokoinen teltta. Kuin magneetin vetämänä siirtyi käteni tunnustelemaan tuota kohoumaa. Olin vähä peloissani, mutta samalla tunsin miehen lämpimän käden alkavan hyväilemään ensin polveani ja sitten nousten ylemmäksi reittäni pitkin. Rohkaistuin ja puristelin tuota kohoumaa. Tunsin kuinka se sykkien kasvoi entisestään.

Mies tarttui vahvoilla käsillään minua lanteista ja siirryimme penkiltä sammalen peittämällä mättäälle. Tunsin hänen kätensä hyväilevän lämmön sadeasun päältä samalla kun hän kumartui suutelemaan. Tärisin tuosta kokemuksesta kun samalla tunsin hänen valtavan sykkivän kalunsa omaani vasten. Oma kaluni pursutti kiimalimaa lämpimien housujen sisällä. Olin räjähtämäisilläni.

Tottuneesti hän nousi päältäni ja ohjasi minut haarojensa väliin. Ymmärsin hänen toiveensa. Varovasti otin hänen kohoumansa huulieni väliin. Olo oli ihmeellinen ja halusin kaivaa tuon komistuksen ulos housuista. Sujautin käteni vyötärön kuminauhan sisäpuolelle ja tunsin tuon valtavan kostean kalun kädessäni. Minun täytyi saada sitä lisää ja kaivoin sen sadehousuista kokonaan esiin. Ahnaasti otin sen suuhuni nuollen ja imien tuota suurta lämmintä sykkivää kalua. Samalla kiemurtelin kiimaisena miehen lämmintä jalkaa vasten. Tunsin hänen saappaansa omiani vasten hänen kätensä hieroessa kiihottavasti pakaroitani. Hitaasti hänen kätensä työntyivät housujeni sisään. Jostain hän oli taikonut ravaa ja tunsin kuinka lämmin rasva alkoi valumaan pakaroideni välissä. Pelästyin, sillä tiesin mitä tulisi tapahtumaan. Kimoissani kuitenkin työnsin takamustani hänen kättänsä vasten ja tunsin kuinka sormi upposi hitaasti ja nautinnollisesti reikääni samalla miehen levittäessä rasvaa kiimalimaa pursuttavaan kaluuni. Olo oli niin taivaallinen että olin räjähtämässä. Varmoin ottein mies laski sadehousuni ja omansa alaspäin ja siirsi minut hajareisin päällensä istumaan. Tunsin tuon valtavan kalun pakaroideni välissä ja halusin sen kokonaan sisääni. Kohottauduin ylöspäin ja annoin miehen ohjata kalunsa reiälleni. Laskeuduin alaspäin ja tunsin kuinka se alkoi hiljaa uppoamaan sisääni. Tunsin kipua ja pysähdyin mutta kiimassani halusin sen syvemmälle. Hitaasti laskeuduin ja tunsin kuinka paikkani alkoi antaa myöden . Laskeuduin kokonaan alas ja tunsin kuinka kalu sykki kuumana sisälläni. Mies huohotti raskaasti ja nosti minua ylöspäin. Tunsin tuon kalun täyttävän minut ja yhä nopeammin nousin ja laskin. Näin Kiihkoissani en ollut ennen ollut. Vauhtimme kiihtyi. Mies tarttui rasvattuun kaluuni ja alkoi vatkaaman sitä toisen käden hyväillessä pallejani. Tämä oli liikaa ja tunsin kuinka kohta räjähtäisin. Laskeuduin alas, kun valtava orgasmi alkoi tärisyttämään minua. Nojauduin kiihkoissani taaksepäin ja tunsin kuinka mies allani saavutti myös huippunsa ja karjahtaen alkoi sylkeä spermaa sisääni samalla oman kaluni alkaessa sylkemään paineella spermaa ympärille. Molemmat olimme niin kiihkoissamme, että tuota tuntui kestävän useita minuutteja, kunnes uupuneen painauduin hänen rintaansa vasten.

Vähitellen nousimme ylös ja vedimme housut jalkaamme. Mies kääräisi sätkän ja otti reppunsa.

Lähtiessään hän antoi minulle vielä suukon ennen kuin katosi metsänreunaan tyytyväinen ilme naamallaan.


3 ajatusta aiheesta “Sateella”

  1. Poika12345

    Hieno tarina. Itsekkin olen kiinnostunut ns. kura-asuista ja kaikesta kivasta tekemisestä niissä. Tarina oli oivallinen.

  2. minusta tälläinen luontopano on aivan ihana.luonnon monet äänet ja varsinkin sateenjälkeinen tuoksu kruunaa sen valtavan tyydytyksen minkä yhteinen akti saa aikaan.

  3. minusta tälläinen luontopano on aivan ihana.luonnon monet äänet ja varsinkin sateenjälkeinen tuoksu kruunaa sen valtavan tyydytyksen minkä yhteinen akti saa aikaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje